Оцена Теме:
  • 6 Гласов(а) - 3 Просечно
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

ИСТИНОЉУБЉЕ

Нека нам школа буде са вером, политика са поштењем, војска са родољубљем, држава са Божјим благословом. Нека се сваки врати Богу и себи; нека нико не буде ван Бога и ван себе, да га не би поклопила језива тама туђинска, са лепим именом и шареном одећом.
Одговори

Монах-немонах Антоније (Давидовић):
Молба за помоћ и Литијама и Грачаничким стражарима
Драга браћо и сестре, Богу хвала и Литије Београдом и Грачанички стражари су до сада оптимално били подмирени вашим прилозима које сте слали на моје име, монаха-немонаха Антонија (Давидовића), притом, савесно подмирујући оно најнеопходније (јер чак ни садашње боравиште у БГ док трају Литије нисам плаћао, већ све то подмирују својим прилозима три породице) веома сам се радовао што је свега бивало таман и што не морам овакве, можда некоме непријатне, молбе да вам јавно овако пишем.

Међутим, сада нас је невоља стисла са свих страна. Мојом грешком наше пикап возило „пежо партнер“ које прати Литије са озвучењем, које нам неопходно служи за похрањење протестних паноа свако јутро и вече а који су прављени таман да могу да уђу у њега, које сам притом зимус ваљано поправио – сада полиција никако не да да региструјем јер нећу да извадим њихову нову биометријску личну карту, јер смо пре неки дан отпочели и правну борбу против савршено неуставног, логорског новог закона о личним картама. Овде ћу поновити да сам не сматрам да је примање нових докумената издаја Христа и Православља, јер је то њихов докуменат који нама не служи за молитву, већ да њима покажемо као знак распознавања да би нам дали оно што је наше, што су нам дужни и што смо зарадили. Међутим, то ипак јесте један вид повлачења и уступања уколико је без протеста и отпора. Што се мене лично тиче, нову возачку дозволу сам извадио када смо нашим колима морали свакодневно у 5 сати ујутро месецима да идемо да стражаримо крај Светиње Грачанице. Међутим, толико ургентно добро дело сада није по среди а на новим личним картама се масони видљиво исмевају Крсту Господњем, плус додају биометријско фотографисање лица, при чему постајемо препознатљиви и могуће праћени од стране сваке камере коју може злоупотребити сваки несавесни државни службеник или диктаторски режим, како им се прохте. Дакле, треба отпочети борбу и супротстављање овим логорским условима и документима којима би да нас полако све више уцењују и на крају пробају да натерају да се, не дај Боже, приклонимо смрадном Антихристу чији долазак већ најављују. Тако да сад без нове личне карте, по њиховом, не постојим, иако сам се надао у разна пријатељства људи који врше регистрацију, а не приличи да глумим и лажем на суду: јер једина могућност је била да ме неко тужи као да ми је платио возило а да му нисам дао – па да тако преведемо на тога човека. Дакле, нити могу наша кола регистровати, нити продати, нити превести на кога другога… А протести су свакодневни а и Литије иду сваке суботе…

Стога, да ми не би ионако нарогушена полиција која само чека неки недостатак да ми пронађе, нарочито каубојска ваљевска полиција због које сам два пута био у притвору и оба судска процеса су изгубили, морао сам узајмити, како би, пре свега, Литије Београдом наставиле своје трајање, и купити исте марке полован пикап ауто из Врања за 1000 евра (тако да нам и наш остаје убудуће за замену делова). Али сам сада у минусу, а то значи и да су и Литије и Грачаничка кућа, која од истих приложних средстава живи, у проблему (јер су трошкови позамашни, нпр. само такса за Литије месечно изађе око 190 евра)

Поред свих искушења и неизвесности, Богу хвала, данас смо добили известан благослов Божији у виду новог нам сабрата, малог новорођеног човека, будућег Грачаничког стражара. Наиме, данас смо добили принову, јер млади брачни пар који нема где живети и који је ће бити код нас на Грачаничкој стражи докле се год може (тренутно су у Ваљеву у стану моје мајке док још мало не отопли) баш данас је добио бебу пошто се сестра Милица породила, родила сина. А ми се надамо да ће братац малецне сестрице му Терезе (која има само 15 месеци) добити брата по имену Јакова (само, предлажемо) а по Светом Јакову Исповеднику кога данас славимо.

