Како ми брзо заборављамо!
Сећамо ли се пре десетак и више година убијене српске деце на купању из Гораждевца?
Нису били новинари, војници, полицијаци, купали се на реци, била су српска деца, покошени су рафалима шиптарских терориста, истрага обустављена нема доказа?!Шта су коме скривила српска деца, само су желела да се окупају на реци!
Српска деца нису били на насловним странама страних медија, о њима нико реч није прозборио, за њим нико у свету није запалио свећу а камоли сузу пустио, а данас нема истраге, обустављена а починицио не постоје!Нема правде!
Никога деца нису увредили ни писали против Мухамеда, шиптара, само су желела да се окупају, убијена су јер су Срби!
Ми им дајемо територију, државност, баштину, електране, фабрике, пензије, плаћамо им кредите, извињавамо им се и јавно сматрамо да су главни разлог нашег пута у ЕУ рај, а српској деци прекинуто детињство рафалима из аутоматској оружја.
Како се зваше деца наша заборављена?
Пантелија Дакић, Ивана Јовови.....
О њима нема емисија, нема говора, заборављени...
Ако је убиство француских новинара убиство због карикатуре тероризам, шта је онда убиство српске деце на реци за време купања?
Крива јер су ушла у воду?
Француски педери!
То су вам браћа и савезници смрдите!
Сећамо ли се Кушнера и његовог осмеха о питању жуте куће, сећамо ли се тог осмеха циничног на вађење органа смејући се жртвама и фамилијама!
Да подсетимо:
Вас лажне моралисте.
Француска је здушно подржавала терористе на Косову и Метохију ми старији се сећамо одлично!
То су били савезници!