20-03-2026, 01:05 PM
(20-03-2026, 12:17 PM)Шумадинац Пише: Ма пусти олињалог Којота... Него Овај завршава процес продаје Косова и Метохије. Ку ку.... кад Ми дођемо навлас'....
Нормално да завршава, што су пре скоро 100 година започели анархо левичари , сада се ставља шлаг и горе иде јагодица на торту, јер је Вучић играч истих анархо левичара, оних где ти управо седи геј ректор Ђокица у Берлину са организаторима студентске листе на канабе код анархо зелене Аналене Бербок у Бундестагу у сред Берлина.
Што се пиждрења за Косовом тиче:
Ми за Косовом не пиждримо као што се пиждри већ 40 година у кругу двојке на неким јаловим безначајним митинзима где се шета у круг већ 40 година на истим деоницама и онда ће београдски "елиташи" и тешкакши који су се обезбедили за три живота да враћају Косово, неки доктор пулмолог Несторовић и неки декица од 80 година Слободан Самарџић и нека баба тетка докторка Даница Грујичић или неки анархо студенти, еколошки активисти, невладини сектор и остали недовршени Срби из круга двојке и нека ђеца која су из опанака ускочила у метрополу и сада глуме револуционаре и ће да враћају Косово а у свом селу "мањи од зрна грашка". Једино што могу да напишу неко саопштење да им је жао Косова, и да одрже неки митинг о подршци Косову и ту се њихово "враћање Косова завршава у кафићу у тржном центру Галерија у Београду на води.
Што се тиче правог враћања Косова, то је за јако озбиљне националисте, патриоте, и људе који су спремни погинути уз песму "Христе Боже". Косово се враћа оног тренутка када Русија победи и када се Европа ослободи америчких радикалних и терористичких организација који су ментори разбијању СФР Шугославије по авнојским границама и окупацији Европе, попут Сорош, Роштилда и осталих Жидова...
Тренутно у Србији није могуће никако да дођу проруске и о озбиљне про националне чврсте структуре, јер како ће госпоџе и господа без тржног центра галерија, када ми ту васпоставимо Базу за логистику Ахмат силе! Како ће без ајфона и омиљених подкаста, где је свако добио право да говори, како ће без друштвених мрежа које ћемо укинути као и телевизију где ће имати само три канала
Значи ми смо да се са Русима ослободи не само Косово, већ и Црна Гора, Босна па горе до Задра, Сплита, Шибеника преко Срема а за то требају тржни центри где су идеално место за складиштење војне опреме....
Тако да ми чекамо пораз анархо левих зелених левичара, комуниста у Европи, када та аждаха буде поражена, а биће поражена, јер се одвија савршена олуја за пораз код њих, онда наступају наше снаге за ослобођење целе Велике Србије, без Карађорђевића који су нас увели у трулу Шугославију где смо остали и без "гаћа" и без "мајица"
Србија Србима!
Амин, Боже дај!
Фановима студената Новог Пазара "Срећан Бајрам" као и нашем брату Кадирову и целој ахмат сили.
Са Ахмат силом на Косово.
Амин.
Јосип Броз-Амброз Тито! ДА, ТО ЈЕ БИО ПЕГАВИ ТРБАТИ, ФАРБАНИ ПА КОЛМОВАНИ, У МИДЕРЕ УТЕГНУТИ АУСТРО-УГАРСКИ ЦУГСФИРЕР, ТРОСТРУКИ ШПИЛЕ И МАЂАРСКИ ЧИВА, ЈОСИП БРОЗ-АМБРОЗ ТИТО, СРБОУБИЦА ПРВИ ДО ПАВЕЛИЋА!!!
ПРОСВЕТАР.