01-12-2018, 08:56 PM
Има цели интервју, у фирми ''Синеман продакшн'', они су снимали, и били су извршни продуцент.
Да, то је сјајна сцена.
Да, то је сјајна сцена.
(03-03-2019, 05:34 PM)Felix Пише: Милославе је ли уопште приказиван код нас филм "Београд – престоница Краљевине Југославије“ из 1933"? Знам да на Јутјубу има неки снимак Београда из тридесетих, можда неких десетак минута (почиње са јутарњом сценом разносача млека, један феноменалан део али нажалост кратак у коме се види центар града, и на крају радници на савском пристаништу). Јел реч о истом филму?
Иначе свака част за досадашње филмске аранжмане. Чекамо праву ствар са играним филом.
(03-03-2019, 05:34 PM)Felix Пише: Милославе је ли уопште приказиван код нас филм "Београд – престоница Краљевине Југославије“ из 1933"? Знам да на Јутјубу има неки снимак Београда из тридесетих, можда неких десетак минута (почиње са јутарњом сценом разносача млека, један феноменалан део али нажалост кратак у коме се види центар града, и на крају радници на савском пристаништу). Јел реч о истом филму?Није, тек је рестауриран, а ми смо га први откупили.
Иначе свака част за досадашње филмске аранжмане. Чекамо праву ствар са играним филом.
(03-03-2019, 06:10 PM)ЈВуО-КГ Пише:Нису поставили ''Београд - престоница Краљевине.''(03-03-2019, 05:34 PM)Felix Пише: Милославе је ли уопште приказиван код нас филм "Београд – престоница Краљевине Југославије“ из 1933"? Знам да на Јутјубу има неки снимак Београда из тридесетих, можда неких десетак минута (почиње са јутарњом сценом разносача млека, један феноменалан део али нажалост кратак у коме се види центар града, и на крају радници на савском пристаништу). Јел реч о истом филму?
Имаш на YT канал југословенске кинотеке. Ту имаш неки филмић о Београду из 1932. Прецизније неколико клипова од по минут или пола минута. Почиње говором тадашњег председника Општине Београд.
https://www.youtube.com/channel/UCMiRHvt..._polymer=1
Можда ту нађеш нешто што ти треба.
(03-03-2019, 07:17 PM)Felix Пише: Хвала на одговору. Можете ли рећи колико филм траје и да ли је мало више него у другим познатим филмовима приказан предратни Београд?50 и нешто минута. Наравно, у нашем филму ''Заиста отписани'', користићемо мањи део.