Оцена Теме:
  • 10 Гласов(а) - 2.6 Просечно
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Slučaj Šešelj

(16-11-2014, 04:27 PM)Vlad Alekš Пише:  
(16-11-2014, 12:59 AM)херцеговац Пише:  
(15-11-2014, 11:03 AM)Vlad Alekš Пише:  Da li je istina da je Šešelj Hrvat?

Ако ово заиста мислиш, онда, брато, ти појма с појмом немаш о српским фамилијама и племенима у Херцеговини!

Ово је врхунац дегутантности.

Da, nemam pojma o srpskim familijama i plemenima u Hrecegovini. Čitao sam na nekoliko mesta da su svi Šešelji Hrvati, svi osim porodice Vojislava Šešelja. Ne razumem zašto bi to bilo degutantno? To je možda taboo tema? I šta je gore - da Srbin bude komunista ili Hrvat? Hrvat se rađa, a komunista se postaje.

diskutabilno je to da se komunista postaje. to bi se moglo reći za ljude, hajde negdje od 25 i više godina, kada su relatvno dovoljno svjesni i iskusni da sami rasuđujju i da se opredjeljuju. do kada je šešelj bio komunistički ideolog, pa otprilike do prve polovine dvadesetih godina svog života. odnosno do kada je počeo rasuđivati svojom glavom. vjerovatno je do tada po inerciji radio što i svi drugi "omladinci u njegovo vrijeme". šta očekujete od njega, da je već sa šesnaest godina javno izrazio svoje kasnije stavove. da je to izrazio ne bi imao šanse ni da se upiše na fakultet, a ne da doktorira. i na kraju, uvjek pogledajte malo sebe, gdje ste javno bili u tom vremenu, i koje ste stavove javno izražavali.
Одговори

(16-11-2014, 06:23 PM)Милослав Самарџић Пише:  Мислим и РС и РС.

Mislim da je za materijalnu naplatu dugova iz drugog svjetskog rata sad nazalost kasno.Mozda npr. u vidu neke kolektivne tuzbe grupe gradjana drzavljana RH
za nadoknadu materijalne i nematerijalne stete nastale na podrucju ratnih dejstava a pogotovo tamo gdje tih dejstava nije ni bilo,oslanjajuci se na genocid koji je pocinjen nad Srbima u drugom svjetskom ratu,a prosao potpuno nekaznjeno.

Boj se ovna,boj se govna,a kad ces zivjeti?Boj se svega, ne budi ono sto jesi,ali do kada tako?
Одговори

(16-11-2014, 07:45 PM)luka.luke 1 Пише:  

Ако ово заиста мислиш, онда, брато, ти појма с појмом немаш о српским фамилијама и племенима у Херцеговини!

Da, nemam pojma o srpskim familijama i plemenima u Hrecegovini. Čitao sam na nekoliko mesta da su svi Šešelji Hrvati, svi osim porodice Vojislava Šešelja. Ne razumem zašto bi to bilo degutantno? To je možda taboo tema? I šta je gore - da Srbin bude komunista ili Hrvat? Hrvat se rađa, a komunista se postaje.

diskutabilno je to da se komunista postaje. to bi se moglo reći za ljude, hajde negdje od 25 i više godina, kada su relatvno dovoljno svjesni i iskusni da sami rasuđujju i da se opredjeljuju. do kada je šešelj bio komunistički ideolog, pa otprilike do prve polovine dvadesetih godina svog života. odnosno do kada je počeo rasuđivati svojom glavom. vjerovatno je do tada po inerciji radio što i svi drugi "omladinci u njegovo vrijeme". šta očekujete od njega, da je već sa šesnaest godina javno izrazio svoje kasnije stavove. da je to izrazio ne bi imao šanse ni da se upiše na fakultet, a ne da doktorira. i na kraju, uvjek pogledajte malo sebe, gdje ste javno bili u tom vremenu, i koje ste stavove javno izražavali.

