Оцена Теме:
  • 10 Гласов(а) - 2.6 Просечно
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Slučaj Šešelj

(08-12-2014, 12:00 AM)Јеремија Пише:  Бре Кизо, за Шешеља нема места ни на једној телевизији или новинама. Поменуте уреднике залуд дозиваш јер они по своју памет иду код газде. Тренутно им је газда пицоусти или неки амбасадор, мада му то дође на исто јер и Алек мора да шени пред екселенцијама.
Курче се поједини новинари како су слободни а ја ево питам: Шта, јел није интересантно чути шта има да каже вођа некад најјаче опозиционе странке и човек који је 12 година чамио у тамници Хага? Примера ради, чак ни Оливера Милетовић није позвала "војводу" а наводно је још једино она оаза србског слободног гласа.

Treba čuti svačije mišljenje. Vojislav Šešelj je uradio ono što niko nije uradio u istoriji međunarodne pravde. Rasturio jedan međunarodni sud do temelja ga uništio. To nikome nije pošlo za rukom. Posle 12 godina on se vratio kao pobednik. Čovek je 12 godina bio pod pritiscima, zlostavljanju u hagu, trovanju, pokušaja uništenja stranke u Zemlji, udar na stranku itd. Sve je to Vojislav Šešelj izdržao. Jeste malo fizički oronuo od neprekidne borbe ali je i dalje psihički spreman za borbu. Srpska radikalna Stranka koja je u izolaciji u Srbiji u svakom pogledu dolaskom Šešelja sigurno bi prešla cenzus.

Iskreno nisam pobornik Srpske Radikalne Stranke ali me fascinira koji intelekt ima Vojislav Šešelj, sa koliko informacija barata u glavi. Koliko iako ima dva karcinoma jak. Čovek posle 12 godina izađe sav poguren, tužan.

Elem i takvog jednog čoveka naš "hrabri" vođa se boji.

Srbija je u totalitarnom režimu i totalnom medijskom mraku. Gore nego u doba Slobe Miloševića. Za vreme Slobe si imao NTV Studio B, B92, ANEM, itd Danas ljude iz opozocionih i vanparlamentarnih nemaš gde da čuješ, niti da vidiš.

Za sada malo lokalne televizije još uvel puštaju Šešelja, kada ukinu lokalne onda očekujem da nam zabrane internet, kada zabrane internet onda očekujem da se od uva do uva šapuće kao u Severnoj Koreji.

Јосип Броз-Амброз Тито! ДА, ТО ЈЕ БИО ПЕГАВИ ТРБАТИ, ФАРБАНИ ПА КОЛМОВАНИ, У МИДЕРЕ УТЕГНУТИ АУСТРО-УГАРСКИ ЦУГСФИРЕР, ТРОСТРУКИ ШПИЛЕ И МАЂАРСКИ ЧИВА, ЈОСИП БРОЗ-АМБРОЗ ТИТО, СРБОУБИЦА ПРВИ ДО ПАВЕЛИЋА!!!
ПРОСВЕТАР.
Одговори

Војвода на ТВ Петровград, па каже:

https://www.youtube.com/watch?v=XYiTk5dDqOU#t=57

ПРОСВЕТАР, раб Божји и раденик на трудном воздвиженију Часног Крста и срушеног Стлпа Рашко-Сербскјаго.
СРБИН ИМА ПУТИНА ЗА БРАТА,
А ПУТИН ЈЕ ТАТА ОД САРМАТА,
ОД ЛОВЋЕНА ДО УРАЛА,
СВЕ СУ СТРАЖЕ ОД КИНЖАЛА,
ГРАДИЋЕМО НОВИ СЕВАСТОПОЉ,
ШТИТИЋЕ НАС БУЛАВА И ТОПОЉ!
Одговори

Војвода вели у овој ТВ емисији у Петровграду да је у Хагу постао "искрени пријатељ" са покојним титићем, Слободаном Милошевићем, па нам још и објашњава прегањање око сахране реченог титића са оним пармаком (тако се код нас у ерском крају вели за зашиљену даску од које сељани праве ограду) уместо Крста.

Међутим!

Еве да се подсетимо шта је Војвода својевремено говорио о свом "искреном пријатељу", па каже:

ПРОСВЕТАР, раб Божји и раденик на трудном воздвиженију Часног Крста и срушеног Стлпа Рашко-Сербскјаго.
ОД ЛОВЋЕНА ДО УРАЛА,
Одговори

Војвода дао интервју и на тутуноберачите чокалије ђе водитељ говори цело време без падежи, па каже:

ОД ЛОВЋЕНА ДО УРАЛА,
Одговори

Чуди нас да се Војвода цело време удвара овом шљаму називајући их “браћом” а први су признали “Косова” пре Црњегоре-поносито стење (од глагола "стењати")!

