18-07-2014, 09:08 PM
(15-07-2014, 11:47 PM)smederevo Пише:Тек сад стигох ово да погледам. Гледао сам три пута, нисам могао да поверујем, јер човек каже:(15-07-2014, 09:35 PM)Громовник Пише: Како то мислиш да урадимо, измишљотинама, кривотворењима и шпекулацијама? Измишљањем нове методологије у историјској науци, тако да нам искривљени и наопако прочитани термини буду важнији од писаних и материјалних доказа (што на пример ради Деретић)? О каквој се ортодоксној будали ради довољно показује овај снимак:
И какве везе има данашња ситуација са оном од пре 2000 година?
Мислим да треба да се спале све историјске књиге које су шириле лаж и дириговану историју.Па истина никада није угл
едала светлост дана ни у једном погледу.Да има истине Самарџић би одавно добио одликовања и његове књиге би се читале као лектира за други светски рат,а овако све фалш историја коју нам сервирају теледириговани историчари.
Имао бих и једно питање за тебе:Што си ставио"свастику" као слику у аватару а тврдиш да није важно шта се десило пре хиљаду година?
Данас у Каталонији, питајте Каталонце ког су порекла, рећи ће врло хладно: ''Ми смо Срби''
Мислим да је ово врло озбиљна ствар, тј. захтева озбиљну анализу, пре него вицеве.
Заиста, како схватити ово?
Питам и присталице, и противнике.