Оцена Теме:
  • 3 Гласов(а) - 1 Просечно
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Dan koji nije svanuo 6.X.2000.

(10-10-2014, 09:10 PM)мунгос Пише:  СТИЖУ ”БРАЋА” ИЗ СРБИЈЕ,ЦРНЕ ГОРЕ И ХЕРЦЕГОВИНЕ

Колико их је било кад су стигли? 5+5

А колико их је било кад су се појавили на Неретви?

Удар нађе искру у камену / без њега би у кам очајала!
Одговори

Важније је шта су радили када су стигли?

А ја ћу ти рећи,
вршили револуцију по тим крајевима једнако као и 1945. године у Србији.

Нећеш да се докажеш.

Као и код мобилизације у Србији тако и на западним странама нису сви приступали партизанима добровољно, као што народ није кретао у партизанске збјегове добровољно, нити је сваки партизан знао Марксов Капитал наизуст!

Банда је побјегла, банда се и вратила у Србију, а најебао је народ и они што су гинули за њих.

„Грађанска“ демократија отуда нуди избор свега и свачега, али себе а приори изузима од тог правила; она не допушта могућност избора између ње и ма ког алтернативног концепта.

[Слика: traktor.gif]
Одговори

Људи из западних крајева су наивнији поштенији и фанатичнији од других, сво зло за Србију је последњих 100 година кретало из Београда као и комунизам, није битан убица него налогодавац

ЗА ВАСКРС И СЛАВУ СРПСКИХ ЗЕМАЉА!!!
Одговори

(10-10-2014, 08:14 AM)Vlad Alekš Пише:  
(08-10-2014, 09:22 PM)ЛукаЛоко Пише:  
(08-10-2014, 12:23 PM)Vlad Alekš Пише:  Komunizam su u Srbiju doneli Rusi i prekodrinski Srbi.
Овом реченицом си увео кукавичје јаје поделе између Срба.
Ја вам сугеришем да престаните са овом по мени неоснованом и опасном дискусијом.

Morate da čitate ceo moj komentar. A i druge moje komentare. Ja sam napravio uvod, koji sam iskoristio da bih pozvao braću preko Drine (Republika Srpska) da nam pomognu u oslobođenju i ujedninjenju Serbije. A u pravu ste što se tiče prestanka diskusije. Postala je besmislena i opasna.
Не треба персирање, нисам толико стар нити толико важан.
Ништа лично. Нисам мислио да си имао зле намере, међутим када се користе такве реченице, како сам видиш, последица су такве поделе "Криви су прекодрински Срби!" "Криви су Србијанци!".
Одговори

Хвала Богу што није свануо 6.X 2000. Само би нам фалио грађански рат.
Верујем да би Ђинђић и Драшковић опет побегли из Србије. Вероватно са вођама Отпора.
Одговори

Скочи на Форум:

Корисника прегледа ову тему: 1 Гост(а)
Све форуме означи прочитаним