Оцена Теме:
  • 2 Гласов(а) - 2 Просечно
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Србин убијен у Истанбулу

(01-12-2014, 03:05 PM)Жика Пише:  Ено јуче у Новом Пазару погођен тренер Партизана Николић са петардом и ? ништа.... играла се деца?

То је тек посебна прича,мислим на Нови Пазар и њихове навијаче.Државни апарат или је старно толико немоћан или "глуми" немоћ и намерно затвара очи пред горећим проблемом.
Одговори

(01-12-2014, 03:24 PM)smederevo Пише:  
(01-12-2014, 03:05 PM)Жика Пише:  Ено јуче у Новом Пазару погођен тренер Партизана Николић са петардом и ? ништа.... играла се деца?

То је тек посебна прича,мислим на Нови Пазар и њихове навијаче.Државни апарат или је старно толико немоћан или "глуми" немоћ и намерно затвара очи пред горећим проблемом.

Земљак, не постоји "посебна прича".
Одговори

(01-12-2014, 03:45 PM)Нимбус Пише:  
(01-12-2014, 03:24 PM)smederevo Пише:  

Земљак, не постоји "посебна прича".

Земљак,мислим на тему.
Одговори

(24-11-2014, 01:38 PM)Равногорац Пише:  Апсурд. Сваки живот вреди исто, али нећеш ми рећи да ја сад морам више да тугујем за хулигана него за недужног човека?

Сигуран си да је покојни Марко Ивковић био хулиган ?
Одговори

(03-12-2014, 04:17 PM)Борко Радовић Пише:  
(24-11-2014, 01:38 PM)Равногорац Пише:  Апсурд. Сваки живот вреди исто, али нећеш ми рећи да ја сад морам више да тугујем за хулигана него за недужног човека?

Сигуран си да је покојни Марко Ивковић био хулиган ?

Припадао је хулиганској екипи "Бригате".
Одговори

Kako je ubijen Beogradski huligan Ivković. Pijani i drogirani navijači Zvezdeine navijaćke bande Brigate su krenuli na utakmicu ka dvorani. Tu su lomili palili baklje bacali petarde, drali se liomili inventar itd. Kada su došli do nekih Turaka koji su mirno roštiljali tada su počeli da nasrću na njih i da ih zajebavaju. Kada su krenuli da biju turke i kada su u samoodbrani tada još uvek u metežu ovaj je potegao nož i ubio beogradskog hulgana, kog mi nije žao, tkavih budala među navijačima imaš u Srbiji koliko hoćeš. Kurčenje se ne isplati u Turskoj. Nije to Srbija.

Inače ko god je bio u Turskoj zna koliko su oni gostoprimljivi i druželjubiv narod. Nikome ni dlaka sa glave nije falila. Ako si na ulici pogotovo ako kampuješ to nema šanse napolju da ostanes ima da te pozovu u kuću i kod njih da prespavaš.

Inače kako su Turci dočekali košarkaše partizana...

http://sport.blic.rs/Kosarka/Evropska-ko...e-treninga

Јосип Броз-Амброз Тито! ДА, ТО ЈЕ БИО ПЕГАВИ ТРБАТИ, ФАРБАНИ ПА КОЛМОВАНИ, У МИДЕРЕ УТЕГНУТИ АУСТРО-УГАРСКИ ЦУГСФИРЕР, ТРОСТРУКИ ШПИЛЕ И МАЂАРСКИ ЧИВА, ЈОСИП БРОЗ-АМБРОЗ ТИТО, СРБОУБИЦА ПРВИ ДО ПАВЕЛИЋА!!!
ПРОСВЕТАР.
Одговори

Јел није проблем да ми напишете ваша права имена да се помолим за вашу душу вечерас?Може и приватном поруком.
Одговори

Свакодневно се у Србији дешавају такве ствари па зашто онда не отварате теме и буните се? Зар је Ивковић важнији од њих јер је био звездаш, или у чему је проблем?
Одговори

Проблем је у твом резоновању.

„Грађанска“ демократија отуда нуди избор свега и свачега, али себе а приори изузима од тог правила; она не допушта могућност избора између ње и ма ког алтернативног концепта.

[Слика: traktor.gif]
Одговори

(03-12-2014, 11:11 PM)Равногорац Пише:  Свакодневно се у Србији дешавају такве ствари па зашто онда не отварате теме и буните се? Зар је Ивковић важнији од њих јер је био звездаш, или у чему је проблем?