Da li je Šešelj podržavao komunistički režim Slobodana Miloševića? Jeste. Koje je objašnjenje? Srbija je bila ugrožena. Srbija je stalno ugrožena. A složićemo se da se Srbija bolje čuva bez komunista, nego sa njima. Da li je Šešelj u tim Miloševićevim vladama radio nešto u vezi sa deboljševizacijom Srbije. Ja ne znam, navedite mi barem jedan primer. Da li je, na primer, pokrenuo pitanje "tri R"? Rehabilitacija, restauracija, restitucija? Nije. A to su ključne stvari za Srbiju. Zašto su poslanici radikala glasali protiv uvođenja veronauke u škole? Zašto su radikali republikanci? Zašto je Šešelj propagirao onog lažnog prestolonaslednika? Zašto već nije izvršio probadanje Tita glogovim kocem? Da li je istina da je UDB-a osnovala Srpsku radikalnu stranku? Ko je i kako uspeo da preuzme Narodnu radikalnu stranku od Veljka Guberine i ostalih osnivača?
I na kraju, malo sam razmislio koje sam stavove zastupao u to vreme. U vreme dok je komunizam bio zvanično na vlasti. Ne sećam se, bio sam dete.

https://www.youtube.com/watch?v=R_APR9UEfJ8

Порука студентима у штрајку - јебите им мајку!
Одговори

Вид те вако, Воја је коначно стигао и крећемо са војводом на челу у обрачун са душманима, ја сам увек био и остао спреман да живот дам за Војислава Шешеља, и жеља ми је била да га сачекам и сачекао сам га, доживео сам један од срећнијих дана у свом животу, а још срећнији ће бити када се излечи и када стане на чело државе,

Живео Шешељ!!!!

ЖИВЕЛА ВЕЛИКА СРБИЈА!!!!

ЗА ВАСКРС И СЛАВУ СРПСКИХ ЗЕМАЉА!!!
Одговори

Краишници су баш заљуљиве природе...читам ову тему и проверавам наслов, да није нека љубавна тема...

[Слика: 2vwxlci.jpg]
Одговори

(14-11-2014, 02:08 PM)Жика Пише:  
(13-11-2014, 10:07 PM)Krajisnik Пише:  
(13-11-2014, 04:47 PM)Жика Пише:  Убрајам себе у публику која се забавља овм глупостима
КидањеZiko daj povecaj malo tih 15 000 penzije,prica ti malo suplja.Simpatican si priznajem, nova unapredjena generacija botova,malo drugacija matrica od onih uoobicajenih pajsera.
Trebao si se ulogovati malo ranije, pa se onda aktivirati a ne u zadnjih 5 minuta i to bas i samo na temi o Seselju.
Nemoj sad da bjezis kad je najljepse.Smile

Добро, мало сам повећао, уствари заокружио, 14.564.'- динара. иво ти слика чека,

[Слика: 2s0y5if.jpg]

пошто си толико неповерљив. А о поверењу обично човек полази од себе, што испада да је твоје поверење у питању...да ли ми је прича шупља или није о томе нећу да судим, не занима ме, не постујем овде да би ставио утисак, ја нисам политичар, једноставно мењам мишљење са људима, занима ме шта други мисле и како размишљају и који су им поводи за такво размишљање... то што сам овде од скора, па увек мора некад да се почене, случано сам набасао на овај форум и баш ми се допада, могу да прочитам и другу страну истине о историји и четницима.. не учествујем на свим темама јер немам знања и не познајем те материје, читам људе који то знају и који су то преживели... неке сам лично упознао који су се после 50 година прогона вратили у земљу и запиткивао, слушао њихову животну причу, упоређујем са овим овде и извлачим истине...
то ти је сва моја шупља прича... што се тиче Шешеља ту већ могу да учествујем јер смо савременици...

Уосталом шта сти ви као зазели ову тему само за себе? Запишали као лавови своју територију? Овде мора да се само велича Шешељ?
Па зар ви не чујете себе? Стално се овде провлачи србство и патриотизам, а Шешељеве приче само зезају Србе, увек наши страдају, као неће да се преда, бориће се ако га буду звали назад у Хаг, а са ким ће се борит? бориће се са нашим полицајцима, здравим младим момцима и ту би неко требо да страда.. па ако већ хоће да се бори нека се бори тамо где се бори, ено му Косово, нека поведе екипу тамо где су непријатељи а не да ратује у сред Београда, нека иде у свој завичај и нека тамо ратује кад је јунак... ма не зана он да је овде ладовина и да му неће нико ништа.... нисам баш сигуран да ће то баш тако и да буде... то је све у стилу, ја пропадам и нека пропадну сви, јуриш! Где само нађе те пацијенте?
Treba TI smanjiti penziju jos dok ne budes zadovoljan, jer se i Ti sam boris da Ti penzija bude manja.
Одговори

