Оцена Теме:
  • 2 Гласов(а) - 5 Просечно
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Игра мечка по Паризу!

Само за Владу из Ниш, рекапитулација дешавања на овдашњим просторима:

А опет, само за Владу из Ниш, на 6:40, шта нас чека у догледној будућности:

„Грађанска“ демократија отуда нуди избор свега и свачега, али себе а приори изузима од тог правила; она не допушта могућност избора између ње и ма ког алтернативног концепта.

[Слика: traktor.gif]
Одговори

(10-01-2015, 10:12 PM)регул Пише:  
Цитат:Е,
никако ми није јасно како је Влада, монархиста из Ниш, стао на страну троцкиста!?

По налогу уније монархиста а и стигао му мејл директно с двора!Кез

Ne, nego mi stigla direktiva od drugarice MM$$$%%% iz azila u Moskvi, kao sto tebi svakodnevno stizeСмарање бре

A sada ozbiljno, da stao sam u odbranu levicara-novinara, kao sto sam i potpisao peticiju za slobodu Seselja, iako s njegovim smejurijama od zardjale kasike ne zelim da imam veze, jer sloboda stampe i ljudskog izrazavanja je izvorno nacelo demokratije i civilizacije. Uostalom, u vreme vladavine Kralja Petra Prvog Karadjordjevica, bila je registrovana, jedina u svetu ikada, anarhisticka stranka...

Hercegovac, da li s ovime treba da se ponosimo:
Одговори

Нешто не примећујем згрожене београдске хипстере да се гурају испред амбасаде Нигерије да запале свећу.
Ваљда кад мунџос убије Француза више вреди од Нигеријца.
Одговори

Није ми нешто ова друга епизода! Као 'изравни пријенос' са улица Париза!

Развукли радњу к'о Радош Бајић у Равној!

Не знам што РТС откупљује овакве лимунаде...

„Грађанска“ демократија отуда нуди избор свега и свачега, али себе а приори изузима од тог правила; она не допушта могућност избора између ње и ма ког алтернативног концепта.

Одговори

Лицимери западњачки на улицама Париза.

Нас су гађали осиромашеним уранијом због рудника Трепче, а можете мислити шта Амеирканци, Немци, Французи раде муслиманском свету због нафте?Њих урнишу, пронађите мало на интернету због уранијума муслиманска деце се рађају деформисана.

Цивил је цивил па био он у Паризу или Ираку, жао ми је цивила настрадалих у Њујорку, Мадриду, Лондону, али исто ми је жао муслиманске деце и цивила које свакодневно на десетине убијају снаге коалиције САД, Француске, Немачке итд.Али за ове друге категорије становништа нема емоција, нити саосећања, убиство муслимана је постало један"сасвим обичан дан".
Не можеш да убијаш, отимаш нафту, земљу, вређах пророка Мухамеда а да не очекујеш да ће контра и удар стићи кад тада као што се десило у Паризу.Лицимери.

Не волим муслимане и знам их добро, али исто тако имам осећај за правду.

Зар, као што муслимани имају осећај да се води рат против Ислама, зар и ми Срби немамо тај осећај да се води рат против Православља а зна се из ког центра долази!?Русија, извор Православља је нападнута, ми Срби на коленима као и Грци, Бугари, Румуни итд.

Москва је град са највећим бројем муслимана у Европи , тај податак нико не износи, па нема сукоба за сада и ником не пада на ум да се зајебава са религијом.

Ко измисли речи тероризам, људска права, мултикултуралност, ујњдињени народи, мањинска права, демократичност, транспаретност, толеранција, отворено друштво, родна равноправност, транзиција да прикрије своје деловање и циљеве?
То речи су измишљење и не постоје.

(11-01-2015, 03:07 AM)Pavle Пише:  Нешто не примећујем згрожене београдске хипстере да се гурају испред амбасаде Нигерије да запале свећу.
Ваљда кад мунџос убије Француза више вреди од Нигеријца.

Па да, Боко Харум снабдевају оружјем западне земље и у финкцији су политике САД.
Одговори

Да је,рецимо,неки православни свештеник ово рекао,моментално би гракнули и ухапсили га.Овако,потпада под слободу говора!

У славу предака, на понос потомака!!!

http://cojstvo.rs/
Одговори

[Слика: 10ne1yg.jpg]

Нека нам школа буде са вером, политика са поштењем, војска са родољубљем, држава са Божјим благословом. Нека се сваки врати Богу и себи; нека нико не буде ван Бога и ван себе, да га не би поклопила језива тама туђинска, са лепим именом и шареном одећом.
Одговори

Могли су и кафицу да попију...

Одговори

Ао.
Ово је стварно брука и срамота.
Још се мртви ладни одвезу у правцу полиције и смоташе га лево и ћао.

Нисам неки велики теоретичар завере...АЛИ...убиство оног пандура на плочнику без капи крви изгледа крајње сумњиво, плус, из ове близине два обучена припадника терористичке групе испаљују рафал очи у очи са полицијским возилом и не погађају ни једног пандура унутра? Предпостављам да их је било двојица у патролним колима.

Blush
Одговори

Каква крв, заковао га метком.

Одговори

Ово би требао да је тај патролни ауто са снимка.

[Слика: GTY_france_shooting3_ml_150107_16x9_992.jpg]

(14-01-2015, 12:46 AM)херцеговац Пише:  Каква крв, заковао га метком.

Мислиш да је могуће да човек са 10цм испали 7,62/39 другом човеку у главу док овај лежи на плочнику и ни кап крви да не буде?
Одговори

Заковао га.

Одговори

(14-01-2015, 12:52 AM)херцеговац Пише:  Заковао га.

Како готивим што ме сваки пут оладиш тако кад нешто питам као да сам идиот. Кез
Одговори

(14-01-2015, 12:58 AM)Pavle Пише:  
(14-01-2015, 12:52 AM)херцеговац Пише:  Заковао га.

Како готивим што ме сваки пут оладиш тако кад нешто питам као да сам идиот. Кез

Нема потребе, није намјера. Респект, брате!

Одговори

Скочи на Форум:

Корисника прегледа ову тему: 3 Гост(а)
Све форуме означи прочитаним