Оцена Теме:
  • 47 Гласов(а) - 4.53 Просечно
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Милослав Самарџић одговара на ваша питања

Gospodine Samardiziću da li će Premijera filma Opkoljeni biti samo u Bioskopima.
Одговори

Mene zanima hoce li film biti u nekom bioskopu u Novom Sadu, naostrio sam se,kupio zvanicnu majicu, ekstra mi stoji, jedva cekam, borko brajovic obavezno na premijeru da dodje kao Kalabic
Одговори

Такође једва чекам https://filmnikolakalabic.com/, према сајту премијера је требала да буде данас. У нади да ће тако и бити срећан празник свим форумашима!
Одговори

Da li je bilo Četnika u selu Uništa.
Одговори

(15-02-2022, 02:53 PM)Kaludjer Пише:  Такође једва чекам https://filmnikolakalabic.com/, према сајту премијера је требала да буде данас. У нади да ће тако и бити срећан празник свим форумашима!

Завршили смо филм. Сада разговарамо са дистрибутерима. Циљ је да буде у свим биоскопима одједном. Јавићу кад сазнамо датум.
Одговори

А у којим биоскопима? Не знам којом магијом се може пласирати филм у БГ, НС итд.
Одговори

(20-02-2022, 07:27 PM)Романија Пише:  А у којим биоскопима? Не знам којом магијом се може пласирати филм у БГ, НС итд.

Јавићу овде.
Магија је направити филм.
Одговори

Хоће ли се филм приказивати у биоскопима у Републици Српској? Конкретно на Палама.
Одговори

(21-02-2022, 08:27 PM)luka.luke Пише:  Хоће ли се филм приказивати у биоскопима у Републици Српској? Конкретно на Палама.

Радимо на томе.
Одговори

Danas sam pročitao da je Slavko Cvetić jedini Četnik kojem su Komunisti podigli spomenik da li je to tačnom
Одговори

(24-02-2022, 10:23 PM)Luka Milošev Пише:  Danas sam pročitao da je Slavko Cvetić jedini Četnik kojem su Komunisti podigli spomenik da li je to tačnom

Није тачно. Сељаци из Мајдана су му дигли споменик. Какви црни комунисти...
Одговори

(24-02-2022, 10:28 PM)Бенито Пише:  
(24-02-2022, 10:23 PM)Luka Milošev Пише:  Danas sam pročitao da je Slavko Cvetić jedini Četnik kojem su Komunisti podigli spomenik da li je to tačnom

Није тачно. Сељаци из Мајдана су му дигли споменик. Какви црни комунисти...

Uredu
Одговори

Na goču, na spomeniku 2 trsteničke brigade piše ime Miloša Kolarevića, zna li se kako je poginuo?
Одговори

(18-03-2022, 11:42 AM)Keser Пише:  Na goču, na spomeniku 2 trsteničke brigade piše ime Miloša Kolarevića, zna li se kako je poginuo?

Није ми познато, можда знају Адмирал или Динчић.
Одговори

Скочи на Форум:

Корисника прегледа ову тему: 4 Гост(а)
Све форуме означи прочитаним