Оцена Теме:
  • 6 Гласов(а) - 3 Просечно
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

ИСТИНОЉУБЉЕ

(29-04-2017, 12:45 PM)смедерево Пише:  

[Слика: IMG_2137.jpg]

Нећемо никада престати нашу борбу нити повити главу пред нашим непријатељима Немцима, који користе извесне заблуделе синове српског народа као што су недићевци и љотићевци.

Д М
Одговори

Нека нам школа буде са вером, политика са поштењем, војска са родољубљем, држава са Божјим благословом. Нека се сваки врати Богу и себи; нека нико не буде ван Бога и ван себе, да га не би поклопила језива тама туђинска, са лепим именом и шареном одећом.
Одговори

Нека нам школа буде са вером, политика са поштењем, војска са родољубљем, држава са Божјим благословом. Нека се сваки врати Богу и себи; нека нико не буде ван Бога и ван себе, да га не би поклопила језива тама туђинска, са лепим именом и шареном одећом.
Одговори

Одговори

Одговори

Патријарх би Литије наше у Ваљево – док се из Београда трује Србство целo!!!

У неко доба на данашњим непрестаним свакодневним Православним протестима испред лажно називане „Владе Србије“ на семафору застадоше кола са патријархом г. Иринејем. Устадосмо сви који се тада затекосмо ту у знак поштовања према чину патријарховом (док на његова дела сваке суботе на Православним Литијама, које застану и испод његовог патријаршијског прозора, преко разгласа укажемо као и на све што се неправославно у Србији десило у протеклих седам дана, а што је свештенство или само изазвало, или својим ћутњем допустило). Схвативши да је примећен, патријарх нам поче енергично прстом показивати негде у страну. Пошто му стависмо до знања да не разумемо, он отвори прозор и рече оно његово, познато нам од раније: „Идите у Ваљево па тамо решавајте“. Монах-немонах Антоније му одговори: „У Београду је центар свих (србских) проблема.“ Ова примедба и исти одговор се двократно поновише са обе стране, утом се семафор отвори и патријарх продужи својим смером.

Из ове кратке данашње анегдоте многе се ствари могу видети. Прво, патријарху су Литије и свакосуботње добронамерно опомињање да се симфоније са окупационим масонским властима и кривоверним ватиканцима окане – очигледно неугодне; друго, смишљено своди разлоге из којих се Православне Литије и свакодневни протести одржавају само на један – потапање Грачанице – занемарујући све остало што покреће наше Литије: од секташког екуменизма до окултистичког масонства, чијим смо телалима окупирани на свим нивоима власти (ево, само пре пар дана професори са Теолошког факултета подржаше „научну“ измишљотину да су људи постали од мајмуна [тзв. Дарвинову теорију] и критиковаху све који се ненаучно њој противе [?!?] што већ излази и из, у последње време, нажалост, устаљене им сфере јереси и иде ка незнабоштву и атеизму). А надамо се да нема и треће ставке, јер ајде да нам приговара што смо испред Патријаршије јер га лично опомињемо, али ваљда му не сметамо и зато што смо испред издајничке „Владе Србије“ свакодневно. Није се ваљда масонски потрчко Алекс Вучић жалио на нас кад је ономад био свечано примљен у Патријаршији и, поред свих небивалих свакодневних издаја србског Православног рода, био још и похваљен што је окречио Београд.

Нема нам слободе док Србија не буде поново покајно Православна. А како ће Србија бити Православна ако јој Патријаршија у свему не постане Православни пример покајања?! Значи сведочићемо још Православну науку Светих отаца док она не васкрсне и у Патријаршији и у целој Србији… Дај Господе Боже само да то што пре буде и да се ова духовна погибао што пре заустави. Амин.

ИстиноЉубље свима Вама!

