Оцена Теме:
  • 2 Гласов(а) - 3 Просечно
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Родољубље данас

Не знам у чему је проблем ? Па свима је познато коме су дозволили ови на власти да отварају хипермаркете по Србији . Највећим Србским непријатељима после Шиптара ! Тај исти усташа је покуповао је пола најплодније Србске земље у северној Србији и он ће да нам продаје ГМО храну ! Прво треба и ову усташку и Бриселску владу слистити са лица земље Србске .

``А ти Србијо, куда си пошла за Европом? Ти никад ниси ишла њеним путем и никад за њом. Ти си имала своју мисао, своју веру, свога Господа и свој пут. Назад на своје, ако хоћеш да се спасеш и преживиш. Са туђе бљувотине врати се своме Христу и он ће те осветлити и спасити"[/size]
Одговори

(21-08-2015, 07:27 PM)јашадр Пише:  Не знам у чему је проблем ? Па свима је познато коме су дозволили ови на власти да отварају хипермаркете по Србији . Највећим Србским непријатељима после Шиптара ! Тај исти усташа је покуповао је пола најплодније Србске земље у северној Србији и он ће да нам продаје ГМО храну ! Прво треба и ову усташку и Бриселску владу слистити са лица земље Србске .

То без ВОЈНОГ УДАРА неће да може!

ТРАЖЕ СЕ 300 ХРАБРИХ!

ПРОСВЕТАР, раб Божји и раденик на трудном воздвиженију Часног Крста и срушеног Стлпа Рашко-Сербскјаго.
СРБИН ИМА ПУТИНА ЗА БРАТА,
А ПУТИН ЈЕ ТАТА ОД САРМАТА,
ОД ЛОВЋЕНА ДО УРАЛА,
СВЕ СУ СТРАЖЕ ОД КИНЖАЛА,
ГРАДИЋЕМО НОВИ СЕВАСТОПОЉ,
ШТИТИЋЕ НАС БУЛАВА И ТОПОЉ!
Одговори

(23-08-2015, 06:59 PM)ПРОСВЕТАР Пише:  
(21-08-2015, 07:27 PM)јашадр Пише:  Не знам у чему је проблем ? Па свима је познато коме су дозволили ови на власти да отварају хипермаркете по Србији . Највећим Србским непријатељима после Шиптара ! Тај исти усташа је покуповао је пола најплодније Србске земље у северној Србији и он ће да нам продаје ГМО храну ! Прво треба и ову усташку и Бриселску владу слистити са лица земље Србске .

То без ВОЈНОГ УДАРА неће да може!

ТРАЖЕ СЕ 300 ХРАБРИХ!

Јес вала !

``А ти Србијо, куда си пошла за Европом? Ти никад ниси ишла њеним путем и никад за њом. Ти си имала своју мисао, своју веру, свога Господа и свој пут. Назад на своје, ако хоћеш да се спасеш и преживиш. Са туђе бљувотине врати се своме Христу и он ће те осветлити и спасити"[/size]
Одговори