Дакле, ако ли неко од оних који стварно могу без икаквог устезања, од свога сувишка да штогод помогну, нека нам пошаљу на име нашег брата Ивана Станковића, који је управо отишао за Врање да нам довезе кола, јер сви досадашњи подаци на име монаха-немонаха Антонија (Драгана Давидовића) више не важе. Такође не важи ни динарски рачун у Интеси од раније на коме је остало заробљених 16.000 динара које никако не могу подигнути. Дакле, на моје име ништа не шаљите, већ на брата нашег:

(Подаци за могуће приложнике)

Иван Станковић, Краља Милутина 21/А стан бр. 16; 11500 Обреновац;

бр. л. к. 006404738; мобилни тел. 065 875 45 20;

Такође, овде ћу поновити и већ помињану молбу: Ако постоји неко имућан од браће и сестара у Христу Богу да има могућности купити или закупити једну од кућа на брегу код потопљене Грачанице како би се братство Грачаничких стражара одржало и сведочило о безбожничким делима против Светиње Божије докле време искушења траје, ми бисмо савесно одржавали домаћинство. А кад прођу времена искушења тада ћемо се и ми, даће Бог, негде другде скућити. Ово би много значило да усред безбожног масонског туризма на проклетој брани Ровни има неко сведочити о Чудотворној Грачаници и ранама Њеним. – Тако нам Бог што скорије свима помогао!

Благодарим свима који би желели помоћи, без обзира да ли то могу или не.

Богом здраво били, па се на Православним Литијама виђали и Православну слободу дочекали!

За ИстиноЉубље:

Монах немонах Антоније Давидовић

Нека нам школа буде са вером, политика са поштењем, војска са родољубљем, држава са Божјим благословом. Нека се сваки врати Богу и себи; нека нико не буде ван Бога и ван себе, да га не би поклопила језива тама туђинска, са лепим именом и шареном одећом.
Одговори

Одговори

[/php]

Одговори

Одговори

Разговор монаха-немонаха Антонија са врховним масоном „Републике Српске“

Како су Литије ове молитвено-јавно Православно сведочење ближњима нашим у каквом ропству лажи живимо, сматрам да не би требало никада ништа овде изоставити, па ни овај занимљиви разговор врховног масона Републике Српске Винка Перића са монахом-немонахом Антонијем.

Све је почело данашњим телефонским позивом истог масона, овде помињаног, баш у тренутку писања овога чланка, а на број телефона објављен у заглављу овога сајта. Председник масонске секте Републике Србске Винко Перић који је под познатом масонском идејом „сви Срби у једној држави“, уз помоћ које су нас су нас и 1918. г. припадници исте секте увалили у заједничку државу са кривоверним папокатолицима и незнабожним муслиманима, скоро основао и покрет „Српски пијемонт“ са истим циљем – а о чему смо ми овде на сајту већ критички говорили. Перић је као запретио да ме може тужити због тог текста (на шта сам му рекао да само изволи и да би ми била част да ме тајна окултна масонска секта изведе на суд), али као неће, већ ми “само“ каже Христове речи упућене онима који су Га распињали – опрости му, не зна шта ради.

Винко не зна ко је Свети Јустин Поповић, али зна секташки да тврди да је „неки“ Николај Велимировић био масон. А када му је речено да је Свети Владика Николај поучавао да Православни не познају другу организацију сем Цркве Православне; да је говорио пророчки о страдањима која чекају србско свештенство и народ јер се Бога православно не сећају, нити се кају због греха свога, а не зато „што не живе у једној држави без обзира како верују“; да масони не могу приступати Светом Причешћу по светототачким одлукама савесне Руске Заграничне Православне Цркве још из 1932. г. – е, тада се, притворни „православац“ Винко, који је газда неких тамошњих назовихришћанских телевизија, видно узрујао и напречац рекао: „Па ми масони смо старији од вас (мисли на Православне… изађе, дакле, превара на видело), ми смо стари 6.000 година“ (мислећи да је Православље старо само 2.000. г.). Тада му рекох да смо ми наследници једине Истине Божије која у почетку беше откривена само Аврааму и племену Његовом, а када дође најављивани Богочовек Христос – већи део тог племена отпаде у богоборство, а они који послушаху Апостоле Христове задржаше праву Православну Веру – тако да ни ту та секташка учења не стоје у истини.

Овај регионално врховни масон је све време лагао да нема никог надређеног – али да је у најбољим везама са француском ложом. Одбијао је да призна да се ради на масонском покоравању свих држава са циљем довођења њиховог месије – Антихриста. Али је зато знао да каже: „Сад решавамо Иран а кад то завршимо решићемо Ватикан, а ти пишући против масонства помажеш Ватикану који је наш вековни непријатељ“. Рекох му да Православље нема ништа ни са масонима, ни са Ватиканом, ни са муслиманима – и да је то само сведочење да је масонство јединствено у целом свету у својим неправославним циљевима и научној гордости (па да неће можда бити да ће масони из Републике Српске да руше Иран и Ватикан?!). Притом, приметих да овај садашњи папа више личи на масона него на језуиту, а да ја, кад год причам против масона, говорим и против њихових секташких опонената, језуита.

