Оцена Теме:
  • 1 Гласов(а) - 5 Просечно
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Студентско-народни протести против Овај диктатуре

(19-03-2026, 07:12 PM)Шумадинац Пише:  

TROLL!!!

Јосип Броз-Амброз Тито! ДА, ТО ЈЕ БИО ПЕГАВИ ТРБАТИ, ФАРБАНИ ПА КОЛМОВАНИ, У МИДЕРЕ УТЕГНУТИ АУСТРО-УГАРСКИ ЦУГСФИРЕР, ТРОСТРУКИ ШПИЛЕ И МАЂАРСКИ ЧИВА, ЈОСИП БРОЗ-АМБРОЗ ТИТО, СРБОУБИЦА ПРВИ ДО ПАВЕЛИЋА!!!
ПРОСВЕТАР.
Одговори

Не тролиши, него чуј србског домаћина који је са студентима и народом на улици шта вели.

Нећемо никада престати нашу борбу нити повити главу пред нашим непријатељима Немцима, који користе извесне заблуделе синове српског народа као што су недићевци и љотићевци.

Д М
Одговори

Где видиш ти овде домаћина?Дај ,бре ,Шумадинац,,овај домаћин,ко што је твој Вук домаћин?Мада,Дана јесте,права домаћица...Него,јел има неко обележавање 15 марта.,то нас ође занима?И годишњицу ваздушног топа?Шта си тијех дана нама овде сервирало,само кад се сетим....А ја нешто и немам живаца да то тражим...

Наше ће сјене ходати по Бечу, лутати по двору, плашити господу…
Одговори

(19-03-2026, 09:02 PM)milan Пише:  Где видиш ти овде домаћина?Дај ,бре ,Шумадинац,,овај домаћин,ко што је твој Вук домаћин?Мада,Дана јесте,права домаћица...Него,јел има неко обележавање 15 марта.,то нас ође занима?И годишњицу ваздушног топа?Шта си тијех дана нама овде сервирало,само кад се сетим....А ја нешто и немам живаца да то тражим...

Пааа комуњара Видак није своју ђецу васпитавао у традицоналном духу...

То што је лево анархо Вук са Карл Маркс косом и брадом, обукао "јагњеће одело" и представљао се као четник и тако то...то је превара века међ Србима, коју су прогутали како би рекли Сарлије "Фолушку"...

Што се домаћина, тиче, опет долазимо до злоупотрбе шајкаче и опет су то ликови у јагњећој кожи који су далеко од српског домаћина...

Сад свако ко стави шајкачу по Шумадинцу је или солунац или домаћин, попут оног анархисте бубњара са фду-а који је глумио солунца што се тиче студентских протеста па нас је Шумадинац данима замарао са тим ликом а на крају лик доби пријаву за насилничко понашање....

Да би био српски четник домаћин, синовац знаш ти које услове мора да испуниш да би то био а први услов је да ти не буччии глава од разних левих радикалних анархиста стUдената са н1 и новас и да не поржаваш Браћу Драшковиће и жену и снају им Даницу и да никако ни под разни не гледаш ју тјуб канал "ФдU U блокади!...

Јосип Броз-Амброз Тито! ДА, ТО ЈЕ БИО ПЕГАВИ ТРБАТИ, ФАРБАНИ ПА КОЛМОВАНИ, У МИДЕРЕ УТЕГНУТИ АУСТРО-УГАРСКИ ЦУГСФИРЕР, ТРОСТРУКИ ШПИЛЕ И МАЂАРСКИ ЧИВА, ЈОСИП БРОЗ-АМБРОЗ ТИТО, СРБОУБИЦА ПРВИ ДО ПАВЕЛИЋА!!!
ПРОСВЕТАР.
Одговори

Ма пусти олињалог Којота... Него Овај завршава процес продаје Косова и Метохије. Ку ку.... кад Ми дођемо навлас'....

Нећемо никада престати нашу борбу нити повити главу пред нашим непријатељима Немцима, који користе извесне заблуделе синове српског народа као што су недићевци и љотићевци.

Д М
Одговори

(20-03-2026, 12:17 PM)Шумадинац Пише:  Ма пусти олињалог Којота... Него Овај завршава процес продаје Косова и Метохије. Ку ку.... кад Ми дођемо навлас'....

Нормално да завршава, што су пре скоро  100 година започели анархо левичари , сада се ставља шлаг и горе иде јагодица на торту, јер је Вучић играч истих анархо левичара, оних где ти управо седи геј ректор Ђокица у Берлину са организаторима студентске листе на канабе код анархо зелене Аналене Бербок у Бундестагу у сред Берлина.