.
ДРВО СЕ ПО ПЛОДОВИМА ПОЗНАЈЕ

Једно је познавање историје а друго је обнављање зла у име историје. Једно је поштовање предака а друго стварање идолопоклонства од њих. Једно је волети своју отаџбину а друго боловати од ксенофобије. Једно је ценити лепоту а друго учитавати јој оргазам доживљаја која она објективно не поседује. Једно је указивати на грех а друго подстицати осуђивање. Једно је бавити се одређеним питањима да би се проблем решио а друго бавити се питањима да би се проблем само одложио. Једно је бити националиста а друго је бити шовиниста. Једно је подражавати свете а друго је кињити оне који то неће. Једно је љубав према Богу а друго је љубав према замишљеној слици о томе како Бог изгледа. Једно је љубав према Србији а друго је глорификација Србије. Једно је поштовање других народа а друго је ниподаштавање своје земље ради других. Једно је волети другог а друго је проституисати осећања. Једно је бити оштар на језику ради врлине а друго ради бахатости. Једно је бити храбар против других а друго је бити чојствен ради других. Једно је брига о својима а друго је гажење других ради својих. Једно је цинизам ради конструктивног бунта а друго ради оправдања своје зловоље. Једно је изграђивање Цркве собом а друго је изграђивање џепа Црквом. Једно је живети по јеванђељу у свету а друго је користити јеванђеље као страховање од света. Једно је бити револтиран а друго искомплексиран. Једно је процењивати а друго оцењивати. Једно је живети какав јеси а друго носити маскараду какав ниси. Једно је боловати од депресије невољно а друго здравоумно узгајати песимизам. Једно је снисходити а друго полтронисати. Једно је поштовати а друго робовати обичајима. Једно је водити дијалог а друго монолог са другим. Једно је бринути за другог а друго је вређати га бригом. Једно је поштовати различитост а друго тражити истомишљенике. Једно је поређење са другима ради налажења свог недостатка а друго је поређење да се бољи понизи. Једно је бити необразован а друго је бити и поред писмености бахат. Једно је бити културан а друго је тражити славу за свој култ. Једно је бити кратко разочаран а сасвим друго бити трајно огорчен. Једно је шалити се на нечији рачун а друго је омаловажавати неког. Једно је делити савете а друго је свима се наметати за учитеља. Једно је дозволити другоме да погреши а друго је малтретирати га да буде безгрешан. Једно је долазити у Цркву као туриста а друго као причасник светињама. Једно је причати о некоме са стилом а друго је оговарати га злурадо. Једно је мотивисати некога на одговорност а друго је наметати му кривицу. Једно је како носиш службу а друго како се кроз њу сведочиш. Једно је како читаш а друго је како тумачиш. Једно је како видиш а друго како доживљаваш. Једно је како верујеш а друго је којег Бога исповедаш. Једно је како добро чиниш а друго је колико тражиш трговину. Једно је подражавање а друго је имитирање. Једно је неговати идеале а друго је од идеала стварати богове. Једно је лагање о својој грешности а друго лагање о врлини коју не поседујеш. Једно је бунити се са разлогом а друго без разлога. Једно је страдати а друго преувеличавати своје ране. Једно је имати свој мир а друго тражити само свој мир. Једно је имати нервозу а друго хранити своје хистерије. Једно је љубити човека какав јесте а друго љубити замишљену слику о њему. Једно је осећати се кривим у нечему а сасвим друго изнова мучити себе кривицом. Једно је висок ниво хормона среће а сасвим друго миловање благодати. Једно је бити жељан промена а друго је померити себе са мртве тачке незадовољства. Једно је имати самопоуздање а друго је патолошко осећање сигурности у властиту непогрешивост. Једно је да те неко поштује а сасвим друго да те неко толико воли да би положио и живот за тебе. Једно је љубав и пожртвовање а друго је сентимент који избегава страдање. Једно је да те неко похвали а друго је да живиш само за туђа ласкања. Једно је осетљивост по добру а друго злоосетљивост на добро. Једно је тражити савет а друго је тражити дадиљу. Једно је колико деце имаш а друго је колико си за њих родитељ у сваком погледу. Једно је бити ауторитет а друго је глад за влашћу.

"УПОДОБЉАВАЊЕ" СПЦ

Нећемо никада престати нашу борбу нити повити главу пред нашим непријатељима Немцима, који користе извесне заблуделе синове српског народа као што су недићевци и љотићевци.

Д М
Одговори

1389- Миша Вацић имбецили и Вучићева испостава

Заветници- неодређени људи

Образ- не постоје више сем на папиру

СРпска Акција- не постоје сем на папиру

НСФ- не постоје сем на папиру

До 2010 године и оне несрећне параде поноса, постојале су доста добре националне организације које су имале шансу, после великог удара државе на њих, нажалост уништене су, Тадић и ДС су им задале велики ударац а Вучећ је спречио њихово обнављање. Од 2010-те до данашњег дана не постоји ниједна националистичка органиѕација сем на интернету и друштвеним мрежама. До 2010 су биле две озбиљне а то су биле Национални Строј и Образ

ЗА ВАСКРС И СЛАВУ СРПСКИХ ЗЕМАЉА!!!
Одговори

TRAZI SE

300 HRABRIH

ODMAH,

SADA,

TU.

JEDINO

PUČ

MOŽE SPASITI DRŽAVU SRBIJUVI IUSPOSTAVITI VOJNO KRAJISKO SAVEZNIŠTVO U PERSONALNOJ UNIJI SA RUSIJOM!

Amin, bože daj.

