Оцена Теме:
  • 10 Гласов(а) - 2.6 Просечно
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Slučaj Šešelj

(28-05-2019, 05:34 PM)смедерево Пише:  
(28-05-2019, 02:27 AM)ПРОСВЕТАР Пише:  .
Циркус!

Шешељ је циркус од саме појаве на политичкој сцени Србије.

Нетачно! Ти си тада био мали или се ниси ни родио! Приликом његове прве појаве на политичкој сцени Србије Шешељ је био аутентична Србенда и Јунак!

Међутим!

Крајем тијех 80-их свакоме који је имао имало мозга било је јасно да се
НЕ ПРАВИ ПИТА ОД ГО*ВАНА!

Огромну већину Народа тамо и онда а још више данас, сачињавају неки Ново-Срби илити NOVOSRB, то јест ШУГОСЛОВЕНИ, ЛАТИНИЧАРИ, НЕКРСТ, НЕСОЈ, НЕРАСТ и НЕДОВРШЕНИ ХРВАТИ а не просто Срби!

То је тужна ИСТИНА али ИСТИНА је као стара препеченица, кад се конзумира-ЖЕЖЕ, и треба јој погледати у очи!

Тада у Србији није морао да се појави баш Шешељ, па свако би то могао да одради можда и боље само да је Народ био мало другачији!

Међутим!

По нашем мишљењу Воја Шешељ је тада поступио као политички геније!

Једино је Воја Шешељ успео да му ти НЕДОВРШЕНИ ХРВАТИ, Срби-МУТАНТИ, једу из руке!

Он је успео што нико тада није смео ни да сања, да бивши УДБАШИ и МИЛИЦАЈЦИ певају СПРЕМ'ТЕ СЕ СПРЕМТ'Е да ти уши заглуше и да траже још!

Показало се да је Воја прави играч јер после исцрпљујућег меча остаје као једини прави Победник, са одлично орагнизованом одбраном, сјајним нападом а спрема се да пионима извуче једно пе'шеснес' Краљица а уз ЖРТВУ КРАЉА!

За политичке пацере тада је дрвца померао маестро, који је озбиљно поручивао Србима: Спрем'те се спрем'те за ЗАВРШНИЦУ!

У прилог нашем мишљењу стоји чињеница да је ВОЈА ВАИСТИНУ ПОКУШАО ДА ДИГНЕ УСТАНАК!

Наиме кад је Воја после проглашавања срамних санкција према Србској и границе на Дрини, позивао на ОПШТЕНАРОДНИ УСТАНАК и да се руши пар Марковић-Милошевић, изашло је свега 5,000 људи у тужном и отужном Бео'раду!

Пар дана касније дошло је до неких несугласица у Атини поводом оне игре убацивања лопте у пробушен зембиљ...како се зваше то што играју амерички орангутани у Харлему, на'вр ми језика...КОШАРКА!

Е па због КОШАРКЕ изашло је 100,000 (и словима СТО 'ИЉАДЕ-ЦРНИ МИЛОРАДЕ), Бееееограџана да демолира грчку амбасаду, АМБАСАДУ ЈЕДИНОГ ПРИЈАТЕЉА КОГА СМО ТАДА ИМАЛИ!

Закључак:

Све у свему тада је у Београду постојало свега 5% Срба, математика је неумољива туна!

Још ће да протече воде србским рекама док се тешке ране не залече а то ми старији сигурно нећемо ни дочекати!

Раније смо се заносили мишљу да ће се Србија усправити кад се преостали комуно-сатанисти најзад преселе у Вечна Ловишта (или како им се већ зове место ђе иду кад им дође до липсаћа) али слаба вајда!

Нове генерације расту, а већина је склона да признаје једино ИСТОРИЈУ ПО ЋАЋИ, поштујући једино „истину” коју су им Очеви и евентуално ДЕДЕ оставили а заборављајући, јадна им Мајка, да су, сем Очева и Дедова имали и Прађедове и Чукун Ђедове, све тамо до Светог Савве, Светог Симеона и Светог Велико-Мученика Србског Лазара!

Широко чланство свих странака, па и код Воје Шешеља уосталом, састављено од Народа који описасмо!

Комуно-титовци су онда као и данас, после толиких година, јаки и отпорни к'о парцови у Џујорку, нема шансе да буду истребљени нормални мишомором!

Још се носи штафета пегавом, офарбаном па колмованом, у мидере утегнутом мађарском чиви, још се иде на Тјентиште, још се полажу пластични венци у «Кућу цвећа», која још стоји усред бивше Србске Престонице као неразрушиви Хитлерови бетонски бункери усред Беча и Берлина.

СТРАШНА ЈЕ ИСТИНА ДА ЈЕ АМБРОЗОВА ПАРТИЗАНШТИНА УСПЕЛА ДА ЗА ПОЛА ВЕКА ТЕРОРА, ЗАУВЕК И НЕПОВРАТНО ИЗМЕНИ ЛИЦЕ И ДУШУ СРБИНОВУ! ТО ЈЕ ПРЕВЕЛИКО БРЕМЕ И НАСЛЕЂЕ, НАРОЧИТО ШТО СЕ СОЈА СРБСКОГ ТИЧЕ, МАЊЕ НЕГО БРОЈА, ДА БИ ЈЕДАН МАЛИ НАРОД УСПЕО ДА ТО ПРЕЖИВИ И ДА СЕ ВРАТИ СЕБИ!

