Оцена Теме:
  • 2 Гласов(а) - 3 Просечно
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Родољубље данас

(14-06-2017, 11:45 AM)ПРОСВЕТАР Пише:  Ми, што се наче маленкости тиче, немамо ама баш ништа против цигојнера!

Међутим!

Под једним условом!

ДА ЖИВИМО У НАШИМ ПАРАЛЕЛНИМ СВЕТОВИМА КАО И ДОСАД!

КОД СРБА И ЦИГАНА СЕ ОДУВЕК ЗНАЛО:

ОНИ ТАМО, У ЦИГАН-МАЛАМА, А МИ 'ВАМО ЂЕ СРБИ ЖИВЕ!

САД ЈЕ НАСТАЛО ИЗГЛЕДА НЕКО „ПОШЉЕДЊЕ ВРИЈЕМЕ” ЂЕ СЕ НЕ ЗНА НИ КО ПИЈЕ НИ КО ПЛАЋА!

Што каже онај цигањски виц:

Раније се знало:

-Срби су ратовали!
-Јевреји су трговали а
-Цигани су крали!

Сад се све променило:

-Јевреји ратују!
-Цигани тргују а
-Срби краду!

Србин би дакле требало да, штитећи СВОЈУ КУЛТУРУ, ћера уљеза што даље од Куће, па било да се ради о:

-МУСЛИМАНСКОМ ЈАДИКОВАЊУ ЗУРЛАМА И ТАЛАМБАСИМА!
-РОК-ДРОГИ И АНТИКУЛТУРИ СА ТРУЛОГ ЗАПАДА!
-РЕПУ ЦРНАЧКОМ КОЈИ КОПИРАЈУ РАЗНИ „СИНДИКАТИ”!
-ЦИГАЊСКОМ УРЛАЊУ ЕРДЕЛЕЗИИИИИИИИИИИ, ЧИЖЕ,ЧУЈЕ,БУМ,БУМ,БУМ,БУМ, МЕСЕЧИНАААААААААААААААА

Уосталом цигањсака музика је често испреплетана са муслиманском јер су цигани растегљив матреијал!

ОНИ ЧАС ПОСЛА МОГУ ДА БУДУ СРБСКИ ПАТРИОТИ ПА ТУРСКИ, ЗНА СЕ ДА СУ КОД ТУРАКА БИЛИ ЏЕЛАТИ, ПРОЧИТАЈ СЦЕНУ НАБАДАЊА НА КОЛАЦ У „НА ДРИНИ ЋУПРИЈА”!

ТАКО МОГУ ДА БУДУ И „ХРВАТСКИ” ПАТРИОТИ-ЗНА СЕ КО ЈЕ У ЈАСЕНОВЦУ ТАКОЂЕ ЏЕЛАТ БИО КАД СЕ УСТАШЕ УМОРЕ!

Пусти ти то!

Са њима треба поново да се васпостави она стара ситуација:

ОНИ ТАМО А МИ ВАМО!

И ДА СЕ ЗНА:

БУМ,БУМ,БУМ,БУМ,ЕРДЕЛЕЗИИИИИ ЊИХОВО ЈЕ А НЕ НАШЕ!

А Оливера и Цуне што певају то јесте само ИНТЕРПРЕТАЦИЈА, музика ИНСПИРАИСАНА цигањском,то и код Руса и Шпанаца имамо!

ЈЕДНОСТАВНО МИ СЕ НЕ ОСЕЋАМО ЛЕПО КАД НАС У СВЕТУ ПРЕДСТАВЉА БУМ,БУМ, ЧУЖЕ, ЧИЈЕ, ЕРДЕЛЕЗИИИИ...И ЈЕЗИК КОЈИ НИЈЕ НАШ И КОЈИ НЕ РАЗУМЕМО!

МИ ОД ЦЕЛЕ ТЕ ЦИГАЊСКЕ „ПОЈЕЗИЈЕ” И ДРЕКЕ РАЗУМЕДОСМО САМО „МАЛА КРСНА-ЛАЈКОВАЦ”!

