Оцена Теме:
  • 6 Гласов(а) - 2.83 Просечно
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Блокаде и протести против Овај диктатуре

Нећемо никада престати нашу борбу нити повити главу пред нашим непријатељима Немцима, који користе извесне заблуделе синове српског народа као што су недићевци и љотићевци.

Д М
Одговори

(26-04-2025, 08:02 PM)jelicki_cetnicki_odred_ Пише:  
(26-04-2025, 07:49 PM)Шумадинац Пише:  
Ма где ти ово смеш да слушаш, ово је за тебе компликовано штиво. 
Плус сви ми овде имамо YouTube и своју листу гледања, ако си већ шеровао овако нешто, напиши бар неки увод, јер овако поручујеш нама да смо под директивом Вучића, једну аферу КРАЉЕВА ниси поменуо, три године ми овде шерујеш неке Двери усране....
ОПЕТ???
Одговори

Шташ, не можемо да их санкционишемо сву тројицу, а нећемо да позивамо на линч. Они имају право да друге етикетирају, а кад их питаш да се изјасне да беже у кукуруз, а и ти @Milan, кoга занима где се налазе полупани студенти, нек возе на Месец ако оће.
Одговори

МЕКЕНЗИ твој рејтинг на форуму је у тоталној катаклизми на доле... Мораш мењати нешто. Налазиш се у политичком блату са пар саблатима.
Могао си написати нешто типа: " Не баца се камен кад се пева дом! "
Ћутање је са'учешће у злочину, а можда и у са'изврлаштву...
Одговори

***"НЕ БАЦА СЕ КАМЕН - КАД СЕ ПЕЦА СОМ!"
Одговори

(Јуче, 10:56 AM)jelicki_cetnicki_odred_ Пише:  МЕКЕНЗИ твој рејтинг на форуму је у тоталној катаклизми на доле... Мораш мењати нешто. Налазиш се у политичком блату са пар саблатима.
Могао си написати нешто типа: " Не баца се камен кад се пева дом! "
Ћутање је са'учешће у злочину, а можда и у са'изврлаштву...

Неће да бидне!

Ми смо овде корективни фактор за Шумадинца јер га мотивишемо да иде да се лечи од озбиљног алкохолизма јер нам у три  пола четири ноћу пише претеће поруке спомиње неку трећу смену, удбу, да смо готовиида нас чека судњи дан и тако то..

Тако да смо сконтали да ове наше писаније почињу као лек да делују на њега, прво ће да нас вређа, послен ће да се смири а када види да су ови Сорош лево анархо либерални студенти превара онда ће да се врати Бошку и Пушкићу али мора прво да га обожимо изнутра и вратимо на фабричка подешавања...

Мораћемо Борку Пушкићу лично да се извинимо јер је подржавајући Северину, Динка Грухоњића, Милу Пајић, Ану Лалић оног Бојана или Брана, Градоначелнике ХДЗ-а и остале усташоиде нанео је немерљиву штету дверима..

Еј Борко Пушкић човек кији тотално анти нато и анти еу Човек који је сам протествовао испред НАТО канцеларије...

Или Иван Костић који је врлики русофил и који се састајао са Сергејим Лавровим, Члановима Руске Думе, високим представницима Јединствине Русије

Ти се окренеш против њих и постанеш фан и симпатизер стипендисте Џорџ Сорош фондације "Отворено друштво" Драгана Шолака...

Човек се тотално залудео нхд1 и новомс..

Шта уради алкохол од нашег Шумадинца Црни Милораде

Ми му не одговарамо већ се у јутарњој молитви помолимо за његову напаћену душу коју су обузели демони...

