Оцена Теме:
  • 12 Гласов(а) - 3.92 Просечно
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Украјина и Новорусија

(23-01-2014, 09:40 PM)Лепи Бора Пише:  У праву си ЗолаБГД, али шта је овде?

Био данас поподне, на ТВ неки дрипац (амбасадор ДОС-а у Украјни), Лазањски и неки трећи.

Тип (петоколонаш) толико видно за ЕУ и толико видно против Русије и наравно Православних у Украјини, а за римокатоличке вампире, да остадоше људи без текста! ЕУ па ЕУ, по цену СМРТИ Народа (Православног), смрти индустрије, смрти Духа, школства, здравства, рада, ...

И сада се неко овде да преварити, а шта мисле Руси о овдашњем квислиншком режиму?

У Кијеву дрндају добоше (све ко ДОС некада...), служе сендвиче, муџахедини у чалмама траже права дижући барикаде (либија, Сирија, египат...)...

Једно је сигурно ИСТРЕБИЋЕ их Руси ускоро - толико.

Скојевац

Сасвим случајно сам видео ту емисију,јер слабо гледам ТВ..кад видиш тог типа који је био наш амбасадор у Кијеву можеш да замислиш какво је 99% наших ''дипломата''.Тај трећи је Николић,пријатно ме изнендадио са коментарима јер је ранијие био тежак еуфиличар..
Одговори

(24-01-2014, 09:07 AM)Захумље Пише:  Ја бих спекулирао да вам чека судбина Грчке...Ирске....Португалије!

Реално, овде ће бити МНОГО, МНОГО горе...

Украјина има рецимо љигу на власти, док су овде на власти од талога талог у канџама ТУЂИНА!

(24-01-2014, 11:51 AM)ЗолаБГД Пише:  Сасвим случајно сам видео ту емисију,јер слабо гледам ТВ..кад видиш тог типа који је био наш амбасадор у Кијеву можеш да замислиш какво је 99% наших ''дипломата''.Тај трећи је Николић,пријатно ме изнендадио са коментарима јер је ранијие био тежак еуфиличар..

И мене изненади тај Николић, али не много.
Има доста ЕУ фанатика који су пукли оном ствари о ледину, па долазе памети. Видели да се ЕУ не маже на леба, већ ти отме и ту кору леба из руке.

Разум је неопходна ствар, а то не негира Правдољубивост и Истинољубивост, делове који видно фале ЕУ фанатицима (додуше и свима нама).

Smile
Одговори

(24-01-2014, 04:45 AM)Владимир Петровић Пише:  
(22-01-2014, 05:23 PM)Лепи Бора Пише:  Против титоваца, само титовачким методама!

Знаш ли ти, Боро, колико су титовске методе монструозне и како злокобно звуче?

У праву си Владимире 100% за ову критику (тек сад прочитах).

Залетео сам се. Треба гамад да позатварају, побију, онемогуће, свим законским средствима, јер се ради о револуционарној побуни!

Титовачке методе су недостојне било ког човека, па и непријатеља.

Пардон Blush
Одговори

За ових демонстранта.....препоручио бих следеће......

Присиљавао све медије да се концентрисе на тргове.....нека ту сликају

Ставио бих 3 кругове од разним интенситета......што бих служилих као филтере.....и то бих контролисало све што улази и све што излази.....

Организације са финанцирским средства повезаних за демонстратима....ималих бих проблема са вадење новац из банке своје......

Па да видимо колико дуго бих ових демонстранти могли да догурају на гладам стомак у сред зиме у Квов.
Одговори

(24-01-2014, 03:03 PM)Лепи Бора Пише:  
(24-01-2014, 09:07 AM)Захумље Пише:  Ја бих спекулирао да вам чека судбина Грчке...Ирске....Португалије!

Реално, овде ће бити МНОГО, МНОГО горе...

Украјина има рецимо љигу на власти, док су овде на власти од талога талог у канџама ТУЂИНА!

