Оцена Теме:
  • 2 Гласов(а) - 2.5 Просечно
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Нови патриотски блок у Србији: шанса или ново разочарење

Да ли ће избор нове председнице ДСС-а др Санде Рашковић-Ивић и повратак проф. др Шешеља на слободу дати наду Србији ? Хармоника
Одговори

Јадна је Србија кад су јој највеће патриоте ДСС.
Одговори

http://www.sibenik.in/sibenik/Sanda-rask...16142.html
Цитат:Sanda Rašković Ivić: Teška srca moram priznati, Hrvatska je imala pravo na uspostavu jurisdikcije u Kninu

Какав црни патриотски блок са ДСС-ом, па још са њом на челу...
Једино се још могу полагати наде у Шешеља и радикале који, како се показало, једини могу да око себе окупе искрене родољубе, јер то и сами јесу.
Иначе, Дверима више ништа не вјерујем...

Ако идем напријед, пратите ме...ако се повучем, убијте ме...ако умрем, осветите ме.
-Анри де ла Рошжаклен
Одговори

Цитат:Иначе, Дверима више ништа не вјерујем...

Ни ја.табаџијаЉутко
Одговори

Онај несрећни Просветар још намиче 300 међу Дверашима... Шта 'ш, залудан човјек, ћорава посла!

„Грађанска“ демократија отуда нуди избор свега и свачега, али себе а приори изузима од тог правила; она не допушта могућност избора између ње и ма ког алтернативног концепта.

[Слика: traktor.gif]
Одговори

Цитат:Једино се још могу полагати наде у Шешеља и радикале који, како се показало, једини могу да око себе окупе искрене родољубе, јер то и сами јесу.

На кога конкретно мислиш?Радеку,Шаровића,Мирчића,Красића...јад и беда радикала!Оно што је могло нешто учинити је најурено,растерано.Биће оно "И после Шешеља Шешељ" на жалост!
Одговори

(08-11-2014, 01:13 AM)регул Пише:  
Цитат:Једино се још могу полагати наде у Шешеља и радикале који, како се показало, једини могу да око себе окупе искрене родољубе, јер то и сами јесу.

На кога конкретно мислиш?Радеку,Шаровића,Мирчића,Красића...јад и беда радикала!Оно што је могло нешто учинити је најурено,растерано.Биће оно "И после Шешеља Шешељ" на жалост!

А као бољи су ови што издаше кума?Rolleyes
Одговори

(08-11-2014, 01:13 AM)регул Пише:  

У првом реду на Мирчића и Красића од радикала, и на Младена Обрадовића из Образа. О Шаровићу немам баш најбоље мишљење, ал боље и он, него манипулатори из Двери...

Ако идем напријед, пратите ме...ако се повучем, убијте ме...ако умрем, осветите ме.
-Анри де ла Рошжаклен
Одговори

Нема ништа од новог патриотског блока, бар не у смислу да ће представљати неку политичку снагу...

А разлога је много од којих се неки могу видети и на овој теми, једноставно од уједињења, каквог таквог, неће бити ништа.

И на прошлим изборима сам заговарао идеју да ДСС, ДВЕРИ и СРС склопе неку врсту техничке коалиције, да нађу минимум заједничких интереса, нпр противљење уласку у ЕУ, да уђу у скупштину па да тамо свако води своју политику, али нашло се много "паметних" људи који су исту одбацили.

Епилог је познат: Имамо скупштину где је 100% посланика за улазак у ЕУ!

А за који месец да буду избори исто би било... Шешељ ће, ако га здравље иоле послужи, удуплати рејтинг СРС-а па ће уместо 2% имати 4%, Санда ће да врати део гласача ДСС-у, али ће део и да изгуби па ће опет бити на 4%, а ДВЕРИ ће остати на својих стандардних 3-4%.

Епилог ће опет бити исти, 100% еврофанатчна скупштина, а какви смо боље нисмо ни заслужили!
Одговори

Dveri ne žele patriotski blog, jer ih finansiraju zapadne službe kao i SNS.
SRS je par puta pokušala da im objasni da idu zajedno al jbg Boškov je račun negde u Americi...

Јосип Броз-Амброз Тито! ДА, ТО ЈЕ БИО ПЕГАВИ ТРБАТИ, ФАРБАНИ ПА КОЛМОВАНИ, У МИДЕРЕ УТЕГНУТИ АУСТРО-УГАРСКИ ЦУГСФИРЕР, ТРОСТРУКИ ШПИЛЕ И МАЂАРСКИ ЧИВА, ЈОСИП БРОЗ-АМБРОЗ ТИТО, СРБОУБИЦА ПРВИ ДО ПАВЕЛИЋА!!!
ПРОСВЕТАР.
Одговори

(08-11-2014, 01:41 PM)Mekenzi Пише:  Dveri ne žele patriotski blog, jer ih finansiraju zapadne službe kao i SNS.
SRS je par puta pokušala da im objasni da idu zajedno al jbg Boškov je račun negde u Americi...