НЕ ВОЛИМО ТАКВЕ АСОЦИЈАЦИЈЕ!

КУСТУРИЦА И БРЕГОВИЋ ЈЕСУ УМЕТНИЦИ, ОНИ СВОЈИМ ДЕЛИМА ПРЕДСТАВЉАЈУ ПРЕ СВЕГА СЕБЕ!

АЛИ МИ ОДБИЈАМО ДА СРБИН БУДЕ ГЛАВНИ ЈУНАК У ЊИХОВОМ СТВАРАЛАШТВУ!

ЕТО, НИСМО ЉУБОМОРНИ, НЕК'ЦИГОЈНЕРИ ПОКУПЕ ЛОВОРИКЕ ЗА БУМ,БУМ, ЕРДЕЛЕЗИИИИ А МИ ЋЕМО ЗА НАШЕ ПА ШТА БУДЕ И КОЛ'КО БУДЕ!

Иначе ми лепо рекосмо да против цигањске музике немамо ништа, СВЕ ДОК ЈЕ ЦИГАЊСКА!

ПРОБЛЕМ НАСТАЈЕ КАД СЕ СРБИ ИДЕНТИФИКУЈУ, ПРЕДСТАВЉАЈУ, И ОДАЗИВАЈУ НА ТУ МУЗИКУ ПА ЗА ЦИГАЊСКУ ТУЖНУ СУДБИНУ ИМАМО РАЗУМЕВАЊА НУ И ОНИ БИ ТРЕБАЛО ДА СХВАТЕ ДА ЈЕ ОЧИНСКА КАШТИГА СА НАШЕ СТРАНЕ САМО ЗА ЊИХОВО ДОБРО!

ПОСЛЕ ВИШЕ ОД ПОЛА ВЕКА ПОД АМБРОЗОМ СРБИ СУ СЕБИ ДОЗВОЛИЛИ ДА НЕОСЕТНО, МИЦ ПО МИЦ, ОД „СКУПЉАЧА ПЕРЈА” СА ОНИММ ЖВАЉАВИМ ШИПЦЕМ У ГЛАВНОЈ УЛОЗИ, ПА ПРЕКО БРЕГОВИЋА И КУСТУРИЦЕ, ПОСТАНУ ЖРТВЕ ЦИГАЊСКЕ ПОДКУЛТУРЕ!

ТУЖНО ЈЕ ТО, ТО ЈЕ ЗА КУКУ И ЛЕЛЕ, ПА ЋЕМО МИ ЧИМ ДОЂЕМО НАВЛАС'ДА ДЕТАЉНО ИСПИТАМО КО ЈЕ

-ФИНАНСИРАО
-ОРГАНИЗОВАО
-ПОПУЛАРИСАО и
-БОГАТО НАГРАЂИВАО

СВЕ ШТО ЈЕ ИШЛО КА ЗАТОМЉАВАЊУ И УНИШТЕЊУ СРБСКЕ КУЛТУРЕ, ИСТОРИЈЕ И ТРАДИЦИЈЕ ТОКОМ ПОЛА ВЕКА КОМУНО-САТАНИСТИЧКЕ АМБРОЗОВСКЕ ТИРАНИЈЕ А У КОРИСТ ЦИГАНЧЕЊА!

ЦИГАНЧЕЊЕ СРБСКЕ МУЗИКЕ, ФИЛМА И КУЛТУРЕ УОПШТЕ, НАДОВЕЗУЈЕ СЕ И УКЛАПА У ВЕЛИКО ЖДРАЊЕ И ЈАВНЕ БАХАНАЛИЈЕ ЗА ВРЕМЕ СРБСКОГ ПОСТА, СЛАВЉЕЊЕ НОВЕ ГОДИНЕ ПРЕ БОЖИЋА, ФАВОРИЗОВАЊЕ

U S T A Š I C E

УМЕСТО СРБСКОГ ПИСМА И...ДА НЕ НАБРАЈАМО ДАЉЕ, ЛИСТА ЈЕ ПОДУГАЧКА!

