06-08-2015, 08:58 AM
(05-08-2015, 11:46 PM)ПРОСВЕТАР Пише: Велики Војвод запали данас заставу такозване "хрватске" а ви причајте и даље!
несумњиво још један вансеријски потез Водоводе Шпегеља
своје поштење и честитост показао је и у овде
Цитат:Замерају ми што Вучића не нападам оштро као Николића. и то је тачно. У Тому сам имао бескрајно поверење и он ме је издао, зато га мрзим из дна душе. Знам да је то грешно, али ја, знате, нисам идеалан хришћанин... Томислав је био скроман и поштен, а разболео се од неизлечиве болести похлепе. Та је болест гора од рака! Свуда око Томе су афере - од лажне дипломе, лоповлука око Фондације Драгице Николић... Он као да се кућама и аутомобилима труди да докаже свима колики је лопов. Чак гради и цркву покајницу, мислећи да се Бог може подмитити.цијели текст
[/quote]"али ја, знате, нисам идеалан хришћанин"[quote]
Ма јеси Војо ти си супер, запалио си усташама заставу у Београду ти си увијек био херојчина, сјећаш ли се о Војо Војводо како си се шетао по Крајинама и говорио народу и борцима како их нико не смије дирати јер ћеш ТИ послати хиљаде својих волунтира, . . . увијек си нас волио и никад ниси слаго и што је најбитније никад ниси урадио ништа што иде на руку нашим непријатељима.