Поруке: 9,324
Теме: 234
Придружен: Jul 2013
Углед:
375
(28-04-2025, 09:02 PM)Горски штаб 52 Пише: Све си рекао, само ништа лоше о Вучићу. Прпа. Оде послић. 
Замолићу те само да не гушиш тему о блокадама причама о односу између беле и црне расе.
Ми неамо послић.
Ми имамо наш бизнис!
Ми не живимо од система нити ћемо икада живети.
Наш сапатник Војвода Витез Мирољуб Петровић тако вели.
Устајање у рану зору и свој бизнис који не зависи од система, града лидла и капитализма...
Ми смо ван система већ 15 година...
Јосип Броз-Амброз Тито! ДА, ТО ЈЕ БИО ПЕГАВИ ТРБАТИ, ФАРБАНИ ПА КОЛМОВАНИ, У МИДЕРЕ УТЕГНУТИ АУСТРО-УГАРСКИ ЦУГСФИРЕР, ТРОСТРУКИ ШПИЛЕ И МАЂАРСКИ ЧИВА, ЈОСИП БРОЗ-АМБРОЗ ТИТО, СРБОУБИЦА ПРВИ ДО ПАВЕЛИЋА!!!
ПРОСВЕТАР.
Поруке: 14,652
Теме: 346
Придружен: Feb 2015
Углед:
897
(28-04-2025, 09:44 PM)Mekenzi Пише: (28-04-2025, 09:02 PM)Горски штаб 52 Пише: Све си рекао, само ништа лоше о Вучићу. Прпа. Оде послић. 
Замолићу те само да не гушиш тему о блокадама причама о односу између беле и црне расе.
Ми неамо послић.
Ми имамо наш бизнис!
Устајање у рану зору и свој бизнис који не зависи од система, града лидла и капитализма...
Синовац, то мож' твојим бот кољегама писат'/причат'.... Радити у трећу смену није лако, поготово ако си у канцеларији или.....
Нећемо никада престати нашу борбу нити повити главу пред нашим непријатељима Немцима, који користе извесне заблуделе синове српског народа као што су недићевци и љотићевци.
Д М
Углед:
375
(28-04-2025, 10:11 PM)Шумадинац Пише: (28-04-2025, 09:44 PM)Mekenzi Пише: (28-04-2025, 09:02 PM)Горски штаб 52 Пише: Све си рекао, само ништа лоше о Вучићу. Прпа. Оде послић. 
Ми неамо послић.
Ми имамо наш бизнис!
Синовац, то мож' твојим бот кољегама писат'/причат'.... Радити у трећу смену није лако, поготово ако си у канцеларији или.....
Не радимо трећу , неамо плату нити нас то интересује.
Ми се спремамо за пут вечни и није нам много остало овоземаљског живота, тако да неамо времена мислити о сменама, плати и томе...То ви који живите у капиталистичком систњму и не мислите својом главом већ се залуђујете да ће вам неки распсли студенти донети нешто боље у ваше животе...
Ми верујемо једино у Господа Бога и у себе, друго нас не занима, јер ми да ће нам систем обезбедити нешто или неки распали студенти невереујемо..
Само у себе..
Јосип Броз-Амброз Тито! ДА, ТО ЈЕ БИО ПЕГАВИ ТРБАТИ, ФАРБАНИ ПА КОЛМОВАНИ, У МИДЕРЕ УТЕГНУТИ АУСТРО-УГАРСКИ ЦУГСФИРЕР, ТРОСТРУКИ ШПИЛЕ И МАЂАРСКИ ЧИВА, ЈОСИП БРОЗ-АМБРОЗ ТИТО, СРБОУБИЦА ПРВИ ДО ПАВЕЛИЋА!!!
ПРОСВЕТАР.
Углед:
897
Чека, чека.....
А што ботујеш за Овај убице и криминалце и не смеш да пишеш ништа лоше о њима? Биће због тога што си у СНС систему, лепа платица, бенефицирани радни стаж, у слободно време бациш поглед на Информер и Курир уз кафицу, и тако...
Нећемо никада престати нашу борбу нити повити главу пред нашим непријатељима Немцима, који користе извесне заблуделе синове српског народа као што су недићевци и љотићевци.
Д М
(Последња измена: 28-04-2025, 11:18 PM од
Шумадинац.)
Поруке: 1,293
Теме: 1
Придружен: Nov 2019
Углед:
310
Много паламудиш за некога ко се спрема за пут вечни. Најактивнији си на овој теми иако си увек био и остао само дежурни скретничар, да парафразирам једног члана овог форума.
Углед:
375
(28-04-2025, 11:15 PM)Шумадинац Пише: Чека, чека.....
А што ботујеш за Овај убице и криминалце и не смеш да пишеш ништа лоше о њима? Биће због тога што си у СНС систему, лепа платица, бенефицирани радни стаж, у слободно време бациш поглед на Информер и Курир уз кафицу, и тако...
Не ботујемо ми ни за кога...Пу пу далеко било..