Одговори

Одговори

Одговори

Одговори

Грачаничким стражарима отворено се прети због изношења истине!!!
Ваљево – Након што оцу Антонију већ месецима редовно буше гуме на аутомобилу, краду акумулаторе и гледају на бројне начине да га саботирају, непознате особе учесницима православне литије почели су отворено да прете.
Наиме, Хелени Гранић која већ дуже од годину дана прави сада већ чувени први србски слободни дневник где се објављује све оно што се на режимским медијима прећуткује стигле су нове претње.
Њој је на дрво у близини куће закуцана штампана порука где се упозорава да прекине са тим што ради.
Она је на свом зиду објавила фотографију поруке и свој одговор који преносимо у целости:

Јутрос, на пренос моштију светога оца Николаја, дође један брат по мене да идемо на литургију и преславу код другог брата, па ме упита да ли сам видела обавештење на мосту.
– Које обавештење? упитах
– Иди види.
Одем до моста (пошто живим у селу поред речице, то је наш мост до куће) и имам шта да видим. Банда се ноћас врзмала по плацу и залепила ми претњу на мост.
Заиста не знам шта мисле да ће постићи овом најновијом претњом, било је тога доста претходних месеци, није ми јасно да до сада нису укапирали да Хришћани тако не функционишу.
Били сте ми на плацу, па шта. Знате где живим па шта. Зна и Господ ко сте ви и где сте, нећете се сакрити од суда Његовог.
Живим за Господа, за Њега бих волела и умрети, Њему сам све што имам па и живот свој предала, а све у међувремену сматрам за трице, само да љубав Божију задобијем.
Уосталом, ако мене и уклоните, опет ће Господ наћи слугу свог да сведочи Истину и она ће се пробити као река до оних који треба да је чују. Тако да вам је посао узалудан.
Ово пискарање вам је смешно, морате нову екипу наћи, немојте да се брукате са овим комунистичким флоскулама људи.
А ко ме послао у ваш крај питате се у писму? Па Бог ме послао да сведочим о вашим неделима које сте мислили држати у тами и да вас позовем да се покајете ако слуха имате јер вам време истиче, као и свима нама.
Остајте у добру па се видимо, када Бог уреди и како уреди.“
[Слика: rr0b9i.jpg]

Одговори

Грачаницу потопише, а муслимани спречили рушење „верског“ објекта у Земун Пољу!!!
Београд – У Земун пољу данас је спречено рушење објекта Исламске заједнице након протеста становника овог насеља, који наводе да су изградњу објекта финансирали сами и да неће одустати од борбе.
Хоџа Емин Зејнулаху је тим поводом потврдио да је реч о нелегално грађеном објекту али каже да је то питање слободе вере.

Он је у изјави Танјугу рекао да је данас дошло до неразумевања између општинске власти и Исламске заједнице, али да мисли да ће се постићи договор.
„Хтели су да руше, али звали су нас из власти и у току следеће недеље преговарамо да нађемо решење за нас муслимане из овог насеља које ће бити дуготрајно“, нагласио је он.
Према његовим речима, реч је објекту верско-просветног карактера који није комерцијалан.
„Већ годинама желим овај народ да социјализујем да буду равноправни грађани ове земље и да не живе једни поред других већ једни са другима“, рекао је Зејнулаху .
Упитан да ли је истина да ли је објекат нелегално грађен Зејнулаху је рекао да је Србија једна од земаља на Блакану са највише нелегалних објеката и да се они налазе у целом овом насељу.
Ако један манастир у срцу Србије нисмо могли да сачувамо, како ћемо онда Србију сачувати?
„Ми смо предали за легализацију и у процесу смо озакоњења. Ако неко жели да ово отклони онда жели да отклони и нас, јер ми по праву гарантовано Уставом Србије имамо слободу вере“, рекао је Зејнулаху.
Рушење објекта Исламске заједнице спречено је након протеста становника овог насеља, који наводе да су изградњу објекта финансирали сами и да неће одустати од борбе.
Подсећамо да су у Грачаници Срби више пута хапшени од стране српске полиције јер су желели да спрече потапање светиње из 12-

Одговори

Одговори

Одговори

Одговори

Скочи на Форум:

Корисника прегледа ову тему: 1 Гост(а)
Све форуме означи прочитаним