Па имаш ли ти три чисте?
Прво,
ниси познавао човјека, а судиш о њему да је хулиган!? Па плитак си да плићи не можеш бити.
Друго,
Код нас се не говори 'ниђе везе' него 'нигдје везе', али то је виша математика.
Треће,
страст према фудбалу (не подржавам страсти па макар која била) не значи да је човјек у старту лош. Да ли уопште имаш представу колико је бригадира данас у Србији?
Татона си ти споменуо, а не величам никога, него жалим СРБИНА!
Рекао си да је Татон мирно сиједио, а није него је провоцирао дјевојке и гађао затварачима пролазнике (читаво друштво). То да радиш на Карабурми, гдје сам раније живио добио би по тамбури без даљњег.
Колико је судски и медијски случај Татопн одрађен види се и по првостепеној пресуди човјеку који се у том тренутку налазио код Дома омладине и коме је мурија наплаћивала саобраћајну казну!?
Зато немој да одмах вређаш и пљујеш.
Посебно немој да се тако опходиш према успомени на СРБИНА, сународника који је изгубио живот практично тек што је крочио у њега. То је твој брат у Христу! Срамота како своје одбацујемо, а муслиманима је онај најцрњи црња брат и крв и све најсветије...
Зато ти све вријеме и напомињем да је твој став погрешан.
(04-12-2014, 12:58 AM)Равногорац Пише: Па шта ако је имао. Види, ја навијам за Бајерн и још ме нико није напао због бајерновог дреса или шала. Можда сам и неупућен, али оправдати нечију смрт чињеницом да је носио навијачку мајицу, је крање глупо и примитивно. Ја и у дрању и пијанчењу не видим разлога за напад на њега. Јел он напао некога? Јел ломио нешто? Шта вам је?
Рекао си да је Татон мирно сиједио, а није него је провоцирао дјевојке и гађао затварачима пролазнике (читаво друштво). То да радиш на Карабурми, гдје сам раније живио добио би по тамбури без даљњег.
Колико је судски и медијски случај Татон одрађен види се и по првостепеној пресуди човјеку који се у том тренутку налазио код Дома омладине и коме је мурија наплаћивала саобраћајну казну!?