01-05-2025, 11:52 AM
(01-05-2025, 10:56 AM)jelicki_cetnicki_odred_ Пише: МЕКЕНЗИ твој рејтинг на форуму је у тоталној катаклизми на доле... Мораш мењати нешто. Налазиш се у политичком блату са пар саблатима.
Могао си написати нешто типа: " Не баца се камен кад се пева дом! "
Ћутање је са'учешће у злочину, а можда и у са'изврлаштву...
Неће да бидне!
Ми смо овде корективни фактор за Шумадинца јер га мотивишемо да иде да се лечи од озбиљног алкохолизма јер нам у три пола четири ноћу пише претеће поруке спомиње неку трећу смену, удбу, да смо готовиида нас чека судњи дан и тако то..
Тако да смо сконтали да ове наше писаније почињу као лек да делују на њега, прво ће да нас вређа, послен ће да се смири а када види да су ови Сорош лево анархо либерални студенти превара онда ће да се врати Бошку и Пушкићу али мора прво да га обожимо изнутра и вратимо на фабричка подешавања...
Мораћемо Борку Пушкићу лично да се извинимо јер је подржавајући Северину, Динка Грухоњића, Милу Пајић, Ану Лалић оног Бојана или Брана, Градоначелнике ХДЗ-а и остале усташоиде нанео је немерљиву штету дверима..
Еј Борко Пушкић човек кији тотално анти нато и анти еу Човек који је сам протествовао испред НАТО канцеларије...
Или Иван Костић који је врлики русофил и који се састајао са Сергејим Лавровим, Члановима Руске Думе, високим представницима Јединствине Русије
Ти се окренеш против њих и постанеш фан и симпатизер стипендисте Џорџ Сорош фондације "Отворено друштво" Драгана Шолака...
Човек се тотално залудео нхд1 и новомс..
Шта уради алкохол од нашег Шумадинца Црни Милораде
Ми му не одговарамо већ се у јутарњој молитви помолимо за његову напаћену душу коју су обузели демони...
Јосип Броз-Амброз Тито! ДА, ТО ЈЕ БИО ПЕГАВИ ТРБАТИ, ФАРБАНИ ПА КОЛМОВАНИ, У МИДЕРЕ УТЕГНУТИ АУСТРО-УГАРСКИ ЦУГСФИРЕР, ТРОСТРУКИ ШПИЛЕ И МАЂАРСКИ ЧИВА, ЈОСИП БРОЗ-АМБРОЗ ТИТО, СРБОУБИЦА ПРВИ ДО ПАВЕЛИЋА!!!
ПРОСВЕТАР.