Оцена Теме:
  • 47 Гласов(а) - 4.53 Просечно
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Милослав Самарџић одговара на ваша питања

(22-11-2013, 03:20 PM)Ненад СРС Пише:  Има да одраде те прве 2 епизоде и да их убаце у неударном термину, око 1-2 када су људи на пословима или у школама, и онда да стопирају као наводно неистинито, као са Записима из Равногорског покрета...
Ко да одради?
Ми смо копродукција (''Погледи''), дакле - ми одрађујемо, тј. одређујемо садржај.
А они их неће ни у каквом термину.
Одговори

Срећан рођендан и све најбоље ! :smile2:

Ако идем напријед, пратите ме...ако се повучем, убијте ме...ако умрем, осветите ме.
-Анри де ла Рошжаклен
Одговори

Срећан ти рођендан Милославе пуно здравља и среће.Ракија

Шта мислиш о књизи Пере Симића Дража Михаиловић - на крсту судбине коју је објавио пре неки дан ? Ако си имао увид

Smile
Одговори

Милославе, придружујем се честиткама!
Све најбоље!!!Хармоника
----------------------------------------------------------------------------------------
Ултранационалиста,
имам ја Симићеву књигу. У суштини, то је продужено издање књиге "Дража - смрт дужа од живота". Добра трећина књиге је о његовом животу до другог св. рата. Уз све мане и недостатке, добра ствар је што наводи неколицину до сада непознатих докумената и што форсира руске изворе.
Поставио сам негде раније, наводи документ који несумњиво потврђује да је Дража био изложен мучењу и тортури у комунистичком затвору. Није лоше прочитати, али да је нешто епохално - није.
Извињавам се на убацивању.
Одговори

Срећан рођендан и да даљи рад буде још успешнији...
Одговори

Хвала свима!

(22-11-2013, 08:13 PM)ултра-националиста Пише:  Срећан ти рођендан Милославе пуно здравља и среће.Ракија
Шта мислиш о књизи Пере Симића Дража Михаиловић - на крсту судбине коју је објавио пре неки дан ? Ако си имао увид
Да, то је проширена верзија књиге о којој сам писао раније:
http://www.pogledi.rs/titov-biograf-o-drazi/
Одговори

Честитке и са моје стране! Хармоника

Удар нађе искру у камену / без њега би у кам очајала!
Одговори

Срећан рођендан Милославе!

Ајд некада те и за уши чупамо, не се љутиш, ваља се...

:smile2:
Одговори

Srecan rodjendan.
Одговори

Драгом господину Самарџићу срећан 50-ти рођендан. Поред доброга здравља, желим му нових 50 књига и 50 филмова. Хармоника
Живели!!!

Приложених Датотека Изведена сличица(e)

Одговори

Хвала. Smile
Одговори

Јел има неко ново ''Време'':
http://www.vreme.rs/
У овом чланку ''Дража и поп култура', има изјава др Предрага Мартковића о четницима, и посебно о рваногоркама; четници на сликама изгледају као пијани разбојници, а равногорке као вране, за разлику од партизана и партизанки.
Ако неко има, замолио бих да тачно цитира, јер је Марковић један од косценариста серије ''Равна Гора'' (поред др Момчила Павловића).
Одговори

Sretan rodjendan sve najbolje....
Одговори

Срећан рођендан ,све најбоље у даљем раду,истраживању и издаваштву , са великом знатижељом чекам твој нови филмски пројекат верујем да ће померити ствари у још бољем правцу за лик и дело ђенерала Драже и његових војника .ВЕЛИКИ ПОЗДРАВ:smile2:
Одговори

Скочи на Форум:

Корисника прегледа ову тему: 7 Гост(а)
Све форуме означи прочитаним