Јосип Броз-Амброз Тито! ДА, ТО ЈЕ БИО ПЕГАВИ ТРБАТИ, ФАРБАНИ ПА КОЛМОВАНИ, У МИДЕРЕ УТЕГНУТИ АУСТРО-УГАРСКИ ЦУГСФИРЕР, ТРОСТРУКИ ШПИЛЕ И МАЂАРСКИ ЧИВА, ЈОСИП БРОЗ-АМБРОЗ ТИТО, СРБОУБИЦА ПРВИ ДО ПАВЕЛИЋА!!!
ПРОСВЕТАР.
Одговори

Мекензи ја мислим само на Вучића и твој став према њему, што се тиче студената све си погодио. Није могуће да човек са таквом врстом информација нема никакве везе са овом другом појавом која траје деценију и по.... О томе причам. Што се тиче студената ја сам ти се извинио јавно и опет ћу кад погрешним, то је јако битна ствар.
Одговори

А није лепо да говоримо за неког да је наркоман, алкоса, битанга, сецикеса итд, док се не докаже. Ако неко и попије није алкохоличар, па није ово ИНФОРМЕР ТВ - да купимо етикете.
А да је дебело забраздио у ове јавне куће - јесте...
Одговори

(Јуче, 12:23 PM)jelicki_cetnicki_odred_ Пише:  Мекензи ја мислим само на Вучића и твој став према њему, што се тиче студената све си погодио. Није могуће да човек са таквом врстом информација нема никакве везе са овом другом појавом која траје деценију и по.... О томе причам. Што се тиче студената ја сам ти се извинио јавно и опет ћу кад погрешним, то је јако битна ствар.

Што ѕе тиче Вучића ми о њему ништа не мисллимо добро.

Међутим! 

Да ми подржимо оне што шире комунистичке СССР зсставе, заставе Шугославије и ђе пише Живели Карл Маркс и Лењин доле Капитализам ми то нећемо ни у лудило подржати.

Сорошевско екстремно либерално анархо синдикално левичарство без Нaције, Религије, Вере, породице и идентитетаи глобалне интернет заглупњујуће демонске технологије,ми то подржати нећемо!

Јосип Броз-Амброз Тито! ДА, ТО ЈЕ БИО ПЕГАВИ ТРБАТИ, ФАРБАНИ ПА КОЛМОВАНИ, У МИДЕРЕ УТЕГНУТИ АУСТРО-УГАРСКИ ЦУГСФИРЕР, ТРОСТРУКИ ШПИЛЕ И МАЂАРСКИ ЧИВА, ЈОСИП БРОЗ-АМБРОЗ ТИТО, СРБОУБИЦА ПРВИ ДО ПАВЕЛИЋА!!!
ПРОСВЕТАР.
Одговори

Ево говора пре 15. марта једног представника навијача ФК Борац Чачак, то је онај говпр после ког су се јавно ограђивали и лидери опозиције, а и студенти (више дана јавно, чак су и изгласали да не сме више нико да упадне мимо плана говора), ја човека знам петнаест година, има троје деце (Ратко, Лазар и Милица), исправан 100%, али се сад налази на удару власти, а одбачен од "протестаната" и никог није брига што ће првом приликом добити максималну затворску казну, тако то иде: https://www.instagram.com/reel/DF8Ez2Pth...Mm5wazcwZw==
Одговори

Наравно да је Вучић лош,и треба га мењати,ал не док не доће права национално-патриотска-локално-економска опција и људи који немају љаге на себи...Увек се сетим оног Вучићевог кишобрана на Палама,мислим да сам једини који је навијао да је то пушка а не кишобран,бар да је дoхвати ако је није користио.
Одговори

ОДЕ КАПИТАЛИЗАМ ДА РОШТИЉА НА ЗЛАТИБОР У ВРЕМЕ РАТА СА КАРТЕЛОМ, А У ПАУЗИ ПИШУ КОМЕНТАРЕ ПО ДРУШТВЕНИМ МРЕЖАМА ("ПУМПАЈ"):
https://www.instagram.com/reel/DJFCXiFM2...bHNjZ2pwMg==
Одговори

Скочи на Форум:

Корисника прегледа ову тему: 3 Гост(а)
Све форуме означи прочитаним