http://www.nacionalist.rs/2018/11/09/vre...-istorije/
Министарство одбране Руске Федерације ће се борити против фалсификатора историје, а посебно када је у питању ревизија истине о Другом светском рату, саопштио је начелник Главне војно-политичке дирекције генерал-пуковник Андреј Картаполов.
„Наша је дужност да одговоримо бројним захтевима да се кажу праведне и објективне информације о војној прошлости наше Отаџбине“, нагласио је Картаполов.
Он је окривио Сједињене Америчке Државе и њима верне политичке режиме, који желе једнополарни модел устројства света.
„У ту сврху настоје да изврну истину о улози Совјетског Савеза у победи над фашизмом“, напоменуо је генерал-пуковник.
Према његовим речима, супростављање фалсификовању историје представља један од најважнијих задатака дирекције.
Главна војно-политичка дирекција основана је 30. јула 2018. године декретом председника Руске Федерације Владимиром Путином.
На новој позицији Картаполова је лично представио министар одбране Сергеј Шојгу.
Да се што пре потражива Руске и Совијетске архиве......поготово да се објасњава та сарадња са енглезима и американце, поготово преко Балкан.
Цео наратив наратив ТВЗ сарадње са окупатори је ЕНГЛЕСКОГ + ХИАРХИЈЕ ЈУГО-КОМУНИСТА, из концепције.
Чак и информисање из твз блечлија парка и кајро стижи екслусивно од енглеза и американце.
За сад ми овсте незнамо јели су Совијити имали своје људе на земљи у Краљевини где су били стационирани, у пресумљу да су постојали!
За саде незнамо јели је била констакни веза са Војске Краљевине и Совијити у сва време рата.
Знадемо да су енглези користили сва могућа мера да одвоје констакте и сарадње Совијита и Влада Краљевине у лондону. Јели је Војска Краљевина имала други констакта на пример у Москви. Горедетски у својој књизи шише да су Совијити сматрали Милан Гавриловић као енглеска пудлица.
Ако су Совијити имали своје људи код КОМУНИСТА твз ПАРТИЗАН, кад су тамо стигли? знадемо да су имали пред ратног сарадње, поготово у Спанским ратове. АЛИ СОВИЈИТИ СУ ЖЕЛИЛИ ДА УБИЈУ твз ТИТО.....чак посета Мустафа Голубић у Париз, није га овсте посетио......зашто??? Ти овсте не стижеш до такве одлуке ако нешто незнаш. Питање онда је што су Совијити знали од ТИТА?
Циљ је овде да се биди колико има СРБА КОМУНИСТА у све тог прич са Совијити, и колико су другиих мањине имали? поготово дирекна сарадње.
Колико су Совијити били информисани са ситуација у Краљевини, и колико смо ми њи од томе информисали, јели је то било у лондону или било где. Колико су енглези и американце имали МОНОПОЛ на сва информације и где она стигла?
Кад су Совијити ушли у Краљевине, колико је још било Немаца и њихови савезници/квизлига у словенији, хрватске, босне, македоније? И буквално где су били? Колико је била концентрација тих снага и како се то може успоредити са концентрације немаца у Србији?
Тако жели да видиш јели су имали већу мотивацију ЗА БРАТАУБИЛАЧКИХ РАТ него битка са Немцима и њихови савезника?
И кад су ткз савезници бомбардовали вам Србије, јели су бомабадовали еклусивно немачких циљеве, јели су тим циљеве нашли се УСТАША?
Ти имаш абсолутна сарадња енглески КОМУНИСТА са енглезима пред Рата, ту читајте Давидсона.
Ми знадемо да је Секција Д била активна у саботираље немаца пре рата на тлу Краљевине, колико су те акције биле у Србији према осталим бановина Краљевине, колико су акције се десиле у садашње границе словенија или у хрватске?
Е саде је питање јели је та СЕКЦИЈА Д ПОСТОЈАЛА И БИЛА АКТИВНА ИЗМЕЂУ 1918-1939?
Ако је постојала јели је сарађивала са КОМУНИСТЕ/СОЦИЈАЛИСТЕ/РАДНЕ КОМОРЕ и са ЕТНИЧНЕ МАЊИНЕ? И у којом срвхом?
Ми веч знадемо да Секција Д је извела ПУЧ......тако су имали организациска структура да то ураде?
Е сад колико је ДУБОКА БИЛА ТА ОРГАНИЗАЦИЈА......ја искрено мислим да нису Срби били сами у рушење Регент, е сад ко је још ту био?
Ако је постојало онда ту веч имаш темељ за будућа сарадња......у нашом случај другог светског рата!
Ако било шта се појави онда знадемо да енглези су имали намерне субверзија и дестабилне намерне ми то знадемо
Да се што пре потражива Руске и Совијетске архиве......поготово да се објасњава та сарадња са енглезима и американце, поготово све те архиве што повезује Балкан.
Цео наратив ТВЗ сарадње са окупатори је ЕНГЛЕСКОГ + ХИАРХИЈЕ ЈУГО-КОМУНИСТА, и то из концепције.
Чак и информисање из твз блечлија парка и кајро стижи екслусивно од енглеза и американце и оних то шаљу Совијити преко лондона или Кајро! За другим центарима пример Истанбул или Стокхолма незнам
За сад ми овсте незнамо јели су Совијити имали своје људе на земљи у Краљевини и где су били стационирани, пресумљу да су постојали!
Поготово у Београд…….