(24-01-2014, 11:51 AM)ЗолаБГД Пише:  Сасвим случајно сам видео ту емисију,јер слабо гледам ТВ..кад видиш тог типа који је био наш амбасадор у Кијеву можеш да замислиш какво је 99% наших ''дипломата''.Тај трећи је Николић,пријатно ме изнендадио са коментарима јер је ранијие био тежак еуфиличар..

И мене изненади тај Николић, али не много.
Има доста ЕУ фанатика који су пукли оном ствари о ледину, па долазе памети. Видели да се ЕУ не маже на леба, већ ти отме и ту кору леба из руке.

Разум је неопходна ствар, а то не негира Правдољубивост и Истинољубивост, делове који видно фале ЕУ фанатицима (додуше и свима нама).

Smile

Па мислим тај Николић је и даље у неким званичним инстуцијама па зато сам то рекао да ме изненадило његово јавно иступање..а не мислим на обичан свет,међу поштеним обичним светом који срећемо на улици мислим да је сада реално минимум преко 60% против Еу,а ја лично мислим да то сада иде и преко 70%.. Кад мало погледаш видиш да цело друштво сваки следећи не дан него сат тоне све дубље и дубље-
Одговори

(24-01-2014, 08:25 PM)ЗолаБГД Пише:  Па мислим тај Николић је и даље у неким званичним инстуцијама па зато сам то рекао да ме изненадило његово јавно иступање..а не мислим на обичан свет,међу поштеним обичним светом који срећемо на улици мислим да је сада реално минимум преко 60% против Еу,а ја лично мислим да то сада иде и преко 70%.. Кад мало погледаш видиш да цело друштво сваки следећи не дан него сат тоне све дубље и дубље-

На жалост тако је.

Где су сад ДОС "паметари" (измећари): "Слоба неваља, неваља ништа...", "Кампања страха...", ...

Али многи нису схватили НИШТА, па ћемо сви заједно још мало јаче и темељније да јемо ЕУ и демократска говна.

За ове је комунизам Чудо од доброте. Не наравно њихов квази комунизам - титоизам, који сад шатро пљују, већ СССР комунизам.
Одговори
Video 

Јанукович и Азаров припремили план растурања кијевског „евромајдана“

У ОПЕРАЦИЈИ ЋЕ БИТИ АНГАЖОВАНО ОКО 4.630 ЖАНДАРМА,
1.460 ПОЛИЦАЈАЦА И 1.530 СПЕЦИЈАЛАЦА ИЗ „БЕРКУТА“

Подржавам, а остали посетиоци форума???
Одговори

(25-01-2014, 07:36 AM)Владимир Петровић Пише:  У ОПЕРАЦИЈИ ЋЕ БИТИ АНГАЖОВАНО ОКО 4.630 ЖАНДАРМА,
1.460 ПОЛИЦАЈАЦА И 1.530 СПЕЦИЈАЛАЦА ИЗ „БЕРКУТА“

Подржавам, а остали посетиоци форума???

НЕ подржавам! Креза

Да су ангажовали 14.630 Монгола са сабљама и стрелама, 11.460 Стрелаца. 11.460 Артиљераца и 11.530 Тенкиста, са неопходним бројем од 20.000 црних тројки...

То бих Подржао! Пилот
Одговори

Живо ме занима шта би се десило да се такве рушилачке демонстрације дешавају у Лондону,Бриселу,Паризу или Њујорку,Лос анђелесу...да ли би инсистирали на преговорима и мирном решавању у корист "демократије" или...?

У славу предака, на понос потомака!!!

http://cojstvo.rs/
Одговори

(25-01-2014, 06:15 PM)регул Пише:  Живо ме занима шта би се десило да се такве рушилачке демонстрације дешавају у Лондону,Бриселу,Паризу или Њујорку,Лос анђелесу...да ли би инсистирали на преговорима и мирном решавању у корист "демократије" или...?

Било на мисисипију негде 2001 (2,3 ли?) буна. Америчке вести јавише око 10.000 страдалих у неким "обрачунима". Помножи то са 10, додај тенкове и авијацију и то је то.

