24-11-2014, 01:37 PM
Србин убијен у Истанбулу
24-11-2014, 01:38 PM
Апсурд. Сваки живот вреди исто, али нећеш ми рећи да ја сад морам више да тугујем за хулигана него за недужног човека?
24-11-2014, 02:04 PM
(24-11-2014, 01:38 PM)Равногорац Пише: Апсурд. Сваки живот вреди исто, али нећеш ми рећи да ја сад морам више да тугујем за хулигана него за недужног човека?
Апсурд?
Не убеђујем те, наравно. Ти радиш како сматраш да треба, ја мислим другачије и то је то. За мене је на првом место то што је дечко Србин, млад, студент, што му је отац погинуо мучно на ратишту бранећи је од Усташа, за такве ствари се везујем прво...а тек после за кога навија, дал је хулиган или није.
Изједначавати хулигана одмах са криминалцима и убицама је стереотип.
Код нас је хулиган неко ко опљачка пумпу, неко нападне бакицу у лифту одмах хулиган, новине сваки дан бомбардују хулиган ово, хулиган оно...а тај израз користе и за навијаче па се све изједначило.
Што је погрешно...
24-11-2014, 02:12 PM
(24-11-2014, 01:38 PM)Равногорац Пише: Апсурд. Сваки живот вреди исто, али нећеш ми рећи да ја сад морам више да тугујем за хулигана него за недужног човека?
Tako je.
Veliki broj srpske dece svaki dan u Srbiji boluje od teških retkih bolestii, njihovi roditelji nemaju para za lečenje i i država i mediji ćute. Da ne pričam o siromaštvu da srpska deca Van Beograda nemaju ni za hleb, da pešače po 10 km do škole.
E kada se likvidira jedan beogradski huligan koji je bio član ozlogašene navijačke bande i skloni sa ulice mediji danima bruje o tome i Vučić drami zove Turskog premijera bla bla.
Više bi voleo tog Vučića nesrećnika da vidim da pozove ljude dobre volje da pomognu deci sa onkologijie, instituta za majku i dete, da se deci iz planinskih mesta obezbedi prevoz, užina, da svako dete ima normalno detnjistvo, nego što se danima cmizdrzi za zemunskim huliganom, kojih kao što je bio on na ulicama Beograda imaš na desetine hiljada.
Takođe NE podržavam ni navijače Turske koji su zviždali i onaj transparent razvili. To govori o njima.
Inače kolko vidim veliki broj navijačkih grupa iz cele evrope su odale počast zvezdinom huliganu čak i navijači Tuzllanske Slobode, Navijači Budućnosti iz Podgorice itd.
Јосип Броз-Амброз Тито! ДА, ТО ЈЕ БИО ПЕГАВИ ТРБАТИ, ФАРБАНИ ПА КОЛМОВАНИ, У МИДЕРЕ УТЕГНУТИ АУСТРО-УГАРСКИ ЦУГСФИРЕР, ТРОСТРУКИ ШПИЛЕ И МАЂАРСКИ ЧИВА, ЈОСИП БРОЗ-АМБРОЗ ТИТО, СРБОУБИЦА ПРВИ ДО ПАВЕЛИЋА!!!
ПРОСВЕТАР.
24-11-2014, 03:13 PM
И Богданов је студент, млад и баш интелектуалац? И за ове клинце од 10 година што имају 300 кривичних дела, може да се патетише како су то млади животи, а када би ме моткама напали испред куће да ме пљачкају, небих тако размишљао него би их сломио... нешто ми сумљиво како студент има лове да иде на викенд чак у Турску? Можда студира фудбал? Све ми се чини да је отишао тамо да истерује неку своју правду, да освети оца који је погинуо у рату? Не ради се то тако! Не доказује се патриотизам провокацијама...
свако чува своју територију
свако чува своју територију
24-11-2014, 09:30 PM
Цитат:свако чува своју територију
30-11-2014, 04:44 PM
Срам да вас буде шта сте написали и шта мислите! Ликујете над животом брата Србина јер вас неко трује тако годинама из медија, па после још сматрате да сте просвећени и да не верујете медијима.
Еј бре, пресудили сте младом човеку по смрти да је олош, готово да је заслужио, готово да се радујете.Пресудили сте све најгоре младићу, Србину, четнику,родољубу, који је мучки заклан с леђа?НА ОСНОВУ ЧЕГА?На основу слике медија које даје о навијачимаНа основу можда тога што сте га познавали?
Срам бре да вас буде, није вам жао живота људског, кукавице једне.Такви као он би сутра дали живот за све ово о чему ви лапрдате по форуму, а ви ћете и даље лапрдати, јер срца очигледно немате.
Бог да му прости душу, а и вама када мислите тако.
као да сам ушао на б92 форум или неки хрватски ,а не четнички
страшно, ја сам у чуду и даље шта сам прочитао овде,разочаран сам јако вашим писањем.једноставно не могу да верујем, да је дошло до тога да срца немамо.
Еј бре, пресудили сте младом човеку по смрти да је олош, готово да је заслужио, готово да се радујете.Пресудили сте све најгоре младићу, Србину, четнику,родољубу, који је мучки заклан с леђа?НА ОСНОВУ ЧЕГА?На основу слике медија које даје о навијачимаНа основу можда тога што сте га познавали?
Срам бре да вас буде, није вам жао живота људског, кукавице једне.Такви као он би сутра дали живот за све ово о чему ви лапрдате по форуму, а ви ћете и даље лапрдати, јер срца очигледно немате.
Бог да му прости душу, а и вама када мислите тако.
као да сам ушао на б92 форум или неки хрватски ,а не четнички
страшно, ја сам у чуду и даље шта сам прочитао овде,разочаран сам јако вашим писањем.једноставно не могу да верујем, да је дошло до тога да срца немамо.
30-11-2014, 05:31 PM
Ма сва срећа па није Бо Та на власти.Иначе би већ попушио турском премијеру,са све оном придиком "Ђура ће ти опростити што те је тукао"!А Киза гледајући то у ударном термину РТС-а,свршавао у фотељи!!!
30-11-2014, 10:55 PM
Што не тугујете тако кад се "навијачи" овде у Србији међусобно кољу?
01-12-2014, 12:18 AM
Шта је твој проблем, Србинеее?
„Грађанска“ демократија отуда нуди избор свега и свачега, али себе а приори изузима од тог правила; она не допушта могућност избора између ње и ма ког алтернативног концепта.
01-12-2014, 10:43 AM
01-12-2014, 03:05 PM
Ено јуче у Новом Пазару погођен тренер Партизана Николић са петардом и ? ништа.... играла се деца?
01-12-2014, 03:13 PM
И то поредиш са убиством Србина у Турској?
„Грађанска“ демократија отуда нуди избор свега и свачега, али себе а приори изузима од тог правила; она не допушта могућност избора између ње и ма ког алтернативног концепта.
« Старије Теме | Новије Теме »
Корисника прегледа ову тему: 1 Гост(а)