Оцена Теме:
  • 3 Гласов(а) - 4 Просечно
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

БИТИ ИЛИ НЕ БИТИ-ТРЕНУТАК ОДЛУКЕ

(17-10-2014, 03:55 PM)Милослав Самарџић Пише:  
(16-10-2014, 11:32 PM)Равногорац Пише:  
(16-10-2014, 01:16 PM)Mekenzi Пише:  
(15-10-2014, 10:25 PM)Романија1 Пише:  - Ниђе везе је уопште расправљати откуд неком човјеку 1500 долара. Више пара је потрошио онај твој док је 10 пута промијенио назив странке.

-Није држао предавање Америма, већ Србима у Америци.

-Ниси погледао видео ни 10 секунди, да си погледао знао би да није причао никакве бајке, већ реалност о Србији.

Romanija1,

Pogledah Boška prvih 10 sekundi,

Šta zaključujem, da Boško bibliotekar dođe sutra na vlas' ovde, nebi ni 10% toga sproveo. Priče su jedno a realnost je drugo. Prvo niko nebi mu dozvolio uvođenje pravoslavnih šerijatskih zakona, da ne pričam o njegovim teorijama iz srednjeg veka velikoj Srbiji, Kosovu u sastavu Srbije itd koji priča u Americi koja je glavni svetski zastupnik Kosova u svetu. Srbiji u Rusiji, okretanje leđa zapadu, itd...Ako bi ovo sproveo u delo što priča Srbija bi bila Severna Koreja.

Gradski Bibliotekar Boško priča bajke američkim građanima srpskog porekla.

Mene zanima kada će Bibliotekar Boško da poseti Moskvu i održati predavanje rusima srpskog porekla.

Nego,

Jel pala neka donacija na Boškov račun u $$$ nemoj da se vraća praznih šaka, u Srbiju, potrudio se čovek maksimalno da drži tribine po Severnoj americi i da Vam ispriča priču koju ste želeli da čujete o Srbiji...

Sad nešto o karti, Miloslave jeste 600 usd povratna ali u nekoj poslednjoj klasi...Ne verujem da je Boško išao nekom Š klasom ipak je on javna ličnost....

На нека твоја питања и ја већ дуже време тражим одговор .Не иде ми просто у главу како једна ванпарламентарна странка може да води такве предизборне кампање као Двери. Од чланарина сигурно не.

Нису то скупе кампање, оне су далеко од СНС - 4. милиона евра, онда СПС - милион евра, итд.
Двери немају пара, јер прилози које добијају су далеко од оног што имају СНС и СПС.
На сваки уложени динар у кампању добију више гласова него СНС и СПС.
То се тешко може променити, али мени све више смета застарели начин промоције, што се може променити. Дакле, то све мора краће, јасније, мање књижевности а више о стандарду, итд. То би се променило кад би платили ону америчку агенцију, као СНС и СПС, али, овако, морају да се сналазе.
Такође мислим да би било добро отарасити се неких погубних прича, попут оне у БРИК-у, баш спремам чланак о томе.

Па у односу на СНС и нису скупе кампање, али су ипак велике кампање које треба и платити. Но, ја немам ништа против Двери, чак напротив, али њима је стварно потребна нека добра консултанска агенција, која ће им одрадити стратегију за изборе. Ја сам својевремено радио у једној таквој фирми, и могу рећи да људи нису ни свесни иза којих појава и вести стоји нпр. кампања за једну странку или политичара. С тим да у Србији мање-више свака вест има циљ да промовише некога, што нпр на западу баш и не би прошло тако лако. Поготово не тако очигледно спиновање као што се у Србији тренутно ради.
Одговори

Да, ништа без једне такве агенције.
А шта кажеш у вези овог за БРИК?
Док се Просветар није јавио да искритикује тај мој коментар. Smile
Одговори

(17-10-2014, 05:21 PM)Милослав Самарџић Пише:  Да, ништа без једне такве агенције.

Шта да кажем? Ми смо далеко иза тих земаља, не само географски већ и економски. Ја у томе не видим нашу будућност, јер земље БРИКС нам ништа неће помоћи, изузев Русије. А да и одговорим овом несрећнику, што прижељкује пропаст вол стрита: Не дај Боже да ти се та жеља испуни! Земље попут Србије ће прве пропасти и нестати, ако се то деси. Дакле, то само умоболник може да прижељкује, јер не зна шта прича.
Одговори

(17-10-2014, 05:21 PM)Милослав Самарџић Пише:  Да, ништа без једне такве агенције.

