Оцена Теме:
  • 47 Гласов(а) - 4.53 Просечно
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Милослав Самарџић одговара на ваша питања

(29-03-2020, 10:56 AM)ОРЈУНА Пише:  У чијој окупационој зони је војевао Дреновић?

НДХ/Немци.
Одговори

(29-03-2020, 07:10 PM)Милослав Самарџић Пише:  
(29-03-2020, 10:56 AM)ОРЈУНА Пише:  У чијој окупационој зони је војевао Дреновић?

НДХ/Немци.

Хвала
Одговори

Самарџићу пуне кесе из апотеке,али изгледа или она што ради није нешто спаковала како треба или си нешто заборавио чим мораш да се враћаш унутра. Кез Изађе па хајде поново унутра. Кез
Одговори

(30-03-2020, 03:39 PM)ЈВуО-КГ Пише:  Самарџићу пуне кесе из апотеке,али изгледа или она што ради није нешто спаковала како треба или си нешто заборавио чим мораш да се враћаш унутра. Кез Изађе па хајде поново унутра. Кез
А видим ја прати ме неко. БајаБајаБаја
Кад сам изашао, видим у кеси четкицу за зубе, па рекох да нису нешто погрешили. Јок, каже, части фирма.
Одговори

Шта је током рата радио војвода Омиљен Милић?
Одговори

(30-03-2020, 05:57 PM)Милослав Самарџић Пише:  А видим ја прати ме неко. БајаБајаБаја

Кад је тебе Горски Штаб 57 оставио незаштићеног,па и у апотеку кад идеш. Кез [Слика: triniti.gif]
Одговори

(30-03-2020, 06:56 PM)ОРЈУНА Пише:  Шта је током рата радио војвода Омиљен Милић?

Krao.
Одговори

(01-04-2020, 12:46 PM)Мића Адмирал Пише:  
(30-03-2020, 06:56 PM)ОРЈУНА Пише:  Шта је током рата радио војвода Омиљен Милић?

Krao.

КидањеКидањеКидање
Одговори

Proslavio se tako sto je opljackao na zelezn. stanici u Topcideru tri vagona krcata robom upucena kao pomoc izbeglicama u zap. Srbiji. Potom mu je ta roba posluzila za crnoberzijanske poslove. Kada su mu zandari bili na tragu pobegao je kod K. Pecanca, koji ga postavlja za vojv. Sabackog, pa za poslove propagande Pecanceve komande u Nisu.
I pre rata ( 1938 ) je postao poznat posto je u vozu premlatio tek vencanu suprugu Olgu ( 24 ), cerku beogr. advokata Bore Popovica. Iz voza Sarajevo-Dubrovnik Olga se spasila tako sto je iskocila kroz prozor voza koji je bio u pokretu.
Student prava.
Jugo - nacionalista.
Antikomunista.
Povukao se sa Nemcima.
Ziveo u Minhenu.
Одговори

Хвала
Одговори

Милославе,овај позив је упућен,изгледа,теби и свим осталима који су за "краљоубице".Познајеш ове са овог интернета канала па питај је ли овај озбиљан или је неки удбашко који треба да прекраћује досаду у ова Вучићева диктаторска времена?

Одговори

Сви који су "обреновићевци" су или комунисти или крџалије.

Нећемо никада престати нашу борбу нити повити главу пред нашим непријатељима Немцима, који користе извесне заблуделе синове српског народа као што су недићевци и љотићевци.

Д М
Одговори

Мислим да НВО сектор никада неће опростити Карађорђевићима чињеницу да је с њима Србија (кроз Југославију) ризиковала постати регионална сила науштрб љубљене Монархије. Јок
Одговори

(02-04-2020, 12:19 PM)ЈВуО-КГ Пише:  Милославе,овај позив је упућен,изгледа,теби и свим осталима који су за "краљоубице".Познајеш ове са овог интернета канала па питај је ли овај озбиљан или је неки удбашко који треба да прекраћује досаду у ова Вучићева диктаторска времена?

Већ сам одговорио. Баја
Одговори

Скочи на Форум:

Корисника прегледа ову тему: 12 Гост(а)
Све форуме означи прочитаним