Оцена Теме:
  • 2 Гласов(а) - 5 Просечно
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Игра мечка по Паризу!

Коста,

врати се у Србију, видиш да није сигурно у Паризу!

„Грађанска“ демократија отуда нуди избор свега и свачега, али себе а приори изузима од тог правила; она не допушта могућност избора између ње и ма ког алтернативног концепта.

[Слика: traktor.gif]
Одговори

http://srbin.info/2015/01/09/zeljko-cvij...sam-sarli/

У славу предака, на понос потомака!!!

http://cojstvo.rs/
Одговори

Препоручујем! Филм Мржња је из 1995. године.

http://www.imdb.com/title/tt0113247/

Са' ће брат Николај да ме напа'не!

[Слика: WW4S96]

„Грађанска“ демократија отуда нуди избор свега и свачега, али себе а приори изузима од тог правила; она не допушта могућност избора између ње и ма ког алтернативног концепта.

Одговори

(09-01-2015, 03:38 PM)херцеговац Пише:  Ма ево,

двоје убијено.

Вратила се дјеца кући са екскурзије по Сирији!

Само што ми се чини да им је тај што им је платио ту ескурзију,платио и карте за кући . . . И дао им сувенире да се мало провеселе . . .

Шта ћеш,деца весела,воле да пуцају . . . Јок

''...Видиш ли пријатељу она три чобана на ливади? Е све док та тројица могу да надгласају мене и Сократа и услед тога доносе одлуке, ја у демократију не верујем... ! " - Платон
(„Држава“)

Одговори

У далекој француској земљи далеко од домовине падоше славно браћа Саид и Шериф Куаши.
Истрчали су из штампарије пуцајући на полицију где су их дочекали куршуми....отишли су са стилом и мудима али великим мудима!

Оно што сам приметио је млака реакција антиисламиста, бацање бомби на џамије из аута без последица, курчење наци екипа на разним сајтовима, реакција десних странака у Европи и то је све.
Шта мислите ко би победио у ширем сукобу???Ако су двојица исламиста овако дигла на ноге целу Француско шта бих њих стотињак урадило а они за сада спавају.

И сад реци да јој Алах није спасио живот.
Видиш лутко, знаш шта ти је чинити, јер закуцаће ти неко кроз пет година на врата да види да ли си"исправна".Већ си њихова!

Цитат:Преживела француска новинарка: Рекли су ми да ме неће убити јер сам жена, али да морам да пређем у ислам

петак, 09. јануар 2015.

Француска новинарка Сиголен Винсон, која је преживела терористички напад у редакцији сатиричног часописа "Шарли Ебдо", испричала је за "Радио Франс Интернасионал" како јој је један од нападача поштедео живот, али уз услов, преноси "Дејли мирор".

У крвавом масакру који се догодио у среду погинуло је 12 људи, укључујући два полицајца.

Један од нападача јој је уперио оружје у главу, али није повукао ороз.

- Нећу те убити јер си жена, а ми не убијамо жене - наводно је рекао један од мушкараца.

Новинари часописа "Шарли Ебдо" окупили су се на колегијуму, када су два мушкарца са ватреним оружјем улетела у редакцију и отворила ватру.

Винсон је испричала како је пала на под и отпузала до ходника како би се сакрила иза зида.

Један од терориста ју је пронашао. Након што јој је поштедео живот, рекао јој је да мора да пређе на ислам, да почне да чита Куран и да носи хиџаб.

(Дејли мирор)
Одговори

Задња сцена "Буч Касиди и Санденс Кид".Са стилом и мудима до неба!

Одговори

Срам те и стид било!

Сада си насекирао Кизу, неће моћ' вечерас снити еу-ропске снове!

Одговори

(09-01-2015, 07:49 PM)херцеговац Пише:  Срам те и стид било!

Сада си насекирао Кизу, неће моћ' вечерас снити еу-ропске снове!

Ц,јок!Ја сам у стању стида још од 2000.-те!Не могу да га се ослободим!Страшно сам констерниран.Јок

Одговори

Никада не подржавајте Исламисте браћо.
Та двојица су обична стока а не некакви хероји. И ти новинари што су убијени су били стока. Али каква јуначка смрт, какви бакрачи.
Кад тад овај проблем закуцаће и на наша врата, на крају крајева, ко ће као и увек да брани европу од Исламског таласа него ми.
Одговори

(09-01-2015, 08:01 PM)Pavle Пише:  Никада не порджавајте Исламисте браћо.
Та двојица су обићна стока а не некакви хероји. И ти новинари што су убијени су били стока. Али каква јуначка смрт, какви бакрачи.
Кад тад овај проблем закуцаће и на наша врата, на крају крајева, ко ће као и увек да брани европу од Исламског таласа него ми.

Ја не подржавам исламисте!Креза
Нигде нисам написао да су хероји.Rolleyes
Ја нећу бранити европу од исламиста.Љутко
Омогући ћу им слободан пролаз до европе.Кез

А да су погинули са мудима до неба...јесу.Ваистину!

Одговори

Та двојица су обићна стока а не некакви хероји. И ти новинари што су убијени су били стока. Али каква јуначка смрт, какви бакрачи.

Баш тако, Павле. И поред све воље, не могу да схватим овај ниво ликовања и самоидентификације са муџахединима. Као да нисмо већ једном осетили њихову вишевековну окупацију и исламизацију на својој кожи.

(09-01-2015, 08:07 PM)регул Пише:  Ја нећу бранити европу од исламиста.Љутко

Као да би тебе неко нешто питао! Кидање

Прао би им ти дупета, подмазивао пушке и носио муницију, све до исте те Европе, а онда би те на крају нагузили Кез

Удар нађе искру у камену / без њега би у кам очајала!
Одговори

Sta ce im prolaz,odavno se usmrdjela Evropa od balija.

Boj se ovna,boj se govna,a kad ces zivjeti?Boj se svega, ne budi ono sto jesi,ali do kada tako?
Одговори

(09-01-2015, 07:38 PM)регул Пише:  Задња сцена "Буч Касиди и Санденс Кид".Са стилом и мудима до неба!

Хаха ова ти је врх!

Креза
Одговори

(09-01-2015, 08:07 PM)регул Пише:  

Ја не подржавам исламисте!Креза
Нигде нисам написао да су хероји.Rolleyes
Ја нећу бранити европу од исламиста.Љутко

А да су погинули са мудима до неба...јесу.Ваистину!

Нисам ни рекао да си написао да су хероји већ да су херојски погинули.
Драго ми је што се Французима враћа њихово посејано зло али никакво дивљење за дела која почине џихадисти не сме бити, поготово са наше стране.

Да је по њиховом, нису ни требали да беже из редакције већ да изгину тамо. Бежећи данима и убијајући успут, отимајуће људе и малтретирати све редом за мене нису никаква муда. Истурити жену испред себе да се заштитиш ми је јадно и кукавички.

[Слика: 10fc4ud.jpg]
Одговори

Скочи на Форум:

Корисника прегледа ову тему: 3 Гост(а)
Све форуме означи прочитаним