27-01-2017, 01:26 PM
2. Можда опис питања није баш у складу са одговором али бих рекао бих да је то радио, односно пренос сигнала на даљину бежичним путем. Тај патент је признат Маркони-ју. Доста Теслиних изума је украдено или искоришћено за даља истраживања.
Вучко или Кондор делује најлогичније. Звонко је имао Ану и ишао код неке на дружење. Чини ми се пред Рапај брдо да је то навео.
(27-01-2017, 01:11 PM)Бенито Пише:И још нешто. Највише проблема у служби или код жене? Ово друго је опасније.(27-01-2017, 10:27 AM)Vlad Alekš Пише:(26-01-2017, 04:29 PM)Бенито Пише:
(27-01-2017, 01:11 AM)Милослав Самарџић Пише: То да.
Е сад:
- који командант корпуса је имао највише проблема због своје љубавнице?
- како се она звала?
Ти рече на некој теми да је раскалашно понашање Игњатовића коштало главе. То је делимично тачно. Швалерка му је била комунисткиња, ћерка попа Караматијевића. И тај поп је под утицајем деце пљунуо на цркву.
Раковић је имао швалерку, и то вероватно не једну. Цветић такође. Звонко је имао девојку-вереницу. Кондор је убијен са вереницом. Туфегџић је имао девојку и мало дете. Једино ако је навраћао у Мајур. Лека је био један од најлепших четника, могуће да су се ломиле око њега. Вили такође. Митић је имао швалерку. Читао сам њену изјаву, две деценије после рата, где се прави блесава. Итд, итд.... Толики корпуси, а још више команданата. Ко зна на кога ти мислиш.
Вучко или Кондор делује најлогичније. Звонко је имао Ану и ишао код неке на дружење. Чини ми се пред Рапај брдо да је то навео.
,,Пећине слободних Српских планина се отварају за једну ноћ и ми ћемо свакоме положити рачун о нашем двогодишњем раду у шуми. Тешко ономе ко овај рачун не буде полагао."