А тек мало даље, па даље, па... Rolleyes

Али демократија је фина, јер заборав брзо пада на њене тековине.

Док нас ОНА редовно и неумитно, свакодневно ОБИЛАТО подсећа на Слобу вампира, што је по вас дан јео људе на тераси сас његову миру, на Стаљина, на Дражу, на Светог Руског Цара, итд...

Ако неко није запамтио, а ти понови још двапут, итд...

Смарање бре
Одговори

Ситуација у Украјини је на граници хаоса и грађанског рата, Јанукович МОРА да употреби Војску и да позове отворено Русију да се умеша, ево цитата са Гласа Русије:

Цитат:подручје протеста у Украини се нагло шири. Заузете су административне зграде у западним и централним областима: У Лавову, Тернопољу, Ивано-Франковску, Черновцима, Хмелницком, Ровну и Черкасима. За узврат у источним регионима се планира организација митинга ради подршке власти. Председник Кримског парламента Владимир Константинов позива владу да успостави ред у заузетим областима.

Опет се обраћамо председнику Украјине Виктору Фјодоровичу Јануковичу, Савету националне безбедности и одбране Украјине, народним посланицима Украјине са позивом да обуставе безакоње, анархију и насиље, који су захватили земљу, те уведу ванредно стање. Предлажемо да се обустави финансирање из државног буџета региона, који су објавили себе ван закона, где су власти свргнуте насилно, све до обнављања у њима уставног реда.

Догађаји у Кијеву и другим регионима Украјине већ давно су изашли из оквира протеста, нико не помиње првобитни циљ тих акција. Опозиционери истичу властима нове захтеве те, без обзира на спремност владе на преговоре и уступке, настављају борбене акције. Шта више, они отворено позивају своје западне партнере да се умешају у конфликт. О томе је после сусрета с еврокомесаром за питања ширења и европске политике суседства Штефаном Филеом изјавио један од лидера опозиције Арсениј Јацењук.

Сада код нас није више политичка, већ грађанска криза. Дошли смо до закључка да ће излазак из ње без мешања страних партнера бити веома сложен. Преговоре треба спроводити уз учешће политичара, који уживају поверење опозиције. Међутим, како ја то видим, влада није спремна да прихвати неко мешање од стране Запада.

А ево шта ради Јанукович, исто са Гласа Русије:

Јанукович предложио опозиционарима места у влади
http://serbian.ruvr.ru/2014_01_26/Januko...a-u-vladi/

Владимир Владимирович Путин сигурно има кризни план везан за Украјину, али за сада је овако:
Цитат:Русија се не меша у ситуацију у Украјини
http://serbian.ruvr.ru/2014_01_24/Rusija...-Ukrajini/
Одговори

Јанукович, Председник Украјине, сувише "меко" поступа према еврофанатицима, сада им је понудио и место премијера, чудило:

Цитат:Predsednik Ukrajine Viktor Janukovič, ponudio je juče mesto premijera jednom od vođa opozicije Arseniju Jacenjuku, u pokušaju da reši političku krizu u zemlji, saopštilo je sinoć ukrajinsko predsedništvo.

U razgovorima predstavnika opozicije s Janukovičen, Jacenjuku je ponuđeno mesto predsednika vlade, na kojem bi zamenio Nikolaja Azarova, dok je drugom vođi opozicije, bivšem bokserskom šampionu Vitaliju Kličkovu, ponudeno mesto potpredsednika vlade zaduženog za humanitarne poslove.
http://www.blic.rs/Vesti/Svet/437477/Jan...-opozicije
Одговори

Како год било,с моје тачке гледишта,Украјина НЕ СМЕ пасти!!!!!

У славу предака, на понос потомака!!!

http://cojstvo.rs/
Одговори

(26-01-2014, 11:37 AM)регул Пише:  Како год било,с моје тачке гледишта,Украјина НЕ СМЕ пасти!!!!!

Ваистину!
Одговори

Скочи на Форум:

Корисника прегледа ову тему: 2 Гост(а)
Све форуме означи прочитаним