БОЈАТИ СЕ ДА ЋЕМО ВЕЧИТО

М О Р А Т И

ДА ДЕЛИМО СРБИЈУ И СРБСКИ ВАЗДУШНИ, ФИЗИЧКИ И ДУХОВНИ ПРОСТОР СА АМБРОЗОВСКИМ НАКОТОМ КАО И СА НАКОТОМ ТОГА НАКОТА!

ТО НАМ ЈЕ ИЗГЛЕДА КАШТИГА БОЖИЈА КАО И ШИФТАРИ, ЗА ТЕШКА НАША САГРЕШЕЊА!

МИ ПОНАВЉАМО ДАКЛЕ НАШУ ТЕЗУ:

1.
ЗА ОКЛЕВАЊЕ СРБИЈЕ ДА СЕ ПРВА, СНАЖНО И БЕЗ ЗАУСТАВЉАЊА НА ПО ПУТА, ДИГНЕ НА УСТАНАК ПРОТИВ ШУГОСЛАВИЈЕ И ОКУПАЦИЈЕ, НИЈЕ КРИВ ОКУПАТОР-ТИТОВ РЕЖИМ, НЕГО ЧИЊЕНИЦА ДА ЈЕ ОСТАТАК НЕДОСТРЕЉАНОГ СРБСКОГ НАРОДА ПОСЛЕ ПОЛА ВЕКА РОБОВАЊА ИСКРЕНО ЗАВОЛЕО СВОГА ТЛАЧИТЕЉА ТОПЛОМ ЉУБАВЉУ!

ТО ЈЕ КАО И ОНАЈ ОРВЕЛОВ ЈУНАК КОЈИ НА КРАЈУ, УЗ СУЗЕ РАДОСНИЦЕ, НАЈЗАД ЗАИСТА ЗАВОЛИ ВЕЛИКОГ БРАТА!

НАША ЈЕ МИСИЈА И ЗАВЕТ ОЂЕ, ДА МИ СРБИНА ОД ОВЕ ТРАГИКОМИЧНЕ ЉУБАВИ ЈЕДНОМ ЗА СВАГДА ОСЛОБОДИМО!

2.
ДРУГ СЛОБО И ДРУГАР'ЦА СУ БИЛИ НЕИЗБЕЖНИ ПРОИЗВОД ТЕ ТОПЛЕ ЉУБАВИ ПРЕМА ПЕГАВОМ ТРБОЊИ И ЦЕЛОМ ЊЕГОВОМ НАСЛЕЂУ, ЛИКУ И ДЕЛУ!

КАКО ДРУКШЕ ОБЈАСНИТИ ТОТАЛНО ОДСУСТВО ЈЕДНОГ ПОЛИТИЧКОГ ПРАГМАТИЗМА-ОДНОСНО ТОТАЛНО ПОЛИТИЧКО СЛЕПИЛО,КОД ДРУГА СЛОБЕ-ЈЕДНОГ РЕЛАТИВНО МЛАЂЕГ ПАРТИСКОГ „КАДРА”!

ШТА ГОВОРИМО?!

ПА И СЛЕПАЦ ЈЕ ВИДЕО ДА КОМУНИЗАМ ОДЕ НА ЂУБРИШТЕ ИСТОРИЈЕ, ДА ОДЕ БЕРЛИНСКИ ЗИД, ПУЧЕ КОМУНА У СОВЈЕТИЈИ-А ОН НЕ САМО ДА СЕ НЕ ДИСТАНЦИРА ОД МРЦА, НЕГО ФИНАНСИРА БАШ ТЕ ГУБИТНИКЕ ТАМО!!!

ЈЕДИНИ КОЈИ ЈЕ ПРВИ СХВАТИО СВУ ДУБИНУ ТРАГЕДИЈЕ СРБСКОГ НАРОДА, ЈЕСТЕ ВОЈВОДА ВОЈИСЛАВ ШЕШЕЉ!

ОН ЈЕ ХЛАДНО РАЗМОТРИО СИТУАЦИЈУ И КАО ЧОВЕК БРИТКЕ И НАДПРОСЕЧНЕ ИНТЕЛИГЕНЦИЈЕ, УСТАНОВИО ДА ПОСТОЈЕ САМО ДВА ПУТА ЗА ЊЕГА И ЊЕГОВЕ СЛЕДБЕНИКЕ:

А.
ДА СЕ ДИГНУ РУКЕ ОД СВЕГА, ЈЕР СЕ ПИТА ОД ОНИЈЕХ СТВАРИ НЕ ПРАВИ, НИТИ СЕ МОЖЕ СРБИН ПРЕКОНОЋ НАПРАВИТИ ОД ТИТИНОГ ЈУГОВИЋА, ЛАТИНИЧАРА И НЕДОВРШЕНИХ ХРВАТА, КОЈИ СА 80% ГЛАСАЧКОГ ТЕЛА ГЛАСА ЗА ТИТИНОГ МРЦА И ТИТИЋА БЕЗ ПОКРИЋА!

Б.
ДА СЕ ПРИШЉАМЧИ УЗ ТИТИНУ КОМУНУ И ДА ИМ ВРБУЈЕ ЧЛАНСТВО ГРИЦ-ГРИЦ-МИЦ ПО МИЦ!

ВОЈА ЈЕ У ТОЈ ИГРИ ФАНТАСТИЧНО УСПЕО, ПО НАШЕМ МИШЉЕЊУ!