(16-11-2014, 01:52 PM)Милослав Самарџић Пише:  Демократе и радикали
Замишљена граница Карлобаг-Карловац-Огулин-Вировитица већ годинама односи радикалима стотине хиљада гласова. Па ипак, за њих је излаз из замке веома једноставан…
ПИШЕ: Милослав САМАРЏИЋ
Чланак с почетка 2004. године, наставак:
http://www.pogledi.rs/demokrate-i-radikali/

"Демократска странка је и пре Другог светског рата, као и сада, била анационална. Сматрана је ходником за улазак у Комунистичку партију, где је најпознатији пример Милоша Минића. Као анационална, она, природно, није имала много гласача."

Mislim da ste preoštri u vezi sa Demokratskom strankom. Da li je bila anacionalna, verovatno jeste. Bila je jugoslovenska stranka, baš kao i JNS, baš kao i JRZ. Ostavljala je svom članstvu da gaji svoj nacionalizam kao privatnu stvar. Da li je kroz nju prošao veliki broj komunista? Verovatno jeste. Ali iz dva razloga: KPJ je bila zabranjena i DS je bila zaista demokratska stranka, to jest imala je frakcije. Ivan Ribar je, na primer, bio levi demokrata. Ali takođe ne smemo zaboraviti da su komunisti ubili Milorada Draškovića, ministra policije, koji je bio član DS-a.
Demokrate su svoj patriotizam pokazale u toku II svetskog rata. Vodeći ljudi DS-a su stali uz Dražu. Dve trećine glavnog odbora DS-a je podržalo Dražu. Samo da Vas podsetim Mihajla Kujundžića i Milije Janićijevića. Zatim, ko se junački suprotstavljao proturanju anticivilizacijskih zakona u skupštini koja je trebalo da oganizuje izbore za ustavotvornu skupštinu? Demokrate na čelu sa Dragićem Joksimovićem. Ko je junački branio Dražu na sudu, komunistima gurao prst u oko, i na kraju to platio glavom? Dragić Joksimović.

"Када је по први пут у својој дугој историји завладала, пре три године, то се није десило после изборне победе, већ после манипулација које имају везе са свим осим са демократијом из њеног имена."

Zar nije Ljuba Davidović bio predsednik vlade u toku dvadesetih godina prošlog veka? On predsednik, a Grol ministar? Tada su prvi put bili na vlasti, zar ne?

I mislim da je besmisleno porediti sadašnje stranke sa strankama koje su postojale pre II svetskog rata. Mi smo svi, neko manje a neko više, boljševizirani. Neko je toga svestan, neko nije. Za neke je dovoljna obična terapija, a za neke egzorcizam. Smile

"Наравно, увек ће бити потребна и једна странка замишљена као интелектуална савест друштва. Невоља је у томе што су у претходном периоду интелектуалним делатностима могли да се баве само комунисти и што због тога претежни део интелигенције и данас има једну неокомунистичку црту. Интелектуалце који су се изборили са црвеним вирусом (Коста Чавошки, Никола Милошевић, Војислав Коштуница), Демократска странка је одбацила."

Kada je osnovana, Demokratska stranka je objedinila ljude raznih ideologija. Tu je bilo bivših komunista - Mićinović, Kosta Čavoški, Nikola Milošević, Aleksandar Saša Petrović. Bilo je i onih koji nikada nisu bili članovi - Borislav Pekić, Desimir Tošić, Koštunica, Đinđić. Do cepanja je došlo zbog DEPOS-a. Desno, nacionalističko krilo je osnovalo DSS. Po meni je Borislav Pekić bio tipični predstavnik desnice u DS-u. Robijaš iz Sremske Mitrovice, član krunskog saveta, pristalica tržišne privrede i privatne svojine.
Meni je interesantna Narodna radikalna stranka, čiji je predsednik bio Veljko Guberina. Uslov za učlanjenje u stranku je bio da nikada niste bili član KPJ. Tu stranku je preuzeo Tomislav Nikolić, na neki veoma misteriozan način. Smile

Порука студентима у штрајку - јебите им мајку!
Одговори

Treba TI smanjiti penziju jos dok ne budes zadovoljan, jer se i Ti sam boris da Ti penzija bude manja.
[/quote]

Ту је сада Др. Воја, он увек побеђује и избумбарисаће те пензије и за мене и за њега, он као доктор мора да има велику пензију и сада му је дебела усна то смањила дебело... зато морам да пратим ситуацију на бојном пољу...