А анархију, безмозговиће и неке демонизоване левичаре и слинавце који не знају ни нос да обришу тешко да ћемо икада да подржимо...Било је шансе да их подржимо али када смо видели да у Усташији праве парти и веселе се на дан пробоја и сећања на Јасеновац ,и још их примају Туђманови ХДЗ-ци и Северина за нас су они као Макс Лубурић и Анте Павелић! Усташоиди и недовршени Срби, још кад су јуче Динко Грохоњић и сепаратисти са све заставама Војвидине, Грузихе, ЕУ и Антифа (Не знамо зашто је изостала украјинска застава, вероватно је остала кид Миле Пајић а она у усташији се скрива) и фашисти линчовали декана диф-а који је лојалан Србији и Србин било нам је све јасно!
Оно линчовање декана чист фашизам и прогон!
А то Бот, питај себе чији си бот уби нас са оним FDU видеима, nedovršenim Srbima, ustašoidima и осталим несојем!
Него, јесте ли угасили РТС?
Победили тако што није било више људи са чува РТС. Дошло пет девојчица да покупи оне транспаренте...
ПРОСВЕТАР.
(Последња измена: 29-04-2025, 04:38 AM од
Mekenzi.)
Поруке: 178
Теме: 0
Придружен: Jan 2017
Углед:
-7
Студенти настављају даље,нису спомињали руту да ће ићи кроз Марибор,али су и тамо стигли,па даље према Грацу.Ја се шалио за Блајбург,кад оно близу су,па ко зна,можда сврате и промене руту...Кажу да је политика медија у Аустрију да буду суздржани,али наши студенти су то успели да промене и све више људи,Аустријанаца,излазе на улице да их дочека.
У Новом Саду ухапшен Брајан Брковић,и вероватно знате чији је унук...Јеврема Брковића,промотер Црногорства,и велики антисрбин,да не кажем усташа...Ја не знам како ти људи дођу у центар пажње,али можда се овај одметнуо од остатка породице,и постао четник...сумњам,алу ко ће га знати....
(Последња измена: 29-04-2025, 09:38 AM од
milan.)
Углед:
897
(29-04-2025, 09:21 AM)milan Пише: Студенти настављају даље,нису спомињали руту да ће ићи кроз Марибор,али су и тамо стигли,па даље према Грацу.Ја се шалио за Блајбург,кад оно близу су,па ко зна,можда сврате и промене руту...Кажу да је политика медија у Аустрију да буду суздржани,али наши студенти су то успели да промене и све више људи,Аустријанаца,излазе на улице да их дочека.
У Новом Саду ухапшен Брајан Брковић,и вероватно знате чији је унук...Јеврема Брковића,промотер Црногорства,и велики антисрбин,да не кажем усташа...Ја не знам како ти људи дођу у центар пажње,али можда се овај одметнуо од остатка породице,и постао четник...сумњам,алу ко ће га знати....
Добро, није барем неки удбаш или СНС бот изБосне.
Д М
Углед:
375
(29-04-2025, 11:00 AM)milan Пише: (29-04-2025, 09:43 AM)Шумадинац Пише: Добро, није барем неки удбаш или СНС бот изБосне.
Иначе,тај усташа је побегао из ЦГ ,и шта мислите,где је побегао....у Загреб...и тамо је био окружен својима и написао неку песму,у Загребу награђен,песма каже:
Sarajevo gori, palikuće Sarajevo pale, nebo nad gradom plamti, sve su kazaljke stale, teku pakleni sati, ako nad Bosnom jesi, Bože usliši moga plača spasi Sarajevo udesi da dobra raja nadjača. Više tu ćejfa i duše nego u po svijeta velja, varvari taj grad ruše mog duša i beglema. Noći orkvave dane, krvava jutra sviću, šta radiš krvavi Radovane, gdje će ti duša Karadžiću...
Имаш прилику да га посетиш,не знам у ком је притвору,однеси човеку поморанџе,и направи слику заједничку,свако са својим ознакама,још то нисам видео ...
Миланче, знаш ли ти неког Србина сем нашег овдашњег шумадинца (Горског не рачунамо, он се њих одрекао) кoји подржаве ове анархисте, србомрзце, левичаре и остале недовршене Србе да не кажемо усташоиде који иду диљем Шугославије, промовишући труло, гњилежно, канцерогено шугословенство још горе, Гавран је Црн а Гачак је црњи а тај Гачак је Bratstvo i jedinstvo"
Нами када се спомене "Bratstvo i jedinstvo" и да су нам усташе нека braćććaa нами се диже коса на глави..
Замисли веселиш се лочеш и пијеш иу кафани са градоначелником Туђманове злочиначке странке а тај дан је годишњица пробоја Логора Јасеновац...
Брате мили....
Занимљиво да сви србомрсци, усташоиди од политичара и београдски аутошовинисти подржавају "YU Studente"
ПРОСВЕТАР.
Углед:
897
Тако се то ради...
ПУМПАААААААЈ
Паметнији не попушта, паметнији се организује!!!
Д М