СА ТАКВИМ КАТАСТРОФАЛНИМ ФИГУРАМА НА ТАБЛИ НИКО НЕ БИ БОЉЕ ОДИГРАО!

МЕЂУТИМ!

МНОГО ЈЕ КОМУНЕ САД ТАМО!

ТАГАТА ЈЕ НАША ПОГОЛЕМА!

(28-05-2019, 05:34 PM)смедерево Пише:  Вадио је пиштољ, тукао таксисте, студенте, народ.

Нетачно!

Војвод је извадио пиштољ кад је ВУЉА почела да га гађа свим и свачим при покушају да изађе из Скупштине, а у тој ВУЉИ најбројнији бејаху таксити!

Он сам, па и са неколико телохранитеља, није могао тући толики народ!

Ко није био рођен тада-па има још снимака тог догађаја на Јутјубу!

(28-05-2019, 05:34 PM)смедерево Пише:  Његов бивши телохранитељ је умлатио водитеља у студију, после је Шешељ изјавио да се оклизнуо на банану...

Нетачно!

Није "умлатио" водитеља него свог саговорника у дебати, неког тзв. "хрвата", Шугословена, латиничара и усташу, који га је пред камерама полио водом јер није могао да издржи Шешељеве аргументе!

Усташа није "умлаћен" у студију него напољу, по завршетку емисије! У студију је Шешељ мирно обрисао поливено лице и кошуљу али....ПИТАЊЕ ЈЕ КОЈИ БИ ЗДРАВ СРБИН ИЗДРЖАО СТОИЧКИ ТАКВО ПОНИЖЕЊЕ!

Паметном доста!

ПРОСВЕТАР, раб Божји и раденик на трудном воздвиженију Часног Крста и срушеног Стлпа Рашко-Сербскјаго.
СРБИН ИМА ПУТИНА ЗА БРАТА,
А ПУТИН ЈЕ ТАТА ОД САРМАТА,
ОД ЛОВЋЕНА ДО УРАЛА,
СВЕ СУ СТРАЖЕ ОД КИНЖАЛА,
ГРАДИЋЕМО НОВИ СЕВАСТОПОЉ,
ШТИТИЋЕ НАС БУЛАВА И ТОПОЉ!
Одговори

Бјеж са тог запада док је време, док и тебе не ушприцају! Пилот

Удар нађе искру у камену / без њега би у кам очајала!
Одговори

(29-07-2019, 05:08 PM)Громовник Пише:  Бјеж са тог запада док је време, док и тебе не ушприцају! Пилот

Од дронова у облику мува нема бегства иако смо ми кадри стићи и утећи и на страшном мјесту постојати и својевремено 'вамо убјежати кад тијех дронова није било!

Међутим!

Нијесмо ми неки фактор због кога би Гњилежном Западу глава бучала, ама све док не објавимо наша САБРАНА ДЈЕЛА, на чему радимо!

Овако....на фејс код Цукербергера не идемо, са свијех форума су нас ишћерали благовремено а 'вамо долазимо ђе никог нема пошто је УБИЦА ФОРУМА (са'ће се јави јер се убица увек врће на место злочина), овај форум скоро докрајчио, па Гњилежни у нами не види никву претњу!

Ну ми ипак радимо за будушча нека поколења!

Паметном доста!

ПРОСВЕТАР, раб Божји и раденик на трудном воздвиженију Часног Крста и срушеног Стлпа Рашко-Сербскјаго.
СРБИН ИМА ПУТИНА ЗА БРАТА,
А ПУТИН ЈЕ ТАТА ОД САРМАТА,
ОД ЛОВЋЕНА ДО УРАЛА,
СВЕ СУ СТРАЖЕ ОД КИНЖАЛА,
ГРАДИЋЕМО НОВИ СЕВАСТОПОЉ,
ШТИТИЋЕ НАС БУЛАВА И ТОПОЉ!
Одговори

Видим нешто си ми омекшао, па реко' шта ли је у питању, дал' што си ушприцан ту на трулежном западу или то што немаш више с ким да се расправљаш овде...? Smile

Удар нађе искру у камену / без њега би у кам очајала!
Одговори

Цитат:... са свијех форума су нас ишћерали благовремено

Што су те ишћерали....

Јосип Броз-Амброз Тито! ДА, ТО ЈЕ БИО ПЕГАВИ ТРБАТИ, ФАРБАНИ ПА КОЛМОВАНИ, У МИДЕРЕ УТЕГНУТИ АУСТРО-УГАРСКИ ЦУГСФИРЕР, ТРОСТРУКИ ШПИЛЕ И МАЂАРСКИ ЧИВА, ЈОСИП БРОЗ-АМБРОЗ ТИТО, СРБОУБИЦА ПРВИ ДО ПАВЕЛИЋА!!!
ПРОСВЕТАР.
Одговори

(31-07-2019, 08:58 PM)Mekenzi Пише:  
Цитат:... са свијех форума су нас ишћерали благовремено

Што су те ишћерали....

Аутоцензура....шта'ш....боје се људи да Велики Брат не замери, сви ти форуми имају неке газдице које гледају да скрпе неку пару на неквим кликовима и на муци Србиновој, сви би да се прича АЛ'ДА НЕ СМЕ ДА СЕ КАЖЕ!

Међутим!

БОКАН ЈЕ РЕКАО!


Цела емисија:

https://www.youtube.com/watch?v=uv0on72W3jE

Са'ће да видимо шта ће да бидне!