Не, коментар је сасвим у реду али било би добро да им се придружиш и помогнеш саветима!

А што се тиче нашег става, ми подржавамо све што раде ДВЕРИ али једноставно не верујемо да режим може да се уклони гласањем по либералној шеми 1 билмез=1 глас, јербо билмеза има превише у земљи Србији и сваки има "мишљење" како би он то!

Ми стојимо на становишту да је промена једино могућа у комбинацији ДВЕРИ са 300 храбрих који би скинули ове војним ударом изнутра и довели Русе моментално, наравно уз претходне гаранције да ће Руси ваистину и ући!

ВРЕМЕНИ ЊЕТ БРЕ ЉУДИ, ВРЕМЕНИ ЊЕТ!

ПРОСВЕТАР, раб Божји и раденик на трудном воздвиженију Часног Крста и срушеног Стлпа Рашко-Сербскјаго.
СРБИН ИМА ПУТИНА ЗА БРАТА,
А ПУТИН ЈЕ ТАТА ОД САРМАТА,
ОД ЛОВЋЕНА ДО УРАЛА,
СВЕ СУ СТРАЖЕ ОД КИНЖАЛА,
ГРАДИЋЕМО НОВИ СЕВАСТОПОЉ,
ШТИТИЋЕ НАС БУЛАВА И ТОПОЉ!
Одговори

(20-10-2014, 05:49 PM)ПРОСВЕТАР Пише:  

Не, коментар је сасвим у реду али било би добро да им се придружиш и помогнеш саветима!

А што се тиче нашег става, ми подржавамо све што раде ДВЕРИ али једноставно не верујемо да режим може да се уклони гласањем по либералној шеми 1 билмез=1 глас, јербо билмеза има превише у земљи Србији и сваки има "мишљење" како би он то!

Ми стојимо на становишту да је промена једино могућа у комбинацији ДВЕРИ са 300 храбрих који би скинули ове војним ударом изнутра и довели Русе моментално, наравно уз претходне гаранције да ће Руси ваистину и ући!

ВРЕМЕНИ ЊЕТ БРЕ ЉУДИ, ВРЕМЕНИ ЊЕТ!

Док би ми унутрашњи билмези били овде и сведочили догађајима,где би били ви спољни билмези,сем што би давали демонстрације подршке по Отавама,Монтреалима и Ванкуверима?Да ли би организовали и један експедициони корпус од тамошњих индијанских племена,као испомоћ приликом чишћења ових наших хохштаплера?
Смарање бре
Одговори

Чек само да презалогајимо овог Биг-Мака и залијемо са кока-колом па ће ти одговоримо, са'ћу ја!

ПРОСВЕТАР, раб Божји и раденик на трудном воздвиженију Часног Крста и срушеног Стлпа Рашко-Сербскјаго.
ОД ЛОВЋЕНА ДО УРАЛА,
Одговори

(20-10-2014, 08:07 PM)ПРОСВЕТАР Пише:  Чек само да презалогајимо овог Биг-Мака и залијемо са кока-колом па ће ти одговоримо, са'ћу ја!

Тооооооооооо кондоре!Не заборави и канадијенчикенфрај,ја ћу да платим!
Одговори

http://www.srpskikulturniklub.com/wp-con...ladica.pdf
Одговори

Бити или не бити, о изгубљеној Србској Елити, о остатку остатака исте, о лудачкој кошуљи југословенства и робовању шугословенству, о титоизму као убици остатака од остатака Русизма у Срба, о данас ЈЕДИНО МОГУЋЕМ Васкрсу Србије, о Цару Путину (или "Путлеру", како га ође од милоште зову), о васкрслој Руској Империји, о ОТАЏБИНИ РУСИЈИ...говори наш пријатељ и некадашњи Вожд "Белих Орлова", саборац Јунака Мирка Јовића и нашег упокојеног пријатеља Драгоша Калајића....ДРАГОСЛАВ БОКАН, па каже:

Проблем данашње Србијице јесте у томе што она главом напред срља у стање које је ође описао Владимир Димитријевић неђе 92-е, што је логичан наставак приче о којој говори Бокан, па каже:

НАМИ ЈЕ У ОВОМ ТРЕНУТКУ ПОТРЕБНА ЕЛИТА!!!