Што се пиждрења за Косовом тиче:

Ми за Косовом не пиждримо као што се пиждри већ 40 година у кругу двојке на неким јаловим безначајним митинзима где се шета у круг већ 40 година на истим деоницама и онда ће београдски "елиташи" и тешкакши који су се обезбедили за три живота да враћају Косово, неки доктор пулмолог Несторовић и неки декица од 80 година Слободан Самарџић и нека баба тетка докторка Даница Грујичић или неки анархо студенти, еколошки активисти, невладини сектор и остали недовршени Срби из круга двојке и нека ђеца која су из опанака ускочила у метрополу и сада глуме револуционаре и ће да враћају Косово а у свом селу "мањи од зрна грашка". Једино што могу да напишу неко саопштење да им је жао Косова, и да одрже неки митинг о подршци Косову и ту се њихово "враћање Косова завршава у кафићу у тржном центру Галерија у Београду на води.

Што се тиче правог враћања Косова, то је за јако озбиљне националисте, патриоте, и људе који су спремни погинути уз песму "Христе Боже". Косово се враћа оног тренутка када Русија победи и када се Европа ослободи америчких радикалних и терористичких организација који су ментори разбијању СФР Шугославије по авнојским границама и окупацији Европе, попут Сорош, Роштилда и осталих Жидова...

Тренутно у Србији није могуће никако да дођу проруске и о озбиљне про националне чврсте структуре, јер како ће госпоџе и господа без тржног центра галерија, када ми ту васпоставимо Базу за логистику Ахмат силе! Како ће без ајфона и омиљених подкаста, где је свако добио право да говори, како ће без друштвених мрежа које ћемо укинути као и телевизију где ће имати само три канала

Значи ми смо да се са Русима ослободи не само Косово, већ и Црна Гора, Босна па горе до Задра, Сплита, Шибеника преко Срема а за то требају тржни центри где су идеално место за складиштење војне опреме....

Тако да ми чекамо пораз анархо левих зелених левичара, комуниста у Европи, када та аждаха буде поражена, а биће поражена, јер се одвија савршена олуја за пораз код њих, онда наступају наше снаге за ослобођење целе Велике Србије, без Карађорђевића који су нас увели у трулу Шугославију где смо остали и без "гаћа" и без "мајица"

Србија Србима!

Амин, Боже дај!

Фановима студената Новог Пазара "Срећан Бајрам" као и нашем брату Кадирову и целој ахмат сили.

Са Ахмат силом на Косово.

Амин.

ПРОСВЕТАР.
Одговори

Него,Кизо,нешто сам чуо да се Дана разишла од Вука,не знам јел тачно,кажу да се дуго нису видели заједно ...Куку,леле,шта ће сада црни Шумадинац....С ким ће јуришати,нема више Дане,а Вук је онемоћао...Јој,кажу оставила га и о'шла...са швалером....Ја ћу ове године на Марковдан,са четницима из Српске,и ове овдашње праве четнике,а с ким ће наш мучни Шуми да иде 13 -ог маја...

Одговори

(20-03-2026, 03:30 PM)milan Пише:  Него,Кизо,нешто сам чуо да се Дана разишла од Вука,не знам јел тачно,кажу да се дуго нису видели заједно ...Куку,леле,шта ће сада црни Шумадинац....С ким ће јуришати,нема више Дане,а Вук је онемоћао...Јој,кажу оставила га и о'шла...са швалером....Ја ћу ове године на Марковдан,са четницима из Српске,и ове овдашње праве четнике,а с ким ће наш мучни Шуми да иде 13 -ог маја...

И сам знаш да на Равној Гори не примају ћацад. Горе се пумпа увелико. Боље иди неки други дан, кад нема нико.

Д М
Одговори

(20-03-2026, 03:30 PM)milan Пише:  Него,Кизо,нешто сам чуо да се Дана разишла од Вука,не знам јел тачно,кажу да се дуго нису видели заједно ...Куку,леле,шта ће сада црни Шумадинац....С ким ће јуришати,нема више Дане,а Вук је онемоћао...Јој,кажу оставила га и о'шла...са швалером....Ја ћу ове године на Марковдан,са четницима из Српске,и ове овдашње праве четнике,а с ким ће наш мучни Шуми да иде 13 -ог маја...

Куууукууу код ће сад онемоћалом Вуку да мења пелене..

Дана је још увек у доброј кондицији...

Што се тиче Равне Горе колико смо упознати Шумадинац јуриша на шатру тамо му је главни штаб..

Што се тиче Равне Горе и Марковдана туна се иде са озбиљним четницима са се ода почаст ђенералу, одслупа литургија и повуче се у келије у тиховање.

Међутим пошто народ воли Вашар, онда се то претвори у општенародно весеље испод шатре...

Ми смо са шатрама и тим менталитетом одавно завршили јер смо схватили да у кахванама нема шта паметно да се чује изузев што може да се настрада..

Лица која иду под шатру имају неких ситних сметњи.

