Поруке: 2,854
Теме: 61
Придружен: Jul 2013
Углед:
221
Немаш представе о чему причаш.
Овдије се не говори о политици странке према Србима, него о политици странке према Бечу.
Немаш представу какав је заокрет направљен уласком у странку Франка, јер не познајеш основна начела те странке.
„Грађанска“ демократија отуда нуди избор свега и свачега, али себе а приори изузима од тог правила; она не допушта могућност избора између ње и ма ког алтернативног концепта.
Углед:
221
Треба да схватиш свеукупне прилике и зашто су убачени бечки Јевреји и шта су они креирали зарад Беча.
Франк није знао српски језик, у сабору су се спрдали када он изађе за говорницу. Говорио је лошије од овог што претендује да буде српски престолонаслиједник. Његов матерњи је био њемачки, аустријски тип, а издавао новине на Мађарском.
И ви сви тврдите да је био Хрват!?
Ха, ха, ха...
„Грађанска“ демократија отуда нуди избор свега и свачега, али себе а приори изузима од тог правила; она не допушта могућност избора између ње и ма ког алтернативног концепта.
(Последња измена: 25-11-2014, 10:11 PM од
херцеговац.)
Поруке: 4,401
Теме: 55
Углед:
648
Шта бре имамо ми да тврдимо да је био Хрват, он је сам себе сматрао и називао Хрватом, и то је једино битно. Али ти то не можеш да схватиш изгледа.
Углед:
221
Ово је продавање м. за бубреге!
Прво спинујеш када увлачиш Просветара у причу, друго ти не желиш да сабереш два више два, а можда због тога што поводом ове теме ниси упућен.
Мислим да би озбиљна тема била:
Утицај Беча преко бечких Јевреја на креирање хрватске нације.
Углед:
648
Немој сад да бежиш. Шта је био онда Франк, пошто му не дозвољаваш да буде Хрват?
Поруке: 7,047
Теме: 39
Придружен: Aug 2013
Углед:
167
(25-11-2014, 10:02 PM)Николај Пише: Раправа је и почела када је Просветар написао:
Но, но, расправа је почела кад је Гос'н Самарџић ускликнуо "ви налазите Јевреје чак и међу усташама!", бива претеривање, теорије завере, шта ли?!
Међутим!
Ми смо са нашим скромним знањем из те области упутили дискуте на Брата Херцеговца јербо је исти ово обрадио неупоредиво темељније од батргања младенца Николаја ође!
Шта'е бре ово, па и овај форум постаје политкоректан?! Ц,ц,ц....
ПРОСВЕТАР, раб Божји и раденик на трудном воздвиженију Часног Крста и срушеног Стлпа Рашко-Сербскјаго.
СРБИН ИМА ПУТИНА ЗА БРАТА,
А ПУТИН ЈЕ ТАТА ОД САРМАТА,
ОД ЛОВЋЕНА ДО УРАЛА,
СВЕ СУ СТРАЖЕ ОД КИНЖАЛА,
ГРАДИЋЕМО НОВИ СЕВАСТОПОЉ,
ШТИТИЋЕ НАС БУЛАВА И ТОПОЉ!
Углед:
648
Је ли знао Франк хебрејски језик?