(31-07-2019, 08:34 PM)Громовник Пише:  Видим нешто си ми омекшао, па реко' шта ли је у питању, дал' што си ушприцан ту на трулежном западу или то што немаш више с ким да се расправљаш овде...? Smile

Немамо достојног противника....све па иста прича, сви би да дискутују а немају довољно концентрације за ишчитавање поука и мисли саговорника, бољка на Гњилежном Западу позната као 'Attention Deficit Disorder'...па се жале на километарске текстове, на викање, ово, оно...све неки јадо са сличицама а по судва налога, све неки гроковници са досеткама, ту и тамо понеки заостали латиничар...па кад и то ућерамо у Србско Писмо једноставно

НЕМ'ШТА ДОДАТИ!

Шок

ПРОСВЕТАР, раб Божји и раденик на трудном воздвиженију Часног Крста и срушеног Стлпа Рашко-Сербскјаго.
СРБИН ИМА ПУТИНА ЗА БРАТА,
А ПУТИН ЈЕ ТАТА ОД САРМАТА,
ОД ЛОВЋЕНА ДО УРАЛА,
СВЕ СУ СТРАЖЕ ОД КИНЖАЛА,
ГРАДИЋЕМО НОВИ СЕВАСТОПОЉ,
ШТИТИЋЕ НАС БУЛАВА И ТОПОЉ!
Одговори

(27-07-2019, 06:16 PM)ПРОСВЕТАР Пише:  
(28-05-2019, 05:34 PM)смедерево Пише:  
(28-05-2019, 02:27 AM)ПРОСВЕТАР Пише:  .
Циркус!

Шешељ је циркус од саме појаве на политичкој сцени Србије.

Нетачно! Ти си тада био мали или се ниси ни родио! Приликом његове прве појаве на политичкој сцени Србије Шешељ је био аутентична Србенда и Јунак!

Међутим!

Крајем тијех 80-их свакоме који је имао имало мозга било је јасно да се
НЕ ПРАВИ ПИТА ОД ГО*ВАНА!

Огромну већину Народа тамо и онда а још више данас, сачињавају неки Ново-Срби илити NOVOSRB, то јест ШУГОСЛОВЕНИ, ЛАТИНИЧАРИ, НЕКРСТ, НЕСОЈ, НЕРАСТ и НЕДОВРШЕНИ ХРВАТИ а не просто Срби!

То је тужна ИСТИНА али ИСТИНА је као стара препеченица, кад се конзумира-ЖЕЖЕ, и треба јој погледати у очи!

Тада у Србији није морао да се појави баш Шешељ, па свако би то могао да одради можда и боље само да је Народ био мало другачији!

Међутим!

По нашем мишљењу Воја Шешељ је тада поступио као политички геније!

Једино је Воја Шешељ успео да му ти НЕДОВРШЕНИ ХРВАТИ, Срби-МУТАНТИ, једу из руке!

Он је успео што нико тада није смео ни да сања, да бивши УДБАШИ и МИЛИЦАЈЦИ певају СПРЕМ'ТЕ СЕ СПРЕМТ'Е да ти уши заглуше и да траже још!

Показало се да је Воја прави играч јер после исцрпљујућег меча остаје као једини прави Победник, са одлично орагнизованом одбраном, сјајним нападом а спрема се да пионима извуче једно пе'шеснес' Краљица а уз ЖРТВУ КРАЉА!

За политичке пацере тада је дрвца померао маестро, који је озбиљно поручивао Србима: Спрем'те се спрем'те за ЗАВРШНИЦУ!

У прилог нашем мишљењу стоји чињеница да је ВОЈА ВАИСТИНУ ПОКУШАО ДА ДИГНЕ УСТАНАК!

Наиме кад је Воја после проглашавања срамних санкција према Србској и границе на Дрини, позивао на ОПШТЕНАРОДНИ УСТАНАК и да се руши пар Марковић-Милошевић, изашло је свега 5,000 људи у тужном и отужном Бео'раду!

Пар дана касније дошло је до неких несугласица у Атини поводом оне игре убацивања лопте у пробушен зембиљ...како се зваше то што играју амерички орангутани у Харлему, на'вр ми језика...КОШАРКА!

Е па због КОШАРКЕ изашло је 100,000 (и словима СТО 'ИЉАДЕ-ЦРНИ МИЛОРАДЕ), Бееееограџана да демолира грчку амбасаду, АМБАСАДУ ЈЕДИНОГ ПРИЈАТЕЉА КОГА СМО ТАДА ИМАЛИ!

Закључак:

Све у свему тада је у Београду постојало свега 5% Срба, математика је неумољива туна!

Још ће да протече воде србским рекама док се тешке ране не залече а то ми старији сигурно нећемо ни дочекати!

Раније смо се заносили мишљу да ће се Србија усправити кад се преостали комуно-сатанисти најзад преселе у Вечна Ловишта (или како им се већ зове место ђе иду кад им дође до липсаћа) али слаба вајда!

Нове генерације расту, а већина је склона да признаје једино ИСТОРИЈУ ПО ЋАЋИ, поштујући једино „истину” коју су им Очеви и евентуално ДЕДЕ оставили а заборављајући, јадна им Мајка, да су, сем Очева и Дедова имали и Прађедове и Чукун Ђедове, све тамо до Светог Савве, Светог Симеона и Светог Велико-Мученика Србског Лазара!

