Поруке: 8,883
Теме: 239
Придружен: Jul 2013
Углед:
378
Mene zanima kako vidite kraj ove krize.
1. Ukrajina oslobađa istočne teritorije
2.Istočne teritorije postaju nezavisne države
3. Istočnee teritorije pripajaju se Rusiji.
4. Počinje rat između NATO- RUS...
Јосип Броз-Амброз Тито! ДА, ТО ЈЕ БИО ПЕГАВИ ТРБАТИ, ФАРБАНИ ПА КОЛМОВАНИ, У МИДЕРЕ УТЕГНУТИ АУСТРО-УГАРСКИ ЦУГСФИРЕР, ТРОСТРУКИ ШПИЛЕ И МАЂАРСКИ ЧИВА, ЈОСИП БРОЗ-АМБРОЗ ТИТО, СРБОУБИЦА ПРВИ ДО ПАВЕЛИЋА!!!
ПРОСВЕТАР.
(Последња измена: 14-05-2014, 11:17 PM од
Mekenzi.)
Поруке: 2,844
Теме: 61
Углед:
221
Ууууу,
црни Кизо, 'каке' источне територије? То мислиш на Доњецку Народну Републику и Луганску Народну Републику?
Несрећниче, па оне су управо ослобођене на референдуму прије неки дан!
А канда би се обрадовао да ови твоји нацисти из Кијева како ти кажеш 'ослободе' некакве источне територије које се јављају само у твојој глави као плод неке моргана те фата?
„Грађанска“ демократија отуда нуди избор свега и свачега, али себе а приори изузима од тог правила; она не допушта могућност избора између ње и ма ког алтернативног концепта.
(Последња измена: 14-05-2014, 11:32 PM од
херцеговац.)
Поруке: 486
Теме: 40
Углед:
98
Ако идем напријед, пратите ме...ако се повучем, убијте ме...ако умрем, осветите ме.
-Анри де ла Рошжаклен
Поруке: 8,883
Теме: 239
Углед:
378
(14-05-2014, 11:29 PM)херцеговац Пише: Ууууу,
црни Кизо, 'каке' источне територије? То мислиш на Доњецку Народну Републику и Луганску Народну Републику?
Несрећниче, па оне су управо ослобођене на референдуму прије неки дан!
А канда би се обрадовао да ови твоји нацисти из Кијева како ти кажеш 'ослободе' некакве источне територије које се јављају само у твојој глави као плод неке моргана те фата?
Mene Hercegovac sve ovo podseća na Krajinu. Srbi proglasiše državu na referendum 99,9% glasalo za suverenu državu, tipa Rusi će nas priznati etc i na kraju Ustaše zajedno sa NATO-om završiše posao za manje od 24h....
Јосип Броз-Амброз Тито! ДА, ТО ЈЕ БИО ПЕГАВИ ТРБАТИ, ФАРБАНИ ПА КОЛМОВАНИ, У МИДЕРЕ УТЕГНУТИ АУСТРО-УГАРСКИ ЦУГСФИРЕР, ТРОСТРУКИ ШПИЛЕ И МАЂАРСКИ ЧИВА, ЈОСИП БРОЗ-АМБРОЗ ТИТО, СРБОУБИЦА ПРВИ ДО ПАВЕЛИЋА!!!
ПРОСВЕТАР.
Поруке: 2,178
Теме: 126
Придружен: Dec 2013
Углед:
32
Ма није било 24 часова.....то је само било завршетак!
То је почело много раније на Ливанско Поље.....и заузање све те врхове.....што овште хрвати нису никад сами могли да ураде.....ту се захвали НАТО и Израел......