Оцена Теме:
  • 2 Гласов(а) - 5 Просечно
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Игра мечка по Паризу!

(08-01-2015, 02:51 PM)Чеда Пише:  Све што је Капетан написао у посту с кушнером потписујем.
Али једна ствар ми није јасна,и растужујуе ме.Када је убијен наш брат у Турској нисам могао да верујем да неки одавде ликују над смрћу младог Србина.
Сада исто тако не могу да верујем да људи овде ликују над смрћу неких других људи.Једна је ствар да нам не буде жао, а сасвим друга да будемо готово срећни што је неко страдао, и то у ово време и ове дане,мени је то невероватно.Несхватљиво ми је је са стране да православни хришћани могу да се радују смрти неких људи, још и невиних.Баш као што је Владимир рекао.
Данас је изледа највећа подела Срба на оне који мрзе све српско, и оне који мрзе све што није српско.Од те мржње нам и јесте овако како нам је.
Бог да прости душу свима, и нек пусти љубави у срца наша, и срца непријатеља наших, јер свет је овај постао одвратно место.
Ако би се радовали смрти њиховој,ако би били у стању да им невине убијамо.У чему би онда била разлика између њих и нас?
Не заборавите браћо, шта је оно без чега Србин не бива.Будимо православци срцем и душом, не на папиру.Увек је лакше бити лош и зао,лакше је увек ленствовати и осуђивати.За добро треба имати и храбрости и воље, добро чинити и мислити је увек теже и увек тражи жртву.

Све најлепше за празнике желим.

О чему ти пишеш?Ко овде ликује?Ко се радује?Шта лупаш?Поента је да батина има два краја од кад је света и века!!!!!Па јесу ли по западу 99-те носили мајице "бомбардујте Србију"?Јесу ли све западне главешине демонизовале Србе и србску нацију?Да ли је ико запалио и једну једину свећу за србске невине жртве?И у Европи и у Србији(мислим на ове који пале свеће)?Да ли је нормално да вређаш нечија верска осећања?Ја сам православац,али никада и нигде нисам увредио било чијег бога,нека им га њихов је!
Тај запад( укључујући и француску) мисли да може да сеје смрт по свету а да остане нетакнут!Па јесу ли французи наоружавали сиријске борце за слободу(трц)?Јесу!Да ли је француским оружјем нападнута једна суверена и слободна земља?Сирија?Јесте!Да ли је француским оружјем убијани сиријци свих годишта?Јесу! Да ли је француска помагала шиптаре на Косову и да ли их и дан данас помаже?Да помаже!Сада се ти "борци за слободу" зову терористи!Не,барле,терористи су и тамо и овде!Каже Оланд"невиђено варварство"!Ајде,молим те лепо!А да ли је француска учинила невиђеном варварство над Либијом и то да се не би открило да је Саркозија финансирао Гадафи!Па и нас су бомбардовали да би Клинтон забашурио пушење у Белој кући,јел тако?
Не радујем се ничијој смрти али имам разумевање за овај поступак!Написао сам да ти и такви терористи немају савремено оружје.али имају бомбаше самоубице и успаване командосе и наравно да разумем,али не и оправдавам,то што су урадили.

Заборавих још нешто!Сада су оно као цивилизовани шт пале свеће а да ли су упалили и једну за неко либијско или сиријско дете илиже ну или човека?има невиних онолико!А ми смо варвари јер смо бранили своје!

У славу предака, на понос потомака!!!

http://cojstvo.rs/
Одговори

Па некима је овде очигледно драго.Као да су једва чекали да неко тамо погине да кажу А ХА, ето вам га на.
Као што сам рекао, слажем се са свим што је капетан написао у оном дужем посту.А исто се тако слажем и са свим што си ти написао сад.Све то стоји!
Мене боли дупе што они тамо срца немају за децу нашу, сиријску или њиову.Никад запад душу и није имао.Само не желим да ми будемо као они,да будемо исти као ти што су носили мајице бомбардујте србију.То је поента само.Нисам сигурно мислио да оправдам нато пакт, одлуке француских власти, бомбардовање либије сирије и србије,него да укажем на ружну димензију нашег бића која у ове Христове дане губи Христа у себи.

Свако добро брате.
Одговори

Штета што се Коста не јавља па да да неку информацију из "прве руке".
Све је већ написано,да не понављам. Наравно да ми је као људских бића жао што су пострадали, али да су невини - нису.
Ти исти новинари су главни метак западне "демократије" и прва су линија фронта.
Без њих и њима сличним западу би било теже да шири свој племенити циљ из бомбардера.
Не заборавите ко је крив за слику о Србима која и данас стоји у очима већине људи на западу.
Ни њима није било жао Милице Ракић и осталих невино пострадалих.

Вређање нечијих религијских уверења није никаква слобода медија.

