24-08-2017, 08:39 PM
Технички,први сам поставио питање на прошлој страници па је тек после господин Милослав ускочио са неколицином питања,а та порука се пренела на ову страницу па је људима то заокупило пажњу без да већина погледа прошлу.
А поставио сма га јер сам сматрао да могу зато што сма одговорио на питање госн Вукашина како се звао 2. коњички пук,али нисам рекао која му је слава.
Неко је одговорио на тај други део питања госн Вукашина и рекао који је дан славе тог пука,али од гужве која је настала нисам више од тога испратио.
Одговор на моје питање је:
Након ДСР принц Томислав је отишао у Португалију у један ресторан.
Гледа мени и ту све пише на португалском па принц Томислав упита конобара "има ли превода ?"
Конобар каже да нема.
Принц Томислав упита бар да ли има на неглеском,али није ни тога било.
Онда принц Томислав самахне кажипрстом и убоде нешто у менију и рече да ће то да једе.
Конобар одговара на српском "Е то не може да једеш"
Принц Томислав сав збуњен упита "А што ?"
Конобар одговара "Зато што је то власник ресторана".
Заборавих да напоменем.
У тој мањини која је успела да барем прочита моје питање и замоли за одговор јер нико није покушао да одговори(или нису знали па нису писали или нису ни гледали прошлу страницу) је госн ЈВуО-КГ
А поставио сма га јер сам сматрао да могу зато што сма одговорио на питање госн Вукашина како се звао 2. коњички пук,али нисам рекао која му је слава.
Неко је одговорио на тај други део питања госн Вукашина и рекао који је дан славе тог пука,али од гужве која је настала нисам више од тога испратио.
Одговор на моје питање је:
Након ДСР принц Томислав је отишао у Португалију у један ресторан.
Гледа мени и ту све пише на португалском па принц Томислав упита конобара "има ли превода ?"
Конобар каже да нема.
Принц Томислав упита бар да ли има на неглеском,али није ни тога било.
Онда принц Томислав самахне кажипрстом и убоде нешто у менију и рече да ће то да једе.
Конобар одговара на српском "Е то не може да једеш"
Принц Томислав сав збуњен упита "А што ?"
Конобар одговара "Зато што је то власник ресторана".
Заборавих да напоменем.
У тој мањини која је успела да барем прочита моје питање и замоли за одговор јер нико није покушао да одговори(или нису знали па нису писали или нису ни гледали прошлу страницу) је госн ЈВуО-КГ
"За часног човека и озбиљног мушкарца,отаџбина је скуп обавеза,и у рату,и у миру-УВЕК !" -Војвода Петар Бојовић