Оцена Теме:
  • 2 Гласов(а) - 2.5 Просечно
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Нови патриотски блок у Србији: шанса или ново разочарење

Владимире Петровићу, Шаровић ( СРС) је понудио Дверима два посланичка места. Под којем то бројевима ? 133. или 205. ? Тако би Двери сигурно ушлу у Народну скупштину.5+5
Одговори

Није тако, чак им је онај из Образа нудио своје место..нуђено им је и више али нису хтели ни под коју цену.
Одговори

(08-11-2014, 09:54 PM)Мањача Пише:  
Цитат:СРС је нудио ДВЕРИМА да иду на њиховој листи и да имају 1-2 места на листи. Нешто слично што је добио и ОБРАЗ, а то је потпуно неозбиљно, ако се жели сарадња.
Ако Двери тако кажу, то онда мора да је 100% тако...5+5

Ама, ту је ствар јасна - ко се стварно хтио ујединити, коме су заиста српски национални интереси најпречи, УЈЕДИНИО СЕ. Да је Дверима заиста стало до тога, нашли би начина и да се договоре са радикалима, као што су то учинили Образ и Наши...

Ја не знам стварно зашто потреба за извртањем чињеница...

Па је л се у старту кампање, кад су Двери упутиле понуду ДСС-у и СРС-у и кад су одбијени причало о томе... Мислим да има и на овом форуму, мрзи ме да тражим... Причало се како ни Шешељ ни Коштуница неће ни да чују за коалицију са Дверима, типа финансира их Вучић, стране амбасаде и сл... На колегијуму СРС-а само Мировић гласао за, сви остали против... Код ДСС-а, чини ми се Јакшић и још неки предлагали, али је одбијено Коштуничином иницијативом...

Значи чињеница је да су Двери предложиле коалицију, а да су ДСС и СРС одбили! О томе да ли је понуда Двери била искрена и да ли су је ДСС и СРС оправдано, или неоправдано одбили може да се прича, али требали би ипак да се држимо чињеница...

А ово са Шаровићевом понудом је смешно...
Па зашто би Двери које су имале тада већу популарност од СРС-а ишле на листу СРС-а са неким минорним квотама!? И како се може поредити по политичкој важности покрет који је на претходним изборима узео 4,4% са покретима попут Образа и Наших који су радикалим донели више штете него користи!?

По моме мишљењу, онда а и сада, коалиција је требало да се зове ДСС-СРС-Двери-Патриотски блок, где би ДСС имао 40% манадата, а СРС и Двери по 30%. Наравно могли су сви да укључе по неку нестраначку личност и да је тако било данас би све три странке имале посланички клуб и могле самостално да воде политику, али преовладала је сујета и зато су сви данас ту где јесу...
Одговори

Двери су нула.

„Грађанска“ демократија отуда нуди избор свега и свачега, али себе а приори изузима од тог правила; она не допушта могућност избора између ње и ма ког алтернативног концепта.

[Слика: traktor.gif]
Одговори

(08-11-2014, 11:38 PM)херцеговац Пише:  Двери су нула.

А ко, по теби, није нула на политичкој сцени Србије?
Одговори

А и то што велиш...

Ови су проваљени. Преварили су људи у два кључна наврата... послиједњи пут и монаха Антонија.

„Грађанска“ демократија отуда нуди избор свега и свачега, али себе а приори изузима од тог правила; она не допушта могућност избора између ње и ма ког алтернативног концепта.

Одговори

(08-11-2014, 11:50 PM)херцеговац Пише:  А и то што велиш...

Ови су проваљени. Преварили су људи у два кључна наврата... послиједњи пут и монаха Антонија.

Можеш ли да напишеш више о томе? Ја не знам о чему је реч а звучи интересантно.

Што се Двери тиче, стварно су нула. Шетачи и умишљени демохрисћани, по узору на западне демохришћанске странке.
Одговори

http://istinoljublje.wordpress.com/2014/...%B5%D1%98/

Одговори

Ма треба нама ДОС па да се опет ј..емо у гу..це !

``А ти Србијо, куда си пошла за Европом? Ти никад ниси ишла њеним путем и никад за њом. Ти си имала своју мисао, своју веру, свога Господа и свој пут. Назад на своје, ако хоћеш да се спасеш и преживиш. Са туђе бљувотине врати се своме Христу и он ће те осветлити и спасити"[/size]
Одговори

(09-11-2014, 07:04 PM)херцеговац Пише:  http://istinoljublje.wordpress.com/2014/...%B5%D1%98/

Паметном доста...

Ако идем напријед, пратите ме...ако се повучем, убијте ме...ако умрем, осветите ме.
-Анри де ла Рошжаклен
Одговори

Kao što sam i pisao Srbija ima dva patriotska bloka

Jedan meki Sanda i Boško (Za Vučićevu dušu)

i drugi tvrđi nacionalistički blok SRS-Naši..

Јосип Броз-Амброз Тито! ДА, ТО ЈЕ БИО ПЕГАВИ ТРБАТИ, ФАРБАНИ ПА КОЛМОВАНИ, У МИДЕРЕ УТЕГНУТИ АУСТРО-УГАРСКИ ЦУГСФИРЕР, ТРОСТРУКИ ШПИЛЕ И МАЂАРСКИ ЧИВА, ЈОСИП БРОЗ-АМБРОЗ ТИТО, СРБОУБИЦА ПРВИ ДО ПАВЕЛИЋА!!!
ПРОСВЕТАР.
Одговори

Ако идем напријед, пратите ме...ако се повучем, убијте ме...ако умрем, осветите ме.
-Анри де ла Рошжаклен
Одговори

Скочи на Форум:

Корисника прегледа ову тему: 1 Гост(а)
Све форуме означи прочитаним