Оцена Теме:
  • 47 Гласов(а) - 4.53 Просечно
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Милослав Самарџић одговара на ваша питања

(08-08-2021, 04:30 PM)Ratko Пише:  Милославе да ли знате, за икакав злочин од стране црвених бандита Симе Покаје, ако сте чули за њега?

Чуо сам, али не знам.
Одговори

(07-08-2021, 09:11 AM)Милослав Самарџић Пише:  https://youtu.be/QjszntlLvgo

Историчар Срђан Цветковић поделио емисију на Фејсбук страници "У име народа".
Одговори

Поштовање Милославе, занима ме ваше мишљење о Милану Аћимовићу и да ли је помагао Србима?
Одговори

(08-08-2021, 09:22 AM)ватхра Пише:  Пошто су се и други жалили на приступ форуму, да додам и своје искуство из Грчке.

На телефону имам сачувану лозинку. По доласку у Грчку, добио сам поруку да не могу да приступим форуму (послат скриншот).
Исту поруку сам добио са другог телефона на ком нисам имао сачувану лозинку.
То ми личи да је цео провајдер био блокиран - грчки COSMOTE
И из једног локала је била иста порука, али пошто је исто место вероватно је исти оператер.

По преласку у Македонију, на пумпи је радило.

Тако да бих вам предложио да проверите које сте све провајдере блокирали, јер ми то личи на блокаду провајдера.

Да, исто искуство сам имао и ја кад сам био у Грчкој. Са телефона сам покушао да приступим форуму и добио сам обавештење да постоји забрана приступа форуму.

Сигурно ће бити решено.
Одговори

(09-08-2021, 02:29 AM)Bojo Пише:  Поштовање Милославе, занима ме ваше мишљење о Милану Аћимовићу и да ли је помагао Србима?

Јесте. Било би боље да га нису сменила, али...
Да подсетим да је остао са четницима и страдао на Зеленгори.
Одговори

(09-08-2021, 07:24 AM)Mitic Пише:  
(08-08-2021, 09:22 AM)ватхра Пише:  Пошто су се и други жалили на приступ форуму, да додам и своје искуство из Грчке.

На телефону имам сачувану лозинку. По доласку у Грчку, добио сам поруку да не могу да приступим форуму (послат скриншот).
Исту поруку сам добио са другог телефона на ком нисам имао сачувану лозинку.
То ми личи да је цео провајдер био блокиран - грчки COSMOTE
И из једног локала је била иста порука, али пошто је исто место вероватно је исти оператер.

По преласку у Македонију, на пумпи је радило.

Тако да бих вам предложио да проверите које сте све провајдере блокирали, јер ми то личи на блокаду провајдера.

Да, исто искуство сам имао и ја кад сам био у Грчкој. Са телефона сам покушао да приступим форуму и добио сам обавештење да постоји забрана приступа форуму.

Сигурно ће бити решено.

Треба да је решено сада. Може ли неко да провери...
Одговори

Преко m-tel мобилне мреже у Републици Српској и даље не може
Одговори

Милославе да ли је истина, како је Дреновић прво био са комунистима, па после прешао у четнике, и јесу ли њему комунисти стварно убили четворогодишњег сина и жену?
Одговори

(09-08-2021, 03:04 PM)Ratko Пише:  Милославе да ли је истина, како је Дреновић прво био са комунистима, па после прешао у четнике, и јесу ли њему комунисти стварно убили четворогодишњег сина и жену?

Није био комуниста. То они пишу за скоро сваког. Оснују штаб и уброје све под тај штаб.
Да, убили су.
Одговори

(09-08-2021, 10:15 AM)luka.luke Пише:  Преко m-tel мобилне мреже у Републици Српској и даље не може
Поново сам провјеравао.
Само се форум не може отворити, све остало на Погледима може
Одговори

Један од најбољих интервјуа  Јок Кратка а опасна питања.

Нећемо никада престати нашу борбу нити повити главу пред нашим непријатељима Немцима, који користе извесне заблуделе синове српског народа као што су недићевци и љотићевци.

Д М
Одговори

Милославе шта мисли те о Мушицком?
Одговори

(09-08-2021, 04:35 PM)luka.luke Пише:  
(09-08-2021, 10:15 AM)luka.luke Пише:  Преко m-tel мобилне мреже у Републици Српској и даље не може
Поново сам провјеравао.
Само се форум не може отворити, све остало на Погледима може

А сада?
Ево ја се преко телефона јављам из РС.
Одговори

Ево може.
Иде.
Одговори

Скочи на Форум:

Корисника прегледа ову тему: 2 Гост(а)
Све форуме означи прочитаним