Оцена Теме:
  • 2 Гласов(а) - 2 Просечно
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Србин убијен у Истанбулу

Човече, с таквима као што си ти ја сигурно нећу дискутовати. Павле за разлику од тебе зна да напише лепо шта мисли и поштује друго мишљење, на то што ти пишеш могу само да кажем "ниђе везе", што би код вас рекли. Види колико плитко размишљаш, сад ја због случаја Татон морам да величам и оплакујем неког хулигана, "бригадира". Нема шансе.

Из медија не, из суских одлука. Правоснажно су осуђени.
Одговори

Херцег је у праву.Ако се разумеш видећеш да је Татон имао навијачку мајицу на себи. Такође се зна да су пијанчили и драли се по венцу, не само тај дан.Где су снимци сигурноснох камера и анализа његове крви?
Нема их.

Ал да не скрећемо, информишеш се из медија и то је погубно.
Одговори

Па шта ако је имао. Види, ја навијам за Бајерн и још ме нико није напао због бајерновог дреса или шала. Можда сам и неупућен, али оправдати нечију смрт чињеницом да је носио навијачку мајицу, је крање глупо и примитивно. Ја и у дрању и пијанчењу не видим разлога за напад на њега. Јел он напао некога? Јел ломио нешто? Шта вам је?
Одговори

Па имаш ли ти три чисте?

Прво,
ниси познавао човјека, а судиш о њему да је хулиган!? Па плитак си да плићи не можеш бити.

Друго,
Код нас се не говори 'ниђе везе' него 'нигдје везе', али то је виша математика.

Треће,
страст према фудбалу (не подржавам страсти па макар која била) не значи да је човјек у старту лош. Да ли уопште имаш представу колико је бригадира данас у Србији?

Татона си ти споменуо, а не величам никога, него жалим СРБИНА!

Рекао си да је Татон мирно сиједио, а није него је провоцирао дјевојке и гађао затварачима пролазнике (читаво друштво). То да радиш на Карабурми, гдје сам раније живио добио би по тамбури без даљњег.

Колико је судски и медијски случај Татопн одрађен види се и по првостепеној пресуди човјеку који се у том тренутку налазио код Дома омладине и коме је мурија наплаћивала саобраћајну казну!?

Зато немој да одмах вређаш и пљујеш.
Посебно немој да се тако опходиш према успомени на СРБИНА, сународника који је изгубио живот практично тек што је крочио у њега. То је твој брат у Христу! Срамота како своје одбацујемо, а муслиманима је онај најцрњи црња брат и крв и све најсветије...

Зато ти све вријеме и напомињем да је твој став погрешан.

(04-12-2014, 12:58 AM)Равногорац Пише:  Па шта ако је имао. Види, ја навијам за Бајерн и још ме нико није напао због бајерновог дреса или шала. Можда сам и неупућен, али оправдати нечију смрт чињеницом да је носио навијачку мајицу, је крање глупо и примитивно. Ја и у дрању и пијанчењу не видим разлога за напад на њега. Јел он напао некога? Јел ломио нешто? Шта вам је?

Рекао си да је Татон мирно сиједио, а није него је провоцирао дјевојке и гађао затварачима пролазнике (читаво друштво). То да радиш на Карабурми, гдје сам раније живио добио би по тамбури без даљњег.

Колико је судски и медијски случај Татон одрађен види се и по првостепеној пресуди човјеку који се у том тренутку налазио код Дома омладине и коме је мурија наплаћивала саобраћајну казну!?

„Грађанска“ демократија отуда нуди избор свега и свачега, али себе а приори изузима од тог правила; она не допушта могућност избора између ње и ма ког алтернативног концепта.

[Слика: traktor.gif]
Одговори

Цитат:Посебно немој да се тако опходиш према успомени на СРБИНА, сународника који је изгубио живот практично тек што је крочио у њега. То је твој брат у Христу! Срамота како своје одбацујемо, а муслиманима је онај најцрњи црња брат и крв и све најсветије...

Не капирам ову логику5+5. Питање: Јел то значи да морам чувати успомену на сваког убијеног СРБИНА? Одговори молим те са ДА или НЕ.

Цитат:Рекао си да је Татон мирно сиједио, а није него је провоцирао дјевојке и гађао затварачима пролазнике (читаво друштво). То да радиш на Карабурми, гдје сам раније живио добио би по тамбури без даљњег.

Зато и јесмо ту где јесмо.
Одговори

Али оно најбитније,
то је твој у Христу брат! Замисли када му мајка укуца на интернету, а изађе ова твоја пљувачина? Ниси познавао момка, а лако је могао бити до тебе на КиМ за рецимо пет, десет година у истом строју!

Опет,
опрости, ако сам те увриједио.

(04-12-2014, 01:03 AM)Равногорац Пише:  
Цитат:Посебно немој да се тако опходиш према успомени на СРБИНА, сународника који је изгубио живот практично тек што је крочио у њега. То је твој брат у Христу! Срамота како своје одбацујемо, а муслиманима је онај најцрњи црња брат и крв и све најсветије...