ЕВО, ПОЗИВАМО СРБАДИЈУ ДА КЛИКНЕ НА БИЛО КОЈИ ДОЧЕК СПОРТИСТА, КОШАРКАША, ВАТЕРПОЛИСТА ПА САД И ТЕНИСЕРА...УВЕК ИСТО ЊИХАЊЕ У КУКОВИМА ТУРСКО, РУКЕ ГОРЕ, ЂУУУУРЂЕВДАН ЈЕ ЕРДЕЛЕЕЕЗИИИИИ, МЕСЕЧИНАААААА, БУМ, БУМ, БУМ, БУМ, ЧУЈЕ,ЧИЖЕ,ЧУЖАЈЕ,КА-ЛА-ШЊИ-КОВ,КА-ЛА-ШЊИ-КОВ...УЖАС БРЕ!!!

Ми уважавамо ође ментално стање Новосрба који није у стању да се уздржи кад цигојнер залелече ЕРДЕЛЕЕЕЕЕЗИИИИИ, ЧУЈЕ, ЧИЖЕ, КР-КУМЕЕЕ..., али да се разумемо, МИ НЕМАМО НИШТА ПРОТИВ МУЛТИ-ЕТНИЧНОСТИ У ГРАНИЦАМА ЈЕДНЕ ДРЖАВЕ!

МЕЂУТИМ!

ПРОБЛЕМ НАСТАЈЕ КАД СЕ ЈЕДНА ЕТНИЧКА ГРУПА ИДЕНТИФИКУЈЕ СА ДРУГОМ, КАД СЕ ПРЕДСТАВЉА И ОДАЗИВА НА ТУЂЕ ИМЕ И ПРЕЗИМЕ!

МИ ДАКЛЕ СА НАШИМ ПРИЛОЗИМА, БАШ ТО И РАДИМО!

ЧИСТИМО СРБСКУ КУЛТУРУ ОД ПОГАНИ МАНДОВСКЕ!

КО ЈЕ СРБИН РАЗУМЕЋЕ!

Све је почело од ТИТОВСКЕ окупације с'јесени 44-е!

Циганчење Србске Културе само је један од видова њеног уништавања!

Међутим!

Ми и поред свега, не упиремо прстом у Цигане као у КРЕАТОРЕ уништења Србске Културе него као у ИЗВРШИОЦЕ!

НИЈЕ НИ ОНАЈ ЦИГА КОЈИ ЈЕ СРБИНА НАБИЈАО НА КОЛАЦ ЗА ВРЕМЕ ТУРСКО, БИО ИНИЦИЈАТОР НЕГО ИЗВРШИЛАЦ ТОГ ДЕЛА!

А ЖУТО-ЦРВЕНИ И ЖУЋКАСТИ СРБИ ШТО УПИРУ ПРСТОМ У ЖРТВУ „ЈЕР ЈЕ ДОЗВОЛИЛА ДА ЈОЈ ШАКА ЦИГАНА КРОЈИ КУЛТУРУ”, ЗАБОРАВЉАЈУ ДА СЕ ЗА ВРЕМЕ ПАРТИЗАНСКЕ ОКУПАЦИЈЕ ИШЛО У ЗАТВОР ЗА „ОЈ ВОЈВОДО СИНЂЕЛИЋУ” ДОК СУ СЕ ЗА „ЂЕЛЕМ,ЂЕЛЕМ” ДОБИЈАЛЕ НАГРАДЕ,КОЛА, СТАНОВИ...СЛИКАЊЕ СА ТРБАТИМ И ПЕГАВИМ ДИКТАТОРОМ И ОКО ГЛАВЕ НАСМЕЈАНОМ ЈОВАНКОМ!!!

Није дакле „цигањсака туга преголема” него србска!

