Оцена Теме:
  • 14 Гласов(а) - 4.14 Просечно
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Нова ТВ серија - Равна Гора

Људи кад се мало промисли у овој серији се ништа није десило од почетка до сада, ја поново почињем да гледам Капелске кресове Smile

ЗА ВАСКРС И СЛАВУ СРПСКИХ ЗЕМАЉА!!!
Одговори

Ово што су рекли Димић и Марковић у ова два оговора је апсолутно тачно. Зашто су онако писали серију и шта Димић предаје студентима је потпуно друга ствар.
Павловића не бих коментарисао. Разумем да историчар мери речи на теразијама, али због науке, а не због политичара.
Одговори

Вероватно патимо од Радош Бајићевог незнање да створи актуелна и реалистична борба у филм.....

Верујем да је део тог буџгет био подеље међу "инвеститори"

Где је компјутерска анимација...кад их требаш.....

Вероватно серија ће постати места за тешкој црни хумор.....

Ако је то радио овде он бих настрадао у оваким емисијама.....тако да бих се спрадалих сним.

Have I Got News For You
Spitting Images
http://www.youtube.com/watch?v=061y82z0n0Q
http://www.youtube.com/watch?v=SmDP-PYpPRY

Оних бих му сахранилих директорску каријер.....што бих значило.....Бајић бих се вратио глумљење.....за саде он глуми да је директор ратни филм/серија.......

Били неко могао да нас спаси од њега и сличних њега?
Одговори

Били смо у дилеми на претходним страницама: шта ће Бајић радити до краја серије, пошто је већ ''потрошио'' опијање, ждрање, клање, силовање...
Има шта, данас сам сазнао. Smile
Одговори

Свађа а можда и туча између Палоша и Станковића, јел то?
Одговори

(04-01-2014, 08:19 PM)Вукашин Петковић Пише:  Свађа а можда и туча између Палоша и Станковића, јел то?
Да, има и то, али, нисам ни то мислио...
Одговори

Пљачка неке благајне? Палошевић је већ "тражио" да се дигне новац из Пореске управе...
Одговори

(04-01-2014, 08:24 PM)Николај Пише:  Пљачка неке благајне? Палошевић је већ "тражио" да се дигне новац из Пореске управе...
Вруће. Smile
Али, не благајне, то је исувише ''меко'', тј. премало компромитујуће.
Одговори

Нису ваљда банке у питању?Smile
Одговори

Упали су у Народну банку к'о Млађан Динкић! Јок
Одговори

Или је краљево злато или из трезора у Ужицу.
Иначе, видим да поново некога кољу? Прешло им у навику.
Одговори

Upravo sam vidio kratki prikaz sutrasnje epizode na RTS-u.
Cini mi se da ovaj put dvojica kolju - jedan drzi, drugi cerekajuci se, nesto/nekoga nozem rastavlja od zivota. Mozda je samo jagnje ili svinjce u pitanju?

Равна Гора побиједити мора - слобода или смрт!
Одговори

Вруће, вруће... Smile
Али сачекајмо ипак недељу вече...
Одговори

Ипак сам схватио. Гледајући ову серију, мислим да су комунисти управу. Боље Тито сто пута него Дража. Нећу више да учествујем на овом форуму. Радош ми је отворио очи. Напокон сам разумео.
Све похвале за Тита и комунисте и Радоша. Код комуниста симпатичне женскиње, а код Драже кољачи. Ја мислим да је то истина тако и било.
Грешан ја. Цео живот сам мислио да су усташе и муслимани палили србска села. Али се испоставило да има две варијанте. Прва је самозапаљивање села 1941. Редак феномен али се дешава. Нарочито са србским селима, нарочито 1941. Друга варијанта су....веровали или не ванземаљци. Да, да. Лепо каже преживели:"Они који се моле другом богу". Муслимани су добри, глувонеми, уплашени. Хрвати, додуше мало беже, мало дезертирају, али се лепо облаче, онако "фенси", мисле нешто, путују људи возовима. итд.

Људи, ман'те шалу. Шта да се ради? Могући варијант. Прву је серију Радош снимио тако, да је показао нас Србе такве, какви јесу, из тих крајева које је хтео да покаже. У серији " Село гори, баба се чешља" постоји пар епизода које упућују на рехабилитације, на равногорски покрет.
Е сад. Као да је неко наредио Радошу, да хитно, најхитније сад Србе и равногорски покрет покаже супротно од прве успешне серије. Обратите пажњу на нагласак четника кога син Драган стреља. Није то случајно! Заправо је "Равна гора" наставак серије " Село гори а баба се чешља", а не обрнуто.
У кинематографији има пуно симбола.
Одговори

Скочи на Форум:

Корисника прегледа ову тему: 1 Гост(а)
Све форуме означи прочитаним