Оцена Теме:
  • 4 Гласов(а) - 4 Просечно
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Херцеговина

Ако мислимо на исти случај.Односно на заседу нас против нас,онда се ради о Љубиши Беари.Тако сам ја бар чуо да је то он наредио.
Одговори

(31-01-2015, 02:16 PM)Бенито Пише:  Херцег, или неко од вас, ако може да ми препоручи неку књигу о Србима у долини Неретве, био би захвалан. О породицама, пореклу, геноциду над њима, уопште о њиховој историји; најбоље ако је неко само њима посветио тему.

Ову је писао рођак.

http://www.kupujemprodajem.com/big-photo-14797821-1.htm

Аутор ове је био велики интелектуалац. Био је представник СДС-а на предсједничким изборима у Подгорици.

https://www.kupindo.com/Drustvene-nauke/...-Vojinovic

„Грађанска“ демократија отуда нуди избор свега и свачега, али себе а приори изузима од тог правила; она не допушта могућност избора између ње и ма ког алтернативног концепта.

[Слика: traktor.gif]
Одговори

Да ли је истина да је и зликовац Павелић из Херцеговине?

[Слика: 6LzSCUJ.gif]
MAKE SERBIA GREAT AGAIN!!! НАПРАВИМО СРБИЈУ ВЕЛИКОМ ОПЕТ!!! С' ВЕРОМ У БОГА ЗА КРАЉА И ОТАЏБИНУ-СЛОБОДА ИЛИ СМРТ ✞✞✞
Одговори

(16-02-2015, 08:30 PM)royalist Пише:  Да ли је истина да је и зликовац Павелић из Херцеговине?

Није, он је из Лике, само је рођен у Херцеговини јер му је ту отац радио, ваљда као надзорник пруге.
Одговори

Већина усташких крволока је из западне Херцеговине која је била седиште најцрњег усташтва и католичког клера са седиштем у Широком Бријегу. Јесте да је Петар Баћовић прегазио 1942. године али по мени је требао сатрати све табаџија

Част ти свака Гацко равно кад си чисто православно Smile
Одговори

(11-01-2015, 07:22 PM)ЛукаЛоко Пише:  Зашто?!
Када овде нема жена, требамо једну гумену лутку за секс...
као они који служе војни рок у подморницама!

Тако ти о женама! Извињавам се али морам мало [Слика: 4163941365.gif]

Људи стварају дела, а жене људе. (Роман Ролан)
Одговори

Данас је обиљежена годишњица славне битке тзв. Митровданске офанзиве 1992. кад је преко 40 хиљада Хрвата и Турака ударило на око 5 хиљада Срба из Невесиња и Билеће. То је била уједно и једна од највећих српских побједа у рату 92-95. Погинуло је око 600 непријатеља и рањено 1300, док је погинуло 40 Срба и 150 рањено.
Одговори

Поп који за себе вели да је "православни бискуп" организовао је "Ифтар" за муслимане који посте бајрам, а све то поводом 150 година изградње Цркве и Спасовдана. Сирома'

веза: парвославни ифтар

А Херцеговина нестаје.пустиња
Одговори

Скочи на Форум:

Корисника прегледа ову тему: 1 Гост(а)
Све форуме означи прочитаним