Оцена Теме:
  • 10 Гласов(а) - 2.6 Просечно
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Slučaj Šešelj

(09-11-2014, 12:49 PM)Громовник Пише:  Превише очекујеш од човека на самрти који је пуштен једино из тог разлога, да не испадне како је још један Србин умро у Хашком заточеништву.

Бојим се да си у праву..Тужан
Одговори

Definitivno Šešelj stiže u Utorak, čeka se da prođe sutra poseta Rame.

Јосип Броз-Амброз Тито! ДА, ТО ЈЕ БИО ПЕГАВИ ТРБАТИ, ФАРБАНИ ПА КОЛМОВАНИ, У МИДЕРЕ УТЕГНУТИ АУСТРО-УГАРСКИ ЦУГСФИРЕР, ТРОСТРУКИ ШПИЛЕ И МАЂАРСКИ ЧИВА, ЈОСИП БРОЗ-АМБРОЗ ТИТО, СРБОУБИЦА ПРВИ ДО ПАВЕЛИЋА!!!
ПРОСВЕТАР.
Одговори

(09-11-2014, 01:38 PM)Mekenzi Пише:  Definitivno Šešelj stiže u Utorak, čeka se da prođe sutra poseta Rame.

На то сам скроз заборавио, али мудро збориш. Пошто не живим у Србији би ме занимало како коментаришу обични људи Шешељев повратак? Јел се осећа нека нада или је људима свеједнио?
Одговори

(09-11-2014, 03:08 PM)Равногорац Пише:  
(09-11-2014, 01:38 PM)Mekenzi Пише:  Definitivno Šešelj stiže u Utorak, čeka se da prođe sutra poseta Rame.

На то сам скроз заборавио, али мудро збориш. Пошто не живим у Србији би ме занимало како коментаришу обични људи Шешељев повратак? Јел се осећа нека нада или је људима свеједнио?

Nekako je porasla medijska zainteresovanost u Srbiji za Šešelja. Čak večeras u teškoj reči koji vodi Vučićev čovek na pinku gostuje Nemanja Šarović, takođe prvi put mediji u poslednje vreme izgovoraju srpska radikalna stranka iako je ta rečenica strogo cenzurisana jer smo u totalnom medijskom mraku.

Mene zanima sledeće, Da li oni ljudi iz okoline Batajnice, Zemuna gde ih je Vojislav Šešelj skućio, kada su na traktorima bežali iz Krajine i Bosne gde im je Voja davao besplatne placeve i građevinski materija da grade kuće, zapošljavao da li smeju kada se vrati (iako teško bolestan) da ga pogledaju u oči jer su svi do jednog u tim naseljima glasali za sns. Kako će se osećati ti ljudi...

Јосип Броз-Амброз Тито! ДА, ТО ЈЕ БИО ПЕГАВИ ТРБАТИ, ФАРБАНИ ПА КОЛМОВАНИ, У МИДЕРЕ УТЕГНУТИ АУСТРО-УГАРСКИ ЦУГСФИРЕР, ТРОСТРУКИ ШПИЛЕ И МАЂАРСКИ ЧИВА, ЈОСИП БРОЗ-АМБРОЗ ТИТО, СРБОУБИЦА ПРВИ ДО ПАВЕЛИЋА!!!
ПРОСВЕТАР.
Одговори

(09-11-2014, 03:08 PM)Равногорац Пише:  На то сам скроз заборавио, али мудро збориш. Пошто не живим у Србији би ме занимало како коментаришу обични људи Шешељев повратак? Јел се осећа нека нада или је људима свеједнио?

Сви нешто очекују, неко наравно очекују неке велике промене, док неко очекује још једну војину представу.Сви се надају нечему,као шо рекох неко верује у ренеаснсу, неко хоће само мало хлеба и игара.
Ја не очекујем ништа посебно, надам се нечему, ал не верујем да ће се ишта битно променити,ако ништа надам се да ће бар посејати неку клицу национализма, или бар клицу раздора ове власти која је ће јој доћи главе кад тад.Мада ништа здраво није никло од његових клица, ал ако ништа биће бар занимљиво.
Било би лепо кад би наредио неки јуриш, одузимајте возила и те приче, јер само он има тај капацитет сад.Ал то је само маштарија.
У сваком случају нек нам је добродошао назад Воја, враћа се ко мученик, херој и победник, ништа друго није битно.Молићемо се здравље његово.А историја ће га памтити док се за 100 година нико неће сећати свих ових јајара последњих 20 година, памтиће само њега, слобу и ђинђића.
Одговори

Вечерас је цивилни авион слетио на војни аеродром у Батајници, што ништа не значи, али опет...

„Грађанска“ демократија отуда нуди избор свега и свачега, али себе а приори изузима од тог правила; она не допушта могућност избора између ње и ма ког алтернативног концепта.