АЛИ НЕ ЕЛИТА АРИЈСКО - ИНДОЕВРОПСКА, НИЧЕОВСКА, АРИСТОКРАТСКА, ПО ДЕМОНСКОЈ ГОРДОСТИ (КОЈА КОПИ-ПАСТУЈЕ „МУДРОСТИ” СА ПРО-ЗАПАДНОГ „ШТУРМ ФРОНТА”)!!!

НИТИ ЋИФТИНСКА, МАТЕРИЈАЛИСТИЧКИ УСМЕРЕНА, ЕЛИТА МЕНАЏЕРА, НИТИ ОНА КОСМОПОЛИТСКО-ХЕДОНИСТИЧКИ ИЛИ НАЦИОНАЛ-ХЕДОНИСТИЧКИ НАСТРОЈЕНИХ „(НЕ)ЗАВИСНИХ” ИНТЕЛЕКТУАЛАЦА
,какве данас срећемо по разним покретима круговима и странака по Србији.

ТАКВЕ НАЗОВИ-ЕЛИТЕ НЕ МОГУ ПОМОЋИ СРБСТВУ ДА СЕ ОСВЕСТИ И ДА СХВАТИ ДОБА СТВАРАЊА КОЈЕ МУ ПРЕДСТОЈИ КАО ДОБА ГЕТСИМАНИЈЕ И ГОЛГОТЕ, ДОБА ЈУДИНОГ ПОЉУПЦА, СУДА И КРСТА!

НАМИ ЈЕ ПОТРЕБНА ЕЛИТА ПОКАЈНИКА И МОЛИТВЕНИКА, ЕЛИТА ЧЕДНИХ И ЧЕСТИТИХ СЛУГУ БОЖИЈИХ КОЈИ ЋЕ,НЕ ПРАВЕЋИ КОМПРОМИСЕ СА СИЛНИМА ОВОГА СВЕТА, РЕЋИ СВОЈОЈ МАЛОЈ БРАЋИ ДА СЕ СПРЕМИ НА ПОДВИГ ИСТИНСКОГ КРСТОНОШТВА!

ЈЕР, КАКО РЕЧЕ ЊЕГОШ, „КРСТ НОСИТИ НАМА ЈЕ СУЂЕНО...!”

Нова Елита мора појмити да нам се,ако будемо одолевали притисцима градитеља Вавилонске куле, спремају УЖАСИ ПУСТОШЕЊА И ЗАТИРАЊА!

У оваквим судбоносним тренуцима време је за НИНИВИЋАНСКО ПОКАЈАЊЕ У КОСТРЕТИ И ПЕПЕЛУ!!!

ПРАВОСЛАВНА ЦРКВА ЈЕ САДА,КАО И УВЕК,НОЈЕВА ЛАЂА!

У ЊУ СЕ УКРЦАВАЈУ ПУТНИЦИ ДА БИ ИЗБЕГЛИ ПОТОП ДЕМОНСКИХ СТИХИЈА КОЈЕ СУ СЕ НА ЗАПАДУ ВЕЋ ПООДАВНО РАЗУЗДАЛЕ!

КУЛТУРА МОДЕРНОГ ДОБА ЈЕ СВА У НЕДОСЕЗИВИМ БРЗИНАМА; ОНА ВИШЕ НЕ ПОСТОЈИ НА ЉУДСКИМ,НОРМАЛНИМ ФРЕКВЕНЦИЈАМА!

ОНО ШТО СЕ ЗОВЕ ПОСТМОДЕРНИМ СТАЊЕМ ДУХА, НИЈЕ НИШТА ДРУГО ДО

Р А С Т А К А Њ Е

СВАКОГ СМИСЛЕНОГ ОДНОСА ПРЕМА СВЕТУ КОЈЕ ЈЕ ПРОИСТЕКЛО ИЗ НЕМОГУЋНОСТИ ХАРМОНИЗОВАЊА БОГОПОДОБНОСТИ ЧОВЕКОВЕ СА ЧУДОВИШНИМ ПРОСТОРИМА ТЕХНОЛОШКО МЕДИЈСКОГ ОТУЂЕЊА НАШЕГ ВЕКА!