Једино што је горе од правих вероломних блгара то су маќедонствујушчи блгараши, ма даће Бог да Браћа Руси каштигују једном за свагда вероломне блгаре за све издаје од Великог Рата па наовамо, а ми да се позабавимо са нашијем блгарашима па ће им преседне "језик" без падежи!

ОД ЛОВЋЕНА ДО УРАЛА,
Одговори

Добро, чули смо већ десетак пута за ДУДУБАК, за ракове Николич. Вучич и так даљше, ВРЕМЕ ЈЕ ДА ВЕЛИКИ ВОЈВОДА ПОЧНЕ ДА РАЗМИШЉА О

Г О Р Д О С Т И,

КАО О ГРЕХУ СВИХ ГРЕХОВА, и....

ДА НАЈЗАД СХВАТИ ДА ЈЕ СРБИЈИ У ОВОМ ТРЕНУТКУ ПОТРЕБАН ЈЕДАН ПАТРИОТСКИ БЛОК, као и да би требало да почне да размишља о насушној потреби да себе, КАО СТУБ И КАМЕН ТЕМЕЉАЦ ТОГ БЛОКА, окружи квалитетним људским материјалом јербо, не заваравајмо се, РС без Шешеља је странка медиокритета, поштених људи али слабих капацитета!

Изузимамо Красића из те приче, али видљиво је да је човек видно смршао и већ има неке тикове, мрда главом, највероватније зато што свакодневно разматра важна свецка питања са Вјерицом Радетом и другијема!

Зашто се дакле Војвода дословно удвара незадовољним бирачима СПС-а и СНС-а, покушавајући да посмртно стави Крст на гроб титића без покрића, а овамо игњорише ДВЕРИ код којих се просто не зна ко је бољи од кога, и од којих преузима неке идеје јавно!

Ево погледајмо четири члана Старешинства ДВЕРИи запитајмо се да л би се код Радикала нашла четворица оваквих да се, не дај Боже, нешто сутра Војводи деси, па каже:

ОД ЛОВЋЕНА ДО УРАЛА,
Одговори

Šešelj uručuje diplome Nikoliću

https://www.youtube.com/watch?v=_k9u1T-JWME
Одговори

Председник Србске радикалне странке, проф. др Војислав Шешељ данас је испред Председништва Србије покушао да уручи Томиславу Николићу десет заслужених диплома које је стекао крвавим и мукотрпним радом, па каже:

„Асоцијација приватних факултета овластила ме је да данас будем ректор и доделим Томиславу Николићу не само једну, него десет нових диплома.

Предаћу му дипломе:

-Издајничког факултета,
-Полтронског факултета,
-Поданичког факултета,
-Преварантског факултета ,
-Института тајкунских јатака,
-Диплому факултета Драгице Николић,
-Покварењачког факултета,
-Хохштаплерског факултета, и
-Диплому почасног доктора наука универзитета у Бајчетини.

Немојте неко да каже да ове дипломе нису заслужене. Оне се нигде не могу оспоравати,“

Под изговором да се писарница Председништва реновира, др Војислав Шешељ је од стране официра МУП-а и припадника Жандармерије спречен да Томиславу Николићу уручи дипломе.

„Имате чин, можете да преузмете дипломе за председника Николића стечене на регуларан начин,“ рекао је др Шешељ официру МУП-а и додао да полиција не сме да прими дипломе, „јер ће им Вучић за казну смањити плату још десет одсто“.

Дипломе је покушао да преда и изасланик др Војислава Шешеља Немања Шаровић, коме полиција није дозволила да приђе Председништву Србије.

Све у свему...јес'смешно али и тужно и отужно шта смо као народ дочекали и докле смо спали!

ТужанТужанТужан

Шта'ш...

ОД ЛОВЋЕНА ДО УРАЛА,
Одговори

11 децембар 2014 (по шокачком календару)

Новинар:

Дејан Миљковић, Танјуг. Занима ме ваше реаговање на Брамерцов извештај у Савету безбедности синоћ у Њујорку, где је рекао да би пресуда против Вас требало да буде донета што пре и да би требало размотрити одлуку о Вашем привременом пуштању на слободу, јер сте, како је рекао, прекршили услове Трибунала.

Др Војислав Шешељ:

Брамерц је толико паметан, образован и способан као да је завршио исти факултет на коме је студирао Томислав Николић.

Ја никакве услове нисам добио, ја сам избачен из шевенингенског затвора, и то бвутално избачен, нисам имао право ни да се жалим на одлуку о избацивању.

Друго, Брамерц би требало да зна да ја ништа ново нисам рекао у политичком животу Србије, што нисам непрекидно понављао у судници Хашког трибунала.

Али, и то је треће, Брамерцова изјава може бити важна јер она говори о произвољности доношења пресуда.

Пресуда је, дакле, унапред написана, па може се донети данас, може се донети сутра, а може се донети и после јула месеца, када они предвиђају да бих ја могао умрети.

