Поруке: 2,178
Теме: 126
Придружен: Dec 2013
Углед:
32
У који је датум.....кад Ђенерал Дража тражи од енглеза да се бомбардује пруге према концентрацирске логоре?
Поруке: 17,496
Теме: 646
Придружен: Jul 2013
Углед:
2,056
Тражио је 1942, али не сећам се да се помињу логори?
Углед:
2,056
Из интервјуа са Лукашенком, обратите пажњу на последњу реченицу:
Gledam i ovih dana proslavu dana iskrcavanja u Normandiji. To se slavi s takvom pompom i tako se forsira u medijima, kao da je to bioodlučujući događaj Drugog svetskog rata. A moram da primetim da ljudi znaju da bismo mi i danas bili pod nacističkom zastavom da Crvena armija nije probila istočni front. Sovjetski Savez je u ratu izgubio skoro trideset miliona ljudi. U Belorusiji je svaki treći stanovnik poginuo. To svi znaju. Vi ste nam mnogo pomogli, mislim Titovi partizani, lako je bilo osloboditi Jugoslaviju kad ste je vi hrabro branili.
Поруке: 2,155
Теме: 21
Придружен: Aug 2013
Углед:
342
Милославе у каквом су сродству Дража и Константин Фотић, пошто на Википедији стоји да су Фотић и Љотић браћа од тетака, њихове мајке Полексија и Љубица сестре су рођене?
Изненадио би се да Лукашенко хвали Дражу, овако ништа ново од Црвеноармејаца.
Углед:
2,056
Дражина рођака удала се за Фотићевог рођака.
Да ли је тачно то? Причао сам са сином Фотићевог рођака, чија је дакле мајка Дражина рођака, и није ми то поменуо.
Углед:
2,056
Ма верујем да пише, него далеко су тада били Смедерево и Нови Сад... Мислио сам да нема још неки извор?
Поруке: 303
Теме: 4
Придружен: May 2014
![[Слика: kapetan_boza_perovic_sa_zastavom_vrhovne_komande.jpg]](http://s27.postimg.org/yyymujdbn/kapetan_boza_perovic_sa_zastavom_vrhovne_komande.jpg)
Господине Самарџићу, да ли имате ову слику Капетана Боже Перовића са заставом Врховне Команде,веће резолуције?Ако можете да је поставите?Хвала у напред.
Углед:
2,056
Немам, први пут је видим.