Јосип Броз-Амброз Тито! ДА, ТО ЈЕ БИО ПЕГАВИ ТРБАТИ, ФАРБАНИ ПА КОЛМОВАНИ, У МИДЕРЕ УТЕГНУТИ АУСТРО-УГАРСКИ ЦУГСФИРЕР, ТРОСТРУКИ ШПИЛЕ И МАЂАРСКИ ЧИВА, ЈОСИП БРОЗ-АМБРОЗ ТИТО, СРБОУБИЦА ПРВИ ДО ПАВЕЛИЋА!!!
ПРОСВЕТАР.
Одговори

Цитат:ЦИГАНИН НЕ СМЕ ДА НОСИ СРСПКУ ЗАСТАВУ

https://www.google.rs/url?sa=t&rct=j&q=&...Nkm4c5zA7A

Браво дјецо! Ваистину!
Одговори

Ми, што се наче маленкости тиче, немамо ама баш ништа против цигојнера!

Међутим!

Под једним условом!

ДА ЖИВИМО У НАШИМ ПАРАЛЕЛНИМ СВЕТОВИМА КАО И ДОСАД!

КОД СРБА И ЦИГАНА СЕ ОДУВЕК ЗНАЛО:

ОНИ ТАМО, У ЦИГАН-МАЛАМА, А МИ 'ВАМО ЂЕ СРБИ ЖИВЕ!

САД ЈЕ НАСТАЛО ИЗГЛЕДА НЕКО „ПОШЉЕДЊЕ ВРИЈЕМЕ” ЂЕ СЕ НЕ ЗНА НИ КО ПИЈЕ НИ КО ПЛАЋА!

Што каже онај цигањски виц:

Раније се знало:

-Срби су ратовали!
-Јевреји су трговали а
-Цигани су крали!

Сад се све променило:

-Јевреји ратују!
-Цигани тргују а
-Срби краду!

Србин би дакле требало да, штитећи СВОЈУ КУЛТУРУ, ћера уљеза што даље од Куће, па било да се ради о:

-МУСЛИМАНСКОМ ЈАДИКОВАЊУ ЗУРЛАМА И ТАЛАМБАСИМА!
-РОК-ДРОГИ И АНТИКУЛТУРИ СА ТРУЛОГ ЗАПАДА!
-РЕПУ ЦРНАЧКОМ КОЈИ КОПИРАЈУ РАЗНИ „СИНДИКАТИ”!
-ЦИГАЊСКОМ УРЛАЊУ ЕРДЕЛЕЗИИИИИИИИИИИ, ЧИЖЕ,ЧУЈЕ,БУМ,БУМ,БУМ,БУМ, МЕСЕЧИНАААААААААААААААА

Уосталом цигањсака музика је често испреплетана са муслиманском јер су цигани растегљив матреијал!

ОНИ ЧАС ПОСЛА МОГУ ДА БУДУ СРБСКИ ПАТРИОТИ ПА ТУРСКИ, ЗНА СЕ ДА СУ КОД ТУРАКА БИЛИ ЏЕЛАТИ, ПРОЧИТАЈ СЦЕНУ НАБАДАЊА НА КОЛАЦ У „НА ДРИНИ ЋУПРИЈА”!

ТАКО МОГУ ДА БУДУ И „ХРВАТСКИ” ПАТРИОТИ-ЗНА СЕ КО ЈЕ У ЈАСЕНОВЦУ ТАКОЂЕ ЏЕЛАТ БИО КАД СЕ УСТАШЕ УМОРЕ!

Пусти ти то!

Са њима треба поново да се васпостави она стара ситуација:

ОНИ ТАМО А МИ ВАМО!

И ДА СЕ ЗНА:

БУМ,БУМ,БУМ,БУМ,ЕРДЕЛЕЗИИИИИ ЊИХОВО ЈЕ А НЕ НАШЕ!

А Оливера и Цуне што певају то јесте само ИНТЕРПРЕТАЦИЈА, музика ИНСПИРАИСАНА цигањском,то и код Руса и Шпанаца имамо!

ЈЕДНОСТАВНО МИ СЕ НЕ ОСЕЋАМО ЛЕПО КАД НАС У СВЕТУ ПРЕДСТАВЉА БУМ,БУМ, ЧУЖЕ, ЧИЈЕ, ЕРДЕЛЕЗИИИИ...И ЈЕЗИК КОЈИ НИЈЕ НАШ И КОЈИ НЕ РАЗУМЕМО!