Зато је Оливера и отишла у СРБСТВО чим је могла јер је била љубавница србског џелата Ратка Дражевића па зна целу причу иза кулиса!!!

Зато Србине

П С Т !!!

са мандовском музиком на Србски Празник!

П С Т !!!

Ми имамо исувише обзира према оболелом Србству баш те болести али ипак...

Иначе чуло се да се цигањском честитаре њихови празници са „афте-курафте” а одговара се са громкијем „кр-куме”!

Ништа ни додати ни одузети. Рекао си све о циганији који су постали заштићенији од белих медведа.
Ја ћу по обичају: Нема бољитка док Срби не прогласе Србију НАЦИОНАЛНОМ државом, односно, државом Срба!!!
Све мањине, несрби нека имају свако право које има Србин у државама одакле су мањине (за цигане то не важи јер немају државу али, нека буде као уи Чешкој), ни мање ни више. Коме год се не свиђа нек весла.
Одговори

Припази се Брате Јеремија, за овај реч форумски дежурни двојац "душебрижника" Шумадинац-ЈВуО, ће ти одма'окаче кукастога крста!

(15-06-2017, 12:04 AM)Шумадинац Пише:  
(14-06-2017, 11:58 PM)ПРОСВЕТАР Пише:  [Слика: IMG_3258.jpg]

Ауууу...па ја волим Њемце потајно, а?

Који сам ја скривени Љоташ, Љотач!

Шок

ПОТПИСУЈЕМО! Јок

ПРОСВЕТАР, раб Божји и раденик на трудном воздвиженију Часног Крста и срушеног Стлпа Рашко-Сербскјаго.
СРБИН ИМА ПУТИНА ЗА БРАТА,
А ПУТИН ЈЕ ТАТА ОД САРМАТА,
ОД ЛОВЋЕНА ДО УРАЛА,
СВЕ СУ СТРАЖЕ ОД КИНЖАЛА,
ГРАДИЋЕМО НОВИ СЕВАСТОПОЉ,
ШТИТИЋЕ НАС БУЛАВА И ТОПОЉ!
Одговори

https://www.in4s.net/erac-u-vulinovo-ime...tvi-video/

.... иначе син ове "гњиде" главни је у Заветницима у Краљеву. табаџија

Нећемо никада престати нашу борбу нити повити главу пред нашим непријатељима Немцима, који користе извесне заблуделе синове српског народа као што су недићевци и љотићевци.

Д М
Одговори

(05-05-2018, 03:41 PM)Шумадинац Пише:  https://www.in4s.net/erac-u-vulinovo-ime...tvi-video/

Тек си сада сазнао да је Вучић купио Заветнике ?
Одговори

(05-05-2018, 06:34 PM)Ултрадесничар Пише:  Тек си сада сазнао да је Вучић купио Заветнике ?

Кад тако напишеш,неко може да помисли да су у неком периоду били независна организација.

Ако би бирали ТОП циркузанте Србије, то су они Достојни. Кез
Одговори

(05-05-2018, 06:34 PM)Ултрадесничар Пише:  
(05-05-2018, 03:41 PM)Шумадинац Пише:  https://www.in4s.net/erac-u-vulinovo-ime...tvi-video/

Svi nacionalni pokreti i navijačke grupe su kupljeni od strane ovog režima.

Јосип Броз-Амброз Тито! ДА, ТО ЈЕ БИО ПЕГАВИ ТРБАТИ, ФАРБАНИ ПА КОЛМОВАНИ, У МИДЕРЕ УТЕГНУТИ АУСТРО-УГАРСКИ ЦУГСФИРЕР, ТРОСТРУКИ ШПИЛЕ И МАЂАРСКИ ЧИВА, ЈОСИП БРОЗ-АМБРОЗ ТИТО, СРБОУБИЦА ПРВИ ДО ПАВЕЛИЋА!!!
ПРОСВЕТАР.
Одговори

(06-05-2018, 12:00 AM)Mekenzi Пише:  

Svi nacionalni pokreti i navijačke grupe su kupljeni od strane ovog režima.

