Поруке: 911
Теме: 1
Придружен: Aug 2013
Углед:
129
Није. Он је само агент. Ради по задатку. Створен од "службе" да 90-их разбије и оно мало жалосне националне свијести што је претекло стотини година тзв. "југославије".
Када виђех витешку невољу
забоље ме срце, проговорих:
"Што, погани, од људи чините?
"Што јуначки људе не смакнете?
"Што им такве муке ударате?"
Поруке: 5,715
Теме: 64
Углед:
364
Војислав Шешељ: Николића мрзим из дна душе, Вучић је радан и вредан, њему није циљ лично богаћење!
Нека нам школа буде са вером, политика са поштењем, војска са родољубљем, држава са Божјим благословом. Нека се сваки врати Богу и себи; нека нико не буде ван Бога и ван себе, да га не би поклопила језива тама туђинска, са лепим именом и шареном одећом.
Поруке: 7,047
Теме: 39
Углед:
167
Велики Војвод запали данас заставу такозване "хрватске" а ви причајте и даље!
ПРОСВЕТАР, раб Божји и раденик на трудном воздвиженију Часног Крста и срушеног Стлпа Рашко-Сербскјаго.
СРБИН ИМА ПУТИНА ЗА БРАТА,
А ПУТИН ЈЕ ТАТА ОД САРМАТА,
ОД ЛОВЋЕНА ДО УРАЛА,
СВЕ СУ СТРАЖЕ ОД КИНЖАЛА,
ГРАДИЋЕМО НОВИ СЕВАСТОПОЉ,
ШТИТИЋЕ НАС БУЛАВА И ТОПОЉ!
Поруке: 1,361
Теме: 10
Придружен: Apr 2015
(05-08-2015, 11:46 PM)ПРОСВЕТАР Пише: Велики Војвод запали данас заставу такозване "хрватске" а ви причајте и даље!
несумњиво још један вансеријски потез Водоводе Шпегеља
своје поштење и честитост показао је и у овде Цитат:Замерају ми што Вучића не нападам оштро као Николића. и то је тачно. У Тому сам имао бескрајно поверење и он ме је издао, зато га мрзим из дна душе. Знам да је то грешно, али ја, знате, нисам идеалан хришћанин... Томислав је био скроман и поштен, а разболео се од неизлечиве болести похлепе. Та је болест гора од рака! Свуда око Томе су афере - од лажне дипломе, лоповлука око Фондације Драгице Николић... Он као да се кућама и аутомобилима труди да докаже свима колики је лопов. Чак гради и цркву покајницу, мислећи да се Бог може подмитити.
цијели текст
[/quote]"али ја, знате, нисам идеалан хришћанин"[quote]
Ма јеси Војо ти си супер, запалио си усташама заставу у Београду ти си увијек био херојчина, сјећаш ли се о Војо Војводо како си се шетао по Крајинама и говорио народу и борцима како их нико не смије дирати јер ћеш ТИ послати хиљаде својих волунтира, . . . увијек си нас волио и никад ниси слаго и што је најбитније никад ниси урадио ништа што иде на руку нашим непријатељима.
Углед:
364
Да је неко од "наших" спалио заставу,већ био био оптужен,осуђен и разапет!!!
Нека нам школа буде са вером, политика са поштењем, војска са родољубљем, држава са Божјим благословом. Нека се сваки врати Богу и себи; нека нико не буде ван Бога и ван себе, да га не би поклопила језива тама туђинска, са лепим именом и шареном одећом.
Углед:
167
(06-08-2015, 09:37 AM)смедерево Пише: Да је неко од "наших" спалио заставу,већ био био оптужен,осуђен и разапет!!!
Иха...па тек да је неко од "наших" допао Хага ал'би им се тамо на*ебао материшине!
Ал'знају "наши" тамбураши да не би имали тамо протекције к'о Шешељ па к'о веле, израчуњали да је боље савити грбачу и ћутати у мишјој рупи док ово не прође!
А?
ПРОСВЕТАР, раб Божји и раденик на трудном воздвиженију Часног Крста и срушеног Стлпа Рашко-Сербскјаго.
ОД ЛОВЋЕНА ДО УРАЛА,
Углед:
364
Ал Шеки има протекцију....Чак је и Вучка почео да хвали!
Углед:
167
Ако се "Вучићу педеру" сматра за похвалу ондак га хвали громогласно да цео Бео'рад чује!
ОД ЛОВЋЕНА ДО УРАЛА,
Углед:
364
а шта му ондак ово значи:
Војислав Шешељ: Николића мрзим из дна душе, Вучић је радан и вредан, њему није циљ лично богаћење!
http://www.nspm.rs/hronika/vojislav-sese...cenje.html
(Последња измена: 12-08-2015, 01:28 PM од
смедерево.)
Поруке: 911
Теме: 1
Углед:
129
Четничке војводе, Николић и Вучић веле да су све што знају научили од свога политичког ћаће. Какав ћаћа, таки и синови!
Синоћ гледам снимак војводе Вјекослава на мезару рехметли Слободана. Грца, заплакива се, не мере зборити...
Виђу, нема оне потуричке дашчурине под којом је сарањен рехметли Слободан. Удбашки попови (официри и агенти) метнише крст да се још једном наругају Србљима.
Када виђех витешку невољу
забоље ме срце, проговорих:
"Што, погани, од људи чините?
"Што јуначки људе не смакнете?
"Што им такве муке ударате?"
Углед:
364
Поруке: 9,162
Теме: 234
Придружен: Jul 2013
Углед:
374
Omekšao Vojvoda, mnogo, al mnogo. Dal' zbog bolesti i starosti ili nečeg drugog...
Sad je više za zabavu i šalu da priča viceve nego za politiku.
Očekivao sam kad se vrati da će udariti svim silama jako na Vučića i Nikolića.
On zbija šale na račun Tomine diplome, na račun Dragice dok Vučića ni ne dira.
Nestao je taj prkos kod njega, a čini mi se kao i da mu je malo drago što je njegov učenik Vučić na vlasti..
Јосип Броз-Амброз Тито! ДА, ТО ЈЕ БИО ПЕГАВИ ТРБАТИ, ФАРБАНИ ПА КОЛМОВАНИ, У МИДЕРЕ УТЕГНУТИ АУСТРО-УГАРСКИ ЦУГСФИРЕР, ТРОСТРУКИ ШПИЛЕ И МАЂАРСКИ ЧИВА, ЈОСИП БРОЗ-АМБРОЗ ТИТО, СРБОУБИЦА ПРВИ ДО ПАВЕЛИЋА!!!
ПРОСВЕТАР.