Широко чланство свих странака, па и код Воје Шешеља уосталом, састављено од Народа који описасмо!

Комуно-титовци су онда као и данас, после толиких година, јаки и отпорни к'о парцови у Џујорку, нема шансе да буду истребљени нормални мишомором!

Још се носи штафета пегавом, офарбаном па колмованом, у мидере утегнутом мађарском чиви, још се иде на Тјентиште, још се полажу пластични венци у «Кућу цвећа», која још стоји усред бивше Србске Престонице као неразрушиви Хитлерови бетонски бункери усред Беча и Берлина.

СТРАШНА ЈЕ ИСТИНА ДА ЈЕ АМБРОЗОВА ПАРТИЗАНШТИНА УСПЕЛА ДА ЗА ПОЛА ВЕКА ТЕРОРА, ЗАУВЕК И НЕПОВРАТНО ИЗМЕНИ ЛИЦЕ И ДУШУ СРБИНОВУ! ТО ЈЕ ПРЕВЕЛИКО БРЕМЕ И НАСЛЕЂЕ, НАРОЧИТО ШТО СЕ СОЈА СРБСКОГ ТИЧЕ, МАЊЕ НЕГО БРОЈА, ДА БИ ЈЕДАН МАЛИ НАРОД УСПЕО ДА ТО ПРЕЖИВИ И ДА СЕ ВРАТИ СЕБИ!

БОЈАТИ СЕ ДА ЋЕМО ВЕЧИТО

М О Р А Т И

ДА ДЕЛИМО СРБИЈУ И СРБСКИ ВАЗДУШНИ, ФИЗИЧКИ И ДУХОВНИ ПРОСТОР СА АМБРОЗОВСКИМ НАКОТОМ КАО И СА НАКОТОМ ТОГА НАКОТА!

ТО НАМ ЈЕ ИЗГЛЕДА КАШТИГА БОЖИЈА КАО И ШИФТАРИ, ЗА ТЕШКА НАША САГРЕШЕЊА!

МИ ПОНАВЉАМО ДАКЛЕ НАШУ ТЕЗУ:

1.
ЗА ОКЛЕВАЊЕ СРБИЈЕ ДА СЕ ПРВА, СНАЖНО И БЕЗ ЗАУСТАВЉАЊА НА ПО ПУТА, ДИГНЕ НА УСТАНАК ПРОТИВ ШУГОСЛАВИЈЕ И ОКУПАЦИЈЕ, НИЈЕ КРИВ ОКУПАТОР-ТИТОВ РЕЖИМ, НЕГО ЧИЊЕНИЦА ДА ЈЕ ОСТАТАК НЕДОСТРЕЉАНОГ СРБСКОГ НАРОДА ПОСЛЕ ПОЛА ВЕКА РОБОВАЊА ИСКРЕНО ЗАВОЛЕО СВОГА ТЛАЧИТЕЉА ТОПЛОМ ЉУБАВЉУ!

ТО ЈЕ КАО И ОНАЈ ОРВЕЛОВ ЈУНАК КОЈИ НА КРАЈУ, УЗ СУЗЕ РАДОСНИЦЕ, НАЈЗАД ЗАИСТА ЗАВОЛИ ВЕЛИКОГ БРАТА!

НАША ЈЕ МИСИЈА И ЗАВЕТ ОЂЕ, ДА МИ СРБИНА ОД ОВЕ ТРАГИКОМИЧНЕ ЉУБАВИ ЈЕДНОМ ЗА СВАГДА ОСЛОБОДИМО!

2.
ДРУГ СЛОБО И ДРУГАР'ЦА СУ БИЛИ НЕИЗБЕЖНИ ПРОИЗВОД ТЕ ТОПЛЕ ЉУБАВИ ПРЕМА ПЕГАВОМ ТРБОЊИ И ЦЕЛОМ ЊЕГОВОМ НАСЛЕЂУ, ЛИКУ И ДЕЛУ!

КАКО ДРУКШЕ ОБЈАСНИТИ ТОТАЛНО ОДСУСТВО ЈЕДНОГ ПОЛИТИЧКОГ ПРАГМАТИЗМА-ОДНОСНО ТОТАЛНО ПОЛИТИЧКО СЛЕПИЛО,КОД ДРУГА СЛОБЕ-ЈЕДНОГ РЕЛАТИВНО МЛАЂЕГ ПАРТИСКОГ „КАДРА”!

ШТА ГОВОРИМО?!

ПА И СЛЕПАЦ ЈЕ ВИДЕО ДА КОМУНИЗАМ ОДЕ НА ЂУБРИШТЕ ИСТОРИЈЕ, ДА ОДЕ БЕРЛИНСКИ ЗИД, ПУЧЕ КОМУНА У СОВЈЕТИЈИ-А ОН НЕ САМО ДА СЕ НЕ ДИСТАНЦИРА ОД МРЦА, НЕГО ФИНАНСИРА БАШ ТЕ ГУБИТНИКЕ ТАМО!!!

ЈЕДИНИ КОЈИ ЈЕ ПРВИ СХВАТИО СВУ ДУБИНУ ТРАГЕДИЈЕ СРБСКОГ НАРОДА, ЈЕСТЕ ВОЈВОДА ВОЈИСЛАВ ШЕШЕЉ!