Svi političari, polit. partije, nevladine organizazcije, mediji, novinari, "intelktulaci" koju su bogoborci, srbomrsci/autošovinisti, rusofobi, obožavaoci i aktivisti EU i NATO-a su finansirani od devedesetih od SAD ( Ambasada, USAID, FreedomHouse, CIA...), Engleske ( Ambasada, MI6...), EU, Nemačka ( BND) podržavani od strane medija iz pomenutih zemalja ali pare za demokratsku Srbiju nije žali Džordž Soroš.

https://www.youtube.com/watch?v=WP43-8RM0ww
Цитат::читај:
Одговори

http://www.pogledi.rs/forum/Thread-vatik...-zavetnici

Нећемо никада престати нашу борбу нити повити главу пред нашим непријатељима Немцима, који користе извесне заблуделе синове српског народа као што су недићевци и љотићевци.

Д М
Одговори

Шумадинац, да ли су Двери "купљени" или су родољуби ?

Одговори

(06-05-2018, 12:47 AM)Ултрадесничар Пише:  Шумадинац, да ли су Двери "купљени" или су родољуби ?

Јеси био у Хртковцима или су ти Вјеко и Вјерица рекли "Ост'ни на Поглед'ма да полтрон'шеш с компјутора" ?
Одговори

(06-05-2018, 01:12 PM)ЈВуО-КГ Пише:  
(06-05-2018, 12:47 AM)Ултрадесничар Пише:  Шумадинац, да ли су Двери "купљени" или су родољуби ?

Јеси био у Хртковцима или су ти Вјеко и Вјерица рекли "Ост'ни на Поглед'ма да полтрон'шеш с компјутора" ?

Јеси ЛИ био...Читај
Одговори

(06-05-2018, 07:02 PM)Ултрадесничар Пише:  Јеси ЛИ био...Читај

И тако је Вјекин интернет бојовник у недостатку аргумената прибегао цепидлачењу. Шешељ ради исто што и 91',нема више Југославије па сад растаче Србију. Напада ове посланике из Војводине у нади да ће они то скапирати у неком тренутку те да ће се по регионалној основи издвојити у скупштини Србије и формирати неки војвођански посланички клуб јер их Шешељ угрожава, нарочито женске особе јер оне сигурно неће физички насртати на њега,што би био увод у сви знамо за шта. Кад кажем сви , не мислим на овог коме сам реплицирао. Уколико се то деси ,а надајмо се да неће, онда ће Шешељ прећи на Нови Пазар, па после на Врање и Лесковац док потпуно не обави давно планирани задатак.
Одговори

(06-05-2018, 07:39 PM)ЈВуО-КГ Пише:  
(06-05-2018, 07:02 PM)Ултрадесничар Пише:  Јеси ЛИ био...Читај

И тако је Вјекин интернет бојовник у недостатку аргумената прибегао цепидлачењу. Шешељ ради исто што и 91',нема више Југославије па сад растаче Србију. Напада ове посланике из Војводине у нади да ће они то скапирати у неком тренутку те да ће се по регионалној основи издвојити у скупштини Србије и формирати неки војвођански посланички клуб јер их Шешељ угрожава, нарочито женске особе јер оне сигурно неће физички насртати на њега,што би био увод у сви знамо за шта. Кад кажем сви , не мислим на овог коме сам реплицирао. Уколико се то деси ,а надајмо се да неће, онда ће Шешељ прећи на Нови Пазар, па после на Врање и Лесковац док потпуно не обави давно планирани задатак.

Правопис није цепидлачење.
Одговори

(06-05-2018, 08:20 PM)Ултрадесничар Пише:  Правопис није цепидлачење.

А ти си иначе професор српског језика и књижевности па ти професионална ревност није дозволила да ми не укажеш на грешку.
Одговори

Скочи на Форум:

Корисника прегледа ову тему: 1 Гост(а)
Све форуме означи прочитаним