Зато нова Србска ЕЛИТА не сме да се заноси могућношћу да се начин живота и мишљења који долази са Запада „оправослави”!!!!

ОНО ШТО ЈЕ НЕОПХОДНО ЈЕСТЕ ДА СЕ РАЊЕНИ И ИЗМОЖДЕНИ СРБСКИ НАРОД ВРАТИ МАЈЦИ ЦРКВИ И ДА ОД НАЈМИЛОСРДНИЈЕГ САМАРЈАНИНА, ХРИСТА БОГА НАШЕГА, ИСПРОСИ УЉЕ БЛАГОДАТИ ЗА СВОЈЕ ПОЗЛЕДЕ!

Нова Елита мора бити ИЗНАД ПРИЗЕМНЕ ПАРТИЈСКЕ ПОЛИТИКЕ!

Уосталом,с болом треба рећи да велики број наших савремених политичара нису ништа друго до људи прошлости и несумњиве духовне болести!!!

БОРЕЋИ СЕ ЗА СВОЈЕ ЈЕФТИНЕ ОВОСВЕТСКЕ ИНТЕРЕСЕ, МАСКИРАНИ ЛАЖНОМ ДЕМОКРАТИЈОМ, ЛАЖНИМ МОНАРХИЗМОМ, ЛАЖНИМ СРБСТВОМ И ЈОШ ЛАЖНИЈИМ ПРАВОСЛАВЉЕМ, ОНИ НЕ МОГУ ПОЈМИТИ ДУБИНУ НАШЕГ ПАДА НИ БЛИЗИНУ ДУХОВНЕ ОПАСНОСТИ КОЈА НАМ ПРЕТИ!

ЈЕДАН ОД НАЈВАЖНИЈИХ НАЧИНА ЗА ИЗЛАЗАК ИЗ КРИЗЕ ЈЕСТЕ ОБНОВА ПОРОДИЧНОГ ЖИВОТА!

А то не сме да буде обнова кроз позив на „повећање наталитета”!

Људи нису животиње да би се размножавали само ради размножавања!

ПОРОДИЦА СЕ МОРА ОБНОВИТИ ХРИШЋАНСКИ, КРОЗ ПОВРАТАК

Ц Е Л О М У Д Р Е Н О С Т И !!!

ПОРОДИЧНО ОГЊИШТЕ ЋЕ ДА СЕ ЗАПАЛИ ОГЊЕМ ДУХА СВЕТОГА, ДУХА ЧЕДНОСТИ И ЧИСТОТЕ!

ТЕК ТАДА ЋЕ ПОЧЕТИ И БИОЛОШКА ОБНОВА НАШЕГ

П Р Е С Т А Р Е Л О Г

И

Н Е П Л О Д Н О Г

НАРОДНОГ СТАБЛА!

Срби ће рађати децу да би их привели у светлост ЦРКВЕ БОЖИЈЕ!

МУЖЕВИ ЋЕ СХВАТИТИ СВЕТИЊУ ОЧИНСТВА А ЖЕНЕ СВЕТИЊУ МАЈЧИНСТВА, УПРАВО ИЗ ПЕРСПЕКТИВЕ ХРИШЋАНСТВА, КОЈЕ НАМ ОМОГУЋУЈЕ ДА БОГА УПОЗНАМО КАО ОЦА, ЦРКВУ КАО МАЈКУ А НАШЕ БЛИЖЊЕ КАО БРАЋУ И СЕСТРЕ!

РАСТОЧЕНА И РАЗОРЕНА ПОКОЉЕЊА МЛАДИХ ОСЕТИЋЕ СВУ ЛЕПОТУ ЧИСТОТЕ ДУШЕВНЕ И ТЕЛЕСНЕ ПА ЋЕ, СА ДНА СВОЈЕ РАЗВРАТНЕ КАЉУГЕ, ЗАВАПИТИ ЗА ЊОМ!!!!

НОВА ЕЛИТА ТРЕБА ДА ЗНА:

СВАКИ НАРОД ЖИВИ НИЖИМ, СТИХИЈСКИМ ЖИВОТОМ АКО НЕ СТРЕМИ ЦАРСТВУ БОЖИЈЕМ!

Биолошки, Срби су добричине или ниткови као и било који други народ.