Е, кад је Винко видео да ту препирке даље нема, прешао је на ствар питањем: „Где ћете се ви за ово (као увредио сам га) исповедити? Ко је за тебе ауторитет?“ Само што не рече: „Где се ти гасиш (искључујеш)?“ Рекох му да се исповедам духовнику, али да по питањима овим која су у рангу питања Вере Православне – не слушам никога до једнодушне и једномислене Православне Светитеље Божије. Потом ме упита: „Како се ви тачно зовете?“ Рекох да сам монах-немонах Антоније, да сам дао завете Богу а не људима, да се монаштва не одричем – али да су ме продржавни епископи наводно размонашили углавном због организовања протеста испред Патријаршије у фебруару 2003. г. против тада најављеног уговореног доласка папе Војтиле у Србију. Упита ме: „А ко те је ‘размонашио’?“ Рекох: „Епископ бачки Иринеј Буловић коме је тата био пуковник Удбе“ (а, занимљиво је да ми је на почетку разговора и Винко признао да је и сам завршио Факултет безбедности – што је за мене нешто што му никако не даје ауторитет – већ само употпуњава моју теорију да је данас УДБА – СВУДА). Онда ме упита како се тачно зовем; рекох да сам у старим личним документима, јер нова не вадим, Драган Давидовић. Потом ми рече опет: „Опрости му боже, не зна шта ради“. Намерно сам ставио „б“ мало, јер масони о Православном Богу нашем појма немају заслепљени демонском гордошћу и идолским следовањем све обезбоженије и злоупотребљаваније науке, и својим умишљеним „знањем“ и „схватањем“ реалности живота. Додаде још и примедбу да није лепо што причам против његовог пројекта „Српски пијемонт – сви Срби у једној држави“. Образложих му да ћу причати против свега што масонство представља, а не против њега самога као личности – јер, и у овој новој конкретној масонској превари, није битно да сви Срби буду у једној држави, већ да се Србин освести у Православљу; да нам прво окупирана матица Србија постане цела свесно Православна, па ће и Срби у расејању видети Православни пут спасења, а потом ће нам Сам Бог дати Благословену Православну државу. Тако да масонима заблудели Винко, све у свему, нити схвата шта је Православље, нити Србство; а још хоће да се бави уједињавањем свих Срба, јер му је очигледно то неко наложио, као што смо под окупацијом масона упливали у кривоверну „Краљевину Срба, Кроата и Словенаца“, а потом и у Брозову антиправославну Југославију – под мотом: Све Србе у једно обезбожено друштво и државу.

Лепо је када се све зна. Литије Православне томе и служе… Јер тешко ономе ко је знао за Православни пут спасења, а није га сведочио пред слаганим и превареним ближњима, што данас ова масонска држава системски спроводи прљајући душе народне и изврћући Истину Православну Васкрслог Христа Спаса нашега!

До идуће исповедне Православне Литије, сБогом били! Христос Васкрсе!

(Монах-немонах Антоније)

Одговори

Одговори

Жута кућа усред Србије, Патријарх који снисходи издајницима, неправославни лажни војвода проговорио против великоиздајника Вучића

Издајник Вучић је, изгледа, само претходница – за припреманог лажног масонског владара „Немањића“

Православна сведочења о небивалом србском ропству данас свакодневно, по сваком времену, одстојавају испред издајничке „Владе Србије“. Нема дана да не чујемо о некој новој скриваној издаји.

Лажни војвода од Хага, који је био Вучићева заштита из сенке, тек данас се сетио да каже да је Вучић ипак пројекат НАТО пакта. Притом је набројао и документовао чињенице о новом регионалном програму реформисања просвете коме ће главно средиште бити у Београду при коме ће гледати, поред брисања србске историје и културе, да извуку закључак да српски језик – с обзиром је регионално распрострањен језик којим сви говоре – не сме носити свој историјски назив, него ће му смислити ново име. Лажни и неправославни војвода Шешељ, нажалост, при овим чињеничним информацијама, износи и своју екуменско секташку теорију о „Србима православцима и наводним, Србима католицима, Србима муслиманима и Србима атеистима“ које би његово незнабоштво све Србима да назове и све их упакује у једну државу, као да не живесмо у антиправославној Југославији у неколико варијанти до сада. Нема секте и кривоверја који ће Православног Србина оставити на миру, а ове лажне патриоте би опет да нас спакују са секташима у исту државу где ћемо, као, имати иста права и сви се Срби звати. Та несрећа нас је већ многоструко погађала и знамо ко је највише испаштао. Тако да непроменљиво црвени војвода никад не може бити Православни Војвода.