МИ ОД ЦЕЛЕ ТЕ ЦИГАЊСКЕ „ПОЈЕЗИЈЕ” И ДРЕКЕ РАЗУМЕДОСМО САМО „МАЛА КРСНА-ЛАЈКОВАЦ”!

НЕ ВОЛИМО ТАКВЕ АСОЦИЈАЦИЈЕ!

КУСТУРИЦА И БРЕГОВИЋ ЈЕСУ УМЕТНИЦИ, ОНИ СВОЈИМ ДЕЛИМА ПРЕДСТАВЉАЈУ ПРЕ СВЕГА СЕБЕ!

АЛИ МИ ОДБИЈАМО ДА СРБИН БУДЕ ГЛАВНИ ЈУНАК У ЊИХОВОМ СТВАРАЛАШТВУ!

ЕТО, НИСМО ЉУБОМОРНИ, НЕК'ЦИГОЈНЕРИ ПОКУПЕ ЛОВОРИКЕ ЗА БУМ,БУМ, ЕРДЕЛЕЗИИИИ А МИ ЋЕМО ЗА НАШЕ ПА ШТА БУДЕ И КОЛ'КО БУДЕ!

Иначе ми лепо рекосмо да против цигањске музике немамо ништа, СВЕ ДОК ЈЕ ЦИГАЊСКА!

ПРОБЛЕМ НАСТАЈЕ КАД СЕ СРБИ ИДЕНТИФИКУЈУ, ПРЕДСТАВЉАЈУ, И ОДАЗИВАЈУ НА ТУ МУЗИКУ ПА ЗА ЦИГАЊСКУ ТУЖНУ СУДБИНУ ИМАМО РАЗУМЕВАЊА НУ И ОНИ БИ ТРЕБАЛО ДА СХВАТЕ ДА ЈЕ ОЧИНСКА КАШТИГА СА НАШЕ СТРАНЕ САМО ЗА ЊИХОВО ДОБРО!

ПОСЛЕ ВИШЕ ОД ПОЛА ВЕКА ПОД АМБРОЗОМ СРБИ СУ СЕБИ ДОЗВОЛИЛИ ДА НЕОСЕТНО, МИЦ ПО МИЦ, ОД „СКУПЉАЧА ПЕРЈА” СА ОНИММ ЖВАЉАВИМ ШИПЦЕМ У ГЛАВНОЈ УЛОЗИ, ПА ПРЕКО БРЕГОВИЋА И КУСТУРИЦЕ, ПОСТАНУ ЖРТВЕ ЦИГАЊСКЕ ПОДКУЛТУРЕ!

ТУЖНО ЈЕ ТО, ТО ЈЕ ЗА КУКУ И ЛЕЛЕ, ПА ЋЕМО МИ ЧИМ ДОЂЕМО НАВЛАС'ДА ДЕТАЉНО ИСПИТАМО КО ЈЕ

-ФИНАНСИРАО
-ОРГАНИЗОВАО
-ПОПУЛАРИСАО и
-БОГАТО НАГРАЂИВАО

СВЕ ШТО ЈЕ ИШЛО КА ЗАТОМЉАВАЊУ И УНИШТЕЊУ СРБСКЕ КУЛТУРЕ, ИСТОРИЈЕ И ТРАДИЦИЈЕ ТОКОМ ПОЛА ВЕКА КОМУНО-САТАНИСТИЧКЕ АМБРОЗОВСКЕ ТИРАНИЈЕ А У КОРИСТ ЦИГАНЧЕЊА!

ЦИГАНЧЕЊЕ СРБСКЕ МУЗИКЕ, ФИЛМА И КУЛТУРЕ УОПШТЕ, НАДОВЕЗУЈЕ СЕ И УКЛАПА У ВЕЛИКО ЖДРАЊЕ И ЈАВНЕ БАХАНАЛИЈЕ ЗА ВРЕМЕ СРБСКОГ ПОСТА, СЛАВЉЕЊЕ НОВЕ ГОДИНЕ ПРЕ БОЖИЋА, ФАВОРИЗОВАЊЕ

U S T A Š I C E

УМЕСТО СРБСКОГ ПИСМА И...ДА НЕ НАБРАЈАМО ДАЉЕ, ЛИСТА ЈЕ ПОДУГАЧКА!

