Оцена Теме:
  • 10 Гласов(а) - 2.6 Просечно
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Slučaj Šešelj

Шешељ није Војвода.
Он је Проф. Др.
Одговори

Још само да ме неко убеди да ово све није много смешно!!!

Има ови да му измисле неку утају пореза и да га стрпају у болницу ону и цезеу...

нема нама већих непријатеља од нас самих, а овај херцеговац је перјаница блаћења Срба...

са једне стране се радује убијању Ђинђића и треба неко да му аплаудира, а са друге стране да се покаже сажаљење за његово здравље и угрожен живот... какве контрасти, сачувај боже, ко је те људе одгајао и васпитавао да имају овако накарадне ставове?

[Слика: 2vwxlci.jpg]
Одговори

(13-11-2014, 07:41 PM)Жика Пише:  са једне стране се радује убијању Ђинђића и треба неко да му аплаудира, а са друге стране да се покаже сажаљење за његово здравље и угрожен живот...

Хајде не каки мали!
Ђинђић је био издајник и радовао се сваки патриота земље.
Шешељ је само искрен, а многи Ђинђићеви сарадници су глумили да им је жао.Какав је човек био Ђинђић најбоље говори на примеру Шешеља кад је рекао Карли дел Понте:" Водите га и не враћајте га."И никоме није било жао Шешељеве породице.
Одговори

(13-11-2014, 04:47 PM)Жика Пише:  Убрајам себе у публику која се забавља овм глупостима и овим дворским лудама, иначе нисам добро обезбеђен финансијски, пензија 15 хиљада, али сам богат са четворо нормалне и васпитане деце, која нису затрована национализмом, бунтом, протествовањем, разбијањем града, учим их да је вредно направити прозор, а не рабијати га... слушају праву музику а не неке праисториске борбене песме које подстичу на рушење, а не на грађење...

Показали се радикали како су градили Земун уз батинаша Панета и сличним... возе порше и ваде безбол палице, а плаћали их од државних пара...
КидањеZiko daj povecaj malo tih 15 000 penzije,prica ti malo suplja.Simpatican si priznajem, nova unapredjena generacija botova,malo drugacija matrica od onih uoobicajenih pajsera.
Trebao si se ulogovati malo ranije, pa se onda aktivirati a ne u zadnjih 5 minuta i to bas i samo na temi o Seselju.
Nemoj sad da bjezis kad je najljepse.Smile

Boj se ovna,boj se govna,a kad ces zivjeti?Boj se svega, ne budi ono sto jesi,ali do kada tako?
Одговори

Одговори

(13-11-2014, 10:07 PM)Krajisnik Пише:  Simpatican si priznajem, nova unapredjena generacija botova,malo drugacija matrica od onih uoobicajenih pajsera.
Trebao si se ulogovati malo ranije, pa se onda aktivirati a ne u zadnjih 5 minuta i to bas i samo na temi o Seselju.

КидањеКидањеКидање

ПРОСВЕТАР, раб Божји и раденик на трудном воздвиженију Часног Крста и срушеног Стлпа Рашко-Сербскјаго.
СРБИН ИМА ПУТИНА ЗА БРАТА,
А ПУТИН ЈЕ ТАТА ОД САРМАТА,
ОД ЛОВЋЕНА ДО УРАЛА,
СВЕ СУ СТРАЖЕ ОД КИНЖАЛА,
ГРАДИЋЕМО НОВИ СЕВАСТОПОЉ,
ШТИТИЋЕ НАС БУЛАВА И ТОПОЉ!
Одговори

(13-11-2014, 07:26 PM)Pavle Пише:  Шешељ није Војвода.
Он је Проф. Др.

Он је прво Велики Четнички Војвода па ондак Проф. Др. и шта већ!

Уосталом човек сам каже за себе, у видео прилогу изнад, да је Четнички Војвода и да је баш као такав, растурио хашки "трибунал"!

Друго, за све оне који тврде да Шешељ више није Четнички Војвода јербо га је Војвода Ђујић бива "развојводио", ми само да кажемо да смо лично познавали Блаженопочившег Војводу Ђујића, и да, сходно том познанству, ође јавно тврдимо да би старом Војводи срце јуначко заиграло док би гледао држање Војводе Шешеља у Хагу, те би га исти поново "завојводио" без икаке сумње!

Ко супротно каже-клевеће и лаже, и тај о Војводи Ђујићу ич ништа не зна!

Уосталом и то "развојвођење" је проблематично јер...Царска, Краљевска, па тако и Војводска се НЕ ПОРИЧЕ!

У надежди смо да смо ово наклапање и лицитирање око Војводства Шешељевог овијем расветлили и окончали!

Паметном доста!

ПРОСВЕТАР, раб Божји и раденик на трудном воздвиженију Часног Крста и срушеног Стлпа Рашко-Сербскјаго.
ОД ЛОВЋЕНА ДО УРАЛА,
Одговори

Свако ко дође на овај форум прво и добро упозна једну реч: Легитимност.
Како може Шешељ себе да назива Војводом кад то није.

Слажем се да би Момчило волео да види Шешеља у овом светлу и да би му било драго.