[Слика: 2vwxlci.jpg]
Одговори

(16-11-2014, 09:39 PM)Vlad Alekš Пише:  
(16-11-2014, 07:45 PM)luka.luke 1 Пише:  

Da li je Šešelj podržavao komunistički režim Slobodana Miloševića? Jeste. Koje je objašnjenje? Srbija je bila ugrožena. Srbija je stalno ugrožena. A složićemo se da se Srbija bolje čuva bez komunista, nego sa njima. Da li je Šešelj u tim Miloševićevim vladama radio nešto u vezi sa deboljševizacijom Srbije. Ja ne znam, navedite mi barem jedan primer. Da li je, na primer, pokrenuo pitanje "tri R"? Rehabilitacija, restauracija, restitucija? Nije. A to su ključne stvari za Srbiju. Zašto su poslanici radikala glasali protiv uvođenja veronauke u škole? Zašto su radikali republikanci? Zašto je Šešelj propagirao onog lažnog prestolonaslednika? Zašto već nije izvršio probadanje Tita glogovim kocem? Da li je istina da je UDB-a osnovala Srpsku radikalnu stranku? Ko je i kako uspeo da preuzme Narodnu radikalnu stranku od Veljka Guberine i ostalih osnivača?
I na kraju, malo sam razmislio koje sam stavove zastupao u to vreme. U vreme dok je komunizam bio zvanično na vlasti. Ne sećam se, bio sam dete.

https://www.youtube.com/watch?v=R_APR9UEfJ8
Sreća tvoja što si bio dete, inače bi promukao (kao i ja, bio sam malo veće dijete, koje može zapamtiti) pjevajući "mi ti se kunemo", pa bi ti onda svezali crvenu maramu i ustakli bijelu kapicu sa crvenom petokrakom. Sve sa tvojom voljom. Onda bi te u osmom razredu primili u omladiiincee (ti sav sretan), Savez socijalističke omladine Jugoslavije i dali ti (uvalili svečano) prvu crvenu knjižicu. Ako si bio iole bolji učenik (a vjerovatno jesi) već u srednjoj školi bi te primili u Savez komunista. E tu si se već mogao "varakati", jer pomalo postaješ samosvjestan, odnosno ako si poticao iz porodice, koja je srpski (četnički) opredjeljena i u kojoj su se pričale "stare priče", mogao si početi da rezonuješ, neke stvari. Ko nije imao takvu porodicu, nije imao šanse da do svojih 25-30 godina počne bilo čta razmišljati izvan već zadanih okvira.
Одговори

(17-11-2014, 08:53 AM)Vlad Alekš Пише:  
(16-11-2014, 01:52 PM)Милослав Самарџић Пише:  Демократе и радикали
Замишљена граница Карлобаг-Карловац-Огулин-Вировитица већ годинама односи радикалима стотине хиљада гласова. Па ипак, за њих је излаз из замке веома једноставан…
ПИШЕ: Милослав САМАРЏИЋ
Чланак с почетка 2004. године, наставак:
http://www.pogledi.rs/demokrate-i-radikali/

"Демократска странка је и пре Другог светског рата, као и сада, била анационална. Сматрана је ходником за улазак у Комунистичку партију, где је најпознатији пример Милоша Минића. Као анационална, она, природно, није имала много гласача."

Mislim da ste preoštri u vezi sa Demokratskom strankom. Da li je bila anacionalna, verovatno jeste. Bila je jugoslovenska stranka, baš kao i JNS, baš kao i JRZ. Ostavljala je svom članstvu da gaji svoj nacionalizam kao privatnu stvar. Da li je kroz nju prošao veliki broj komunista? Verovatno jeste. Ali iz dva razloga: KPJ je bila zabranjena i DS je bila zaista demokratska stranka, to jest imala je frakcije. Ivan Ribar je, na primer, bio levi demokrata. Ali takođe ne smemo zaboraviti da su komunisti ubili Milorada Draškovića, ministra policije, koji je bio član DS-a.
Demokrate su svoj patriotizam pokazale u toku II svetskog rata. Vodeći ljudi DS-a su stali uz Dražu. Dve trećine glavnog odbora DS-a je podržalo Dražu. Samo da Vas podsetim Mihajla Kujundžića i Milije Janićijevića. Zatim, ko se junački suprotstavljao proturanju anticivilizacijskih zakona u skupštini koja je trebalo da oganizuje izbore za ustavotvornu skupštinu? Demokrate na čelu sa Dragićem Joksimovićem. Ko je junački branio Dražu na sudu, komunistima gurao prst u oko, i na kraju to platio glavom? Dragić Joksimović.

