Оцена Теме:
  • 47 Гласов(а) - 4.53 Просечно
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Милослав Самарџић одговара на ваша питања

У Хрватској умро последњи народни херој. Колико их код нас још има живих?
Одговори

Неколико у Србији, највише има у Црној Гори, 10-15.
Одговори

Интервју за ''Прес'':
INTERVJU - MILOSLAV SAMARDŽIĆ
Komunizam nikako da prođe!
Novinar i publicista Miloslav Samardžić, koji se smatra jednim od najboljih poznavalaca istorije Ravnogorskog pokreta i odnosa koji su četnici Draže Mihailovića imali sa Titovim partizanima, tvrdi da Srbija i srpski narod još nisu uspeli da se oslobode istorijskog balasta komunizma.
http://pressrs.ba/sr/vesti/vesti_dana/st...%91e!.html
Одговори

Мене лично највише боли ова граница на Дрини. Колико је незнања да пре 1945 ту није било границе.Ја се лично нервирам кад причам са људима о томе.Око Дрине треба више форсирати причу, да млади бар знају и прихвате за касније да ту нема границе.
Одговори

Поруке.орг, одговарам на питања читалаца:
http://www.pouke.org/forum/topic/29974-%...%9B%D1%83/
Одговори

Господине Самарџићу
да ли знате гдје је настала ова фотографија и када ?
[Слика: 300554_543626682345190_1993501830_n.jpg]

Ако идем напријед, пратите ме...ако се повучем, убијте ме...ако умрем, осветите ме.
-Анри де ла Рошжаклен
Одговори

Љотићевци код Петровца на Млави 1942.
Одговори

(27-10-2013, 10:21 AM)четнички курир Пише:  [Слика: raciciostojicuobilaskuboraca5h.jpg]
free image hosting Дали имате ову слику веће резолуције?Ако можете да је објавите овде.
Дали имате сада времена да објавите ову слику веће резолуције? Хвала унапред
Одговори

Да ли знаш Милославе или неко други нешто о четнику Велизару Л. Тонићу, погинулом 1945 г ? Он је био син јединац дивиз. генерала Лазара Р. Тонића. Генер. Тонић, јунак из Првог св. рата, два пута рањаван, овековечен је у Јаковљевићевој - Српској трилогији -, као "капетан Лазар". У Априлском рату 1941г. командовао је Моравском дивизијом и ускоро пао у заробљеништво, одакле је пуштен септ. 1941г, али опет отеран фебр. 1942г. јер није хтео да прихвати ниједну Недићеву понуду. Умро је 1975г. у Зап. Немачкој.
Дакле, да ли неко нешто зна о четнику Велизару Тонићу ?
Одговори

Докле се стигло са серијом ''Краљевина Југославија у Другом светском рату''?
Има ли договора са неком ТВ кућом?
Одговори

Готове су прве две епизоде.
Преговори су у току, али овде, мрка капа. Неки траже промену сценарија, неки кажу да не смеју због ''братства и јединства'', некима се не уклапа у концепцију... Smile
Одговори

(16-11-2013, 09:41 PM)Милослав Самарџић Пише:  Готове су прве две епизоде.
Преговори су у току, али овде, мрка капа. Неки траже промену сценарија, неки кажу да не смеју због ''братства и јединства'', некима се не уклапа у концепцију... Smile
А ви не бисте да се прилагођавате... Smile
Одговори

(16-11-2013, 10:05 PM)Ратко Пише:  
Smile
Одговори

(16-11-2013, 11:40 PM)Милослав Самарџић Пише:  
(16-11-2013, 10:05 PM)Ратко Пише:  
Smile
Па да. Неко мора тврдо до краја.
Одговори

Скочи на Форум:

Корисника прегледа ову тему: 1 Гост(а)
Све форуме означи прочитаним