[Слика: traktor.gif]
Одговори

Шешељ се није ни укрцао на авион за Београд, а већ су почели конфузно/контрадикторни напади власти на човека који скоро 12 година није видео свој дом. Мало достојанства и уздржности од стране власти у таквом тренутку су били најмање што су они могли да ураде за овог српског држављанина који је прошао кроз такву голготу. Међутим, ропски менталитет и понашање које је демонстрирано у односима са западним ''партнерима'' од 2012. године и фолклорно/театрално понашање у односу са Руском Федерацијом у последњих неколико месеци је у овом случају прерасло у непристојне и кукавичке нападе на човека, коме чак и политички неистомишљеници одају признање за храброст и доследност у условима деценијског притвора.

http://www.nspm.rs/politicki-zivot/sluca...grada.html
Одговори

(09-11-2014, 04:17 PM)Mekenzi Пише:  

Nekako je porasla medijska zainteresovanost u Srbiji za Šešelja. Čak večeras u teškoj reči koji vodi Vučićev čovek na pinku gostuje Nemanja Šarović, takođe prvi put mediji u poslednje vreme izgovoraju srpska radikalna stranka iako je ta rečenica strogo cenzurisana jer smo u totalnom medijskom mraku.

Mene zanima sledeće, Da li oni ljudi iz okoline Batajnice, Zemuna gde ih je Vojislav Šešelj skućio, kada su na traktorima bežali iz Krajine i Bosne gde im je Voja davao besplatne placeve i građevinski materija da grade kuće, zapošljavao da li smeju kada se vrati (iako teško bolestan) da ga pogledaju u oči jer su svi do jednog u tim naseljima glasali za sns. Kako će se osećati ti ljudi...

Jel ovo znas ili govoris napamet?Blush
Одговори

(09-11-2014, 01:09 PM)Равногорац Пише:  
(09-11-2014, 12:49 PM)Громовник Пише:  Превише очекујеш од човека на самрти који је пуштен једино из тог разлога, да не испадне како је још један Србин умро у Хашком заточеништву.

Бојим се да си у праву..Тужан

Велики Војвода Шешељ нит'је на самрти нити ико више може да га убије! Он је одавно надживео своје физичко присуство овамо доле, па каже:

НЕ ПЛАШИМ СЕ ОМЧЕ ОКО СВОГА ВРАТА,
И ОБЕШЕН БИЋУ ИЗНАД СВОГ ЏЕЛАТА!

НA ВЕШАЛИМА, НА СУНЦУ, НА КИШИ,
ОД СЕБЕ ЖИВОГ БИЋУ МРТАВ ВИШИ!

БИЋУ БЛИЖЕ СУНЦУ И ДАЉЕ ОД БЛАТА,
И ПЛАЗИЋУ ЈЕЗИК НА СВОГА ЏЕЛАТА!

Црнчевић Брана из бољи' дана!

ПРОСВЕТАР, раб Божји и раденик на трудном воздвиженију Часног Крста и срушеног Стлпа Рашко-Сербскјаго.
СРБИН ИМА ПУТИНА ЗА БРАТА,
А ПУТИН ЈЕ ТАТА ОД САРМАТА,
ОД ЛОВЋЕНА ДО УРАЛА,
СВЕ СУ СТРАЖЕ ОД КИНЖАЛА,
ГРАДИЋЕМО НОВИ СЕВАСТОПОЉ,
ШТИТИЋЕ НАС БУЛАВА И ТОПОЉ!
Одговори

(09-11-2014, 11:32 PM)Krajisnik Пише:  
(09-11-2014, 04:17 PM)Mekenzi Пише:  

Jel ovo znas ili govoris napamet?Blush

Evo imaš ovde rezultate
http://www.rik.parlament.gov.rs/cirilica...frames.htm

50.8 % je glasalo za sns a 3,66 za SRS na poslednjim izborima u Zemunu.

ПРОСВЕТАР.
Одговори

Kad odbijes Hrvate i ostale Siptare ko ti je od nasih uopste i izisao na te izbore?Tkz.komisija, tkz drzave.malo jaci izvor.
Одговори

(10-11-2014, 05:16 PM)Krajisnik Пише:  Kad odbijes Hrvate i ostale Siptare ko ti je od nasih uopste i izisao na te izbore?Tkz.komisija, tkz drzave.malo jaci izvor.

Steta sto tako racunas. Ne znam da li u te "hrvate" računaš ljude iz Hrvatske koji su prbegli 95-te.

Elem nema ovde statistika iz Batajnice i okolnih sela (gde je 100% krajiško stanvništvo), pa ako naletiš ili imaš "jači izvor" objavi ovde da vidimo kako su to šešeljevski i radikalski krajevi glasali. Nigde SRS nije dobio više od 3 % a izlaznost preko 50%.

Inače Šešelj stiže u sredu oko 12h letom iz Amesterdama AIR Srbijom. Karta mu je večeras kupljena i dostavljena.

ПРОСВЕТАР.
Одговори

Ето вам општине Темерин. Чист случај. Српски живаљ - колонисти. Некад највеће упориште радикала, данас СНС-а. Радикали пали испод цензуса.
Одговори

Sta su radikali bez Seselja?
Одговори

Скочи на Форум:

Корисника прегледа ову тему: 1 Гост(а)
Све форуме означи прочитаним