"Када је по први пут у својој дугој историји завладала, пре три године, то се није десило после изборне победе, већ после манипулација које имају везе са свим осим са демократијом из њеног имена."

Zar nije Ljuba Davidović bio predsednik vlade u toku dvadesetih godina prošlog veka? On predsednik, a Grol ministar? Tada su prvi put bili na vlasti, zar ne?

I mislim da je besmisleno porediti sadašnje stranke sa strankama koje su postojale pre II svetskog rata. Mi smo svi, neko manje a neko više, boljševizirani. Neko je toga svestan, neko nije. Za neke je dovoljna obična terapija, a za neke egzorcizam. Smile

"Наравно, увек ће бити потребна и једна странка замишљена као интелектуална савест друштва. Невоља је у томе што су у претходном периоду интелектуалним делатностима могли да се баве само комунисти и што због тога претежни део интелигенције и данас има једну неокомунистичку црту. Интелектуалце који су се изборили са црвеним вирусом (Коста Чавошки, Никола Милошевић, Војислав Коштуница), Демократска странка је одбацила."

Kada je osnovana, Demokratska stranka je objedinila ljude raznih ideologija. Tu je bilo bivših komunista - Mićinović, Kosta Čavoški, Nikola Milošević, Aleksandar Saša Petrović. Bilo je i onih koji nikada nisu bili članovi - Borislav Pekić, Desimir Tošić, Koštunica, Đinđić. Do cepanja je došlo zbog DEPOS-a. Desno, nacionalističko krilo je osnovalo DSS. Po meni je Borislav Pekić bio tipični predstavnik desnice u DS-u. Robijaš iz Sremske Mitrovice, član krunskog saveta, pristalica tržišne privrede i privatne svojine.
Meni je interesantna Narodna radikalna stranka, čiji je predsednik bio Veljko Guberina. Uslov za učlanjenje u stranku je bio da nikada niste bili član KPJ. Tu stranku je preuzeo Tomislav Nikolić, na neki veoma misteriozan način. Smile
Да, јесте преоштро према предратној ДС, ваљда под утиском тадашње политике ДС (пре 10 година, а и раније). А можда и због коалиције са ХСС-ом. Ипак је била друге природе Стојадиновићева коалиција са муслиманима и Словенцима. Такође ми је у сећању нека врста Гролове подршке партизанима 1943, због које је Дража протестовао. Као и Гролов повратак у земљу, који је користио комунистима.
И Милован Ђилас је био на оснивачкој скупштини, крајем 1989. године... А Мићуновић није био бивши комуниста, он је увек остао комуниста. Пекић је ту био најпозитивнији лик, имао сам част да га упознам, 1990. у УКС. Волео је ''Погледе'', сматрао је да је то први заиста опозициони лист после 1945.
Проверио сам за изборе 1920, заиста су имали нешто више гласова од радикала, дакле то им је била једина победа на фер изборима.
Одговори

(15-11-2014, 07:09 PM)ПРОСВЕТАР Пише:  [Слика: miting-srs-151114-08.jpg]

[Слика: miting-srs-151114-05.jpg]

(15-11-2014, 06:17 PM)Mekenzi Пише:  Imate dve kolone nacionalne politike
1. Meku i Vučićevu Sandu Sa boškom Bibliotekarom
i drugu pravu čvrstu desnicu sa Šešeljem na čelu uz koji su još SRS-Naši-Obraz.
Iskreno SRS bez Šešelja je obična nula.

Чека'бре, па ти би изгледа највише волео ту "праву, чврсту, десницу", која је, како велиш, без свога Вође (а ваљда знамо да смо сви смртни)...ОБИЧНА НУЛА!

Синко, Радикали, Образ, Наши, Заветници и..."Бошко библиотекар" јесу делови једне једине србске целине!

Међутим!