САМО ВЕРА ХРИСТОВА ДАЈЕ КОНАЧНИ ЛИК ЈЕДНОМ ЕТНОСУ ПРЕТВАРАЈУЋИ ГА У

Л А О С,

НАРОД БОЖЈИ!

(Не заборавимо - биолошки Срби, Срби по генима, покатоличени или исламизовани, постајали су ГЛАВОСЕЧЕ И КОЉАЧИ, крвожедно се светећи својој дојучерашњој Браћи!)

СРБИ - БЕЗБОЖНИЦИ, па и злочинци из овог,још увек присутног рата, такође су доказ наше тврдње.

Исто тако, често у миру, су Срби преступници „Веру за вечеру” продавали, РОПСКИ СЕ КЛАЊАЈУЋИ БИЛО КОМУНИСТИЧКОМ ТИРАНСТВУ, БИЛО ЗА ЧУЛА ПРИВЛАЧНИМ ИЗОПАЧЕНОСТИМА ДЕМОНОКРАТСКОГ БЕЛОГ СВЕТА!

ЗАТО ЈЕ ЗАДАТАК НОВЕ ЕЛИТЕ ДА СРБСТВУ ПОНОВО УЧИНИ ПОЗНАТИМ ИКОНЕ СВЕТОГА САВЕ И СВЕТОГА ЛАЗАРА КОСОВСКОГА, И ДА ГА НАУЧИ ДА СВЕТИ САВВА И СВЕТИ КНЕЗ ЛАЗАР НИСУ

Д А Т О С Т

НЕГО

З А Д А Т О С Т,

КА КОЈОЈ СЕ СВИМ СРЦЕМ, СВОМ ДУШОМ И СВИМ УМОМ СВОЈИМ МОРА СТРЕМИТИ!

„Идеолози ”новог светског поретка„ су објавили КРАЈ ИСТОРИЈЕ.

По њима, ХОРИЗОНТАЛНЕ ВРЕДНОСТИ су коначно тријумфовале:

Свуда владају либеларна демократија и тржишна привреда, или се макар ДЕМОНСКИ ЖУДИ ЗА ЊИМА!

Да би се тим апологетама тамнице могло смело рећи да не живи човек само о хлебу земаљском, НЕГО О СВАКОЈ РЕЧИ КОЈА ИЗЛАЗИ ИЗ УСТА БОЖИЈИХ, треба увек бити свестан НЕПОБЕДИВОСТИ ЦРКВЕ КОЈОЈ ПРИПАДАМО ЈЕР ЈЕ ОНА СТУБ И ТВРЂАВА ИСТИНЕ!

ЧАК И АКО СРБСКИ НАРОД НЕ ПОСЛУША ГЛАС СВОЈИХ БУДНИХ И ВИДОВИТИХ СИНОВА, ЧАК И АКО СЕ СРБСТВО ОГЛУШИ О ПОЗИВ НА ПОКАЈАЊЕ И ОБНОВУ УМА,ЧАК И АКО СЕ СРБИН (као стари Израиљ) БУДЕ КОНАЧНО ПОКЛОНИО ЗЛАТНОМ ТЕЛЕТУ АНТИХРИСТОВСКИХ ТРЖИШТА И ДЕМО(НО)КРАТИЈА, НЕКА ОНИ КОЈИ ОСТАНУ ВЕРНИ ХРИСТУ И СВЕТОМЕ САВИ ЗНАЈУ ДА ЈЕ ПОБЕДА НА СТРАНИ БОГОЧОВЕКА ИСУСА ХРИСТА А НЕ НА СТРАНИ ВЕЛИКОГ ИНКВИЗИТОРА!!!

НОВА ЕЛИТА МОРА БИТИ СВЕСНА ДА ЈЕ ЊЕНА ОТАЏБИНА НЕБЕСКИ ЈЕРУСАЛИМ, ДА ЈЕ ЊЕНО ИЗВОРИШТЕ И УТОКА - НЕБЕСКА СРБИЈА !!!