Шешељ је за мене велики јунак, али баш због тога би волео да ствари постави онакве какве јесу и да буде на земљи. Немој да нам сад продаје залогаје које не можемо да сваримо и да излази са неким немогућим теоријама.
Нека ствари постави на право место, онако како јесте.
Одговори

Радује ме Шешељев излазак из тамнице као и већину правдољубивих људи. Реално, да је било по правди и праву,тамо (у Хагу) није требао ни бити, као што није требао бити ни један Србин, јер сви добро знамо ко је и зашто измислио тај квази суд.
Завршило се и то тамновање у трајању од безмало 12 година, које не само што је одузело човеку слободу већ је и озбиљно угрозило здравље.
Дуго тамновање оставило је трагове на Шешељу у сваком смислу, посебно у здравственом. Ако је тачно да има рак који је метастазирао, како се тврди у лекарским извештајима, онда Воји није много остало за било какво деловање. Посебно не политичко. А поштени да будемо, нема се за кога ни борити. Јер, народ који дозволи да га сабију ко стадо у тор и не заслужује да се било ко жртвује за њега. Е сад, остаје и онај други моменат а то је освета. Или бар покушај освете својим политичким синовима, бившим саборцима, Бајчетинцу и пицоустом. Лично сматрам да некакве директне освете не може бити јер су тренутно и нож и погача у рукама његових бивших пулена. Изјаве за штампу (сад су медијски интересантне, ал свако чудо за три дана) и памфлети неће баш много наудити његовим противницима који имају све полуге моћи у својим рукама. Да рачуна на странку... Ни говора. Од некад моћне странке остале су само фронцле. Да се нада како ће пучина кренути за њим.. Ништа ни од тога. Србија је потрошила последњу снагу ономад, у петооктобарском пучу, кад је насела на приче о вагонима долара као награду за устанак. Ово сад што гамиже по Србији неће ни мурцем мрднути, па све кад би поџамијали Светосавски храм.

Стога, ништа се неће променити на политичком небу Србије. Уствари, ако су они из сенке што су довели бајчетинца и пицоустог на власт одлучили да их пусте низ воду, што је врло вероватно, онда ће бити турбуленција и вруће зиме у Србији.
Одговори

Subota ce najbolje pokazati sta je ostalo od Srba u Srbiji.

Boj se ovna,boj se govna,a kad ces zivjeti?Boj se svega, ne budi ono sto jesi,ali do kada tako?
Одговори

(14-11-2014, 02:10 AM)Krajisnik Пише:  Subota ce najbolje pokazati sta je ostalo od Srba u Srbiji.

Не смем ни да помислим, мучим ништа не говорим, и ни себи не признајем...само Вјерују и чајем Воскресеније из мртвијех...у суботу!

ТужанТужанТужан

ОД ЛОВЋЕНА ДО УРАЛА,
Одговори

(14-11-2014, 12:08 AM)ПРОСВЕТАР Пише:  Он је прво Велики Четнички Војвода па ондак Проф. Др. и шта већ!

А где је војевао, мајке ти? Кез

(14-11-2014, 02:10 AM)Krajisnik Пише:  Subota ce najbolje pokazati sta je ostalo od Srba u Srbiji.

Значи добар Србин је само добар радикал 5+5

Удар нађе искру у камену / без њега би у кам очајала!
Одговори

Државни посао у епизоди:Повратак кума!!!

https://www.youtube.com/watch?v=0udWXMIqDF4
Одговори

(13-11-2014, 10:07 PM)Krajisnik Пише:  
(13-11-2014, 04:47 PM)Жика Пише:  Убрајам себе у публику која се забавља овм глупостима
КидањеZiko daj povecaj malo tih 15 000 penzije,prica ti malo suplja.Simpatican si priznajem, nova unapredjena generacija botova,malo drugacija matrica od onih uoobicajenih pajsera.

Добро, мало сам повећао, уствари заокружио, 14.564.'- динара. иво ти слика чека,

[Слика: 2s0y5if.jpg]

пошто си толико неповерљив. А о поверењу обично човек полази од себе, што испада да је твоје поверење у питању...да ли ми је прича шупља или није о томе нећу да судим, не занима ме, не постујем овде да би ставио утисак, ја нисам политичар, једноставно мењам мишљење са људима, занима ме шта други мисле и како размишљају и који су им поводи за такво размишљање... то што сам овде од скора, па увек мора некад да се почене, случано сам набасао на овај форум и баш ми се допада, могу да прочитам и другу страну истине о историји и четницима.. не учествујем на свим темама јер немам знања и не познајем те материје, читам људе који то знају и који су то преживели... неке сам лично упознао који су се после 50 година прогона вратили у земљу и запиткивао, слушао њихову животну причу, упоређујем са овим овде и извлачим истине...
то ти је сва моја шупља прича... што се тиче Шешеља ту већ могу да учествујем јер смо савременици...

Уосталом шта сти ви као зазели ову тему само за себе? Запишали као лавови своју територију? Овде мора да се само велича Шешељ?
Па зар ви не чујете себе? Стално се овде провлачи србство и патриотизам, а Шешељеве приче само зезају Србе, увек наши страдају, као неће да се преда, бориће се ако га буду звали назад у Хаг, а са ким ће се борит? бориће се са нашим полицајцима, здравим младим момцима и ту би неко требо да страда.. па ако већ хоће да се бори нека се бори тамо где се бори, ено му Косово, нека поведе екипу тамо где су непријатељи а не да ратује у сред Београда, нека иде у свој завичај и нека тамо ратује кад је јунак... ма не зана он да је овде ладовина и да му неће нико ништа.... нисам баш сигуран да ће то баш тако и да буде... то је све у стилу, ја пропадам и нека пропадну сви, јуриш! Где само нађе те пацијенте?

[Слика: 2vwxlci.jpg]
Одговори

Скочи на Форум:

Корисника прегледа ову тему: 1 Гост(а)
Све форуме означи прочитаним