Прави домаћин не залази под шатре...

Ми смо одавно у оној теми куда иде четничка идеја детаљни описали.

Ал, замисли миланче сцену како Шумадинац на Равној Гори "пумпа" са анархистима марксистима  Кидање јер студентски покрет је у бити марксистички и левичарски покрет који се закаже за Права радника, Правду, Социјални систем бесплатно лечење, школовање , становање Трст је наш...итд...

ПРОСВЕТАР.
Одговори

(20-03-2026, 04:39 PM)Mekenzi Пише:  Ал, замисли миланче сцену како Шумадинац на Равној Гори "пумпа" са анархистима марксистима  Кидање јер студентски покрет је у бити марксистички и левичарски покрет који се закаже за Права радника, Правду, Социјални систем бесплатно лечење, школовање , становање Трст је наш...итд...
Све са паролом имаш кућу , врати стан...

Што се тиче нас,ми не идемо туристички,већ едукативно,да слушамо приче четника из нових ратова,и белешке да хватамо...Замисли озбиљног четника са пиштаљком у устима,и беџом на шајкачи...Мада,наш Шумадинац,ако ништа друго,бар пије озбиљна пића,а не кокишку и фанту...

Одговори

Шумадинац јели, Хоћеш ли носити на Марковддан на Шубари беџеве Пумпаајјј, Краљево је уз студенте, студенти су праву, Правда за студентеее, Студенти се питају... три вувузеле, пиштаљке, имаш ли бубњар  и остали мобилијар што иде уз студенте...

Што се тиче пића, ту му скидамо капу ови студенти пију неке фенси лате маћијато кафицее, цеђени грејп, високи Вит.Ц док наш Шумадинац конзумира озбиљна и конкретна пића...

ПРОСВЕТАР.
Одговори

(20-03-2026, 04:39 PM)Mekenzi Пише:  

Што се тиче Равне Горе колико смо упознати Шумадинац јуриша на шатру тамо му је главни штаб..

Што се тиче Равне Горе и Марковдана туна се иде са озбиљним четницима са се ода почаст ђенералу, одслупа литургија и повуче се у келије у тиховање.

Међутим пошто народ воли Вашар, онда се то претвори у општенародно весеље испод шатре...

Ми смо са шатрама и тим менталитетом одавно завршили јер смо схватили да у кахванама нема шта паметно да се чује изузев што може да се настрада..

Ал, замисли миланче сцену како Шумадинац на Равној Гори "пумпа" са анархистима марксистима  Кидање јер студентски покрет је у бити марксистички и левичарски покрет који се закаже за Права радника, Правду, Социјални систем бесплатно лечење, школовање , становање Трст је наш...итд...

Поштеди нас баљезгања са Информера. Студената има свакаквих профила, што је и нормално. Али убедљиво највише их је национално и прокарађорђевићски настројено попут нас. Прошле године на Равној Гори по свим шатрама је викано "пумпај" уз колце. Општа уктанија. Поред стаза се продају беџеви "пумпај". Уопште, сви су до једног против Балавог Шифтарина и Ћацади, а учесници су студентско-народних протеста. Отуд је Ћацадима горенак забрањено да присуствују, ако би којим случајем дошли. А несу. Тако да братски умољавамо Миланчета да, ако већ долази, нека ћути и гута кнедле.

Д М
Одговори

(20-03-2026, 06:29 PM)Шумадинац Пише:  
(20-03-2026, 04:39 PM)Mekenzi Пише:  

Поштеди нас баљезгања са Информера. Студената има свакаквих профила, што је и нормално. Али убедљиво највише их је национално и прокарађорђевићски настројено попут нас. Прошле године на Равној Гори по свим шатрама је викано "пумпај" уз колце. Општа уктанија. Поред стаза се продају беџеви "пумпај". Уопште, сви су до једног против Балавог Шифтарина и Ћацади, а учесници су студентско-народних протеста. Отуд је Ћацадима горенак забрањено да присуствују, ако би којим случајем дошли. А несу. Тако да братски умољавамо Миланчета да, ако већ долази, нека ћути и гута кнедле.
Кидање Кидање Кидање

Kaква си ти легенда и весељак... Само "пумпај" биће од тебе једног дана нешто....

Да појаснимо и уозбиљимо тему:

Студентски покрет чине београдско-новосадско и новопазарско анархо левичари, комунисти и лгбт, еколошки активисти, нво сектор, и лево орјентисани и социјалдемократске политичке  странке, покрети, зборови. Изнад њих у врху организацији седе искључиво леви анархо професори са фпн-а, филозофског као и глумци са фду-а а. Управни одбор те студентске организације чине Немачка, Британска и Америчка амбасада чији домаћи упосленици и агенти контролишу и организују ситуацију на терену...Нема ни Н од четништва. Најјдаље докле их имаш јесу умерене патриоте који рецитују Да Ваччааа и отпевају Химну Србије и носе један патриотски барјак , а националисти четници прави српски или као што смо ми...(нећемо шта смо ми) у том студентском покрету нема.

