Поруке: 2,854
Теме: 61
Придружен: Jul 2013
Углед:
221
Коста,
врати се у Србију, видиш да није сигурно у Паризу!
„Грађанска“ демократија отуда нуди избор свега и свачега, али себе а приори изузима од тог правила; она не допушта могућност избора између ње и ма ког алтернативног концепта.
Поруке: 964
Теме: 18
Углед:
256
(09-01-2015, 03:38 PM)херцеговац Пише: Ма ево,
двоје убијено.
Вратила се дјеца кући са екскурзије по Сирији!
Само што ми се чини да им је тај што им је платио ту ескурзију,платио и карте за кући . . . И дао им сувенире да се мало провеселе . . .
Шта ћеш,деца весела,воле да пуцају . . .
''...Видиш ли пријатељу она три чобана на ливади? Е све док та тројица могу да надгласају мене и Сократа и услед тога доносе одлуке, ја у демократију не верујем... ! " - Платон
(„Држава“)
Поруке: 1,797
Теме: 51
Углед:
165
Задња сцена "Буч Касиди и Санденс Кид".Са стилом и мудима до неба!
У славу предака, на понос потомака!!!
http://cojstvo.rs/
(Последња измена: 09-01-2015, 07:39 PM од
регул.)
Поруке: 2,854
Теме: 61
Углед:
221
Срам те и стид било!
Сада си насекирао Кизу, неће моћ' вечерас снити еу-ропске снове!
„Грађанска“ демократија отуда нуди избор свега и свачега, али себе а приори изузима од тог правила; она не допушта могућност избора између ње и ма ког алтернативног концепта.
(Последња измена: 09-01-2015, 07:53 PM од
херцеговац.)
Поруке: 1,793
Теме: 10
Углед:
258
Никада не подржавајте Исламисте браћо.
Та двојица су обична стока а не некакви хероји. И ти новинари што су убијени су били стока. Али каква јуначка смрт, какви бакрачи.
Кад тад овај проблем закуцаће и на наша врата, на крају крајева, ко ће као и увек да брани европу од Исламског таласа него ми.
(Последња измена: 09-01-2015, 08:27 PM од
Павле.)
Поруке: 3,187
Теме: 51
Углед:
372
(09-01-2015, 08:01 PM)Pavle Пише: Никада не порджавајте Исламисте браћо.
Та двојица су обићна стока а не некакви хероји. И ти новинари што су убијени су били стока. Али каква јуначка смрт, какви бакрачи.
Кад тад овај проблем закуцаће и на наша врата, на крају крајева, ко ће као и увек да брани европу од Исламског таласа него ми.
Баш тако, Павле. И поред све воље, не могу да схватим овај ниво ликовања и самоидентификације са муџахединима. Као да нисмо већ једном осетили њихову вишевековну окупацију и исламизацију на својој кожи.
(09-01-2015, 08:07 PM)регул Пише: Ја нећу бранити европу од исламиста.
Омогући ћу им слободан пролаз до европе.
Као да би тебе неко нешто питао!
Прао би им ти дупета, подмазивао пушке и носио муницију, све до исте те Европе, а онда би те на крају нагузили
Удар нађе искру у камену / без њега би у кам очајала!
(Последња измена: 09-01-2015, 08:12 PM од
Громовник.)
Поруке: 356
Теме: 2
Придружен: Aug 2013
Углед:
53
Sta ce im prolaz,odavno se usmrdjela Evropa od balija.
Boj se ovna,boj se govna,a kad ces zivjeti?Boj se svega, ne budi ono sto jesi,ali do kada tako?