Патријарх Иринеј је пре неки дан примио великоиздајника Вучића, а да му ни напоменуо није о распродаји србске привреде и земље странцима, о издаји Косова, о душепогубним школским приручницима препорученим од Владе за тровање школараца блудом и педерастијом, о насилном донорству органа свих које њихови доктори прогласе мождано умрлим. Ништа од тога, чак још и похвала овом великоиздајнику како је лепо окречио Београд пред изборе, уз нецрквено примање прилога за Хиландар и Храм Светог Саве од масонских издајника из окупационе власти Логора Србије. Огромна је одговорност пред народом главешина који не разоткривају лаж, него јој се ћутке улагују, који добро зову злом, а секташки наметнуто ропство – слободом. Ево данас чусмо, а све је више таквих примера државних убистава наше браће и сестара, данас је баш 40-дневни помен сестри Наташи која је само поломила ногу коју су јој у болници наместили, а потом су јој на одељењу, „случајно“, дали четири пута већу дозу од дозвољене лека за разређивање крви, прогласили је мождано мртвом и насрнулу на родитеље да потпишу донацију органа и дозволу за комадање тела под изговором спасавања других живота. Бог да душу прости смишљено убијеној сестри Наташи. Тако се то дешава, када је и дрога, и трансплантација, и криминал, и корупција… под контролом масонске „жуте куће“ у Немањиној 11. Шиптари су били аматери за ове домаће „лекаре без граница“. А тек још док издају нове електронске здравствене књижице наивном народу са комплетно скенираним здравственим стањем свакога, које ће бити доступно свим заинтересованима, па да видимо после ко ће имати храбрости да оде код лекара – идући као на „руски рулет“ у страху да можда не допадне њиховим лекарима што су нарочито заинтересовани за наше органе чија вредност на црном тржишту у збиру јединке износи око два милиона евра.

Тако да ће ове вечерње демонстрације Београдо , ипак, бити само осмишљени издувни вентил за народно незадовољство како би великоиздајник Вучић и његови мирно наставили комадање србског тела, државе и душа…

Чак и у лажљиво лајавом Вучићевом Информеру данас констатоваше да су, као, кандидати за премијера људи блиски Цији, Зорана Михаиловић и Душан Вујовић, а руски су, као, Дачић и Селаковић. Нити је Русија слободна од масона, нити у Србији има Православно србских власти, а камоли руских. Али занимљиво је да у Информеру, где беспоштедно промовишу великоиздајника Вучића, сада признају да има двоје из Ције. Па, како кад лажљиви Вучић стално понавља како амбасадори немају утицај на његов избор и министре?! Значи, тачно је, немају амбасадори утицај на њега, већ врховни светски масони, педерасти и остали окултисти којима је и обећао разорити Србију и Србе сходно њиховим интересима.

Ако неки сумњате у све ово што написасмо, сетите се онда бар речи старца Гаврила: Молите се Богу да дође Руски цар што пре да вас спасе, иначе ће све већи од већег издајника бити на власти у Србији до тада. Што значи, математички срачунљиво, следеће: Вучић је највећи издајник Православне Србије до сада… И то – у читавој историји. Боље би му било да се покаје и побегне, неголи да наставља да саблажњава ово малено стадо Христово, а не Вучићево, нити ниједне масонске резерве коју су му припремили…

А кад смо код те резерве, народе србски, пази, јер изгледа да ти секташи масони, који су нас окупирали, спремају неког лажног Немањића – да нас завршно залуде и растуре. Ако ли није тако, зашто би данас одједном правили две серије о Немањићима, две књиге издали; најавили отварање музеја Немањића и подизање споменика Стефану Немањи. Пазите се, драга браћо, нарочито ви наивни, вас око три милиона, који сте изашли и на ове преварне изборе усред овог масонског логора коме од државе Србинове – само још име Србија остаде.

ИстиноЉубље свима Вама!

Одговори

Одговори

Одговори

Одговори

Одговори

Одговори

Одговори

Скочи на Форум:

Корисника прегледа ову тему: 2 Гост(а)
Све форуме означи прочитаним