ОН ЈЕ ХЛАДНО РАЗМОТРИО СИТУАЦИЈУ И КАО ЧОВЕК БРИТКЕ И НАДПРОСЕЧНЕ ИНТЕЛИГЕНЦИЈЕ, УСТАНОВИО ДА ПОСТОЈЕ САМО ДВА ПУТА ЗА ЊЕГА И ЊЕГОВЕ СЛЕДБЕНИКЕ:

А.
ДА СЕ ДИГНУ РУКЕ ОД СВЕГА, ЈЕР СЕ ПИТА ОД ОНИЈЕХ СТВАРИ НЕ ПРАВИ, НИТИ СЕ МОЖЕ СРБИН ПРЕКОНОЋ НАПРАВИТИ ОД ТИТИНОГ ЈУГОВИЋА, ЛАТИНИЧАРА И НЕДОВРШЕНИХ ХРВАТА, КОЈИ СА 80% ГЛАСАЧКОГ ТЕЛА ГЛАСА ЗА ТИТИНОГ МРЦА И ТИТИЋА БЕЗ ПОКРИЋА!

Б.
ДА СЕ ПРИШЉАМЧИ УЗ ТИТИНУ КОМУНУ И ДА ИМ ВРБУЈЕ ЧЛАНСТВО ГРИЦ-ГРИЦ-МИЦ ПО МИЦ!

ВОЈА ЈЕ У ТОЈ ИГРИ ФАНТАСТИЧНО УСПЕО, ПО НАШЕМ МИШЉЕЊУ!

СА ТАКВИМ КАТАСТРОФАЛНИМ ФИГУРАМА НА ТАБЛИ НИКО НЕ БИ БОЉЕ ОДИГРАО!

МЕЂУТИМ!

МНОГО ЈЕ КОМУНЕ САД ТАМО!

ТАГАТА ЈЕ НАША ПОГОЛЕМА!

(28-05-2019, 05:34 PM)смедерево Пише:  Вадио је пиштољ, тукао таксисте, студенте, народ.

Нетачно!

Војвод је извадио пиштољ кад је ВУЉА почела да га гађа свим и свачим при покушају да изађе из Скупштине, а у тој ВУЉИ најбројнији бејаху таксити!

Он сам, па и са неколико телохранитеља, није могао тући толики народ!

Ко није био рођен тада-па има још снимака тог догађаја на Јутјубу!

(28-05-2019, 05:34 PM)смедерево Пише:  Његов бивши телохранитељ је умлатио водитеља у студију, после је Шешељ изјавио да се оклизнуо на банану...

Нетачно!

Није "умлатио" водитеља него свог саговорника у дебати, неког тзв. "хрвата", Шугословена, латиничара и усташу, који га је пред камерама полио водом јер није могао да издржи Шешељеве аргументе!

Усташа није "умлаћен" у студију него напољу, по завршетку емисије! У студију је Шешељ мирно обрисао поливено лице и кошуљу али....ПИТАЊЕ ЈЕ КОЈИ БИ ЗДРАВ СРБИН ИЗДРЖАО СТОИЧКИ ТАКВО ПОНИЖЕЊЕ!

Паметном доста!

Нисам ја толико млад...
Него како то од великог војводе до највећег полтрона и улизице...
Сви политичари се држе једне мантре,да убеде народ како ће живети боље када они дођу на влас'!
И ти овде стално "душу спасаваш" и у "пустињи вичеш" КАД МИ ДОЂЕМО НА ВЛАС'!
Мани се Србовања из Канаде,него ајд' овамо да се заракијамо!!!

Нека нам школа буде са вером, политика са поштењем, војска са родољубљем, држава са Божјим благословом. Нека се сваки врати Богу и себи; нека нико не буде ван Бога и ван себе, да га не би поклопила језива тама туђинска, са лепим именом и шареном одећом.
Одговори

[Слика: 67303270-2341340366113851-1740166889725755392-n.jpg]
Одговори

Цитат:Нетачно!

Војвод је извадио пиштољ кад је ВУЉА почела да га гађа свим и свачим при покушају да изађе из Скупштине, а у тој ВУЉИ најбројнији бејаху таксити!

Он сам, па и са неколико телохранитеља, није могао тући толики народ!

Ко није био рођен тада-па има још снимака тог догађаја на Јутјубу!

Ех. Ја био тамо, а ти гледао на Јутјубу, и то без тона!

Елем, није било таксиста већ су били студенти и врло мало нас несвршених студената.

Онда је ВЕЛИКИ ВОЈВОД потегао утоку и почео да се дерња из свег гласа. Цитирам, чуо сам га, нема ово-оно: "ЈЕБАЋУ ВАМ МАЈКУ СРБИЈАНСКУ! ЈЕБАЋУ ВАМ МАЈКУ ЦИГАНСКУ/БЕОГРАДСКУ!" (Задњу реч нисам добро чуо јер је револт постао пребучан. Онда су кренули ка хуљи усташкој да га приведу познанију права.
Тада се десило чудо. Какви телохранитељи! Из масе студената одједном се, изгледа по команди издвојило око четрдесет ДБ у цивилу, направило живи штит око Шешеља са извађеним утокама и буквално га пренели до сигурне зоне и аута.
Шешељ, како се понаша, само је доследан ономе што је тада изрекао.

Како писао истину или лаж, тако нека ми буде!
Одговори

(04-08-2019, 02:37 PM)Ђорђе Ивковић Пише:  
Цитат:Нетачно!

Војвод је извадио пиштољ кад је ВУЉА почела да га гађа свим и свачим при покушају да изађе из Скупштине, а у тој ВУЉИ најбројнији бејаху таксити!

