Поруке: 1,374
Теме: 9
Придружен: Oct 2014
Углед:
137
Ja vam ne vjerujem, jednostavno ne mogu to da vjerujem. Znam da je onih koji imaju komunistički (titoistički) čip u glavi u Srbiji i Republici Srpskoj ( Ja sam iz R. Srpske) mnogo više nego onih drugih, ali ovo je previše. JE LI MOGUĆE?
Поруке: 81
Теме: 3
Углед:
5
Ако Руси траже да ратни другови црвеноармејаца добију улице нека тако буде.
Људи, не можемо без Русије а Дапчевића и Поповића можемо да истрпимо.
Поруке: 563
Теме: 1
Придружен: Jul 2013
Углед:
98
Ма какви Руси, не трипуј се (или не "ботуј"). То траже домаћи неокомунисти, "четнизани" (како каже Милан Младеновић) који желе да се додворе Путину и успут врате оно мало комунистичке симболике које су силом прилика морали да се одрекну да би доказали Европи да Србија ипак није последњи бастион комунизма. Нажалост, ипак јесте.
По страни што је то својеврснни чин издаје, ако је тачно да нека страна земља (па била то и "братска" Русија) намеће имена улица а ови наши прихватају.
Од ове неокомунистичке фарсе која се припрема било би горе само још то да се на тој срамоти од параде завијори нека четничка застава. Хвала Богу, то се неће десити.
Иде Џиџа кроз планине
гони српске душманине,
издајице Русе, Немце,
крџалије љотићевце.
Углед:
5
Не трипујем се и ( не "ботујем" ). Ми смо мали народ. Иако је "Тома гробар" рекао у Јајинцима да "Србија нема непријатеље" то није тачно. Окружени смо непријатељима и треба нам савезништво велике Русије. Брате, да нема руског вета у СБ УН оде и Косово а можда и још нешто.
Углед:
98
Ако нам треба "савезништво Русије" да би се коначно утврдио неокомунизам и опет певале песме о другу Титу и сваке године прослављало "ослобађање" Београда са совјетским, пардон руским авионима на нашем небу, онда боље да сви извршимо колективно самоубиство.
Када Путин буде дошао и признао зло које Црвена армија устоличила у Југославији онда ћу се радовати таквој посети. Будући да он то никада неће урадити јер је у души кгбеовац, далеко му била лепа кућа!
Иде Џиџа кроз планине
гони српске душманине,
издајице Русе, Немце,
крџалије љотићевце.
(Последња измена: 06-10-2014, 10:36 PM од
Felix.)
Поруке: 1,374
Теме: 9
Углед:
137
Romanijooooo.
govorim ti o tome da bi prije 10 godina Dodik prije dao ime Vajner, nego Radovan.
SVE JE PUKLO
Углед:
98
(06-10-2014, 11:02 PM)Кент Пише: (06-10-2014, 10:35 PM)Felix Пише: Ако нам треба "савезништво Русије" да би се коначно утврдио неокомунизам и опет певале песме о другу Титу и сваке године прослављало "ослобађање" Београда са совјетским, пардон руским авионима на нашем небу, онда боље да сви извршимо колективно самоубиство.
Када Путин буде дошао и признао зло које Црвена армија устоличила у Југославији онда ћу се радовати таквој посети. Будући да он то никада неће урадити јер је у души кгбеовац, далеко му била лепа кућа!
Какав неокомунизам ? Какве песме о Титу? О чему ти причаш ? Ни Путин ни неко од његових сарадника то не тражи. Улице за Дапчевића и Поповића и МОЖДА да не буде четничких обележја на војној паради. Када оду кући ми можемо да радимо шта хоћемо. И да рехабилитујемо ђенерала Михаиловића, да есхумирамо масовне гробнице по Србији...
А ти знаш шта Путин хоће? Све ће се то брале обити нама о главу. Видећеш. Ми смо само играчка у рукама великих. А ови наши се својски нуде да уделе ту играчу Путину који баш воли да се игра. Уместо да се склањамо и гледамо своја посла и радимо на сопственом развоју ми гурамо прст у око час једнима час другима.
Да рехабилитију Чичу кад Путин оде? Не пријатељу, они својски раде на рехабилитацији Тита и титоистичкe ("несврстанe") политикe. Ту је Шешељ био у праву.
Иде Џиџа кроз планине
гони српске душманине,
издајице Русе, Немце,
крџалије љотићевце.
(Последња измена: 06-10-2014, 11:51 PM од
Felix.)
Поруке: 2,374
Теме: 43
Придружен: Jan 2014
Углед:
201
Тек је данас свечано отворен, а Додик је предложио да му дају тако име (а даће - није то неки проблем)
Наравно да су баш сад отворили пар дана пред изборе, али нема разлога да после не испуне то.
(Последња измена: 06-10-2014, 11:37 PM од
Романија.)
Углед:
5
@Felix
Koja su naša posla? Da gledamo dok nam rasparčavaju zemlju ? Ili da u svetu ( nepravednom ) tražimo saveznike ?