Јуче, 09:37 AM
Нећемо никада престати нашу борбу нити повити главу пред нашим непријатељима Немцима, који користе извесне заблуделе синове српског народа као што су недићевци и љотићевци.
Д М
(26-04-2025, 08:02 PM)jelicki_cetnicki_odred_ Пише:ОПЕТ???(26-04-2025, 07:49 PM)Шумадинац Пише:Ма где ти ово смеш да слушаш, ово је за тебе компликовано штиво.
Плус сви ми овде имамо YouTube и своју листу гледања, ако си већ шеровао овако нешто, напиши бар неки увод, јер овако поручујеш нама да смо под директивом Вучића, једну аферу КРАЉЕВА ниси поменуо, три године ми овде шерујеш неке Двери усране....
(Јуче, 10:56 AM)jelicki_cetnicki_odred_ Пише: МЕКЕНЗИ твој рејтинг на форуму је у тоталној катаклизми на доле... Мораш мењати нешто. Налазиш се у политичком блату са пар саблатима.
Могао си написати нешто типа: " Не баца се камен кад се пева дом! "
Ћутање је са'учешће у злочину, а можда и у са'изврлаштву...
(Јуче, 12:23 PM)jelicki_cetnicki_odred_ Пише: Мекензи ја мислим само на Вучића и твој став према њему, што се тиче студената све си погодио. Није могуће да човек са таквом врстом информација нема никакве везе са овом другом појавом која траје деценију и по.... О томе причам. Што се тиче студената ја сам ти се извинио јавно и опет ћу кад погрешним, то је јако битна ствар.