Он сам, па и са неколико телохранитеља, није могао тући толики народ!

Ко није био рођен тада-па има још снимака тог догађаја на Јутјубу!

Ех. Ја био тамо, а ти гледао на Јутјубу, и то без тона!

Елем, није било таксиста већ су били студенти и врло мало нас несвршених студената.

Онда је ВЕЛИКИ ВОЈВОД потегао утоку и почео да се дерња из свег гласа. Цитирам, чуо сам га, нема ово-оно: "ЈЕБАЋУ ВАМ МАЈКУ СРБИЈАНСКУ! ЈЕБАЋУ ВАМ МАЈКУ ЦИГАНСКУ/БЕОГРАДСКУ!" (Задњу реч нисам добро чуо јер је револт постао пребучан. Онда су кренули ка хуљи усташкој да га приведу познанију права.
Тада се десило чудо. Какви телохранитељи! Из масе студената одједном се, изгледа по команди издвојило око четрдесет ДБ у цивилу, направило живи штит око Шешеља са извађеним утокама и буквално га пренели до сигурне зоне и аута.
Шешељ, како се понаша, само је доследан ономе што је тада изрекао.

Како писао истину или лаж, тако нека ми буде!
Био сам и ја.
Потврђујем ово што је написао Нимбус.
Задња реченица је била:
" Не знате ви шта вас чека!"
Одговори

(04-08-2019, 02:45 PM)Бенито Пише:  
(04-08-2019, 02:37 PM)Ђорђе Ивковић Пише:  
Цитат:Нетачно!

Војвод је извадио пиштољ кад је ВУЉА почела да га гађа свим и свачим при покушају да изађе из Скупштине, а у тој ВУЉИ најбројнији бејаху таксити!

Он сам, па и са неколико телохранитеља, није могао тући толики народ!

Ко није био рођен тада-па има још снимака тог догађаја на Јутјубу!

Ех. Ја био тамо, а ти гледао на Јутјубу, и то без тона!

Елем, није било таксиста већ су били студенти и врло мало нас несвршених студената.

Онда је ВЕЛИКИ ВОЈВОД потегао утоку и почео да се дерња из свег гласа. Цитирам, чуо сам га, нема ово-оно: "ЈЕБАЋУ ВАМ МАЈКУ СРБИЈАНСКУ! ЈЕБАЋУ ВАМ МАЈКУ ЦИГАНСКУ/БЕОГРАДСКУ!" (Задњу реч нисам добро чуо јер је револт постао пребучан. Онда су кренули ка хуљи усташкој да га приведу познанију права.
Тада се десило чудо. Какви телохранитељи! Из масе студената одједном се, изгледа по команди издвојило око четрдесет ДБ у цивилу, направило живи штит око Шешеља са извађеним утокама и буквално га пренели до сигурне зоне и аута.
Шешељ, како се понаша, само је доследан ономе што је тада изрекао.

Како писао истину или лаж, тако нека ми буде!
Био сам и ја.
Потврђујем ово што је написао Нимбус.
Задња реченица је била:
" Не знате ви шта вас чека!"

Прво, ми се добро сећамо да је гужва почела због таксиста који су блокирали прилазе Скупштини а да ли су се ВУЉИ придружили и студенти то не бих знао нити смео да тврдим!

Друго, апсолутно је невероватно да је ВЕЛИКИ ВОЈВОД "потегао утоку и почео да се дерња" онако, дошло му тако, ћефнуло му се, без разлога!

Пре ће бити да га је ВУЉА прво гађала чиме је стигла, а после се причало да су га гађали сапуном "да опере крваве руке"....ја....ВУЉА припремила баш сапун знајући унапред како ће се ствари одвијати!

Треће, да је викао "ЈЕБАЋУ ВАМ МАЈКУ ЦИГАНСКУ/БЕОГРАДСКУ!" то верујемо и потписујемо јербо као Србин из ерског краја лично нијесмо поштовалац Бео'рада, Бееееограџана и њихових вредности, нарочито онијех из круга двојке!

Што се тиче циганског придева-то ласно може да се објасно оним "свађају се к'о цигани" па циганчење у сваком погледу Бео'раду није страно!

Кажу ми пријатељи да је Гњилежни Запад масовно депортовао цигојнере у Бео'рад и да се то најбоље види на купалиштима на Сави тако да Ада циганлија оправдава своје име жешће но икад!

У Ивањици је постојала изван варошице, пре но што се униђе у Ивањицу, тзв. "циганска мала" ("мала" ваљда од "махала"), они су живели тамо а ми 'вамо, "апартхејд" сто посто, ама не знамо како је сад!

Четврто, да је Војвод 'совао "мајку Србијанску" то нам се чини немогуће....мора да нијесте добро чули!

Ми никад нисмо чули од Војводе да је употребио тај одвратан израз из кухиње Ка унд Ка Монархије "Србијанци"!

Тако никад ни муслимане није нападао јер он има сумануту идеју о тзв. Србима Православцима, Србима кримокатолицима и Србима муслиманима!

Међутим!

Махање пиштољем кад ВУЉА гађа није никакав нарочити грех, види се да чак ни прст није држао на обарачу итд....А ШТА БИ ВИ У ДАТОЈ СИТУАЦИЈИ....ЛЕТЕ РАЗНИ ПРЕДМЕТИ ВУЉА УРЛА...А?