ЕВО, ПОЗИВАМО СРБАДИЈУ ДА КЛИКНЕ НА БИЛО КОЈИ ДОЧЕК СПОРТИСТА, КОШАРКАША, ВАТЕРПОЛИСТА ПА САД И ТЕНИСЕРА...УВЕК ИСТО ЊИХАЊЕ У КУКОВИМА ТУРСКО, РУКЕ ГОРЕ, ЂУУУУРЂЕВДАН ЈЕ ЕРДЕЛЕЕЕЗИИИИИ, МЕСЕЧИНАААААА, БУМ, БУМ, БУМ, БУМ, ЧУЈЕ,ЧИЖЕ,ЧУЖАЈЕ,КА-ЛА-ШЊИ-КОВ,КА-ЛА-ШЊИ-КОВ...УЖАС БРЕ!!!

Ми уважавамо ође ментално стање Новосрба који није у стању да се уздржи кад цигојнер залелече ЕРДЕЛЕЕЕЕЕЗИИИИИ, ЧУЈЕ, ЧИЖЕ, КР-КУМЕЕЕ..., али да се разумемо, МИ НЕМАМО НИШТА ПРОТИВ МУЛТИ-ЕТНИЧНОСТИ У ГРАНИЦАМА ЈЕДНЕ ДРЖАВЕ!

МЕЂУТИМ!

ПРОБЛЕМ НАСТАЈЕ КАД СЕ ЈЕДНА ЕТНИЧКА ГРУПА ИДЕНТИФИКУЈЕ СА ДРУГОМ, КАД СЕ ПРЕДСТАВЉА И ОДАЗИВА НА ТУЂЕ ИМЕ И ПРЕЗИМЕ!

МИ ДАКЛЕ СА НАШИМ ПРИЛОЗИМА, БАШ ТО И РАДИМО!

ЧИСТИМО СРБСКУ КУЛТУРУ ОД ПОГАНИ МАНДОВСКЕ!

КО ЈЕ СРБИН РАЗУМЕЋЕ!

Све је почело од ТИТОВСКЕ окупације с'јесени 44-е!

Циганчење Србске Културе само је један од видова њеног уништавања!

Међутим!

Ми и поред свега, не упиремо прстом у Цигане као у КРЕАТОРЕ уништења Србске Културе него као у ИЗВРШИОЦЕ!

НИЈЕ НИ ОНАЈ ЦИГА КОЈИ ЈЕ СРБИНА НАБИЈАО НА КОЛАЦ ЗА ВРЕМЕ ТУРСКО, БИО ИНИЦИЈАТОР НЕГО ИЗВРШИЛАЦ ТОГ ДЕЛА!

А ЖУТО-ЦРВЕНИ И ЖУЋКАСТИ СРБИ ШТО УПИРУ ПРСТОМ У ЖРТВУ „ЈЕР ЈЕ ДОЗВОЛИЛА ДА ЈОЈ ШАКА ЦИГАНА КРОЈИ КУЛТУРУ”, ЗАБОРАВЉАЈУ ДА СЕ ЗА ВРЕМЕ ПАРТИЗАНСКЕ ОКУПАЦИЈЕ ИШЛО У ЗАТВОР ЗА „ОЈ ВОЈВОДО СИНЂЕЛИЋУ” ДОК СУ СЕ ЗА „ЂЕЛЕМ,ЂЕЛЕМ” ДОБИЈАЛЕ НАГРАДЕ,КОЛА, СТАНОВИ...СЛИКАЊЕ СА ТРБАТИМ И ПЕГАВИМ ДИКТАТОРОМ И ОКО ГЛАВЕ НАСМЕЈАНОМ ЈОВАНКОМ!!!

Није дакле „цигањсака туга преголема” него србска!

Зато је Оливера и отишла у СРБСТВО чим је могла јер је била љубавница србског џелата Ратка Дражевића па зна целу причу иза кулиса!!!

Зато Србине

П С Т !!!

са мандовском музиком на Србски Празник!

П С Т !!!

Ми имамо исувише обзира према оболелом Србству баш те болести али ипак...

Иначе чуло се да се цигањском честитаре њихови празници са „афте-курафте” а одговара се са громкијем „кр-куме”!

ПРОСВЕТАР, раб Божји и раденик на трудном воздвиженију Часног Крста и срушеног Стлпа Рашко-Сербскјаго.
ОД ЛОВЋЕНА ДО УРАЛА,
Одговори

(14-06-2017, 11:45 AM)ПРОСВЕТАР Пише:  А МИ 'ВАМО ЂЕ СРБИ ЖИВЕ!

