Поруке: 8,750
Теме: 232
Придружен: Jul 2013
Углед:
366
o Majko Bozija, andjeli s neba...
Nikolić za Bi-Bi-Si: Ruse i EU treba zaključati u jednu prostoriju dok se ne
dogovore
Цитат:"Mislim da bi predsednike trebalo zaključati u istu prostoriju dok ne nađu rešenje". Ovom rečenicom koju je izgovorio predsednik Srbije Tomislav Nikolić Bi-Bi-Si počinje svoju analizu uloge Srbije u konfliktu Rusije i Evropske Unije oko Ukrajine.
http://www.blic.rs/Vesti/Politika/528507...e-dogovore
Јосип Броз-Амброз Тито! ДА, ТО ЈЕ БИО ПЕГАВИ ТРБАТИ, ФАРБАНИ ПА КОЛМОВАНИ, У МИДЕРЕ УТЕГНУТИ АУСТРО-УГАРСКИ ЦУГСФИРЕР, ТРОСТРУКИ ШПИЛЕ И МАЂАРСКИ ЧИВА, ЈОСИП БРОЗ-АМБРОЗ ТИТО, СРБОУБИЦА ПРВИ ДО ПАВЕЛИЋА!!!
ПРОСВЕТАР.
Поруке: 5,779
Теме: 64
Придружен: Aug 2013
Углед:
364
(22-01-2015, 04:38 PM)Pavle Пише: (22-01-2015, 12:16 PM)Mekenzi Пише: o Majko Bozija, andjeli s neba...
Што му крај мене сад друга требааа!!!!!
Нека нам школа буде са вером, политика са поштењем, војска са родољубљем, држава са Божјим благословом. Нека се сваки врати Богу и себи; нека нико не буде ван Бога и ван себе, да га не би поклопила језива тама туђинска, са лепим именом и шареном одећом.
Поруке: 99
Теме: 9
Углед:
2
Трябва да се разберат Русия и ЕС наистина, иначе тук на Балканите и в Южна Европа ще имаме големи проблеми....
Поруке: 971
Теме: 18
Углед:
256
(22-01-2015, 04:38 PM)Pavle Пише: (22-01-2015, 12:16 PM)Mekenzi Пише: o Majko Bozija, andjeli s neba...
Што му крај мене сад друга требааа!!!!!
Идемооооооо . . .
''...Видиш ли пријатељу она три чобана на ливади? Е све док та тројица могу да надгласају мене и Сократа и услед тога доносе одлуке, ја у демократију не верујем... ! " - Платон
(„Држава“)
Поруке: 8,750
Теме: 232
Углед:
366
Tominih 'ILJADU DANA VLASTI...
Jeste li osetili promene...
http://www.blic.rs/Vesti/Politika/537531...a-Nikolica
Јосип Броз-Амброз Тито! ДА, ТО ЈЕ БИО ПЕГАВИ ТРБАТИ, ФАРБАНИ ПА КОЛМОВАНИ, У МИДЕРЕ УТЕГНУТИ АУСТРО-УГАРСКИ ЦУГСФИРЕР, ТРОСТРУКИ ШПИЛЕ И МАЂАРСКИ ЧИВА, ЈОСИП БРОЗ-АМБРОЗ ТИТО, СРБОУБИЦА ПРВИ ДО ПАВЕЛИЋА!!!
ПРОСВЕТАР.
Поруке: 1,367
Теме: 10
Придружен: Apr 2015
Господин бивши предсједник се бави стратешким повезивањем Србије и Кине продајући своју ракијештину Кинезима.