СРС је нудио ДВЕРИМА да иду на њиховој листи и да имају 1-2 места на листи. Нешто слично што је добио и ОБРАЗ, а то је потпуно неозбиљно, ако се жели сарадња.

Значи једноставно је требало узети претходне изборе као меродавне и на основу тога одредити ко ће колико места на листи да има. Оставити неких 10% места за националне инелектуалце или неке друге организације и сад би тај национални блок био друга, или трећа снага у парламенту.

Ово сам причао и пред изборе, што се може проверити, причали су и многи други који су много значајнији од мене, али на жалост слуха није било...
Одговори

(08-11-2014, 02:18 PM)Владимир.М Пише:  
(08-11-2014, 01:41 PM)Mekenzi Пише:  Dveri ne žele patriotski blog, jer ih finansiraju zapadne službe kao i SNS.

СРС је нудио ДВЕРИМА да иду на њиховој листи и да имају 1-2 места на листи. Нешто слично што је добио и ОБРАЗ, а то је потпуно неозбиљно, ако се жели сарадња.

Значи једноставно је требало узети претходне изборе као меродавне и на основу тога одредити ко ће колико места на листи да има. Оставити неких 10% места за националне инелектуалце или неке друге организације и сад би тај национални блок био друга, или трећа снага у парламенту.

Ово сам причао и пред изборе, што се може проверити, причали су и многи други који су много значајнији од мене, али на жалост слуха није било...
Pa te Dveri su se ponašale kao da imaju 20% a ne 2,1%. Da su išle sa SRS danas bi imali u skupštini Nemanju, onog iz Obraza i Boška.

Dveri su daleko od ozbiljne stranke, pokreta, šta već. Nikada neće preći cenzus.

Ako dođe Šešelj, SRS postaje ozbilja desnica na sceni srpskoj, dveri će kao Dss danas da bude negde na margini političkog života, kao što su danas, ako se ne ugnjezde kod Vučića i Vulina.

Јосип Броз-Амброз Тито! ДА, ТО ЈЕ БИО ПЕГАВИ ТРБАТИ, ФАРБАНИ ПА КОЛМОВАНИ, У МИДЕРЕ УТЕГНУТИ АУСТРО-УГАРСКИ ЦУГСФИРЕР, ТРОСТРУКИ ШПИЛЕ И МАЂАРСКИ ЧИВА, ЈОСИП БРОЗ-АМБРОЗ ТИТО, СРБОУБИЦА ПРВИ ДО ПАВЕЛИЋА!!!
ПРОСВЕТАР.
Одговори

(08-11-2014, 06:31 PM)Mekenzi Пише:  
(08-11-2014, 02:18 PM)Владимир.М Пише:  

Pa te Dveri su se ponašale kao da imaju 20% a ne 2,1%. Da su išle sa SRS danas bi imali u skupštini Nemanju, onog iz Obraza i Boška.

Dveri su daleko od ozbiljne stranke, pokreta, šta već. Nikada neće preći cenzus.

Ako dođe Šešelj, SRS postaje ozbilja desnica na sceni srpskoj, dveri će kao Dss danas da bude negde na margini političkog života, kao što su danas, ako se ne ugnjezde kod Vučića i Vulina.

'ај не лупај, мајке ти...
Двери су на изборима 2012 имале 4,4%, а СРС 4,6%, а на овим последњим су им радикали нудили да имају два места у првих 15 мандата и да наступе на листи СРС-а. То је тотално неозбиљна понуда, поштеније је лепо рећи нећемо са вама, што су и рекли у почетку.
СРС ништа неће постићи, ако иде сама, али ако буду хтели нека иду, то ће већ бити њихов проблем. Моја прогноѕа је да ће да узму 4%.
А такође не знам што се ти уопште интересујеш за националну опцију... Ти им сигурно нећеш дати глас...
Одговори

Цитат:СРС је нудио ДВЕРИМА да иду на њиховој листи и да имају 1-2 места на листи. Нешто слично што је добио и ОБРАЗ, а то је потпуно неозбиљно, ако се жели сарадња.
Ако Двери тако кажу, то онда мора да је 100% тако...5+5

Ама, ту је ствар јасна - ко се стварно хтио ујединити, коме су заиста српски национални интереси најпречи, УЈЕДИНИО СЕ. Да је Дверима заиста стало до тога, нашли би начина и да се договоре са радикалима, као што су то учинили Образ и Наши...

-Анри де ла Рошжаклен
Одговори

Скочи на Форум:

Корисника прегледа ову тему: 1 Гост(а)
Све форуме означи прочитаним