(20-03-2026, 06:29 PM)Шумадинац Пише: (20-03-2026, 04:39 PM)Mekenzi Пише: (20-03-2026, 03:30 PM)milan Пише: Него,Кизо,нешто сам чуо да се Дана разишла од Вука,не знам јел тачно,кажу да се дуго нису видели заједно ...Куку,леле,шта ће сада црни Шумадинац....С ким ће јуришати,нема више Дане,а Вук је онемоћао...Јој,кажу оставила га и о'шла...са швалером....Ја ћу ове године на Марковдан,са четницима из Српске,и ове овдашње праве четнике,а с ким ће наш мучни Шуми да иде 13 -ог маја...
Куууукууу код ће сад онемоћалом Вуку да мења пелене..
Дана је још увек у доброј кондицији...
Што се тиче Равне Горе колико смо упознати Шумадинац јуриша на шатру тамо му је главни штаб..
Што се тиче Равне Горе и Марковдана туна се иде са озбиљним четницима са се ода почаст ђенералу, одслупа литургија и повуче се у келије у тиховање.
Међутим пошто народ воли Вашар, онда се то претвори у општенародно весеље испод шатре...
Ми смо са шатрама и тим менталитетом одавно завршили јер смо схватили да у кахванама нема шта паметно да се чује изузев што може да се настрада..
Лица која иду под шатру имају неких ситних сметњи.
Прави домаћин не залази под шатре...
Ми смо одавно у оној теми куда иде четничка идеја детаљни описали.
Ал, замисли миланче сцену како Шумадинац на Равној Гори "пумпа" са анархистима марксистима
јер студентски покрет је у бити марксистички и левичарски покрет који се закаже за Права радника, Правду, Социјални систем бесплатно лечење, школовање , становање Трст је наш...итд...
Поштеди нас баљезгања са Информера. Студената има свакаквих профила, што је и нормално. Али убедљиво највише их је национално и прокарађорђевићски настројено попут нас. Прошле године на Равној Гори по свим шатрама је викано "пумпај" уз колце. Општа уктанија. Поред стаза се продају беџеви "пумпај". Уопште, сви су до једног против Балавог Шифтарина и Ћацади, а учесници су студентско-народних протеста. Отуд је Ћацадима горенак забрањено да присуствују, ако би којим случајем дошли. А несу. Тако да братски умољавамо Миланчета да, ако већ долази, нека ћути и гута кнедле.
Kaква си ти легенда и весељак... Само "пумпај" биће од тебе једног дана нешто....
Да појаснимо и уозбиљимо тему:
Студентски покрет чине београдско-новосадско и новопазарско анархо левичари, комунисти и лгбт, еколошки активисти, нво сектор, и лево орјентисани и социјалдемократске политичке странке, покрети, зборови. Изнад њих у врху организацији седе искључиво леви анархо професори са фпн-а, филозофског као и глумци са фду-а а. Управни одбор те студентске организације чине Немачка, Британска и Америчка амбасада чији домаћи упосленици и агенти контролишу и организују ситуацију на терену...Нема ни Н од четништва. Најјдаље докле их имаш јесу умерене патриоте који рецитују Да Ваччааа и отпевају Химну Србије и носе један патриотски барјак , а националисти четници прави српски или као што смо ми...(нећемо шта смо ми) у том студентском покрету нема.
Да је студентски покрет национално орјентисан па неби у врху био геј декица који воли младе момке ректор Ђокић из партизанске породице.
Студентски покрет формирају Западне агентуре као Отпор (ми смо били у отпору и горко се кајемо због тога, 10 х пута смо окајали грехе због тога јер смо били млади и наивни..
Отпор се формирао на : "ми смо народ", "отпор јер волим Србију

" само да Милошевић оде, скидају се санкције, стижу милијарде долара које чекају на граници да пређу границу, Србија ће бити у Европи, скидају се границе, нема више граничних прелаза и остале глупости.
Паде Милошевић а ми улетесмо у такав политички хорор, такво лудило да не знам како смо и дан данас опстали као држава. Хаос. Свако је могао бити ухапшен, прећење санкцијама, побуна, и онда издајничка сарадња са Хагом, гажење Србијом и шутирање цокулом директно у главу . Преко 50 Срба изручено Хагу, стрељан Ђинђић, Влајко Стоијљковић извршио самоубиство, хапшење Шљиванчанина, вандредно стање "Сабља" где је похапшено 5000 Срба 99% недужних. За Хаг су Србе слали на килограм..итд.
Да не причамо да је Војска Расфоримрана и да је била сведена на локално ловачко удружење грађана са једним авионом и три тенка, и да су Тадић-Шутановац погасили 90% касарни у Србији и да је претило да Србија мора да препусти нато пакту да контролише небо.
Толико о студентском покрету "отпор" и "сви смо ми народ" само Милошевић да падне.
Е сад, исто то раде, има овде један који се примо како су "студенти" народ, четници, патриоте, сада ће политички да васкрсне и Вељу Илића и Вука Драшковића па ако треба и покојног Владана Батића...
Србија је војно ојачала, међутим не ваља бити офанзиван и војно и јак, треба да дође неки геј премијер леви анархиста као што је био Зоран Ђинђић и да се извињава до бесвести усташама у нашем садашњем случају требало се извинити Пленковићу, Миру Буљу, Чипе и осталој усташкој гамади из Домовинског покрета, наравно уз све то иде аутономија Санџаку, Војводини, Прешевској долини итд итд...
СтUдентски покрет као и студентски покрет отпор јесу и биће прозападно орјентисани и у својој бити јесу анархо левичарски, комунистички, титоистички, шугословенски, марксистички покрет.
СтUдентски покрет потиче са марксистичког црвеног универзитета где су сви до једног анархисти, левичари, активисти, и сви до једног су прозападно орјентисани. Сви до једног.
Национални стUдентски покрет никада неће бити формиран јер он није у интересу западних агентура и неби га финансирали милионима евра као што овај финансирају.
Само на беџеве је досада потрошено преко 3 милиона евра нечијих пара... Сваки гимназијалац има по 4-5 беџева које се деле бесплатно. То су милиони само за беџеве. Ево ректор Ђокић биће недељу дана у Берлину ко плаћа алл инклузив хотеле...
Што се тиче Вучића или стUдентски покрет су исти јер се ради о левим анархистима и то је исто разлике нема.
Паметном доста.