Оцена Теме:
  • 47 Гласов(а) - 4.53 Просечно
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Милослав Самарџић одговара на ваша питања

Зашто на Википедији не постоји чланак о Драгославу Павловићу? Човјек је био један од најзначајнијих четничких команданата у Србији.
Који је чин имао уочи рата?
Одговори

Шта мислите о јутјуб каналима "озбиљне теме" и "српске битке" ?
Одговори

(23-10-2023, 09:38 AM)Vanza Пише:  Шта мислите о јутјуб каналима "озбиљне теме" и "српске битке" ?

„Српске битке” користе литературу комунистичких историчара приликом прављења снимака о Другом свјетском рату. Чак је користио податке за сајта „Знаци” приликом прављења документарца о Операцији Шварц. У преводу, ослања се на историографију Титове Југославије из примјесе садашње, званичне историографије.
„Озбиљне теме” су добар канал, мада је кренуо са ЦНН пропагандом у последње вријеме.
Одговори

(23-10-2023, 12:33 PM)Potporucnik1 Пише:  
(23-10-2023, 09:38 AM)Vanza Пише:  Шта мислите о јутјуб каналима "озбиљне теме" и "српске битке" ?

„Српске битке” користе литературу комунистичких историчара приликом прављења снимака о Другом свјетском рату. Чак је користио податке за сајта „Знаци” приликом прављења документарца о Операцији Шварц. У преводу, ослања се на историографију Титове Југославије из примјесе садашње, званичне историографије.
„Озбиљне теме” су добар канал, мада је кренуо са ЦНН пропагандом у последње вријеме.
За "српске битке" знам да користе искључибо комунистичке изворе, а и "озбиљне теме" је користио у доњем јутјуб видеу.

https://youtu.be/jxJcLY4GSPM?si=KN8S27TM-N2RGTVk
Одговори

Ко је убио Момира Богићевића и зашто?
Одговори

Да ли је Бркић из филма „Хероји Халијарда” права историјска личност?
Одговори

(23-10-2023, 09:44 PM)Potporucnik1 Пише:  Да ли је Бркић из филма „Хероји Халијарда” права историјска личност?

Није. Јер не постоји таква "рђа Драгачевска"

Нећемо никада престати нашу борбу нити повити главу пред нашим непријатељима Немцима, који користе извесне заблуделе синове српског народа као што су недићевци и љотићевци.

Д М
Одговори

Књиге, браћо, књиге а не Јутјуб прапорци!

Нећемо никада престати нашу борбу нити повити главу пред нашим непријатељима Немцима, који користе извесне заблуделе синове српског народа као што су недићевци и љотићевци.

Д М
Одговори

Опет репризирају "Повртак отписаних" на РТС,а видео сам да има на неком каналу у 20:00 "Заиста отписани".
Одговори

(23-10-2023, 09:44 PM)Potporucnik1 Пише:  Да ли је Бркић из филма „Хероји Халијарда” права историјска личност?

Покушали су да негативно прикажу војводу Милутина Јанковића.
Одговори

Шта се званично узима за Трећи српски устанак ?
10.мај - Митровац на Тари
11.мај - Струганик
Одговори

Ако сам добро запамтио када сам о овоме читао..Као датум за трећи српски устанак узима се 8.мај дан Светог Марка, а не 10 или 11. Исправите ме ако грешим

Остао сам војник убеђен да народ треба да да реч на крају. Убеђен сам да сам био на правом путу. - Генерал Дража Михаиловић
Одговори

15. април се за време рата славио као дан устанка.
Одговори

(24-10-2023, 09:30 AM)Шумадинац Пише:  

Књиге, браћо, књиге а не Јутјуб прапорци!

Милославе да ли је Шумадинац твој потпарол пошто чо'ек почео да одговара на постављана питања који форумаши теби постављају..

Јави да знамо, да се не малтретирамо џабе ипак смо људи у озбиљним годинама ..

Јосип Броз-Амброз Тито! ДА, ТО ЈЕ БИО ПЕГАВИ ТРБАТИ, ФАРБАНИ ПА КОЛМОВАНИ, У МИДЕРЕ УТЕГНУТИ АУСТРО-УГАРСКИ ЦУГСФИРЕР, ТРОСТРУКИ ШПИЛЕ И МАЂАРСКИ ЧИВА, ЈОСИП БРОЗ-АМБРОЗ ТИТО, СРБОУБИЦА ПРВИ ДО ПАВЕЛИЋА!!!
ПРОСВЕТАР.
Одговори

Скочи на Форум:

Корисника прегледа ову тему: 1 Гост(а)
Све форуме означи прочитаним