Поруке: 14,527
Теме: 307
Придружен: Aug 2013
Углед:
3,065
Овде је најтеже утврдити има ли више увлачења комунистима или цензуре. Катастрофа је што је Радашину Булајићу ово био главни извор.
Зна ли неко је ли Мартиновић од Бајица са Цетиња?
Поруке: 2,854
Теме: 61
Придружен: Jul 2013
Углед:
221
Жали времена одвојеног на читање.
Човјек који је са Зечевићем прешао на комунистичку страну да буде један од извора за серију о Равној Гори!?
Рођен је у Бања Луци, а корјени да ли су му из ЦГ, не знам. Обзиром на миграције, могуће да их вуче.
„Грађанска“ демократија отуда нуди избор свега и свачега, али себе а приори изузима од тог правила; она не допушта могућност избора између ње и ма ког алтернативног концепта.
(Последња измена: 19-12-2013, 02:34 PM од
херцеговац.)
Поруке: 2,854
Теме: 61
Углед:
221
Добро јутро.
Радош Булајић је све лијепо уконпоновао. Соната.
Ја, марвени, па контам из авиона ствари које он сервира и то јасно показује у каквој је провалији нација када прихвата ове симфоније у црвеном дуру.
Још марн'о кинту, осигурао шурњају и шогора, по нашки баџу... накривио шемшир, намигује по 'Америки', а Србадијо, ти се носи у материну! Шта је 1.2 милиона на ову скупоћу?
Скупо 'пушћање' змајева 1941. године сина Драгана.
Могао би неки Крагујевчанин да приупита Верка колико је приложио у црвени фонд Радоша Булајића!?
Очекивани фонд за лото седмицу је 1.2 милиона евра... ииии срећни добитник је уплатио листић у Кукљину (Петловац)!
„Грађанска“ демократија отуда нуди избор свега и свачега, али себе а приори изузима од тог правила; она не допушта могућност избора између ње и ма ког алтернативног концепта.
(Последња измена: 20-12-2013, 12:38 AM од
херцеговац.)
Поруке: 14,527
Теме: 307
Придружен: Aug 2013
Углед:
3,065
На промоцији књиге Радашина Булајића, Душан Ковачевић је рекао да се стадион Партизана налази на масовној гробници. Ово је за мене нови моменат. Зна ли неко шта о овоме?
Поруке: 4,401
Теме: 55
Углед:
648
Човек није ни говорио о квалитету глуме, него о грешкама на униформи.