19-10-2020, 02:54 PM
СУБНОР-овац из Бањалуке. Мислим да је неки фактор и у удружењу Ј.Б.Тито. Одавно већ са својом екипом врши жестоке нападе на нас.
(19-10-2020, 02:54 PM)Верољуб М Пише: СУБНОР-овац из Бањалуке. Мислим да је неки фактор и у удружењу Ј.Б.Тито. Одавно већ са својом екипом врши жестоке нападе на нас.
(20-10-2020, 07:25 PM)ОРЈУНА Пише:(19-10-2020, 02:54 PM)Верољуб М Пише: СУБНОР-овац из Бањалуке. Мислим да је неки фактор и у удружењу Ј.Б.Тито. Одавно већ са својом екипом врши жестоке нападе на нас.
Постао је велики проблем. Својим присталицама стално дели "компромитујућа" документа о четницима, па онда они у расправама имају јаче аргументе.
(22-10-2020, 07:31 PM)Милослав Самарџић Пише: Interview with Serbian journalist and historian Miloslav Samardžić, on the foundations of the communist ideology, communism in Yugoslavia and America, and TrumpОпа! Иде се интернационално!
(Editor's note: This is an interview by our writer Milos in Serbia, with Miloslav Samardžić, a journalist and historian who knows very well the communists' insatiable thirst for power. He gives us a walk through several points in history, and has an excellent perspective on the communist movement here in the United States. In fact, in the final words in the interview, he makes an excellent point on why the communists' chances for success are nil, which was a perfect way for the interview to end. It also never ceases to amaze me how someone like Milos or Miloslav, who live on the other side of the planet, understand our country better than seemingly every leftist who lives here. We think you'll enjoy this interview very much, especially with the AntiFa-BLM Marxists failing everywhere.)
https://conservativehardliner.com/interv...t-ideology
(27-10-2020, 12:18 PM)ватхра Пише: Самарџићу,Не знам са које је границе. У првом издању књиге ''Сарадња...'' написао сам тако, али, Динчић ме је подсетио да му власник слике није помињао границу, па ни он мени. Додао сам махинално, па сам исправио у другом издању књиге.
Не могу да нађем дискусију везано за слику шпанских бораца који по вама прелазе југословенску границу, а нацисти их поздрављају?
Шта сте беше рекли на извор да је то слика са шпанско-француске границе, пуштање заробљених бораца?