Да је студентски покрет национално орјентисан па неби у врху био геј декица који воли младе момке ректор Ђокић из партизанске породице.

Студентски покрет формирају Западне агентуре као Отпор (ми смо били у отпору и горко се кајемо због тога, 10 х пута смо окајали грехе због тога јер смо били млади и наивни..

Отпор се формирао на : "ми смо народ", "отпор јер волим Србију  Тужан "  само да Милошевић оде, скидају се санкције, стижу милијарде долара које чекају на граници да пређу границу, Србија ће бити у Европи, скидају се границе, нема више граничних прелаза и остале глупости.

Паде Милошевић а ми улетесмо у такав политички хорор, такво лудило да не знам како смо и дан данас опстали као држава. Хаос. Свако је могао бити ухапшен, прећење санкцијама, побуна, и онда издајничка сарадња са Хагом, гажење Србијом и шутирање цокулом директно у главу . Преко 50 Срба изручено Хагу, стрељан Ђинђић, Влајко Стоијљковић извршио самоубиство, хапшење Шљиванчанина, вандредно стање "Сабља" где је похапшено 5000 Срба 99% недужних. За Хаг су Србе слали на килограм..итд.

Да не причамо да је Војска Расфоримрана и да је била сведена на локално ловачко удружење грађана са једним авионом и три тенка, и да су Тадић-Шутановац погасили 90% касарни у Србији и да је претило да Србија мора да препусти нато пакту да контролише небо.

Толико о студентском покрету "отпор" и "сви смо ми народ" само Милошевић да падне.

Е сад, исто то раде, има овде један који се примо како су "студенти" народ, четници, патриоте, сада ће  политички да васкрсне и Вељу Илића и Вука Драшковића па ако треба и покојног Владана Батића...

Србија је војно ојачала, међутим не ваља бити офанзиван и војно и јак, треба да дође неки геј премијер леви анархиста као што је био Зоран Ђинђић и да се извињава до бесвести усташама у нашем садашњем случају требало се извинити Пленковићу, Миру Буљу, Чипе и осталој усташкој гамади из Домовинског покрета, наравно уз све то иде аутономија Санџаку, Војводини, Прешевској долини итд итд...

СтUдентски покрет као и студентски покрет отпор јесу и биће прозападно орјентисани и у својој бити јесу анархо левичарски, комунистички, титоистички, шугословенски, марксистички покрет.

СтUдентски покрет потиче са марксистичког црвеног универзитета где су сви до једног анархисти, левичари, активисти, и сви до једног су прозападно орјентисани. Сви до једног.

Национални стUдентски покрет никада неће бити формиран јер он није у интересу западних агентура и  неби га финансирали милионима евра као што овај финансирају.

Само на беџеве је досада потрошено преко 3 милиона евра нечијих пара... Сваки гимназијалац има по 4-5 беџева које се деле бесплатно. То су милиони само за беџеве. Ево ректор Ђокић биће недељу дана у Берлину ко плаћа алл инклузив хотеле...

Што се тиче Вучића или стUдентски покрет су исти јер се ради о левим анархистима и то је исто разлике нема.

Паметном доста.

ПРОСВЕТАР.
Одговори

Шуми,лепо ти се каже,НЕМА ЧЕТНИКА МЕЂУ СТУДЕНТИМА,бар ових које ти напумпаваш....НЕМА И ТАЧКА...они су спремни,да у то име,четничко,национално,ако хоћеш и националистичко,и комунистичко,и патриотско,и грађанско,они су и верници,и атеисти,СВЕ ЧИНЕ,НЕ БИ ЛИ ГЛАСАО ЗА ЊИХ,а после тога ћеш проћи ,као после 9 марта,5 октобра,дакле,ко бос по трњу ...Њих четништво не занима...историја их не занима...Ево,провери их ,кад ти дођу на врата,питај их лепо шта мисле о Чичи,четницима,Ратку,Раши,Русима...па то лепо сними...и пусти нама ође....Скини им беџ са шајкаче и постави им кокарду...И било би лепо све то да потпишу....Замисли Ђокића,питаш га шта мисли о четницима?Шта би помислио о теби,мислио би да си неки лудак....Дакле,једном за свагда,МАНИ СЕ РЂАВЕ РАБОТЕ,ЈЕР КО СА ЂАВОЛОМ ТИКВЕ САДИ,ЛУПАЈУ МУ СЕ О ГЛАВУ...

Одговори

Скочи на Форум:

Корисника прегледа ову тему: 1 Гост(а)
Све форуме означи прочитаним