Ми, с'наше стране, више поштујемо аутентичног дрчног алфа-Србинду од ВУЉЕ јер....МИ НЕ ВОЛИМО ПРОЛЕТАРИЈАТ, баш као што је певао Владика Раде:

ПУЧИНА ЈЕ СТОКА ЈЕДНА ГРДНА-ДОБРЕ ДУШЕ КАД ЈОЈ РЕБРА ПУЧУ!

Па каже, други пример:

Михаил Булгаков. Псеће срце (одломак)

Цитат:-То је неописиво! – узвикну младић, који је као што се испоставило, уствари женско*.

-Само ја, као онај који руководи културним одељењем...

-ОНА која руководи, - исправи је Филип Филипович.

-Знате, професоре, - рече девојка тешко уздахнувши,- да се нису заузели за вас на најбезобразнији начин, вас би требало ухапсити!

-А због чега?- радознало упита Филип Филипович.

-Ви мрзите пролетаријат! - ватрено рече жена.

-Да, ја не волим пролетаријат – тужно се сагласи Филип Филипович и притисну звонце.
.
Прим. ПРОСВЕТАР:

*Ови данашњи лезбо-хермафродити и хомосексуални "бракови" између мушкарца и жене, нису измишљотина савремених љуцкоправаша! Прве жене-мутанти су дошле на свет са комуно-сатанистима, јудео-бољшевицима!

Сетимо се такође титових партизанки, које су најпре учествовале у масовном оргијању под називом комуно-сатанистичке "слободне љубави" па се потом џумле "регистровале" као "другар'це", са својим "друговима", по мизерним канцеларијама са урамљеном сликом мађарског чифутина Јосипа Амброз-Броза, тадашњег власника Србских Земаља.

Паметном дста!

ВОЈВОДА БРАНИ ЏИПА!



ПРОСВЕТАР, раб Божји и раденик на трудном воздвиженију Часног Крста и срушеног Стлпа Рашко-Сербскјаго.
СРБИН ИМА ПУТИНА ЗА БРАТА,
А ПУТИН ЈЕ ТАТА ОД САРМАТА,
ОД ЛОВЋЕНА ДО УРАЛА,
СВЕ СУ СТРАЖЕ ОД КИНЖАЛА,
ГРАДИЋЕМО НОВИ СЕВАСТОПОЉ,
ШТИТИЋЕ НАС БУЛАВА И ТОПОЉ!
Одговори

Да... Љотићевац из Канаде боље зна о Црвеном Удбашком Војводи од нас одавлен! Занимљива ствар! Јок

Нећемо никада престати нашу борбу нити повити главу пред нашим непријатељима Немцима, који користе извесне заблуделе синове српског народа као што су недићевци и љотићевци.

Д М
Одговори

.
Ми во имја Бога чинисмо и СВЕ, СВЕ, СВЕ....о Великом Војводу рекосмо, ама не мож'сад свака шуша да ИМА МИШЉЕЊЕ и да бљује по Шешељу, Бокану, Краљу Александру, Недићу, Љотићу, Владики Артемију па и о нашем НЕЈАКОМ УРОШУ СРБСКЕ ЦРКВЕ ПАТРИЈАРХУ ИРИНЕЈУ, итд....МОРА ДА СЕ ЗНА РЕД МАЈКОВИЋУ!


табаџија

Паметном доста!

ПРОСВЕТАР, раб Божји и раденик на трудном воздвиженију Часног Крста и срушеног Стлпа Рашко-Сербскјаго.
СРБИН ИМА ПУТИНА ЗА БРАТА,
А ПУТИН ЈЕ ТАТА ОД САРМАТА,
ОД ЛОВЋЕНА ДО УРАЛА,
СВЕ СУ СТРАЖЕ ОД КИНЖАЛА,
ГРАДИЋЕМО НОВИ СЕВАСТОПОЉ,
ШТИТИЋЕ НАС БУЛАВА И ТОПОЉ!
Одговори

Некада давно био један Војвода Шешељ, какав Шешељ страшан радикалски Шешељ.

Стотине хиљада Срба му клицали, певало се спремте се спремте четниииццциии, јебо мајку свима, вадио пиштоље, износили га из скупштинске сале, па се плакало када је одлазио у Хагу. У Хагу их разваљивао, руља у Србији му скандирала, радикали изводили стотине хиљада људи на улице Београда..Обећавао када се врати из Хага да ће да се обрачуна са издајницима Вучичем и Николичем који су му растурили странку...Сви очекивали када се војвода врати...

Врати се војвода, међутим од страшног радикалског Шешеља остаде чикица који препричава договдовштине из Хага и препричава парове Милојка и Милијану...

Страшно, страшно...

[Слика: 26eded8e9549cabe3edef76e26de24ff-full.png]

Јосип Броз-Амброз Тито! ДА, ТО ЈЕ БИО ПЕГАВИ ТРБАТИ, ФАРБАНИ ПА КОЛМОВАНИ, У МИДЕРЕ УТЕГНУТИ АУСТРО-УГАРСКИ ЦУГСФИРЕР, ТРОСТРУКИ ШПИЛЕ И МАЂАРСКИ ЧИВА, ЈОСИП БРОЗ-АМБРОЗ ТИТО, СРБОУБИЦА ПРВИ ДО ПАВЕЛИЋА!!!
ПРОСВЕТАР.
Одговори


Скочи на Форум:


Корисника прегледа ову тему: 1 Гост(а)
Све форуме означи прочитаним