хихихи Ђедосаве легендо!
Одговори

Брадо, Брадо-жута надо, ђе нестаде са оне Кизине теме ђе си по обичају ружио браћу нам Русе?

Ми се таман намерачили да ти дамо отвјет а кроз оштру ријеч-посјеч, а ти побеже!

Да те није обрисало а по тужбалици нечијој?

Ево ми се ЈЕДИНИ ође јавили као твој идеолошки противник, да питамо "шта би?", док ови твоји истомишљеници сви ником поникоше и у прљав патос погледаше!

Ваистину!

ОД ЛОВЋЕНА ДО УРАЛА,
Одговори

[Слика: IMG_3265.jpg]

Раб Божји и раденик на трудном воздвиженију Часног Крста и срушеног Стлпа Сербскјаго.
И буди слава вавијек Богу што нас чува од пасје вјере! Амин.

Нећемо никада престати нашу борбу нити повити главу пред нашим непријатељима Немцима, који користе извесне заблуделе синове српског народа као што су недићевци и љотићевци.

Д М
Одговори

(14-06-2017, 02:12 PM)ПРОСВЕТАР Пише:  Ми се таман намерачили да ти дамо отвјет а кроз оштру ријеч-посјеч, а ти побеже!

Прича се да су сви ови што их Цветко обучавао опасни полемичари и беседници.
Одговори

(14-06-2017, 02:12 PM)ПРОСВЕТАР Пише:  Брадо, Брадо-жута надо, ђе нестаде са оне Кизине теме ђе си по обичају ружио браћу нам Русе?
Ми се таман намерачили да ти дамо отвјет а кроз оштру ријеч-посјеч, а ти побеже!
Да те није обрисало а по тужбалици нечијој?
Ево ми се ЈЕДИНИ ође јавили као твој идеолошки противник, да питамо "шта би?", док ови твоји истомишљеници сви ником поникоше и у прљав патос погледаше!
Ваистину!

Сам сам се пријавио за брисање, нисам схватио значење мекензијевог поста на који сам ја дао одговор, и тражио сам да га обришу(плус је тема на латиници, то избјегавам колико могу). Хвала ти старино што мариш за моја писанија, не секирај се биће још прилике за полемику.
Одговори

(14-06-2017, 11:57 PM)Шумадинац Пише:  [Слика: IMG_3265.jpg]

Раб Божји и раденик на трудном воздвиженију Часног Крста и срушеног Стлпа Сербскјаго.
И буди слава вавијек Богу што нас чува од пасје вјере! Амин.

Прихватам да се не може доказати да је налог дупли уколико један дискут поседује два компјутера или ако своје поруке умножава, тако да дупликат шаље некоме из другог града да их само проследи.

Међутим!

Исувише је очигледно да двојац Шумадинац-ЈВуО раде синхронизовано са апсолутно истом квази-идеолошком матрицом с'тим што се, као она два пандура, разликују у детаљима; Шумадинац је "задужен" за постављање дебилних сличица а ЈВуО је као "илевенуалац"!

Уосталом свако може да се увери ако пропрати активност овог двојца на форуму.

Међутим!

Последњи испад реченог двојца је апсолутно неприхватљив јер исти постављањем сличице Господа Исуса Христа са недоличним додацима, и то у време Апостолског Поста, вређа сваког Србина Православног јер једно је љубав према Богу а друго је љубав према замишљеној слици о томе како Бог изгледа!

Јер ако неки успаљени Новосрб бајаги исмева свог саговорника на форуму тако да копира, и на тај начин шири, богоборачке, комуно-атеистичке, нацистичке или муслиманске карикатуре, ОНДА ТАЈ, ВОЉНО ИЛИ НЕВОЉНО, ЗНАНО ИЛИ НЕЗНАНО, НАВОДИ ВОДУ НА ВОДЕНИЦУ НАЈЦРЊИХ ДУШМАНА НАШЕГ СВЕТОГ ПРАВОСЛАВЉА И СРБСТВА!

Господе опрости малоумноме јер не зна шта чини јер блажени су нишчи духом!

ОД ЛОВЋЕНА ДО УРАЛА,
Одговори

Скочи на Форум:

Корисника прегледа ову тему: 1 Гост(а)
Све форуме означи прочитаним