На крају кажу, овај оставио личну карту у колима па га нашли по њој. Баш занимљиво.
Можда се буде вадио на крађу идентитета, било је случајева.
Одговори

Погледајте насловне стране листа „Шарли Ебдо“ пред бомбардовање Србије 1999.

Да ли је ово хумор?Да ли је ово хришћанска правда?

[Слика: naslovne-strane.jpg]

Овај каже"Шта нема ништа више да се силује"

[Слика: strana-naslovna.jpg]

а овај „романтични растанак Србије и Косова„

Има нека свемирска правда,има!

Одговори

Шта су све западни медији говорили за нас Србе, познате медијске куће, па ко тада није пожелео да уђе у редакције и све из разнесе....
Одговори

(08-01-2015, 09:21 PM)Капетан Пише:  Шта су све западни медији говорили за нас Србе, познате медијске куће, па ко тада није пожелео да уђе у редакције и све из разнесе....

Нисам имао могућности!Креза

Одговори

Je ne suis pas Sharlie. Je suis Radovan Karadzic, je suis Ratko Mladic.

(07-01-2015, 08:58 PM)регул Пише:  Искрено се надам да ће ово произвести успон, и то добар,Марин Ле Пен!

[Слика: MarineLePen-cover-GOOGLE%252B.png]
Одговори

[Слика: n-je-ne-suis-pas-charlie-large570.jpg?w=676]

''...Видиш ли пријатељу она три чобана на ливади? Е све док та тројица могу да надгласају мене и Сократа и услед тога доносе одлуке, ја у демократију не верујем... ! " - Платон
(„Држава“)

Одговори

https://www.youtube.com/watch?v=LkfEu1Rh...ata_player

Нека нам школа буде са вером, политика са поштењем, војска са родољубљем, држава са Божјим благословом. Нека се сваки врати Богу и себи; нека нико не буде ван Бога и ван себе, да га не би поклопила језива тама туђинска, са лепим именом и шареном одећом.
Одговори

Prema najnovijim informacijama, osumnjičeni su ukrali auto, a zatim zauzeli štampariju punu ljudi. Francuski mediji javljaju da su dve osobe ubijene, dok je najmanje 20 ranjeno.

„Грађанска“ демократија отуда нуди избор свега и свачега, али себе а приори изузима од тог правила; она не допушта могућност избора између ње и ма ког алтернативног концепта.

[Слика: traktor.gif]
Одговори

То је демантовано. Узели су једну жену за таоца. Сада овај што је убио ону полицајку држи неке Јевреје. За сада нема настрадалих.

[Слика: 28iq9md.jpg]
Одговори

Шта каже муфтија Јусуфспахић о нападу у Паризу?

Цитатом из Курана “Узроци су гори од последица” муфтија србијански Мухамед Јусуфспахић прокоментарисао је терористички напад у Паризу на редакцију “Шарли ебдо” у коме је погинуло 12 људи.

“Заједно су они убили ове људе, а убивши једнога човека је као да су убили човечанство”

“Верујте ми, свако убиство, као врхунац злочина, засновано је на низу узрочника које нижу они који желе да осмишљавају наше међуљудске односе и који желе да завладају њима. Тако је смутња као узрок гора од убиства као последице. Зар узроци зла нису гори од злих последица, које ће надаље бити узроци још горим последицама? Зар узроци зли, злобни, нису гори од последица. Како онда да схватимо да је боље спречити него лечити?”, рекао је Јусуфспахић за “Блиц”.

Он наводи да је “сачувати један живот попут очувања човечанства свег”.

“Заједно су они убили ове људе, а убивши једнога човека је као да су убили човечанство, а дванаест је као да су убили дванаест човечанстава. Ко? Само извршиоци убистава без подстрекивача? Ма дајте! Карикатуре Мухамеда нису цртали пријатељи муслимана, нити пријатељи слободе говора”, рекао је муфтија.

(Вести)

''...Видиш ли пријатељу она три чобана на ливади? Е све док та тројица могу да надгласају мене и Сократа и услед тога доносе одлуке, ја у демократију не верујем... ! " - Платон
(„Држава“)

Одговори

Ма ево,

двоје убијено.

Вратила се дјеца кући са екскурзије по Сирији!

„Грађанска“ демократија отуда нуди избор свега и свачега, али себе а приори изузима од тог правила; она не допушта могућност избора између ње и ма ког алтернативног концепта.

[Слика: traktor.gif]
Одговори

(09-01-2015, 03:38 PM)херцеговац Пише:  Ма ево,

двоје убијено.

Вратила се дјеца кући са екскурзије по Сирији!

Студијска екскурзија са практичном обуком!

Одговори

Скочи на Форум:

Корисника прегледа ову тему: 2 Гост(а)
Све форуме означи прочитаним