19-04-2026, 10:44 AM
(19-04-2026, 10:32 AM)Шумадинац Пише:(19-04-2026, 10:15 AM)milan Пише: Данас сам чуо нови израз за Нову Стелевизију ,НОВА СС...А ко гледа НДХ1....
https://www.facebook.com/share/r/1GGPNiRio1/
Полакоде Миланче... Доћемо и код тебе на ракију, па да дешифрујемо заједно неке од Ћацади...
Код мене можеш увек...али пре тога иде провера....И то озбиљна...Развојни пут Шумодрипца,од Тополе,преко Вука,Отпора,Двери,Грађанске опције до друга....Ови твоји нам све што ваља послали у Хаг...као она другарица са Филозофског што шаље...Видиш ова твоја другарица Лена,напада професора који је врхунски стручњак,спасао толико живота,кажу преко 3000 операција....и он сада ћаци...Ти никакве школе немаш,све што си подржавао,пропало,у ствари открило се ко су,и сад ти ниси ћаци...Неће то да може...Дођеш,попићеш лепу четничку ракију,и гибаницу ће жена да направи,мада је не прави много масну,ал добро снаћемо се,,.и после тога ћеш морати да се обожиш...Кажеш,мрш мајку вам вашу,доста више да ме злоупотребљавате,нећу више...нерадници једни,левичарски,анархистички,секташки....ја да се борим због вас....нећу више,оставите ме на миру....И кажеш то,да видиш како ће ти бити лепше,духовно....Код њих ни ракију ниси попио,а код мене ћеш и да попијеш и да поједеш,па Боже здравља на Равну Гору,о Марковдану,па на Кочићев збор ,у августу,у Стричиће....и цело српство да обухавтиш...
Наше ће сјене ходати по Бечу, лутати по двору, плашити господу…