Не капирам ову логику5+5. Питање: Јел то значи да морам чувати успомену на сваког убијеног СРБИНА? Одговори молим те са ДА или НЕ.

Цитат:Рекао си да је Татон мирно сиједио, а није него је провоцирао дјевојке и гађао затварачима пролазнике (читаво друштво). То да радиш на Карабурми, гдје сам раније живио добио би по тамбури без даљњег.

Зато и јесмо ту где јесмо.

На сваког!

Нема нас довољно нити превише да би олако прелазили преко било чије смрти!

Понављам,
тај момак је лако могао бити до тебе у рову!

Да теби неко провоцира сестру, ти би се насмијао...

„Грађанска“ демократија отуда нуди избор свега и свачега, али себе а приори изузима од тог правила; она не допушта могућност избора између ње и ма ког алтернативног концепта.

[Слика: traktor.gif]
Одговори

Није у Берну. У србији јесте.
Мене би изнервирало да те видим у Београду у дресу Бајерна јер је та земља засипала моју осиромашеним уранијумом, даље уназад у историју да не залазим.
Људи су овде острашћени и бесни, не можеш доћи у Бг и понашати се као да си га ослободио јер у двомилионском граду УВЕК ће се наћи неко да те напенали.

Могу ја да те лажем сад, може, кажем ти "Ти носи шта хоћеш, твоје је право да носиш америчку заставу на мајици или британску (пример), дрес немачког клуба, мени то не смета."
Ал нећу да те лажем, смета ми и нервира ме. Наравно, ја имам довољно памети, живаца, добре воље, људскости, како год то назовеш да не насрћем на улици, али ми искрено смета кад то видим.
Кад видим Французе да пијанче и славе у Бг а пре 15год су га засипали бомбама, дође ми да их налупам све. Јбг, не могу против себе, дође ми.
Али то не радим...има оних, који неће да трпе.
Одговори

(04-12-2014, 01:05 AM)херцеговац Пише:  Али оно најбитније,
то је твој у Христу брат! Замисли када му мајка укуца на интернету, а изађе ова твоја пљувачина? Ниси познавао момка, а лако је могао бити до тебе на КиМ за рецимо пет, десет година у истом строју!

Опет,
опрости, ако сам те увриједио.

Капирам шта желиш рећи али не слажем се. Знам ја да ми је земљак и брат у Христу али ја не желим да њега и његову смрт глорификујем само зато што делимо исто држављанство и исту веру. Не иде то тако. Човек за мене није ништа бољи или лошији од Татона. Ја не делим људе на веру и нацију, већ на то какви су људи. У томе се највероватније разликујемо, јер примећујем да ти гураш ту неку причу да треба жалити сваког мртвог Србина. Е, ја то не могу. И Аркан је био Србин па шта? Крцун такође.

Опрости и ти, нисам требао написати да плитко размишљаш. Ипак свако има своје мишљење и добро је да не размишљамо сви исто.
Одговори

Ko je gluposti Vi iznosite. Pa čekajte i onaj narkoman je SRBIN i sutra može biti u Rovu i onaj prosjak na ulici je SRBIN i onaj pedofil je po nacionalnosti Srbin itd. I kakve to veze ima sa navijačkim bandama. Ako je neko kriminalac i druži se sa kriminogenim tipovima, duva, huliganiše se ima prekršajne prijave i ode u Tursku da pravi sranja i posle se vrati u kovčegu i onda kažu e on je bio "dobar decko" Srbin.

Takav ološ ne zaslužuje da bude Srbin. Šta zemunac traži sa navijačkom bandom Brigate. Ta navijačka banda je gro kriminalaca, ološa i kriminalaca. To nisu Srbi. Već ološ ovog društva kojem je mesto u Zabeli zato što klince regrutuju da im budu dileri na ulici ili da reketiraju i rade za njih.

Iskreno tako se ne ponaša čestiti građanin, domaćin koji je po nacionalnosti Srbin.
Pravi Srbin kada ide u goste ide u miru, dobročinstvu hristove vere i sa poštovanjem prema domaćinu.

Јосип Броз-Амброз Тито! ДА, ТО ЈЕ БИО ПЕГАВИ ТРБАТИ, ФАРБАНИ ПА КОЛМОВАНИ, У МИДЕРЕ УТЕГНУТИ АУСТРО-УГАРСКИ ЦУГСФИРЕР, ТРОСТРУКИ ШПИЛЕ И МАЂАРСКИ ЧИВА, ЈОСИП БРОЗ-АМБРОЗ ТИТО, СРБОУБИЦА ПРВИ ДО ПАВЕЛИЋА!!!
ПРОСВЕТАР.
Одговори

Скочи на Форум:

Корисника прегледа ову тему: 1 Гост(а)
Све форуме означи прочитаним