08-01-2015, 03:53 PM
(08-01-2015, 02:51 PM)Чеда Пише: Све што је Капетан написао у посту с кушнером потписујем.
Али једна ствар ми није јасна,и растужујуе ме.Када је убијен наш брат у Турској нисам могао да верујем да неки одавде ликују над смрћу младог Србина.
Сада исто тако не могу да верујем да људи овде ликују над смрћу неких других људи.Једна је ствар да нам не буде жао, а сасвим друга да будемо готово срећни што је неко страдао, и то у ово време и ове дане,мени је то невероватно.Несхватљиво ми је је са стране да православни хришћани могу да се радују смрти неких људи, још и невиних.Баш као што је Владимир рекао.
Данас је изледа највећа подела Срба на оне који мрзе све српско, и оне који мрзе све што није српско.Од те мржње нам и јесте овако како нам је.
Бог да прости душу свима, и нек пусти љубави у срца наша, и срца непријатеља наших, јер свет је овај постао одвратно место.
Ако би се радовали смрти њиховој,ако би били у стању да им невине убијамо.У чему би онда била разлика између њих и нас?
Не заборавите браћо, шта је оно без чега Србин не бива.Будимо православци срцем и душом, не на папиру.Увек је лакше бити лош и зао,лакше је увек ленствовати и осуђивати.За добро треба имати и храбрости и воље, добро чинити и мислити је увек теже и увек тражи жртву.
Све најлепше за празнике желим.
О чему ти пишеш?Ко овде ликује?Ко се радује?Шта лупаш?Поента је да батина има два краја од кад је света и века!!!!!Па јесу ли по западу 99-те носили мајице "бомбардујте Србију"?Јесу ли све западне главешине демонизовале Србе и србску нацију?Да ли је ико запалио и једну једину свећу за србске невине жртве?И у Европи и у Србији(мислим на ове који пале свеће)?Да ли је нормално да вређаш нечија верска осећања?Ја сам православац,али никада и нигде нисам увредио било чијег бога,нека им га њихов је!
Тај запад( укључујући и француску) мисли да може да сеје смрт по свету а да остане нетакнут!Па јесу ли французи наоружавали сиријске борце за слободу(трц)?Јесу!Да ли је француским оружјем нападнута једна суверена и слободна земља?Сирија?Јесте!Да ли је француским оружјем убијани сиријци свих годишта?Јесу! Да ли је француска помагала шиптаре на Косову и да ли их и дан данас помаже?Да помаже!Сада се ти "борци за слободу" зову терористи!Не,барле,терористи су и тамо и овде!Каже Оланд"невиђено варварство"!Ајде,молим те лепо!А да ли је француска учинила невиђеном варварство над Либијом и то да се не би открило да је Саркозија финансирао Гадафи!Па и нас су бомбардовали да би Клинтон забашурио пушење у Белој кући,јел тако?
Не радујем се ничијој смрти али имам разумевање за овај поступак!Написао сам да ти и такви терористи немају савремено оружје.али имају бомбаше самоубице и успаване командосе и наравно да разумем,али не и оправдавам,то што су урадили.
Заборавих још нешто!Сада су оно као цивилизовани шт пале свеће а да ли су упалили и једну за неко либијско или сиријско дете илиже ну или човека?има невиних онолико!А ми смо варвари јер смо бранили своје!