Ту одма се поставља се питање, јели су КОМУНИСТИ били активни у Београд као подземље групе Краљевине, знадемо да је Војска Краљевине еквакулисала Совијетске официра. Пита се јели је неко остао, зашто у за неколико месеци Совијити су били у Савезу са Немцима. Тако да рад око пуч у Београда сигурно пало за око!
Е сад како су Совијити гледали на пуч, јели су оних били мирни и све постматралих?
За саде незнамо јели је била констакни веза са Војске Краљевине и Совијити у сва време рата.
У том тренутак кад совијити нападну Совијити јели постоје њихови људи у Београд и у Краљевини?
Овде пресумљам да су имали амбасаду у Београда?
Знадемо да су енглези користили сва могућа мера да одвоје констакте и сарадње Совијита и Влада Краљевине у лондону. Јели је Војска Краљевина имала други констакта на пример у Москви. Горедетски у својој књизи пише да су Совијити сматрали Милан Гавриловић као енглеска пудлица.
Ако су Совијити имали своје људи код КОМУНИСТА твз ПАРТИЗАН, кад су тамо стигли?
Знадемо да су имали пред ратног контакте, поготово у Спанским ратове…..и то у Паризу. АЛИ СОВИЈИТИ СУ ЖЕЛИЛИ ДА УБИЈУ твз ТИТО.....чак посета Мустафа Голубић у Париз, та ТИТО овсте посетио......зашто??? Ти овсте не стижеш до такве одлуке ако нешто незнаш. Питање онда је што су Совијити знали од ТИТА?
Циљ је овде да се биди колико има СРБА КОМУНИСТА у све та прич са Совијитима, и колико су другиих мањине имали, ко је ту доминирао? поготово са дирекном сарадњом.
Колико су Совијити били информисани са ситуација у Краљевини, дирекно из изворе Краљевине? Јели је то било у лондону или било где.? Колико су енглези/американце имали МОНОПОЛ на сва информације и интелигенције?
Питање јели СУ КОМУНИСТИ ИМАЛИ ОПРЕМУ ЗА КОМУНИКАЦИЈЕ ОД ПОЧЕТАК РАТА ИЛИ ПРЕ, И ОДАКЛЕ ЈЕ СТИГЛА?
Колико комада су имали………и како се то упоређује са стањом код Војске Краљевине у истом времена?
Кад су Совијити ушли у Краљевине, колико је још било Немаца и њихови савезници/квизлига у словенији, хрватске, босне, македоније? И буквално где су били? Колико је била концентрација тих снага и како се то може успоредити са концентрације немаца у Србији?
Тако жели да видиш јели су имали већу мотивацију ЗА БРАТАУБИЛАЧКИХ РАТ него битка са Немцима и њихови савезника на територије где су оперисали.
И кад су ткз савезници бомбардовали ван Србије, јели су бомабадовали еклусивно немачких циљеве, или уклућено у тим циљеве нашли се УСТАШСКИХ?
Ти имаш абсолутна сарадња енглески КОМУНИСТА/СОЦИЈАЛИСТА са енглезима пред Рата, ту читајте Давидсона.
Ми знадемо да је Секција Д била активна у саботираље немаца пре рата на тлу Краљевине, колико су те акције биле у Србији према осталим бановина Краљевине, колико су акције се десиле у садашње границе словенија или у хрватске или било где друго?
Е саде је питање јели је та СЕКЦИЈА Д ПОСТОЈАЛА И БИЛА АКТИВНА ИЗМЕЂУ 1918-1939?
Јели је та Секција Д имала своје мреже у границе СФРЈ/ тадашње бановина?
Јели је рад Девидсона са тим Социјалисте била активирана баш под кишобраном Секција Д, или је имала друга имена?
Ми знадемо да је Клугман био активан у КОМУНИСТИЧКИХ СТУДЕНТСКИ ПОКРЕТ у 30тих, е сад јели се ту састају енглески КОМУНИСТА са ЈугоКОМУНИСТА? Јели је то стећено нека друга сарадња? Зашто ту је крајни циљ промена власт а то је била Краљевина!
Ако је постојала та сарадња, јели су енглези сарађивали са КОМУНИСТЕ/СОЦИЈАЛИСТЕ/РАДНЕ КОМОРЕ и са ЕТНИЧНЕ МАЊИНЕ? И у којом срвхом? Где су им били канцеларије?
Ми веч знадемо да Секција Д је извела ПУЧ......тако су имали организациска структура и мреже да то успешно изведу!
Е сад колико је ДУБОКА БИЛА ТА ОРГАНИЗАЦИЈА И МРЕЖА……ја искрено мислим да нису Срби били сами у рушење Регент, е сад ко је још ту био?
Али док смо на Регент, у вези оружање, ко је ту била саветничка група?
Ако у билом ком случај ту се поново појављају енглеза……..шта је било њиховог мотив та томе?
Поготово кад си имао организованог тренирање УСТАША у Италији пре рата? Шта је била корена така покрета……ако није било за нека будућа дестабилизације?
Како је наоружање стајало са министарство одбране, са војском итд, зашто то је лично стварање ПАРА-ВОЈНА ПОЛИТИЧКА ГРУПА! Јели су ту били било који социјалистичких опредељених политичари?
Кад поново сагледаваш пред ратна дешавање, све трагове воде према дестабилизације и тако грађански рат?
Тако морамо да боље разумемо корене та раст дестабилизације или потеза ко воде према дестабилизације……..а занимљиво оба покривају хрвата…….преко УСТАША, и друго преко КОМУНИСТА!