Оно што туна шкрипи, а МИ ћемо то да исправимо ускоро ако Бог и срећа даде, то је да су сви они, наравно укључујући и Радикале, омађијани суманутом идејом енглеских лордова из 18-ог века, која се зове ДЕМОНОКРАТИЈА, то јест некакво изгласавање судбине Вере, Традиције, Државе и Нације на начин

1 биљмез = 1 глас!

Туна дакле нису проблем ни Радикали-Нула ни Бошко библиотекар него

ДЕМОКРАТИЈА

уместо које ми призивамо и молимо се за

АУТАРХИЈУ!

ПАМЕТНОМ ДОСТА!

ПС

Чекамо 300 храбрих и преузимање власти ПРЕВРАТОМ!

Туна би и на Трулом Западу наишли на разумевање јербо и они раде по том пелцеру а овамо гурају неки привид демократије за замајавање пучине!

МИ НЕ ВОЛИМО ПРОЛЕТАРИЈАТ!

Поштено!

Prosvetaru, Severnoamerički tiću,

Kupiš avio kartu na relaciji Tornto-Frankfurt.Frankfurt-Beograd.
Dođeš ođe u otadžbinu.
Za jednu tvoju severnoameričku penziju ođe kupiš imanje sa kućom i to veliko.
Pošto si pobožan gledaćemo da bude blizu nekog manastira u šumi.
Tuna napravimo regrutni centar za 300 hrabrih i odanih.
Ko prođe obuku, duhovnu i fizičku po tvojim pravilima ulazi u krug 300 hrabrih.
Odatle krećemo da zbacujemo režim.
Nemo da čekamo Boška bibliotekara i Sandu ako njih čekamo, od toga nema ništa. Treba nam prava reakcija...

Јосип Броз-Амброз Тито! ДА, ТО ЈЕ БИО ПЕГАВИ ТРБАТИ, ФАРБАНИ ПА КОЛМОВАНИ, У МИДЕРЕ УТЕГНУТИ АУСТРО-УГАРСКИ ЦУГСФИРЕР, ТРОСТРУКИ ШПИЛЕ И МАЂАРСКИ ЧИВА, ЈОСИП БРОЗ-АМБРОЗ ТИТО, СРБОУБИЦА ПРВИ ДО ПАВЕЛИЋА!!!
ПРОСВЕТАР.
Одговори

(16-11-2014, 04:27 PM)Vlad Alekš Пише:  Da, nemam pojma o srpskim familijama i plemenima u Hrecegovini. Čitao sam na nekoliko mesta da su svi Šešelji Hrvati, svi osim porodice Vojislava Šešelja. Ne razumem zašto bi to bilo degutantno? To je možda taboo tema? I šta je gore - da Srbin bude komunista ili Hrvat? Hrvat se rađa, a komunista se postaje.

Можда си читао, али у Српској речи...

Зато што то једноставно није истина. У долини Неретве си исти имао Шешеље, људи Срби славе Лучиндан! Јако велика породица.

У околини Мостара имаш породицу Готовина, чисти и прави Срби.

То што ти мијешаш бабе и жабе је једно, али знам да и ти знаш да су данашњи хрвати постали конвертирањем Срба, а никако обратно.

Тј. Срби нису настали конветирањем под утицајем језуита у хрвате.

Е, то је дегутантно.

Сви знамо како су настајали данашњи хрвати.

„Грађанска“ демократија отуда нуди избор свега и свачега, али себе а приори изузима од тог правила; она не допушта могућност избора између ње и ма ког алтернативног концепта.

[Слика: traktor.gif]
Одговори

Пре пар година бивши директор ХРТ-а Горан Милић је био у Поповом Пољу.Мештани су му рекли да ту било неких Шешељаали да су сви они отишли на нека брда и посрбили се. Милић пресрећан.
Одговори

Оно јесте, ХРТ је примјер новинарства, у равни је са Српском ријечи... а Милић, за Пулицера!

Ајде, доста више са глупостима!

Уозбиљите тему.

„Грађанска“ демократија отуда нуди избор свега и свачега, али себе а приори изузима од тог правила; она не допушта могућност избора између ње и ма ког алтернативног концепта.

[Слика: traktor.gif]
Одговори

Скочи на Форум:

Корисника прегледа ову тему: 13 Гост(а)
Све форуме означи прочитаним