Мешаш бабе и жабе. То ти је као она народна родитељска "Ја има да га бијем, ал нико други не сме." Ствар је била да цела земља стане у један став, и да покажемо зубе и да покажемо да не смеју да нас третирају као да смо шкарт, ништа, убијеш Србина добијеш пацку. Заказали смо ту због таквих ставова.

(03-12-2014, 06:08 PM)Mekenzi Пише:  Kako je ubijen Beogradski huligan Ivković. Pijani i drogirani navijači Zvezdeine navijaćke bande Brigate su krenuli na utakmicu ka dvorani. Tu su lomili palili baklje bacali petarde, drali se liomili inventar itd. Kada su došli do nekih Turaka koji su mirno roštiljali tada su počeli da nasrću na njih i da ih zajebavaju. Kada su krenuli da biju turke i kada su u samoodbrani tada još uvek u metežu ovaj je potegao nož i ubio beogradskog hulgana, kog mi nije žao, tkavih budala među navijačima imaš u Srbiji koliko hoćeš. Kurčenje se ne isplati u Turskoj. Nije to Srbija.

Inače ko god je bio u Turskoj zna koliko su oni gostoprimljivi i druželjubiv narod. Nikome ni dlaka sa glave nije falila. Ako si na ulici pogotovo ako kampuješ to nema šanse napolju da ostanes ima da te pozovu u kuću i kod njih da prespavaš.

Inače kako su Turci dočekali košarkaše partizana...

http://sport.blic.rs/Kosarka/Evropska-ko...e-treninga

Ау, човече...јел то биографија за Блиц?

Шалим се мало, и ја често скокнем до Арене кад се игра кошарка, распалимо роштиљ на паркингу тамо. Прошли пут командир жандармерије испекао језик на врелу кобасицу, залепила се за језик, срећа сам имао ножекару да то одлемим иначе остаде човек без језика. И ми док мирно роштиљамо, често нам добацују разне групе па избодемо по којег, јбг... Ништа им није свето, ни пиво ни роштиљ, олош.
Одговори

Ма није, погрешно ме схваташ. Мени је жао дечка, али не видим сврху у томе да људи од њега сада праве мученика. Припадао је групи којој је припадао а та екипа није наивна. Ко је иоле упућен у навијачку сцену зна за "бригадире" и чиме се беаве. Но, то није толико ни битно. Битно је да је малд живот угашен. Мени се само не свиђа приступ тој причи, кад се "навијачи" у Србији међусобно кољу, нико не каже ништа. А кад се у Истанбулу боду, онда се диже бука. Надам се да је сада јасније. И не капирам ваш став да сваког мртвог Србина треба оплакавати и жалити, зар треба онда жалити и Милошевића, Крцуна, Аркана, Ранковића итд. само што су били Срби? Требам ли им парастос организовати?
Одговори

МА ДАЛЕКО од тога да га неко брани. Ја сам и рекао да они, навијачи, немају шта да се жале. Идеш тамо, знаш који је ризик, то је твоја одлука.
Али је знао и Татон.
Мене је погодила чињеница да ми је неко искасапио суграђанина тамо. И хоћу да им "покажем" да не могу тек тако да нас кољу. Не могу. Ни Турци, ни нико...
Одговори

Ја тебе капирам, али за разлику од њега Татон је мирно седео у кафићу. С друге стране ни мени се није свиђало колика се прашина тада дигла око тога. Мене скроз друга ствар нервира: Све навијачке групе су осудиле то убиство у Истанбулу а кад се слично деси у Србији онда мање више ћуте јер су већ навикли на то. Двоструки аршини су то, то ме нервира. Зато сам на овој теми био и толико, ај да кажем, упоран. Намера ми није била лоша или да оцрним несрећног дечка, већ да укажем на то да се и у Србији свакодневно дешавају такве ствари па ми сви (укључујући и мене) ћутимо. Па није ваљда морао Турчин да га убије, да би сви протестовали против таквих недела...
Одговори

Татон се курчио у кафићу. Уопште, откуда ти идеја да су ови само пришли и направили срање? А, са медија?

Видиш да ниси упућен.

Опет, проблем је у твом резоновању без чињеница. Далеко да је Татон требао да страда.

„Грађанска“ демократија отуда нуди избор свега и свачега, али себе а приори изузима од тог правила; она не допушта могућност избора између ње и ма ког алтернативног концепта.

[Слика: traktor.gif]
Одговори

Скочи на Форум:

Корисника прегледа ову тему: 1 Гост(а)
Све форуме означи прочитаним