ШТО СЕ ИМЕНА ТЕ НОВЕ ЕЛИТЕ ТИЧЕ, ЊЕГА ЈЕ , ПОВОДОМ СЛИЧНИХ ПРОБЛЕМА У СВОМЕ НАРОДУ, ОДРЕДИО ВЕЛИКИ ИСПОВЕДНИК ПРАВОСЛАВЉА ИЗ НАШИХ ДАНА, АЛЕКСАНДАР ИСАИЛОВИЧ СОЛЖЕЊИЦИН, КАДА ЈЕ РЕКАО ДА ЈЕ У ОВАКВА ВРЕМЕНА РУСИМА (И СРБИМА И СВАКОМ ПРАВОСЛАВНОМ НАРОДУ) ПОТРЕБНА НОВА,

С А М О Ж Р Т В Е Н А,

ЕЛИТА!

НЕКА БИ ОНАЈ КОЈИ ЈЕ СЕБЕ ПРИНЕО НА КРСНУ ЖРТВУ РАДИ СПАСЕЊА СВИЈУ, БЛАГОСЛОВИО УМОРНИ И НАПАЋЕНИ СРБСКИ НАРОД ПОЈАВОМ ТАКВЕ ЕЛИТЕ!

По Владимиру Димитријевићу мало преписао и невешто за форуме на нету приредио

ПР0СВЕТАР

ПС
Владимир Димитријевић је објавио овај чланак у ”Светигори„ о Божићу,Лета Господњег '92-е!

НИШТА СЕ НИЈЕ ПРОМЕНИЛО!!!

Међутим!

ПРОМЕНИЋЕ СЕ !

ВЈЕРУЈУ !

ОД ЛОВЋЕНА ДО УРАЛА,
Одговори

Но превише је филозофа, а премало истинских прегаоца...

Удар нађе искру у камену / без њега би у кам очајала!
Одговори

Проблем са "истинскијем прегаоцима" је што их сјбу паметњаковићи. А у Срба паметњаковића на свакоме кораку. Свак све зна а уствари нико ништа не зна, или јако, јако мало.

Не знам које жртве и напоре "прегаоци" да почине, паметњаковићи ће то избрисати у пар глупи потеза, и ствар вратити не на почетно мјесто, него уназад. Има милион примјера за то нарочито у задњи сто година.

Но у данашњи дан и тај материјал прегалаца је скоро на измаку, скроз потрошен и биолошки готово изстребљен. Цијена се плаћа још дуго и плаћаће се више што вријеме пролази.
Будућност су емигранти из Африке и исламски земаља.

Прича сам има пар дана са пријатељима Русима. Људи ме питају зашто Срби одбацују ћирилицу, не могу се чудом начудити.
Питају ме зашто се сјете Руса само у невољи, а кад им је добро "јбо Русе". Откуд три раширена прста? Они нацисти? Нијесам зна шта да кажем, велим шизофренија, шта друго.
Одговори

Свака странка има неког доброг финансијера, ок то капирам и капирам да странку уствари чини само председник, а чланство су овце, е сад не капирам то чланство? Ко су ти ликови који се ништа не питају него су ту само да би чинили гомилу? Шта они имају у глави? Да ли су ту ради неке користи? Увек сам се питао да ли та гомила толико нема мозга и да ли је толико неспособна за свој живот да му треба неки залуђеник од председника да га води кроз живот? А и тај председник, да ли је лудак или преварант?Све странке се међусобно гледају преко нишана!!! Има ли ког паметног да ово обелодани и изнесе право стање ствари? Видим тако је у целом свету, да ли је то само људска природа? Могу ли психолози да објасне о чему се ради?

[Слика: 2vwxlci.jpg]
Одговори

(04-11-2014, 12:54 PM)Жика Пише:  Да ли су ту ради неке користи?

Ма не уопште Blush

Удар нађе искру у камену / без њега би у кам очајала!
Одговори

Из неких центара моћи се шаљу или врбују фаце да оворме странку, тутну им добре паре за промоције, успевају да врбују највне утописте, вероватно добро живе од те лове, заблесаве народ и онда неко неутралан кад види то са стране, доноси суд како смо ми Срби блесав народ... треба схватити да та политичка атмосвера нема везе са српским народом! Народ живи исто вековима али се не промовише, промовишу се ове галамђије који са ловом имају приступ медијима. Народ живи свој живот и не заслужује да га пљује нека будала, не стављајте народ у пароле и своје промоције, водите своје ратове за свој ћеф или своје лудило, народ вам се смеје у лице!

[Слика: 2vwxlci.jpg]
Одговори

Скочи на Форум:

Корисника прегледа ову тему: 1 Гост(а)
Све форуме означи прочитаним