Лицимери западњачки на улицама Париза.
Нас су гађали осиромашеним уранијом због рудника Трепче, а можете мислити шта Амеирканци, Немци, Французи раде муслиманском свету због нафте?Њих урнишу, пронађите мало на интернету због уранијума муслиманска деце се рађају деформисана.
Цивил је цивил па био он у Паризу или Ираку, жао ми је цивила настрадалих у Њујорку, Мадриду, Лондону, али исто ми је жао муслиманске деце и цивила које свакодневно на десетине убијају снаге коалиције САД, Француске, Немачке итд.Али за ове друге категорије становништа нема емоција, нити саосећања, убиство муслимана је постало један"сасвим обичан дан".
Не можеш да убијаш, отимаш нафту, земљу, вређах пророка Мухамеда а да не очекујеш да ће контра и удар стићи кад тада као што се десило у Паризу.Лицимери.
Не волим муслимане и знам их добро, али исто тако имам осећај за правду.
Зар, као што муслимани имају осећај да се води рат против Ислама, зар и ми Срби немамо тај осећај да се води рат против Православља а зна се из ког центра долази!?Русија, извор Православља је нападнута, ми Срби на коленима као и Грци, Бугари, Румуни итд.
Москва је град са највећим бројем муслимана у Европи , тај податак нико не износи, па нема сукоба за сада и ником не пада на ум да се зајебава са религијом.
Ко измисли речи тероризам, људска права, мултикултуралност, ујњдињени народи, мањинска права, демократичност, транспаретност, толеранција, отворено друштво, родна равноправност, транзиција да прикрије своје деловање и циљеве?
То речи су измишљење и не постоје.
(11-01-2015, 03:07 AM)Pavle Пише: Нешто не примећујем згрожене београдске хипстере да се гурају испред амбасаде Нигерије да запале свећу.
Ваљда кад мунџос убије Француза више вреди од Нигеријца.
Па да, Боко Харум снабдевају оружјем западне земље и у финкцији су политике САД.