Флоранс Артман је саопштила јавности да је пресуда одавно написана, а она је ваљда упућена у то, била је дугогодишњи портпарол Карле дел Понте. Кад ће то бити донешено, то мене не интересује, да ли ће судско веће донети одлуку да ме врати у Шевенинген, ни то ме не интересује.

Ја добровољно нећу отићи, а ево Томислава Николића и Александра Вучића, нека ме хапсе као моји најближи саучесници у свим ратним злочинима и злочинима против човечности. Имате ли још питања? Ако немате, хвала што сте дошли.

Кидање

ОД ЛОВЋЕНА ДО УРАЛА,
Одговори

ОД ЛОВЋЕНА ДО УРАЛА,
Одговори

Свака част за ово Војвода!

[Слика: 5e6cd8bd859a.jpg]

ОД ЛОВЋЕНА ДО УРАЛА,
Одговори

Што се тиче нашег става, ми подржавамо како ДВЕРИ тако и Србску Радикалну, па и ДСС (ако она лепојка судва презимена одма'поднесе оставку због оног баљезга о "геноциду"), подржавамо и Павића и Бокана и Образ и Наше, мада су нашој концепцији о ВОЈНО-КРАЈИШКОМ СОЈЕДИЊЕНОМ КРАЉЕВСТВУ СЕРБСКОМ у ПЕРСОНАЛНОЈ УНИЈИ СА РУСИЈОМ, најближи ставови ДВЕРИ и изворног ОБРАЗ-а покојног Небојше Крстића.

Међутим!

Ми једноставно не верујемо да режим може да се уклони гласањем по либералној шеми 1 билмез=1 глас, ушта Војвода Шешељ изгледа да и даље чврсто верује, јербо билмеза има превише у земљи Србији и сваки има "мишљење" како би он то! Бојати се да и обнова Србске Радикалне не посустане, само поглед на народ која се туна окупља на митинзима и по салама не даје нам разлога за превелики оптимизам.

Желео бих да нисмо у праву...Амин, Боже дај!

Међутим!

Ми стојимо на становишту да је промена данас у Србијици под окупацијом једино могућа у комбинацији речених покрета и партија са 300 храбрих који би скинули Три Угурсуза на власти са војним ударом изнутра и довели Русе моментално, наравно уз претходне гаранције да ће Руси ваистину и ући, јер без тога такав потез би био и самоубилачки и бесмислен!

ВРЕМЕНИ ЊЕТ БРЕ ЉУДИ, ВРЕМЕНИ ЊЕТ!

ОД ЛОВЋЕНА ДО УРАЛА,
Одговори

Да ли има икога међу остацима од остатака патриотске Србије, шаком понижених и поробљених сиромаха, ко не верује да би Србски Радикали, ДВЕРИ, Образ, ДСС (наравно без лепојке судва презимена), Наши, Павић, Бокан, Мирко и сви Четници-почетници, требало да наступе ЗАЈЕДНО, У БРАТСКОЈ СЛОЗИ?!

Наравно, да допунимо, уз помоћ 300 храбрих који би изнутра, државним ударом, срушили власт Три Угурсуза, пре свега ради матирања србских душмана који планирају нереде и евентуално крвав грађански рат!

Јер, да појаснимо, демократијом и гласањем по систему 1 биљмез=1 глас, НЕ МОЖЕ СЕ ДОЋИ НАВЛАС'!

НЕ ЗАВАРАВАЈМО СЕ, ОНИ КОЈИ СЛАВЕ НОВУ ГОДИНУ ПРЕ БОЖИЋА, ЖДЕРУ, ПИЈАНЧЕ И ПОВРАЋАЈУ ПО УЛИЦАМА ЗА ВРЕМЕ РОЖДЕСТЕВНОГ ПОСТА И ПИШУ ХРАВТСКОМ ГАЈЕВИЦОМ
или

U S T A Š I C O M,

ИПАК СУ У ВЕЋИНИ, ВЕЛИКОЈ ВЕЋИНИ, ЧАК И КАД БИ СВЕ ГОРЕ НАВЕДЕНЕ САБРАЛИ ПА ПОМНОЖИЛИ СА 10!

Ми већ 10 година говоримо и вичемо по пустињи да Србију може да спасе само десетогодишња ШЕШЕЉИЗАЦИЈА, кроз коју ћемо МИ, уз помоћ Бога јединога и Браће Руса, и пре свега, БУЛАВЕ и ТОПОЉА, а Бога ми, и очинске каштиге, покушати да ОБОЖИМО остатак од остатака некада моћног Србског Народа!

Амин, Боже дај!

ОД ЛОВЋЕНА ДО УРАЛА,
Одговори

Ослаби ти викање од Канаде до Србије,вика дуго путује,па се не чује ништа.Не диплај од онђе,дођи и диплај ође,можда те неко и чује!5+5

У славу предака, на понос потомака!!!

http://cojstvo.rs/
Одговори

Скочи на Форум:

Корисника прегледа ову тему: 6 Гост(а)
Све форуме означи прочитаним